Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


[Ro] [Farul] - Rechinii


Muttley

Recommended Posts

  • Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Iar o vara cu multa agitatie la club. La capitolul plecari doar una nedorita, cea a lui Puscas la Juventus, dar pana la urma 5 milioane nu sunt bani putini. Am cheltuit insa o gramada pe jucatori noi, iar in afara de Grigore toti sunt tineri de mare perspectiva.

Farul-Constanta_-Transfer-Historydd7bb8974f5782f1.png

Cred ca am ajuns la punctul acela in care incepe competitia interna sa fie un pic prea usoara. Adica 8 meciuri oficiale si doar 1 gol primit e un bilant demn de epoca de aur. Singura motivatie este ca o sa inceapa cupele europene si de obicei, de atunci incepe sa se dea totul peste cap. Ah, si faptul ca la anul nu mai intra campioana direct in grupele Champions League poate sa fie o provocare interesanta pentru noi.

Farul-Constanta_-Senior-Fixtures5e72f8d1420f9dec.png

Liga-I_-Overview-Profilec8b7c59f2183bc12.png

Link to comment
Share on other sites

Inca un dublu upgrade al facilitatilor noastre in aceasta toamna. Progresam ca si club, dar lucrurile merg acum in alt ritm, pentru ca am ajuns la acel moment la care suntem foarte (sa nu zic prea) buni pentru Liga I dar nu suficient de competitivi pentru Liga Campionilor. Iar cu restrictia de a folosi doar jucatori romani ma intreb cand/daca o sa ajungem vreodata sa ne batem pentru trofee europene. Plus ca a disparut un pic si motivatia odata cu perioada de vara, asa ca nu stiu cum si cat pot continua aceasta cariera.

George-Curca_-Inbox556a73430c807516.png

Link to comment
Share on other sites

On 6/27/2019 at 11:39 AM, Muttley said:

Plus ca a disparut un pic si motivatia odata cu perioada de vara, asa ca nu stiu cum si cat pot continua aceasta cariera

si mie mi se intampla des,deaia mai iau o pauza de cateva zile de la joc.Sper sa nu renunti totusi.

Link to comment
Share on other sites

Asta da performanta - sa castigi cu Bayern in Champions league si apoi sa pierzi cu U Cluj in cupa. Ne-am revenit insa la normal apoi pierzand in Cl cu Lyon si Dinamo Kiev, ba chiar luand bataie si la Dinamo in campionat. Suntem inca pe 1 dar Dinamo are 2 meciuri mai putin. Oricum, dupa foarte probabila eliminare a noastra din grupele Champions league o sa ne putem concentra mai tare pe campionat.

Farul-Constanta_-Senior-Fixtures3e0659137db64292.png

Liga-I_-Overview-Profile31bdd8cd36e8ab42.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy