Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


CSA Steaua București - #spiritdelupta


FC Parma

Recommended Posts

  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Început de sezon pentru CSA Steaua, cu un obiectiv fixat de conducere, ușor de înțeles, atingerea play-off-ului. Din nefericire, n-am reușit sa păstrez întreg lotul de jucători sau staff, multi plecând la echipe din liga 1 sau 2, deci fiind nevoit sa aduc jucători noi pe care nu ii cunosc. Am mers pe o strategie deloc ok, cu 24 de jucători noi veniți, urmând ca pana la sfârșitul turului sa le dau șansa sa joace și sa-mi pot face o idee mai bune despre ei. Le-am oferit un fel de trial extins. Cine merita sa rămână, o va face, cine nu, ne părăsește.

Casele de pariuri ne arata ca fiind echipa cu a doua șansă la câștigarea seriei, cu o cota de 3.50, Metaloglobus II, fiind principala favorita cu o cota de 3.00.

8sbY0aw.png

Am ales sa joc în sistem 4-2-3-1 Wide, fiind adeptul ca oponentul sa se adapteze în funcție de tactica mea, nu invers. Asa fac echipele mari, nu? 

k7Uydn4.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

Am început sezonul de pregătire cu o serie de amicale, total neconcludente, dat fiind faptul ca a fost perioada când îmi tot plecau jucatori sau veneau alții, însă per general lotul arata destul de bine și imi dădea speranța la un început de sezon bun.

3mYnNkx.png

Victoria în amicalul cu echipa de liga a 2-a, Daco-Getica, m-a surprins plăcut, nu neapărat datorita scorului de pe tabela ci prin prisma jocului prestat de băieți, dominând categoric la toate capitolele. Viitorul suna bine.

ySodjyq.png

Viitorul suna bine.

22 hours ago, luk1924 said:

vezi ca n ai pus pozele bine, cel mai simplu dai click dreapta pe una - copy image - ctrl+v aici pe forum.

Merci. N-am știut ca merge și asa. Partea nasola este ca tot trebuie urcate undeva. Nu merge direct aici.

Link to comment
Share on other sites

ETAPA 1

6U0G80P.png

Galop de sănătate în chiar prima etapa a campionatului. Dupa 6-0 la pauza, băieții s-au relaxat reușind sa mai înscrie doar de trei ori. Printre remarcați, Dan Buzarnescu cu 5 goluri. Se pare ca avem atacant pe care ne putem baza în acest sezon. Îmbucurător este ca nu am primit niciun șut pe spațiul porții.

ETAPA 2

hkFRm6u.png

Primul meci pe propriul teren, ultrasii stelisti au luat cu asalt terenul numărul V din Ghencea, 1296 de spectatori asistând la debutul vitezistilor pe propria arena. S-a văzut ca am întâlnit o echipa mai experimentata și mult mai apropiata ca valoare de lotul nostru. Un meci câștigat greu, deși am deschis scorul încă din prima repriza, n-am reușit sa mai punctam decât atunci când ne-am văzut egalați. O victorie norocoasa ce ne-a adus putin cu picioarele pe pământ. Se pare ca nu va fi doar o simpla defilare spre Liga 3. Lucru împărtășit și jucătorilor după fluierul final. Arbitrul partidei a reușit sa ne îngălbenească la propriu. Nu mai putin de 10 jucători au văzut cartonașul galben, Alin Robu văzându-l și pe al doilea în minutul 72.

ETAPA 3

4EhkyYQ.png

Ajungem la concluzia ca noua ne place mai mult în deplasare. Un scor fluviu înregistrat de ros-albaștri într-o noua partida jucata pe teren străin. 12-0 și Robert Ioana marchează un careu de ași. Un nou meci bun făcut de apărarea noastră, gazdele reușind un singur șut la poarta. 

Link to comment
Share on other sites

ETAPA 4

cDe9iYW.png

Mare meci mare în Ghencea. Rapid București s-a predat in fata garnizoanei ros-albastre. Dupa o repriza mai putin buna, am intrat la cabine cu un gol deficit pe tabela de marcaj. Florin Niculescu, introdus la pauza a reușit sa marcheze în minutul 56 golul egalării, urmând ca experimentatul Alin Robu (30 de ani) sa semneze o dubla prin care clubul nostru învinge marea rivala cu scorul de 3-1.

ETAPA 5

qfoXdbi.png

Un sec 3-0 în deplasarea de la CS Dinamo, cu un gol marcat repede de Robert Ioana în minutul 2. Este a treia deplasare consecutiva în care nu primim gol, golaverajul general fiind de 29-2.

ETAPA 6

duxN15u.png

Meci ușor pentru echipa noastră, băieții reușind sa rezolva ecuația încă din prima repriza. In acest meci si-au făcut apariția printre titulari și jucători care nu prea nu prins lotul pana acum. Începem sa rulam putin jucătorii, pentru ca în etapa 16 sa luam o decizia și sa mai eliberam din ei.

 

ETAPA 7

QOFcc3P.png

O noua deplasare fara gol primit, însă jocul a scârțâit. In ciuda ocaziilor avute, am reușit sa perforam poarta celor de la Eliade o singura data, prin Alin Predescu. Rotația jucătorilor pare ca strica ceva în jocul echipei, însă n-am de ales, fiind nevoit sa vad la treaba tot lotul.

ETAPA 8

60SloFE.png

O noua etapa când cel mai bun jucător al echipei oaspete este portarul. 3-0 cu Romprim, iar o parte din jucătorii intrați încep sa prinde încredere.

ETAPA 9

sOuJ9wp.png

Victorie categorica împotriva principalei favorite la câștigarea seriei. 5-1 obținut de titularii echipei de aceasta data, ajutați însă și de o eliminare devreme a unui jucător de la Metalogloubus II din minutul 32.

Link to comment
Share on other sites

ETAPA 10

5kNFrGG.png

O victorie la limita împotriva unei echipe mult mai slab cotate, singurul plus al acestei partide a fost Lucas Caetano, un fundaș stânga ce poate ajunge cu ușurința titular în câteva meciuri.

ETAPA 11

wExckqi.png

Meciul porților deschise, cum a fost catalogat de către conducere. Un meci în care trebuia sa excelam și sa arătam un fotbal de calitate, în speranța ca vom aduce noi fani la stadion. Lucru care nu s-a întâmplat spre rușinea noastră. Poate unul dintre cele mai "înghesuite" meciuri ale sezonului de pana acum. Doar 1-0 cu Vis de București, cu stadionului plin pana la refuz.

ETAPA 12

uHjQeXf.png

O noua victorie pentru ros-albaștri, de data asta în deplasare la Comprest. O prima repriza mai putin buna pentru noi, însă Roberto Radu cu o dubla și Alin Robu au marcat în repriza a doua stabilind rezultatul final.

Link to comment
Share on other sites

ETAPA 13

zYE7PC9.png

Neinspirat in ultimele partide, titular postului de atacant, Dan Buzarnescu s-a văzut lăsat pe banca de rezerve pentru acest meci, în locul sau intrând Florin Nicolescu, care nu a dezamăgit, reușind singurele goluri ale meciului. Totusi, nu cred ca Nicolescu poate fi o soluție constanta pentru postul de vârf.

ETAPA 14

XehMtyD.png

Galop de sănătate in deplasarea cu Progresul. Andrei Florescu contiuă sa impresioneze și în meciurile oficiale, asa cum o face și la antrenamente, antrenorii raportându-mi note de peste 9 în ultimul timp. Se pare ca pustiul (doar 16 ani) a înțeles cum stau lucrurile și vrea sa ajungă fotbalist. Pacat ca nu este jucătorul nostru, ci împrumutat de la Dinamo București, echipa din Liga 1.

 

ETAPA 15

TE1KFe7.png

Ultima etapa a turului de sezon regulat. 14 victorii consecutive, practic mai bine de atât nici ca se putea. Cum era totul mult prea frumos ca sa fie adevarat, n-am putut termina turul cu victorii pe linie, pentru ca ne-am încurcat in Ghencea de Victoria București. Doar 0-0 după un meci modest, jucat mai mult cu echipa a doua.

SZGblEg.png

43 de puncte din 45 posibile și 8 diferența de locul 2. Nu este deloc rău, sincer chiar mai bine decât mi-as fi imaginat. Așadar încheiem turul sezonului regulat pe prima poziție. Urmează curățenia în lot, pentru ca unii jucători aduși la început de sezon nu au confirmat și vor fi eliberați de club.

FkJXS7k.png

5-6 jucători au părăsit echipa, urmând cam cel mai probabil, cei nemulțumiți de statut, ori de minutele jucate sa părăsească clubul în zilele următoare. Cine nu înțelege ca aici este STEAUA și aici se vrea performanta este liber sa plece. Va trebui ușor sa construim scheletul unei viitoare participări în Liga 3, unde sincer, cred ca ne-am putea descurca cu un minim de întăriri. Rămâne de văzut pana la finele sezonului ce jucători îmi mai găsesc scout-erii și dacă sunt de perspectiva ii vom aduce în Ghencea.

#spiritdelupta

 

Link to comment
Share on other sites

ETAPA 16

bsT9LRK.png

Un nou meci în care suntem prea agresivi. Un nou cartonaș rosu luat devreme, încă din repriza întâi.  Spre norocul nostru am întâlnit o echipa mult sub nivelul echipei noastre. Andrei Florescu marcând o dubla, fiind din nou unul dintre remarcații partidei.

 

ETAPA 17

lvhZ3As.png

Al doilea meci consecutiv când ne vedem nevoiți sa jucam cu un jucător în minus. De data aceasta, Cosmin Mihai vede al doilea galben în min 41, într-o partida dificila împotriva celor de la Carmen. Al doilea meci stagional în care nu reușim sa înscriem.

ETAPA 18

acGqNt0.png

Andrei Florescu reușește încă o data o dubla, ajungând la 11 goluri înscrise pentru echipa noastră. Salutam revenirea pe tabela de marcaj și a lui Dan Buzarnescu, și el cu 10 goluri marcate. Andrei Florescu va fi target player în ceea ce privește următorul transfer important el echipei. Speram sa reușim sa-l ținem la clubul nostru și sa ne ajute și în sezonul viitor.

ETAPA 19

x3DeISh.png

Deplasare grea pe Rocar, împotriva unei echipe clasate pe locul doi la momentul respectiv. Am avut o prima jumătate de ora în care am dominat categoric, însă niciunul din cele 8 șuturi pe poarta nu și-a atins ținta. Lipsa de eficacitate a lui Buzarnescu a început sa ma îngrijoreze, motiv pentru care l-am și scos în minutul 60. Golul mult așteptat a venit în minutul 61, urmând ca același Florescu sa mărească diferența 16 minute mai târziu. Diferența de doua goluri a durat doar un minut, Rapid reușind sa marcheze, însă Florin Stoica liniștește apele în Berceni și înscrie pentru rezultatul final, 3-1. Ne-am distanțat la 9 puncte de locul 2, Rapid.

O binemeritata pauza de iarna, însă lotul nostru se va reuni la începutul lui ianuarie, urmând sa meargă în cantonament la Forban.

Link to comment
Share on other sites

zbQi2S2.png

Pur și simplu de abia aștept sa scap de Liga 4. Toti jucătorii fiind amatori, contractele par a fi nule din orice punct de vedere. Pur și simplu n-am reușit sa țin la echipa 5 dintre titularii din tur. Mi-au plecat cei mai buni jucători fără a putea face ceva. Trist. Sper sa nu avem probleme în play-off și la baraj.

Link to comment
Share on other sites

ETAPA 20

tsGxbbF.png

1420 de spectatori au venit în Ghencea V sa vadă echipa după pauza de iarna. Deși au plecat cei mai importanți jucători ai echipei, partida disputata împotriva celor de la CS Dinamo a fost una la discreția noastră. 3-0 în prima repriza, fără ca oaspeții sa aibă vreun șut la poarta noastră. S-a terminat 5-0 (Buzarnescu a revenit în echipa cu o dubla), însă subțirimea lotului ma pune pe gânduri, gândindu-ma la meciurile din play-off și baraj.

9 minutes ago, Raulic said:

Sa pleci de la CSA la Viitorul Domnesti ... oau 😃

Da. O porcărie. Oricum cine a făcut clubul asta, n-a făcut treaba. :D N-are niciun fel de treaba cu Steaua. O singura steluță la reputație și fondata în 2015...? Nu mai zic de palmares, ca e zero.

Link to comment
Share on other sites

ETAPA 21

btYSs8J.png

Ne-am regăsit pofta de joc, deși adversarul întâlnit a fost mai mult decât modest. Am controlat ostilități încă de la inceputul jocului, Predescu deschizând scorul destul de repede, în minutul 9, urmând ca pana la pauza sa mai marcam de doua ori, prin fundașul lateral stânga Stingaciu și Florescu. Scor final 3-0 și ne îndreptăm cu pași mici, dar siguri de atingerea obiectivului setat de conducere. Play-off-ul.

 

 

12 minutes ago, kevinluci said:

Pai cam atunci a fost infiintata. Daca nu chiar in 2017. Iar pt palmares nu e o decizie definitiva. Cand va fi, jocul va reproduce realitatea.

 

Referitor la palmares. Pana una alta, toate instantele au dat dreptate CSA. Deci, normal mi se părea ca acel palmares sa fie la CSA, iar dacă la ultima înfățișare/decizie finala nu se schimba nimic, rămâne asa. Ma rog... o sa ma interesez sa vad dacă mai pot modifica acum în editor, pe salvarea asta.

 

LE: Practic, nu este nicio diferenta in joc, intre CSA si Vis de Bucuresti. Tot pielea pulii, sunt amandoua, conform research-ului.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
12 minutes ago, FC Parma said:

Referitor la palmares. Pana una alta, toate instantele au dat dreptate CSA. Deci, normal mi se părea ca acel palmares sa fie la CSA, iar dacă la ultima înfățișare/decizie finala nu se schimba nimic, rămâne asa. Ma rog... o sa ma interesez sa vad dacă mai pot modifica acum în editor, pe salvarea asta.

 

LE: Practic, nu este nicio diferenta in joc, intre CSA si Vis de Bucuresti. Tot pielea pulii, sunt amandoua, conform research-ului.

Cand va exista o decizie finala si irevocabila asupra palmaresului, cand forurile fotbalistice din Romania (LPF, FRF) si cele internationale (UEFA, FIFA)  vor respecta aceasta decizie si vor face modificarile aferente, atunci vei avea palmaresul pe care il vrei tu si in FM.

Pana la noi ordine, lucrurile raman neschimbate.

P.S.: Pe criteriu sportiv CSA e pielea pulii ... deci :) 

Link to comment
Share on other sites

  • Romania Research Team

De fapt Vis de Bucuresti nu a pierdut 2 promovari in L3 cu buget de L2 :D

@FC Parma: noi nu suntem nici FCSB-isti nici CSA-isti, dar nu putem pune in joc ceva ce nu e oficial 100%. Ca fanii CSA si-ar dori palmaresul, asta e altceva, dar pana la o decizie unanima de la absolut toate partile nu implementam nimic pe decizii partiale. Sper sa intelegi. 

Link to comment
Share on other sites

ETAPA 22

m5jKPAk.png

Un nou meci, un nou recital marca Steaua. De data aceasta, partenerul de dans a fost liceul Eliade. 3-0, iar calificarea in play-off un obiectiv indeplinit cu opt etape inainte de final, fiind matematic in primele patru echipe ale seriei.

m3ZQ43m.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy