Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


[Ro] [Dinamo București] - Dinamo revine


TheRobert

Recommended Posts

Am terminat și sezonul 8.

Cel mai bun sezon de până acum.

O să încep întâi cu transferurile.

Veniri.png

Mare greșeală am făcut că am dat pe Adevilson 17.5M, că nu a jucat nici un meci.

Lisandro Balanda:

LisandroBalanda.png

Gustavo Castro:

GustavoCastro.png

Acesta cred că este regen-ul lui Suarez sau Cavani, că joacă pe aceleași poziții.

Kito:

Kito.png

Kenny Ata:

KennyAta.png

Eu l-am cumpărat sezonul trecut, dar atunci avea potențial mai mare, iar el a venit abia acum la mine.

Adevilson.png

Victor Gunsini:

VictorGunsini.png

Acum cu rezultatele voi începe cu Liga 1 și Cupa României, pe care le-am câștigat.

RezultateDinamo.png

Clasament:

ClasamentLiga1.png

Acum, UCL-ul.

Lazio - Dinamo București. Am avut în minutul 3 un gol anulat, pentru că Joseph Banda a fost în offside. În minutul 24 De Muner face 1-0 pentru Lazio. Carlos Munoz egalează în minutul 38 printr-un șut din lovitură liberă la vinclul porți. La pauză am intrat cu scorul de 1-1. În minutul 56 Musa Okoro șutează din interiorul careului în forță și face 2-1 pentru Dinamo. În minutul 88 Carlos Munoz îl deposedează pe portarul lui Lazio și face 3-1 pentru Dinamo. Am reușit o revenire. În minutul 90 Yao primește al doilea cartonaș galben și părăsește terenul cu 4 minute înainte de ceilalți colegi ai săi. Scor final: Lazio 1-3 Dinamo București.

Dinamo București - Lazio. Eram cu un pas în sferturile UCL și trebuia să ne luăm revanșa din 2007. În acest meci nu au putut jucat Daouda Yao și Joseph Banda. La pauză a fost 0-0. În minutul 61 Cervantes șutează și deschide scorul. TRebuia să ne luăm în 30 de minute 3 goluri ca să intrăm în prelungiri. În minutuyl 62 Munoz îi pasează lui Facundo Lopez, care a fost în locul lui Joseph Banda care lipsea și a făcut 2-0. Eram clar calificați, trebuia să ne luăm 4 goluri. În minutul 65 Gustavo Velasquez șutează din afara careului lângă bară și face 3-0 pentru Dinamo. Scor final: Dinamo București 3-0 Lazio. Scor final la general: Lazio 1-6 Dinamo București.

În sferturi am picat cu Arsenal.

Arsenal - Dinamo București. În acest meci nu am putut juca cu Zhivko Mitev, deoarece era accidentat, iar în locul lui a fost Maher Bouhali. În minutul 9 Arsenal are corner, iar Dani Olmo dă cu capul și face 1-0 pentru Arsenal. În rest, nici o ocazie importantă, doar am ratat foarte mult, atât noi, cât și ei. Scor final: Arsenal 1-0 Dinamo București. Însă, calificarea se juca la noi acasă.

Dinamo București - Arsenal. Am mers la acest meci încrezători că vom câștiga și ne vom califica pentru a doua oară în istoria clubului în semifinalele UCL. În minutul 18 Gabriel Cervantes deschide scorul. La acest scor eram în prelungiri, dar dacă mai primeam un gol trebuia să mai dăm două. În minutul 42 Gustavo Velasquez șutează de la distanță și face 2-0 pentru Dinamo. La acest scor eram calificați, dar dacă luam un gol trebuia să mai dăm încă unul. În minutul 58 Joseph Banda scapă singur cu Pickford și face 3-0 pentru Dinamo. Trebuia să ne mai luăm două goluri ca să fim eliminați. Până la final nu a mai fost nici o ocazie, iar noi ne-am calificat pentru a doua oară în istoria clubului în semifinalele UCL și pentru prima oară de când antrenez eu acest club. Scor final: Dinamo București 3-0 Arsenal. Scor final la general: Arsenal 1-3 Dinamo București.

În semifinale am picat cu Bayern Munchen.

Bayern Munchen - Dinamo București. În minutul 11 Gustavo Velasquez șutează de la distanță și face 1-0 pentru Dinamo. În minutul 45+1 Daouda Yao îl faultează pe Ndidi în careu și este penalty pentru Bayern Munchen, iar Alaba dă gol din penalty. În minutul 62 Leon Bailey face 2-1 pentru Bayern. În minutul 67 același Gustavo Velasquez șutează de la distanță și face 2-2. În minutul 83 Zhivko Mitev face 3-2 pentru Dinamo printr-un gol cu capul. În minutul 85 Fiete Arp dă gol, dar este fault în atac. În minutul 90+2 același Fiete Arp reușește de această dată să dea gol. Scor final: Bayern Munchen 3-3 Dinamo București. Calificarea se juca acasă.

Dinamo București - Bayern Munchen. Acesta era un meci foarte important, deoarece aici se juca calificarea în finala UCL. Noi puteam să scoatem și un egal cu două goluri, iar Bayern trebuia să facă un egal cu cel puțin 4 goluri sau să câștige. Până la pauză nu s-a înscris. Însă, în minutul 52 avem lovitură liberă pe care o execută Carlos Munoz care trimte mingea în poarta apărată de Henningsen. În minutul 73 Gino Riquelme face 2-0 pentru Dinamo București. În acest moment trebuia să ne luăm în 18 minute plus prelungiri 3 goluri. Atunci eram ceva de genul: „Se vede Manchester!”. În minutul 88 a intrat și Raul Cunha, fost jucător al lui Viitorul. Scor final: Dinamo București 2-0 Bayern Munchen. Scor final la general: Bayern Munchen 3-5 Dinamo București. Am depășit cea mai mare performanță a clubului și suntem prima echipă românească care joacă o finală europeană după 37 de ani, și la 40 de ani după ce Steaua a câștigat UCL. Acest meci s-a jucat pe 7 mai 2026.

În finală urma să jucăm cu Liverpool, cu care voiam să joc în semifinale pentru a-mi lua revanșa din 1984 când ne-au eliminat tot din semifinalele UCL, dar finala era în Anglia, iar ei bineînțeles că au avut mai mulți fani decât noi.

Dinamo București - Liverpool. Finala UCL. Din păcate nu am putut juca cu Daouda Yao și Carlos Munoz care se accidentaseră cu mai puțin de o săptămână înainte de finală. În minutul 25 Gustavo Velasquez faultează din spate, dar atacă mingea, totuși, primește cartonașul roșu. În acel moment eram sigur că o să pierd finala. În minutul 27 Guedes face 1-0 pentru Liverpool. La pauză era 1-0 pentru Liverpool. În minutul 47 Marcos Aurelio face 2-0 pentru Liverpool. În minutul 57 Joseph Banda lovește mingea cu capul și dă gol, reducând din diferență. În minutul 67 Javier Gonzalez egalează, 2-2. Credeam că pot câștiga trofeul UCL. În minutul 76 Angel Corea face 3-2 pentru Liverpool. Mai erau 14 minute în care puteam să trimit meciul în prelungiri. În minutul 87 Marcos Aurelio sare la mingea, nu ajunge la ea, în spatele lui era Riquelme, care avea deja un galben, sare la minge, nu ajunge nici el, dar arbitrul slovac îi dă al doilea galben lui Riquelme pe degeaba, iar noi pierdem finala pe mâna arbitrului, că am avut două roși pe degeaba. Scor final: Dinamo București 2-3 Liverpool. Liverpool câștigă al șaselea trofeu UCL din istoria clubului. Totuși, am ajuns până în finală cu Dinamo și putem ajunge aici oricând.

RezultateDinamo.png

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 162
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy