Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


CSA Steaua București - #spiritdelupta


FC Parma

Recommended Posts

facusem si eu la FM2018 o cariera cu Steaua. doar ca eu nu reusisem mai mult decat un loc 6 in playoff(prin sezonul 6 cred). la fel ca tine reusisem sa vand jucatori dar imi era foarte greu ca ma refuzau toti jucatorii buni. 

ar trebui ridicata reputatia clubului in FM20 macar. chiar daca clubul este tot in L4 nu cred ca vreun jucator sta sa se gandeasca daca sa mearga la Steaua sau la Romprim.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Sezonul 9 - 2027-2028

CT68Si6.png

okSy2gh.png

bdtcyoL.png

Terminam turul pe locul 4, la 23 de puncte de liderul FCSB, deci șansele la titlu tind spre zero, dar un loc 2, ar fi senzational.

ZgSz6k7.png

In Europa League am fost aproape de a trece de grupe, însă n-am reușit în ultimul meci al grupei decât un egal acasă cu Rosenborg, deși am dominat copios.

Iv8wwZO.png

Dupa înjumătățirea punctelor, accedem în play-off cu 22 de puncte, 7 mai puține ca FCSB, însă șansele la titlu par totuși doar teoretice. Speram totuși sa aducem în Ghencea al doua Cupa a României, jucând finala cu CS U Craiova.

jkosnsP.png

O noua figura frumoasa în Europa League reușită de echipele din Romania. FCSB SI CFR Cluj reușind sa treacă de grupe, însă au fost trimise acasă în faza eliminatorie.

hV4MY2W.png

r4OV1kX.png

Deja, antipatica clauza de reziliere, începe sa ma scoată din minți. Un nou atacant, golgheterul echipei a plecat la PSG. Cel putin pe el am reușit sa-l aducem împrumut pana la finele sezonului. Macar dacă îl vindeam pe o suma mai mare de bani...

zPwzXo9.png

La capitolul achiziții, am început sa mai scoatem și noi banii din buzunar, însă fără ceva spectaculos.

 

Link to comment
Share on other sites

Sezonul 9 - 2027-2028

FWlrdHJ.png

8liUzEq.png

Doua înfrângeri în play-off, ambele după ce am condus, și bineînțeles am fost egalați pe final de meci. Daca la începutul play-off-ului nu ne dădeam prea multe șanse de a intra în lupta la titlu, se pare ca m-am înșelat. Cu mai multa atenție în cele doua meciuri pierdute și dacă reușeam sa învingem măcar odată Hermannstadt, eram campioni. N-a fost sa fie sezonul asta, data viitoare.

sOzd9m2.png

Cea mai buna clasare a noastră în Liga I, la doar doua puncte sub campioana FCSB.

Sezonul 9 - 2027-2028 - Cupa României

azt1jMK.png

Am mai adăugat un trofeu în palmaresul clubului, câștigând din noua Cupa României, în fata aceleași CS U Craiova. Un rezultat mincinos, trebuie sa recunosc, meciul fiind destul de echilibrat pana în minutul 70.

lhJfW8K.png

Clasarea pe a doua poziție în campionat ne-a trimis în preliminariile UCL. Speram noi sa reușim și accederea în grupe, deși va fi destul de greu nefiind cap de serie la tragerea la sorti.

MExpMH5.png

Desi n-am reușit sa trecem de grupele Europa League în acest sezon, am urcat 60 de locuri în clasamentul cluburilor europene, ajungând pe poziția 132. Mai e mult pana la locul 1, doar timp speram sa fie. :P

Br4dJTH.png

Si Liga I a făcut un pas în fata în Europa, poziționându-se pe locul 11 în ierarhia ligilor europene.

DvkHqJL.png

Rezultatele bune ale echipelor romanești în cupele europene încep sa se vadă și în clasamentul coeficienților. Tara noastră urmând a înscrie în sezonul viitor, nu mai putin de 3 echipe în UCL și 3 în Europa League.

Yu7ADAz.png

Sezonul viitor se pare ca vom cobora o poziție, Ukraina având un coeficient mai bun în ultimii 5 ani.

3Oinx7C.png

Cel mai bun sezon al nostru de pana acum, fără doar și poate. Locul 2 în Liga 1, Cupa României și o prestanță decenta în Europa League. Sezonul viitor, avem declarat câștigarea campionatului. Urmează hegemonia Stelei.

#spiritdelupta

Link to comment
Share on other sites

Sezonul 10 - 2027-2028

p4JjXOy.png

Am început noul sezon cu dreptul, reușind sa câștigam Supercupa Romaniei, după ce am învins la limita, cu 1-0 FCSB. In preliminariile UCL vom întâlni Shakhtar Donetsk, deci meci greu pentru noi, șansele la calificare mai mari avându-le ucrainienii. Vestea buna, per general sa zic asa, este ca am reușit sa-l mai împrumutăm un sezon pe Eugen Baloi de la PSG.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy