Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


CSA Steaua București - #spiritdelupta


FC Parma

Recommended Posts

Sezonul 6 - 2023-2024

puJujUx.png

Nici în acest sezon nu suntem văzuți mai bine de către casele de pariuri. Cota 41 pentru câștigarea seriei, reflecta cât se poate de bine acest aspect. Ce este mai trist, este ca ne situează tot în zona roșie a clasamentului.

sCxxH4J.png

In schimb board-ul a mărit pretențiile, însă n-a băgat și mana în buzunar sa mai scoată niște bani. Anul acesta vor o clasare în partea de mijloc al clasamentului, lucru realizabil spun eu, dar rămâne de văzut cum ne vom descurca fără Romeo Aldea, atacantul nostru în vârstă de 20 de ani, ce i-a fost plătită clauza de reziliere de către FC Viitorul, în valoarea de 235k Euro.

j9NvQ9q.png

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Sezonul 6 - 2023-2024 - Tur

J63CRcm.png

Sezonul 6 - 2023-2024 - Clasament Tur

2dBYN7S.png

Extraordinar. Desi am ratat primul loc în ultima etapa, când U Cluj ne-a administrat un sec 2-0 în Ghencea, rămânem pe loc promovabil după terminarea turului. Fascinanta evoluție a tinerilor jucători. 6 victorii consecutive înainte de meciul cu U, 4 puncte în fata Ripensiei și Dunărea Călărași. Speram la un retur asemănător. Fortam promovarea, deși nu aveam acest obiectiv la început de sezon. Ar fi păcat sa n-o facem, având în vedere poziția echipei după finalul turului.

ohLSzwR.png

Eduard Lung este cu succes înlocuitorul lui Romeo Aldea, plecat sezonul trecut la FC Viitorul. Lung este principalul arhitect al succesului echipei noastre, înscriind 10 goluri în 19 partide jucate în acest sezon de Liga II.

Link to comment
Share on other sites

Sezonul 6 - 2023-2024 - Retur

Dm6U1Ub.png

Cinci etape scurse din returul Ligii a II-a, în care am reușit doar doua victorii și trei remize. La ultimul meci cu Voluntari, am avut 2-0 și ne-am văzut egalați pe final de meci. In pauza de iarna am reușit sa iau împrumut cinci jucători U21 eligibili pentru liga II. Regula cu cei trei jucatori romani în primul 11, ma cam strângea cu ușa, asa ca am fost nevoit sa fac acest artificiu. Romeo Aldea, fostul nostru golgheter din sezonul trecut s-a reîntors la echipa, sub forma de împrumut.

F0FtiD5.png

48 de puncte după 24 de etape, cu 4 mai puține ca liderul U Cluj, cu 6 peste Ripensia (loc de baraj) și 9 fata de ACS Poli Timișoara, loc 4.

Link to comment
Share on other sites

Sezonul 6 - 2023-2024 - Retur

ff85C4m.png

7 meciuri fără înfrângere în ultimele 9 etape, doar doua goluri primite și 8 clean sheet-uri, din care 7 consecutive.

2nIsUEW.png

Au mai trecut noua etape in care ne-am consolidat poziția a doua în clasament. Urmăritoarele noastre au rămas în continuare Ripensia și ACS Poli Timisoara. Suntem la 4 puncte de lider, și la 10 de locul 3. Locul 4 se afla la 11 puncte de noi, practic cu o victorie în următorul meci avem barajul asigurat.

GGAuolJ.png

Teoretic, mai avem 5 etape relativ ușoare. Poate doar deplasarea de la Mioveni sa ne pune ceva probleme, urmând ca în etapa finala sa speram ca vom juca pentru supremația ligii a II-a la Cluj.

Link to comment
Share on other sites

Sezonul 6 - 2023-2024 - Retur

onmEwXo.png

Sezonul 6 - 2023-2024 - Clasament final

mdkts6R.png

PROMOVARE !!! FABULOS. Așteptarea a luat sfârșit. STEAUA a promovat în primul eșalon al fotbalului romanesc. Un sezon extraordinar pentru echipa noastră, care s-a încununat cu câștigarea Ligii a doua. Performanta care nu se poate descrie în cuvinte. La al treilea sezon în Liga II, CSA Steaua a reușit ce nimeni nu crea ca este posibil, la începutul sezonului.

2tEYbN7.png

rlXF1Vd.png

rcyLK9y.png

kRHymC7.png

Lucru care vroiam sa-l sesizez și eu de ceva vreme. Încasăm mult prea multe cartonase galbene, iar acest lucru trebuie rezolvat în perspectiva participării în Liga I, în sezonul viitor.

d1BgSHS.png

20.175 spectatori a fost media fanilor veniți în Ghencea sa-și susțină echipa favorita. Speram la meciuri cu casa închisă în Liga I, pentru ca asa ne sta bine și aceasta echipa chiar merita sa joace meci de meci cu stadionul plin.

7RmwWwK.png

i8CsIp7.png

Unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul Stelei, fundașul stânga, Bogdan Burla câștigă "Jucătorul anului" în Liga II. Felicitări și din partea clubului pentru aceasta realizare si speram la performante notabile și în sezonul viitor.

jZRAbin.png

"Antrenorul anului" și pentru mine., dar fără acești minunați băieți din echipa, acest trofeu nu putut fi câștigat. Va mulțumesc tuturor. Sunteți minunați.

CgOTr8k.png

Cinci din cei 11 jucători ai echipei ideale din Liga II sunt jucătorii echipei Steaua. Asta spune multe despre forța echipei. Urmează o binemeritata pauza pentru jucători, urmând ca eu sa rămân în Ghencea, pregătind viitoarele transferuri.

#spiritdeluptă

 

Link to comment
Share on other sites

Sezonul 7 - 2024-2025

HAz3kVR.png

Dar tot la o steluța jumătate am rămas. :(

X93699B.png

Lucrurile sunt clare din partea conducerii. Încercarea de salvare de la retrogradare. Adica dacă nu se întâmplă, nu este o tragedie, însă nu sunt de acord cu acest lucru. Salvarea de la retrogradare este obligatorie.

31H4IB0.png

Aici trebuie sa fiu foarte atent în ceea ce privește viitoarele transferuri. In toate sezoanele petrecute pana acum la Steaua, am fost pus în dificultate în privința jucătorilor romani. 

Link to comment
Share on other sites

Sezonul 7 - 2024-2025

KRS3FNu.png

Doar cu 1000 de abonamente mai multe vândute ca anul trecut. Ma așteptam la o afluenta mai mare, având în vedere ca jucam în prima liga.

R68ejpG.png

1001? Pe bune? Cum sa am cota 1001 la câștigarea Ligii I? Înțeleg ca suntem nou promovați, dar parca nici chiar asa. :))

LE9BFGH.png

Nici nu știu ce speranțe sa-mi fac pentru acest prim sezon de Liga I. Transferurile au fost doar niște împrumuturi și vreo trei tineri de perspectiva. Practic atacam Liga I cu același lot ca anul trecut. Sper sa fie de ajuns pentru salvarea de la retrogradare.

 

Link to comment
Share on other sites

Sezonul 7 - 2024-2025 - Sezon regulat

sURzrjZ.png

Turul sezonului regulat, ne-a găsit pe un onorabil și nesperat loc 6, un loc ce ne asigura salvarea de la retrogradare, sau chiar cu ceva șansă o participare în cupele europene. Am reușit sa punem probleme destul de mari in mai toate partidele, reușind chiar câteva rezultate surpriza, cum ar fi victoria de la Ovidiu cu Viitorul, sau victoria din Ghencea cu Dinamo. De remarcat ca am jucat cu stadionul plin pana la refuz contra celor de al FCSB. 30.000 de suflete ros-albastre au asistat la prima confruntare directa dintre Steaua și clona acesteia.

HTsiGHY.png

Returul n-a mai fost asa grozav, am reușit sa învingem Dinamo in Ghencea, pentru a doua oara in acest sezon, si liderul de la momentul respectiv, CS U Craiova, in timp ce FCSB a dat cu noi de pământ, câștigând cu 3-0. In schimb, am reusit o calificare in semifinalele Cupei Romaniei, unde vom intalni FCSB. Daca reusim sa trecem si ajungem in finala, cu ceva sansa prindem un loc de cupe europene, ceea ce ar fi fabulos.

Sezonul 7 - 2024-2025 - Clasament sezon regulat

OQUjh47.png

Un loc 9 la final de sezon regulat, la 5 puncte de play-off. Cu ceva mai multa atentie in unele meciuri, puteam spera la o minune, insa asta este. Intram in play-out cu 17 puncte, cu 4 peste locul ce duce la baraj si 6 peste retrogradarea directa. Am reusit sa avem cea mai buna aparare din liga, insa si cel mai prost atac.

Sezonul 7 - 2024-2025 - Consortium takeover

Oc8mFZU.png

aAsoqGC.png

ScONhbQ.png

9bdH41x.png

Probabil cel mai sărac afacerist din Romania, a preluat clubul Steaua. A hotărât ca suma de 250k de Euro este suficienta. I-as fi dat înapoi, sa-și ia semințe de ei, dar n-am cum. Am scăpat de un chitros, am dat de altul.

Sezonul 7 - 2024-2025 - Play-off

l6VkunL.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, FC Parma said:

 

HTsiGHY.png

Returul n-a mai fost asa grozav, am reușit sa învingem Dinamo in Ghencea, pentru a doua oara in acest sezon, si liderul de la momentul respectiv, CS U Craiova, in timp ce FCSB a dat cu noi de pământ, câștigând cu 3-0. In schimb, am reusit o calificare in semifinalele Cupei Romaniei, unde vom intalni FCSB. Daca reusim sa trecem si ajungem in finala, cu ceva sansa prindem un loc de cupe europene, ceea ce ar fi fabulos.

 

22 minutes ago, FC Parma said:

 

unde se joaca meciul cu cei de la fcsb, din cupa Romaniei?

Link to comment
Share on other sites

Sezonul 7 - 2024-2025 - Play-off

Vh5PQ91.png

O singura victorie in tururl play-outului m-a facut sa pierd cele 4 puncte avantaj cu care am terminat sezonul regulat. Se pare ca salvarea de la retrogradare se va juca pana in ultima eetapa.

Sezonul 7 - 2024-2025 - Cupa Romaniei - Semifinale - Tur

qQez75P.png

Semifinala cu FCSB din Cupa Romaniei, ne-a cam captat toata atentia in perioada asta. Ne-am gandit ca daca avem sansa sa trecem de FCSB si ajungem in finala, prin jocul rezultatelor din Liga I, poate avem o sansa sa mergem in Europe League sezonul viitor, indiferent de rezultat din finala. Asadar, cu accesul in finala in gand, jucatorii nostrii, au intrat pe teren cu un singur gand. Sa nu primeasca gol. Lucru ce s-a si intamplat. In meciul tur cu FCSB am reusit o victorie la limita, cu scorul de 1-0. Bogdan Burla, fundasul nostru stanga, a executat cu precizie de lunenist o lovitura libera de la aproximativ 25 de metri lateral stanga, la care Vlad n-a putut face absolut nimic. 1-0 scor final si mergem pe Arena Nationala cu gandul ca minunea se poate intampla.

Sezonul 7 - 2024-2025 - Cupa Romaniei - Semifinale - Retur

4EWbbTj.png

Cand joci impotriva FCSB-ului, indiferent cum ai vrea sa abordezi jocul, o vei face prudent. Jucatori precum F. Coman pot schimba soarta jocului de unul singur. Asadar, desi avem avantajul victoriei din tur, am intrat pe Arena Nationala ca si cum ar fi primul meci, meciul care decide calificarea in finala. Bagam autobaza in poarta, jucam super defensiv si tragem de timp din minutul 1 ca si cum ar fi 99. Rezistam cu bine in prima repriza, FCSB nereusind sa aiba vreo ocazie concreta de a inscrie. Dupa pauza, apare surpriza, si anume, deschidem scorul in min 47 prin tanarul Paulino, urmand ca Hurtado sa ne desprinda deciziv cu doua goluri, ambele din lovituri libere. 13.900 de stelisti au fost prezenti pe Arena Nationala impotriva FCSB-ului. Probabil, record absolut de prezenta a unei galerii adverse la un meci in deplasare.

Link to comment
Share on other sites

Sezonul 7 - 2024-2025 - Cupa Romaniei - FINALA

YK9kwJE.png

wHAFNUk.png

55.600 de spectaori au venit pe Arena Nationala pentru finala Cupei Romaniei, editia 2024-2025, din care 44.021 suporteri ai Stelei. Nimeni nu s-ar fi gandit la inceutul sezonului ca vom ajunge pana aici, in conditiile in care cupa nu a fost nicio secunda un obiectiv de-al nostru. Salvarea de la retrogradare era mult mai importanta si sincer nu  ne dadeam nici 1% sanse sa ajungem in finala, nu mai zic sa o si castigam. Am intrat pe teren cu bucuria de a ajuca fotbal in ultimul act al acestei competitii. Faptul ca puteam ajunge in Europa League, era fantastic. Am inceput meciul in clasicul 4-4-1-1 dar Passive, nu Cautious sau Defensive ca in 90% din meciurile sezonului. Abordarea noastra ceva mai agresiva l-a pus in dificultate pe Oprita (antrenorul Craiovei) care s-a vazut condus pe tabele de marcaj spre finalul primului act.  Am intrat cu 1-0 la cabine, iar jocul mergea ca uns. La doar 5 minute dupa startul reprizei a doua, facem 2-0, iar trofeul de pe marginea terenului era mai aproape de cat am fi crezut. Desi Craiova a redus din diferenta in min 66, jocul a curs intr-o singura directie, neavand nici cea mai mica emotie asupra rezultatului final. 2-1 si CSA Steaua Bucuresti castiga Cupa Romaniei 2024-2025, asigurandu-si astfel si prezenta in preliminariile Europa League de anul viitor.

1m2rBvj.png

WesLYBv.png

T9qzPSd.png

Am reusit sa terminam pe locul 1 play-out-ul acestei prime editii de Liga I. Am cam tremurat in tur, insa returul a mers mult mai bine si am reusit sa indeplinim obiectivul, fara mari probleme.

tKDnlG2.png

 

Link to comment
Share on other sites

Sezonul 8 - 2025-2026

vbHhPkl.png

Obiectiv cam îndrăzneț pentru board referitor la Europa League. Vor sa ajungem în grupele competiției, încă de la prima participare. Restul, par realizabile la prima vedere. Pentru mine, personal obiectivul pentru campionat este atingerea play-off-ului.

1Z5S0aE.png

De la 1001 sezonul trecut, la 101 în acest sezon, este diferența mare. Casele de pariuri ne dau favoriții nr 10 la câștigarea campionatului, însă nu ne clasează pe o poziție de play-off, asa cum mi-am propus obiectivul.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, FC Parma said:

Obiectiv cam îndrăzneț pentru board referitor la Europa League. Vor sa ajungem în grupele competiției, încă de la prima participare. Restul, par realizabile la prima vedere. Pentru mine, personal obiectivul pentru campionat este atingerea play-off-ului.

Pai daca sunt 5 echipe romanesti in Europa inseamna ca am urcat ceva in coeficienti. Iar castigatoarea cupei e cea mai bine plasata pentru Europa League, s-ar putea sa intri direct in grupe, sau in cel mai rau caz in playofful EL.

Link to comment
Share on other sites

Sezonul 8 - 2025-2026

NoZdu84.png

Prima noastră participare în cupele europene și o grupa decenta as putea spune. Nicio echipa din principalele campionate europene, creea ce este bine. Totuși șansele de a termina grupa în primele doua echipe, sunt destul de mici, având un lot mult prea tânăr și lipsit de experiența cupelor europene.

bBbLQeW.png

SPuvtwR.png

Înfrângerea din etapa a 7-a ne-a stricat șirul meciurilor fără înfrângere în Liga I.

209RARb.png

Ultimul meci din grupele Europa League l-am jucat la Istanbul, cu Fenerbahce. Aveam nevoie de un egal, însă am reușit o victorie nesperata, cu 2-0, terminând grupa pe locul 2, după Rapid Viena.

yg6y0QN.png

Locul 4, cu 4 etape înainte de finalul sezonului regulat, la 8 puncte de play-out. Obiectiv îndeplinit, am reușit sa prindem o clasare în primele 6 poziții, astfel având șansa sa ne putem lupta pentru o noua participare sezonul viitor în cupele europene. Teoretic, ar fi șanse și pentru titlu, însă nu ne gândim asa departe.

WpAWuzB.png

Am reușit sa pierdem 4 jucători de baza, titulari ai echipei în pauza de iarna. Toti au plecat prin clauza de reziliere. Practic, n-am putut face nimic sa-i țin la club. O sa ne fie foarte greu în play-off, dar va trebuie sa ne descurcam. Toti aceștia au fost luați liber de contract, fiind jucători de 16-17 ani la vremea respectiva. Au plecat la doar 18 ani (Mensah, Toscano și Bracke), in timp ce Lung, la 22 de ani. Ne-am ales cu 8.1 mil de Euro, care trebuie investiți pana la finele sezonului, ca sa nu fim nevoiți sa plătim taxe.

F1UQymF.png

Au fost 5 echipe românești în Europa League, din care 3 au și reușit sa se califica în faza eliminatorie. Sortii ne-au adus în cale, AS Monaco. Echipa de alt calibru fata de cele întâlnite în grupa, însă speram sa scoatem rezultate onorabile în cele doua meciuri.

dvf8nk8.png

oVoTH1r.png

Am aruncat un ochi peste lotul celor de la AS Monaco. Ce sa zic... 540 mil de euro valoarea primului 11. Noi avem cel mai valoros jucător, 400k euro. No comment. Așteptăm cu nerăbdare sa vedem ce se întâmplă în aceasta dubla manșă.

Sezonul 8 - 2025-2026 - Europa League - Last 32 - 

fLzv0gW.png

2-2 în meciul tur cu AS Monaco. O surpriza de proporții în Ghencea. Superba revenirea echipei de la scorul de 0-2. Primul gol, din penalty a fost cu VAR, iar la fix un minut după eliminarea lui Hurtado, primim și al doilea gol. Am reușit egalarea în extremis, în minutul 84 si 90, după doua gafe ale fundașilor echipei oaspete. Mergem la Monaco la calificare. Il luam pe Cartu cu noi, băgăm autocarele pe linia porții și poate ciupim ceva pe contra. Altfel, luam multe.

Link to comment
Share on other sites

XkmD9Z1.png

Avem șansele porcului de Crăciun. Cota de 1.17 pentru victoria monegaștilor spune totul despre diferența de valoare dintre cele doua echipe. 

qY9vrjY.png

Am început aceasta partida cum nu se putea mai prost. Autogol în min 14 și nici nu jucam nimic. Meciul a fost la discreția gazdele care nu ne-a dat nicio șansă. Asta este. Un parcurs european extraordinar din punctul meu de vedere. 

9 minutes ago, sniper234 said:

Cu As Monaco cati fani au fost?

29.327 cu Monaco și 30.000 peste 3 zile cu FCSB.

QHxtN2u.png

Stadionul este al primăriei și plătim 8.14k euro / an chirie, dar am cerut board-ului sa-l cumpere. Au acceptat.

Link to comment
Share on other sites

Sezonul 8 - 2025-2026

fQCG8GB.png

Sezonul 8 - 2025-2026 - Clasament final

4O4oRjf.png

A doua participare în Liga I a venit cu cea mai buna clasare a noastră. Daca anul trecut am reușit sa câștigam play-out-ul, anul acesta am terminat pe podium, reușind o calificare în Europa League. Lucrurile puteau sta și mai bine. Dupa turul play-off-ului eram pe locul 2 la 2 puncte de U Cluj, însă rezultatul direct și înfrângerea cu CFR, ne-au distrus șansele la titlu. Din nefericire avem doi jucători în lor, portarul și fundașul stânga, cărora le-am promis ca el calificam în UCL, doar ca sa nu plece la cluburi mai mari când au avut oferte. Nu știu cum o sa gestionez relația cu ei, pentru ca au devenit nemulțumiți, iar ofertele pe numele lor vin cu regularitate. Noroc ca nu au clauza de reziliere. 

Sezonul 8 - 2025-2026 - Season Review

pIiTneG.png

 

Link to comment
Share on other sites

Sezonul 9 - 2027-2028

n3lhgW0.png

Liga I se afla pe un onorabil loc 12 în clasamentul campionatelor din Europa. O poziție decenta as spune eu.

QA3MtNk.png

Locul 10 pentru Romania în clasamentul coeficienților, sezonul trecut fiind cel mai bun cu 9.300 puncte. @Muttley

H73baiF.png

Am făcut rocada cu Belgia pentru locul 10 la coeficienți, ceea ce înseamnă ca vom avea campioana direct în grupele UCL în sezonul viitor.

iMwkuV0.png

Lozul 129 în Europa. CSA Steaua a urcat 533 de poziții.

PAhoIjB.png

Buget de aproape 17.000.000 euro pentru sezonul viitor, însă problema cea mai mare este în continuare faptul ca jucătorii nu vor sa vina la noi la club. 

 

Link to comment
Share on other sites

Sezonul 9 - 2027-2028

IG1aRlx.png

Cota 36.00 pentru câștigarea campionatului pentru echipa noastră. Anul trecut ne-au dat 101 și am terminat pe 3. 

38OM9rG.png

Am ales minim la toate obiectivele pentru a fi în siguranță și a putea sa cresc juniorii din club, sperând ca în maxim un an sau doi, multi dintre ei sa facă pasul la echipa mare. N-as vrea sa investesc în jucătorii formați de alte echipe, sa cumpăr cine știe ce jucatori supra evaluați, când am destul jucători foarte buni la U19.

Link to comment
Share on other sites

Sezonul 9 - 2027-2028

SBKXURf.png

3brMHhf.pngiUlHSUH.png

9BAJBco.png

Dupa doar 3 etape scurse din noul sezon, am luat hotararea sa scap de cei doi jucatori. Intrau in ultimele 6 luni de contract cu noi, iar la iarna puteau semna liberi. N-aveam nicio sansa sa le prelungexc contractele, fiind nemultumiti ca nu ne-am calificat in UCL (asa cum le promisesem la ofertele avute si refuzate).  Sper ca cei ramasi in locul sa-i suplineasca cu brio. Am sa incerc pe viitor sa fiu mai atent la contracte. Mi-a parut de cei doi jucatori, fiind jucatori de baza si foarte tineri, dar am ales sa ne despartim de ei de pe acum decat sa pierdem o suma importanta de bani.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy