Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


[Ro] [Dinamo București] - Dinamo revine


TheRobert

Recommended Posts

Am ieșit din nou antrenorul sezonului, iar asta este a cincea oară și acum sunt legendă la Dinamo.

Antrenorulsezonului.png

LegendeDinamo.png

În Echipa sezonului am 5 jucători, iar unul este pe bancă.

Echipasezonului.png

În Echipa stranierilor am 8 jucători și doi pe bancă.

Echipastranierilor.png

Zhivko Mitev are cele mai multe asisturi.

Celemaimulteasisturi.png

Golgheter-ul sezonului este Joseph Banda:

Golgheterulsezonului.png

 

La barajul de promovare în Liga 1 a câștigat Astra Giurgi, deci rămâne în Liga 1.

Liga1.png

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Am mai adus doar un jucător, pe ultima sută.Veniri.png

ElvisMial.png

În total am cheltuit 23M de euro.

Veniri.png

Au mai plecat și jucători.

Plecri.pngPlecri.pngPlecri.png

Pe Nicolas Luciano Bacolla l-am vândut căci îi expira contractul și nu voia să semneze unul nou, așa că voiam să scot niște bani pe el.

Perioadadetransferuri.png

Rezultate:

Dinamo București - Sepsi OSK Sfântul Gheorghe (Supercupa României). Dacă am fi câștigat această supercupă o egalam pe FCSB. Au deschis scorul în secunda 55. Bucuria lor a durat până în minutul 4, când Denis Drăguș a adus egalarea. În minutul 38 Levante Bara dă gol. La mine dacă era dădea numai bară. La pauză am intrat cu 2-1 pentru ei. În minutul 54 Olimpiu Moruțan a restabilit egalitatea, 2-2. În minutul 68 Joseph Banda face 3-2, iar în minutul 90+4 Karamoko Diaby face 4-2. Scor final: 4-2 pentru Dinamo. Omul meciului: Olimpiu Moruțan. Am câștigat a șasea supercupă a clubului și a patra supercupă a mea ca antrenor. 

U Cluj - Dinamo București. Am început campionatul acasă la frați noștri. Nicolas Luciano Bacolla deschide scorul, 1-0 pentru Dinamo. În minutul 17 Musa Okoro face 2-0. Minutul 22 încă un gol, dar de această dată din partea lui Joseph Banda. La pauză era 3-0 pentru noi și a intrat Gabriel Răducan. În minutul 52 primim penalty pe care îl execută Gabriel Răducan și face 4-0. Până la final nu s-a mai dat nici un gol, așa că scorul final: 4-0 pentru Dinamo. Omul meciului: Nicolas Luciano Bacolla.

Dinamo București - AFC Hermannstadt Sibiu. Acesta era primul meci acasă din acest sezon. În minutul 18 Joseph Banda deschide scorul, 1-0 pentru Dinamo. În minutul 22 Gustavo Velasquez șutează în forță și face 2-0 pentru Dinamo. În minutul 26 ne luăm un gol din cauza greșeli lui Denis Goian. În minutul 28 primim penalty, pe care îl execută Zhivko Mitev și face 3-1. În minutul 38 Daniel Ureche face 3-2. La pauză a fost 3-2, iar până la final nu s-a mai înscris. Scor final: 3-2 pentru Dinamo. Omul meciului: Gustavo Velasquez.

RezultateDinamo.png

Chindia a jucat în turul 2 UEL cu Dudelange, pe care i-a eliminat cu scorul de 6-0 la general, iar în turul 3 urma să joace cu Wisla Krakov.

RezultateChindia.png

Viitorul Constanța - Dinamo București. Urma un meci greu cu Viitorul, deoarece ei au o echipă foarte bună, că doar au ajuns în sferturile UEL sezonul trecut. Mă așteptam să joace cu rezervele, deoarece aveau meci în UCL cu Benfica. Până la pauză nu a fost nici o ocazie. Prima ocazie a venit în minutul 50, a lui Viitorul, la care au înscris. Știam că o să fie un meci greu. Însă, în minutul 73 Olimpiu Moruțan restabilește egalitatea. Am mai avut o ocazie mare, dar nu am reușit să înscriem. Scor final: 1-1 pentru Dinamo. Omul meciului: Olimpiu Moruțan.

Dinamo București - CSM Poli Iași. În minutul 4 Tîrcoveanu înscrie din nou pentru Dinamo, dar în propria poartă și își dă autogol. În minutul 44 Olimpiu Moruțan face 2-0. În minutul 45+1 Zhivko Mitev face 3-0. În minutul 48 primim penalty, pe care îl execută tot Zhivko Mitev, care face 4-0. În minutul 53 Musa Okoro face 5-0. În minutul 73 Daouda Yao înscrie primul său gol la Dinamo. În minutul 78 Zhivko Mitev face hat-trick-ul și 7-0 pentru Dinamo. Golul final a venit în minutul 86, când Gustavo Velasquez înscrie și el. Scir final: 8-0 pentru Dinamo. Omul meciului: Zhivko Mitev.

RezultateDinamo.png

Viitorul în turul 3 UCL a fost eliminată cu 3-1 la general de Benfica. Măcar sunt calificați în grupele UEL.

RezultateViitorul.png

CFR Cluj a eliminat Beitar Jerusalem cu 5-1, iar în play-off joacă cu Atromitos.

RezultateCFRCluj.png

Chindia a fost eliminată de polonezi cu 3-2 la general.

RezultateChindia.png

CS U Craiova - Dinamo București. În minutul 30 Karamoko Diaby face 1-0. În minutul 59 Marco Macias face 2-0. În minutul 81 Robert Mocanu o readuce pe Craiova în cărți, iar în minutul 90+2 Alexandru Păun face 2-2. Norocul a ținut ca întotdeauna cu cei mai buni, iar Gustavo Velasquez ne aduce victoria printr-un gol de la distanță. Scor final: 3-2 pentru Dinamo. Omul meciului: Gustavo Velasquez.

Dinamo București - Gaz Metan Mediaș. În minutul 37 Gustavo Velasquez șutează de la distanță și dă gol. În minutul 44 Denis Domșa trimite mingea în propria poartă. În minutul 59 Olimpiu Moruțan face 3-0, iar în minutul 69 Yao face 4-0 și înscrie al doilea său gol la Dinamo. Scor final: 4-0 pentru Dinamo. Omul meciului: Gustavo Velasquez.

S-a tras la sorți pentru grupele UCL, iar noi am fost în premieră în urna a treia (la anul vom fi în prima urnă dacă vom lua campionatul). Am picat în grupă cu Liverpool, Barcelona și Club Brugge. Ne vom bate la locul 3 probabil, căci grupa este una foarte grea.

ClasamentDinamo.png

CFR Cluj a eliminat Atromitos cu 3-1 la general.

RezultateCFRCluj.png

Ei au picat în grupă cu Legia Varșovia, Genk și CSKA Sofia. Au șanse la locul 2.

ClasamentCFRCluj.png

Viitorul a picat în grupă cu Roma, Zenit și Toulouse. Au o grupă destul de grea, dar să sperăm că vine revanșa cu Roma.

ClasamentViitorul.png

Sepsi OSK a picat cu Vitoria Guimaraes, EA Guingamp și Chelsea.

ClasamentSepsiOSK.png

Csiksereda - Dinamo București. Jucam acest meci cu una dintre echipele care se bat la retrogradare. În minutul 19 Gustavo Velasquez șutează și dă gol. În minutul 21 primim penalty pe care îl execută Zhivko Mitev și face 2-0. În minutul 53 Zhivko Mitev face 3-0. În minutul 70 Gustavo Velasquez face dubla, iar în minutul 90+1 Gustavo Velasquez face hat-trick-ul. Scor final: 5-0 pentru Dinamo. Omul meciului: Gustavo Velasquez.

RezultateDinamo.png

ClasamentLiga1.png

Lot:

Lot.png

Lot.png

Lot.png

Lot U19:

LotU19.png

LotU19.png

LotU19.png

Dinamică:

Dinamic.png

Link to comment
Share on other sites

Dinamo București - CFR Cluj. În acest meci am jucat cu rezervele căci urma meci important cu Barcelona la noi acasă. În secunda 16 Musa Okoro face 1-0 pentru Dinamo. În minutul 10 Gabriel Răducan face 2-0 pentru Dinamo. În minutul 23 Deian Sorescu a făcut 3-0. Până la pauză nu au mai fost goluri. În minutul 60 Gabriel Răducan face 4-0 pentru Dinamo, urmând ca după doar 5 minute Gabriel Răducan să reușească hat-trick-ul și să facă 5-0. În minutul 80 Musa Okoro face dubla și 6-0 pentru noi. Scor final: Dinamo București 6-0 CFR Cluj. Omul meciului: Gabriel Răducan.

Dinamo București - Barcelona (UCL). Era un meci foarte important. Am deschis scorul în secunda 58 prin Joseph Banda și credeam că vom reuși să spargem blestemul și să batem Barcelona pentru prima oară. În minutul 13 Tomislav Bozovic prinde mingea, care era aproape de un jucător al Barcelonei și aceștia primesc penalty, pe care urma să-l execute Abel Ruiz. Abel Ruiz dă pe mijlocul porți și apără Tomislav Bozovic. În minutul 23 Gustavo Velasquez face 2-0 printr-un șut de la disntanță. Până la pauză nu s-a mai dat nici un gol. În mintul 61 Tomislav Bozovic care ne-a salvat într-un hal de la niște goluri, degajează, dar mingea vine în Marco Macias, iar MArtin ceraj profită de poarta goală și reduce din diferență. A fost o greșeală copilărească. În minutul 88 Palacios este liber în careu și face 2-2. Păcat, căci am dominat o echipă ca Barcelona și tot nu reușim să-i batem. Avem trei meciuri cu Barcelona care s-au terminat cu scorul de 2-2. Scor final: Dinamo București 2-2 Barcelona. Omul meciului: Gustavo Velasquez.

Chindia Târgoviște - Dinamo București. Am jucat cu câțiva titulari de la meciul cu Barcelona. Până la pauză nu a fost nici o ocazie. Cea mai mare ocazie vine în minutul 90, când Musa Okoro înscrie unicul gol al meciului. Scor final: Chindia 0-1 Dinamo. Omul meciului: Musa Okoro.

Național Sebiș - Dinamo București (Cupa României, tur 5). Am deschis scorul în minutul 19 prin Joseph Banda. În minutul 22 Gustavo Velasquez face 2-0 pentru noi. La pauză acest era scorul. În minutul 48 Zhivko Mitev face 3-0, iar în minutul 82 Gustavo Velasquez face dubla și 4-0 pentru noi. Scor final: Național Sebiș 0-4 Dinamo. Omul meciului: Gustavo Velasquez. Ne-am calficiat în optimi, unde jucăm cu Metalul Buzău. Din păcate în acest meci s-a accidentat Gabriel cervantes și trb să jucăm cu Deian Sorescu în UCL.

Dinamo București - Petrolul Ploiești. Am jucat cu rezervele, deoarece urma meci pe Anfield cu Liverpool. Am deschis scorul în minutul în minutul 19 prin Olimpiu Moruțan. În minutul 34 Octavian Jula face 2-0 pentru noi. În minutul 38 Olimpiu Moruțan face 3-0. În minutul 42 Ben Uzochukwu dă un gol foarte frumos pentru Petrolul din lovitură liberă. În minutul 72 Rafa de la Petrolul ia roșu, iar în minutul 76 Octavian Jula face 4-1 pentru noi. Scor final: Dinamo 4-1 Petrolul. Omul meciului: Olimpiu Moruțan.

Liverpool - Dinamo București (UCL). Era un meci important pentru locul 2. În minutul 29 Roberto Firmino face 1-0 pentru Liverpool. În minutul 34 Ben Woodburn face 2-0 pentru Liverpool. De atunci m-am dus cu totul în atac, căci nu mai aveam ce pierde. În minutul 71 Joseph Banda ne ține în joc și face 2-1. În minutul 90+3 primim penalty pe degeaba, dar puteam egala. Sorescu își asumă și bate penalty-ul și înscrie. Avem un noroc, dar norocul ține cu cei mai buni. Scor final: Liverpool 2-2 Dinamo. Omul meciului: Guedes. Aveam două puncte în două meciuri.

Dinamo București - FCSB. Urma un derby cu FCSB. În minutul 36 Lucian Istrate face 1-0. Am ratat foarte mult, dar mingea s-a încăpățânat să mai intre încă o dată în poartă, iar ocaziile s-au răzbunat și în minutul 89 Antonio Berkeczi egalează. Scor final: Dinamo 1-1 FCSB. Omul meciului: Lucian Istrate.

Dinamo București - Sepsi OSK. Am jucat cu rezervele, căci aveam meci cu Club Brugge în UCL. În minutul 23 Musa Okoro deschide scorul. Până la pauză nu se mai înscrie. În minutul 82 Akinkumi Uche face 2-0, iar în minutul 90+1 acesta face dubla. Scor final: Dinamo 3-0 Sepsi. Omul meciului: Akinkumi Uche. 

Dinamo București - Club Brugge (UCL). Un meci important pentru locul 3 din grupă. Am deschis scorul în minutul 6 Joseph Banda face 1-0. În minutul 10 Juan Gonzalez înscrie primul său gol la Dinamo. Până la pauză nu s-a mai înscris și era 2-0 pentru noi. În minutul 70 Gustavo Velasquez face 3-0. După doar 3 minute Velasquez reușește dubla și face 4-0 pentru Dinamo. În minutul 88 același Gustavo Velasquez face hat-trick-ul și 5-0 pentru noi. Scor final: Dinamo 5-0 Club Brugge. Omul meciului: Gustavo Velasquez. Liverpool a bătut Barcelona, iar noi suntem pe locul 2 în grupă. Totuși, ar fi mai ușor locul 1.

Astra Giurgiu - Dinamo București. Au deschis scorul prin Neluț Roșu în minutul 9. În minutul 21 Gustavo Velasquez egalează, iar în minutul 40 Musa Okoro face 2-1 pentru Dinamo. În minutul 52 Mrzljak dă gol, însă în poarta lui. În minutul 55 primim penalty, pe care îl execută Deian Sorescu și face 4-1. În minutul 90+2 Gustavo Velasquez face dubla și 5-1. Scor final: Astra 1-5 Dinamo. Omul meciului: Gustavo Velasquez.

Gloria Buzău - Dinamo București (Cupa României, optimi). În minutul 3 Lucian Istrate face 1-0. În minutul 8 Carlos munoz face 2-0. După doar 4 minute, în minutul 12 Deian Sorescu face 3-0 pentru Dinamo. Doar după minute au trecut și am făcut 4-0 în minutul 14. În minutul 20 Gino Riquelme face 5-0, iar în minutul 44 Stanko Lapcevic face 6-0. În minutul 81 Rermi Ochea de la ei ia casrtonaș roșu. Scor final. Gloria Buzău 0-6 Dinamo. Omul meciului: Carlos Munoz.

Dinamo București - U Cluj. Am jucat cu rezervele, căci urmează meci cu Club Brugge în UCL la ei acasă. În minutul 18 Vlăduț Jorza face 1-0. Până la pauză nu s-a mai înscris. În minutul 67 Akinkumi Uche face 2-0, iar în minutul 90+1 Uche face 3-0. Scor final: Dinamo 3-0 U Cluj. Omul meciului: Akinkumi Uche.

RezultateDinamo.png

ClasamentLiga1.png

ClasamentDinamo.png

Finanțe:

Finane.png

Sunt Unouchable.

Bord.png

Link to comment
Share on other sites

Nu o să vă plictisesc cu campionatul, și nici cu meciul cu Club Brugge de la ei de acasă pe care l-am câștigat cu 6-0 la ei acasă.

Barcelona - Dinamo. Aveam nevoie de egal pentru a ne califica în optimi, dar voiam victorie, căci puteam lua primul loc. Am deschis scorul în minutul 65 prin Zhivko Mitev. Au egalat în minutul 69 printr-o execuție fabuloasă a lui Philipe Coutinho. În minutul 80 Juan Gonzalez ia cartonașul roșu. În minutul 83 Rodrig Acosta face 2-1 pentru noi, dar imediat după asta, în minutul 84 Diatta egalează. Totuși, ne-am calificat în optimi, dar de pe locul 2, căci Liverpool a câștigat cu Club Brugge. Scor final: 2-2. Omul meciului: Coutinho.

Dinamo - Liverpool. Nu conta acest meci decât pentru coeficient. În minutul 12 Gustavo Velasquez deschide scorul. În minutul 19 primim penalty, iar Zhivko Mitev face 2-0. În minutul 60 Wannel reduce din diferență, iar Nabil Jaadi face 3-1 în minutul 85. Scor final: 3-1. Omul meciului: Gustavo Velasquez.

În optimi am picat cu Manchester City.

RezultateDinamo.png

ClasamentDinamo.png

ClasamentLiga1.png

RezultateDinamo.png

CFR a luat locul 1 în grupă, iar în șaisprezecimi a picat cu Bournemouth. Au șanse.

RezultateCFRCluj.png

ClasamentCFRCluj.png

Viitorul a luat și ea primul loc în acea grupă grea, iar în șaisprezecimi joacă cu Feyenord. Și ei au șanse.

RezultateViitorul.png

ClasamentViitorul.png

Sepsi a luat locul 2 în grupă, iar în șaisprezecimi joacă cu Basel. Au cel mai ușor adversar dintre toate.

RezultateSepsiOSK.png

ClasamentSepsiOSK.png

Cei mai promițători jucători ai mei:

Musa Okoro:

MusaOkoro.png

Javier Gonzalez:

JavierGonzalez.png

Bahman Zarei:

BahmanZarei.png

Înainte ziceam că Joseph Banda este cel mai ieftin wonderkid. Am greșit. Bahman Zarei este, pe care l-am luat liber de contract.

Stanko Lapcevic:

StankoLapcevic.png

Marco Macias:

MarcoMacias.png

Karamoko Diaby: 

KaramokoDiaby.png

Gabriel Cervantes:

GabrielCervantes.png

Juan Gonzalez:

JuanGonzalez.png

Jeison Ramirez:

JeisonRamirez.png

Rodrigo Acosta:

RodrigoAcosta.png

Sami Derbali:

SamiDerbali.png

Tsvetormir Angelov:

TsvetomirAngelov.png

Radu Paraschiv:

RaduParaschiv.png

Gustavo Osma:

GustavoOsma.png

Facundo Lopez:

FacundoLopez.png

Jucem Cascardo:

JucemarCascardo.png

Luis Otavio:

LuisOtavio.png

Daouda Yao:

DaoudaYao.png

Tomislav Bozovic:

TomislavBozovic.png

Gustavo Velasquez:

GustavoVelasquez.png

Vlăduț Jorza:

VduJorza.png

Emiliano Boye:

EmilianoBoye.png

Luis Silva:

LuisSilva.png

Carlos Munoz:

CarlosMunoz.png

Joseph Banda:

JosephBanda.png

 

Link to comment
Share on other sites

Am jucat cu City, m-au bătut în ambele meciuri, acasă la noi cu 2-1, deși am primit roșu, iar la ei cu 4-1, cu 6-2 la general.

RezultateDinamo.png

Clasament:

ClasamentLiga1.png

Echipele românești în șaisprezecimile UEL.

CFR:
RezultateCFRCluj.png

Mai departe au picat cu Udinsese. Pot trece și de ei.

Viitorul:

RezultateViitorul.png

Ei au picat mai departe cu Leipzig.

Sepsi OSK:
RezultateSepsiOSK.png

Youth Intake:

YouthIntake.png

CFR Cluj a eliminat Udinese cu 3-1 la general și a picat Real Sociedad mai departe.

RezultateCFRCluj.png

Viitorul a eliminat Leipzig, dar în sferturi au picat cu Barcelona. Nu prea au șanse, spre deosebire de CFR, care au ceva șanse, dar dacă îi elimină au cele mai mari șanse să câștige competiția.

RezultateViitorul.png

Link to comment
Share on other sites

Am terminat sezonul, iar în acest sezon am câștigat atât supercupa în vară, cât și campionatul și cupa acum, în primăvară.

ClasamentLiga1.png

Play-out:

ClasamentLiga1.png

Hermannstadt nu se duce în Europa LEague, cred că este un bug de apare că și ei se duc.

Liga 2:

ClasamentLiga2.png

CFR a fost eliminată de Barcelona, deși în primul meci CFR a câștigat.

RezultateCFRCluj.png

Lot:

Lot.pngLot.pngLot.png

 

Link to comment
Share on other sites

Jucătorul nr 1 al fanilor în acest sezon a fost Gustavo Velasquez.

Semnătura sezonului a fost Carlos Munoz, pe care am plătit 5.75M de euro.

Cel mai bun tânăr jucător a fost votat tot Gustavo Velasquez.

Premii.png

Review:

Reviewsezon.png

Ei, bine, conducerea normal că nu iubește cu adevărat acest club, cel puțin nu Alexandru David, iar facilitățile de antrenament scad de la state of the art la superb. Voi încerca să ajungem din nou. Nici nu mă miră, nici în realitate nu m-ar fi mirat.

Facilitiantrenamente.png

 

În acest sezon am ajuns la 400 de meciuri ca antrenor.

RobertAxyon.png

Link to comment
Share on other sites

Am fost numit Antrenorul Sezonului:
Antrenorulsezonului.png

Am 6 jucători în echipa sezonului:
Echipasezonului.png

În echipa stranierilor am aceeași 6 jucători, doar că mai am doi pe bancă.

Echipastranierilor.png

Musa Okoro a fost pe locul 2 la cel mai bun pasator.

Celmaibunpasator.png

Golgheterul sezonului a fost Gustavo Velasquez.

Golgheterulsezonului.png

La baraj Iași a câștigat și rămâne în Liga 1.

RezultateLiga1.png

 

Link to comment
Share on other sites

Salut. Frumoasa cariera ai inceput, imi place! Am 2 rugaminti la tine daca se poate:

1. Imi poti spune de cati ani are nevoie un jucator strain sa obtina cetatenie romana? 8 cumva? si

2. Poti face un print screen cu tab-ul de la Liga 1, cu Rules. Ma intereseaza chestiile cu match rules, registration rules. Cati jucatori straini pot pune in primul 11, cati U19, s.a.m.d

Intreb astea informativ, pentru ca nu detin jocul (inca)! Mersi si bafta cu cariera. Te urmaresc!

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Brasilia said:

Salut. Frumoasa cariera ai inceput, imi place!

Mulțumesc.

1 hour ago, Brasilia said:

1. Imi poti spune de cati ani are nevoie un jucator strain sa obtina cetatenie romana? 8 cumva? si

Da, 8 ani.

1 hour ago, Brasilia said:

2. Poti face un print screen cu tab-ul de la Liga 1, cu Rules. Ma intereseaza chestiile cu match rules, registration rules. Cati jucatori straini pot pune in primul 11, cati U19, s.a.m.d

Reguli.png

Link to comment
Share on other sites

Am câștigat toate meciurile din UCL, din grupa cu Tottenham, Bilbao și Șahtior.

RezultateDinamo.pngRezultateDinamo.png

ClasamentDinamo.png

În optimi am picat cu Lazio și avem o șansă să trecem în sferturi.

RezultateDinamo.png

Viitorul s-a calificat în grupe și a luat locul 4 în grupe.

RezultateViitorul.png

ClasamentViitorul.png

CFR Cluj a luat locul 3 în grupă, iar în șaisprezecimi au picat cu AS Monaco.

RezultateCFRCluj.png

ClasamentCFRCluj.png

FCSB a luat locul 3, dar mă mri că au bătut Manchester United.

RezultateFCSB.png

ClasamentFCSB.png

ClasamentLiga1.png

Bahman Zarei a fost numit cel mai bun tânăr asiatic.

Celmaibuntnrasiatic.png

Gabriel Cervantes al treilea cel mai bun jucător Nord American.

Celmaibunjuctordinamericadenord.png

Cel mai bun 11 african:
Celmaibun11african.png

PremiiAfrica.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy