Jump to content
Sign in to follow this  
glazy16

Mod de joc fara demitere

Recommended Posts

Salut, voiam sa stiu daca vreun dezvoltator de joc ar putea crea un mod de joc prin care sa nu mai fi demis indiferent de rezultate ci doar din cauza falimentului. Vreau acest mod datorita faptului ca strategia mea se bazeaza pe cresterea jucatorilor si vinderea acestora,performanta neinteresantdu-ma asa mult. Poate dupa cateva sezoane dupa ce strang destui bani. De obicei iau echipe din ultimele ligi ,stau pe ultimele locuri cu ele, apoi ma ridic constant. Cel putin asa fac in managerele online de fotbal, dar aici ma demite dupa cateva meciuri fara victorie,ceea ce e frustrant. Mai bine s-ar face un mod owner-manager pt cei care vor sa continue tot jocul cu aceeasi echipa ,cum e hagi la viitorul. Deci platesc daca imi face cineva acest mod. Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poti sa faci sigur foarte simplu asta, iti iei in-game editorul FMRTE si acolo doar bifezi unsackable si cam aia e. Manager pe vecie @glazy16.

Edited by Muttley

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, nu am FMRTE, dar nu poate sa fie asa complicat, cauta si tu pe gugal sigur este explicat :)) Sau poate te ajuta cineva (caz in care sugerez sa postezi pe grupul de FB fmro.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy