Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


[Ro] [Dinamo București] - Dinamo revine


TheRobert

Recommended Posts

Mijlocul lui octombrie.

Dinamo București - FC Hermannstadt. Am jucat cu rezervele pentru a menaja jucătorii pentru meciul cu Barcelona. Astat nu ne-a oprit să nu deschidem scorul în minutul 2 prin Akinkumi Uche. În minutul 18 Denis Ciobotariu a făcut 2-0, acesta fiind scorul de la pauză, însă în minutul 40 s-a accidentat Naser Aliji și a intrat Gino Riquelme în locul lui. În minutul 58 Deian Sorescu a făcut 3-0. În minutul 71 Gino Riquelme a făcut 4-0, iar în minutul 90+3 Gabriel Răducan a făcut 5-0. Deian Sorescu a jucat titular căci am decis că în locul lui să joace Cervantes în UCL. Scor final: 5-0 pentru Dinamo.

FC Barcelona - Dinamo București. A fost un meci foarte greu. Philippe Coutinho a deschis scorul din minutul 19. Până la pauză nu s-a mai marcat, dar am avut noi niște ocazii foarte mari. În minutul 77 Sadio Mane face 2-0, iar în minutul 80 Messi cade în careu și obține penalty transformat de Abel Ruiz, deși Letica a ghicit colțul. În minutul 83 Lionel Messi a făcut 4-0, dar în minutul 84 Gabriel Cervantes a dat golul nostru de onoare. Scor final: 4-1 pentru Barcelona.

Dinamo București - Gaz Metan Mediaș. Am jucat din nou cu rezervele pentru a menaja jucătorii pentru meciul cu Inter. În minutul 15 Denis Drăguș a făcut 1-0. În minutul 21 Ion Gheorghe a egalat. La pauză am intrat cu scorul de 1-1. În minutul 59 Akinkumi Uche a reușit să ne desprindă de Mediaș, iar în minutul 90+3 Luka Ivanusec stabilește scorul final: 3-1.

Dinamo București - Inter Milano. A fost un meci cu multe ocazii, mai ales de partea noastră, dar doar în a doua repriză. Ei au avut o ocazie, noi vreo 5, dar nici Joseph Banda și nici Răducan nu vor să bage mingea în poartă, deși ambii au 13 Finnishing. Cât trebuie să aibă ca să îi dea gol lui Strakosha? 20? În fine, scorul final a fost 0-0, deși  meritam să câștigăm. A fost 19-3 la șuturi pentru noi și șuituri pe poartă 5-0 pentru noi, dar dacă nu reușim să înscriem, plus că mai dăm și 2 bare.

Dinamo București - Sepsi OSK. Din nou am bpgat rezervele de rezerve. Zic asta pentru că l-am băgat pe Andrei Bălan în locul lui Akinkumi Uche, căci Luka Ivanusec s-a accidentat și urma să joace Uche în UCL cu Porto în locul lui Ivanusec. Reușim să deschidem scorul abia în minutul 55, chiar prin golul marcat de Andrei Bălan. În minutul 65 Nabil Jaadi a făcut 2-0 pentru Dinamo. Până în minutul 90 nu s-a mai marcat, așa că meciul s-a terminat 2-0 pt Dinamo București.

FC Porto - Dinamo București. Am avut ocazie chiar în secunda 30, dar nu am reușit să înscriem. Însă, în minutul 2 primim o lovitură liberă și Tasos Bakasetas reușește să o transforme în gol. Sincer, la asta mă și așteptam de la el. Bucuria noastră a durat doar 2 minute când Fabio Silva reușește să egaleze. Nu se oprește aici Porto, iar în minutul 31 arbitrul face cadou un penalty celor de la Porto, pe care îl transformă Fabio Silva fără probleme. În minutul 45+2 Erick Gutierrez stabilește scorul pauzei, 3-1. În minutul 57 Tasos Bakasetas face dubla și ne mai dă speranțe, însă acestea se spulberă când Gustavo Velasquez primește al doilea galben, lucru care m-a înfuriat destul de tare și de nervi i-am tăiat contractul pentru o săptămână, iar el normal, fiind primul lui roșu a făcut crize. Scorul final: 3-2 pentru Porto. Asta se întâmplă dacă cel mai bătrân jucător al tău are 28 de ani, urmat de portar care are 26 de ani. Nu avem experiență, dar aceasta se câștigă jucând.

În Cupa României am picat cu Viitorul Constanța.

Dinamo București - Viitorul Constanța. Am jucat cu mulți tineri pentru a căpăta niște experiență. În minutul 17 Florin Dinu deschide scorul printr-un gol superb, fiind 1-0 pentru Viitorul. În minutul 33 Gustavo Velsquez însă, arată că este wonderkid și face 1-1. În minutul 43 Tasos Bakasetas ne pune în avantaj și este 2-1. Până la pauză a mai marcat și Jucemar Cascardo golul de 3-1. La pauză a intrat Gabriel Popescu în locul lui Jucemar Cascardo pe care l-am scos căci era obosit, iar în minutul 68 Gabriel Răducan face 4-1. În minutul 85 Milan Gaijic, care a jucat foarte prost în UCL a făcut 5-1, stabilind scorul final. În optimile cupei vom juca cu Gaz Metan Mediaș.

CS U Craiova - Dinamo București. Am deschis scorul prin Denis Drăguș în minutul 41. În minutul 45+1 Gustavo Velasquez îi ia mingea lui Pigliacelli care s-a împiedicat de minge și face 2-0. Nu ne-am oprit aici, iar în minutul 90+4 Gustavo Velasquez a făcut 3-0. I-am bătut pe olteni la scor de neprezentare.

Dinamo București - CFR Cluj. Cu CFR Am deschis scorul rapid, în minutul 4 prin Gabriel Răducan. Tot acesta a transformat un penalty în minutul 22, iar în minutul 29 Gabriel Cervantes a făcut 3-0. În minutul 42 primește și CFR penalty. Clasic. Este executat de George Țucudean și reduce din diferență. În minutul 84 Gino Riquelme face 4-1 pentru Dinamo, în minutul 88 Milan Gaijic face 5-1, iar în minutul 89 Gabriel Răducan face hat-trick-ul, iar scorul final este 6-1.

Gaz Metan Mediaș - Dinamo București. Am vrut să îmi continui seria de 11 meciuri câștigate din campionat. În minutul 17 Joseph Banda a deschis scorul, dar în minutul 24 Gabriel Cervantes a primit roșu. Cei de la Mediaș au profitat de acest lucru, iar în minutul 28 Boubacar Fofana a egalat, acesta rămânând scorul final: 1-1.

FC Botoșani - Dinamo București. Am manajat toți jucătorii pentru returul cu FC Porto. În minutul 3 Gabriel Răducan a deschis scorul. În minutul 10 Botoșaniului i s-a anulat un gol pe motiv de offside, deși nu a fost nimic. Ce bine mă simt să fiu și eu avantajat de arbitri. Nu am mai fost avantajat de două sezoane dacă am fost și atunci. În minutul 27 Denis Ciobotariu a făcut 2-0, iar Nabil Jaadi a stabilit scorul pauzei: 3-0. În minutul 64 am reușit să înscriem golul de 4-0 prin Deian Sorescu, iar golul lor de onoare a venit de la Mediop Ndiaye în minutul 75, scorul fiind 4-1.

RezultateDinamo.png

Clasamentele:

ClasamentLiga1.png

ClasamentDinamo.png

Lot seniori:

Lot.png

Lot.pngLot.png

Lot U19:

LotU19.png

LotU19.png

LotU19.png

La Dinamycs stăm bine.

Dinamic.png

Avem 3 lideri de echipă. Ricardo Grigore, Naser Aliji și Denis Ciobotariu.

Ierarhie.png

La U19 nu avem niciun lider de echipă.

IerarhieU19.png

La finanțe suntem pe plus cu aproape 30M și buget de aproape 32M de transferuri și de salarii 264k pe săptămână.

Finane.png

La Job Security suntem Untouchable și afiliați suntem cu 6 echipe (Dunav ruse, Metaloglobus, Puskas Akademia, Ripsenia Timișoara, Spartak Trnava și Unirea Alba Iulia).

Bord.png

Facilitățile de antrenament vor fi gata pe 12 decembrie, iar acum avem State of The Art Training Facilities, iar facilitățile de juniori vor crește tot pe 12 decembrie și acum avem Excellent youth facilties.

Faciliti.png

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Octomrie-noiembrie. Am apucat azi să joc doar 4 meciuri.

Dinamo București - FC Porto. Am început bine, iar în primul sfert de oră, mai exact în minutul 14 Zihvko Mitev a reușit să deschidă scorul, acesta dublând din avantajul nostru în minutul 32, la pauză fiind 2-0 pentru Dinamo. Nu mi-a venit să cred. Băteam și noi pe cineva! În minutul 46 Gabriel Cervantes din asistul lui Zhivko Mitev rezolvă meciul, 3-0,  dar în minutul 81 Denis Ciobotariu, din pasa lui Nabil Jaadi a stabilit scorul final: 4-0. Ce este ironic este că atât Denis Ciobotariu, cât și Nabil Jaadi care au contribuit la golul 2 au fost rezerve.

Dinamo București - Chindia Târgoviște. Nu a fost un meci lafel de bun pentru Zhivko Mitev care, în minutul 24 a luat roșu. Însă, Gustavo Velasquez a reușit să deschidă scorul. În minutul 64 Joseph Banda face 2-0, iar în minutul 80 Roger Kecskes a restabilit egalitatea pe teren deoarece a luat roșu, iar în minutul 90+5 Joseph Banda a stabilit scorul final: 3-0 pentru Dinamo.

Dinamo București - CSM Poli Iași. Am jucat cu rezervele acest meci cu Iași pentru că voiam să îi menajez pe jucători pentru meciul cu Barcelona din UCL. În minutul 11 Denis Drăguș deschide scorul, 1-0 pentru Dinamo. În minutul 29 Deian Sorescu face 2-0, scorul de la pauză. Între timp a intrat și Joseph Banda care, în minutul 90+1 a stabilit scorul final: 3-0.

Dinamo București - Barcelona. Nici măcar nu a fost stadionul plin. la un astfel de meci stadionul trebuia să fie plin. Bine că mi s-a întâmplat la un meci pe care l-am avut cu FCSB să fie stadionul plin și nu acum cu Barcelona, care este de 10 ori mai important. Am început cu un singur jucător care a jucat și în meciul cu Iași, cu Drăguș, deoarece Tasos Bakasetas s-a accidentat. A fost o mare pierdere. În minutul 9 Joseph Banda a deschis scorul din pasa lui Zhivko Mitev, iar în minutul 12 Joseph Banda a făcut 2-0 din pasa lui Riquelme și am țipat de parcă aș fi jucat finala UCL și conduceam cu 2-0, dar trebuie să mă înțelegeți. Este Barcelona. Nu oricine ai ocazia să conducă Barcelona cu 2-0. Trebuia să mă pun pe balanced, dar nu am făcut-o și am pățit-o. În minutul 44 Barcelona primește penalty, iar Abel Ruiz face 2-1. Atunci trebuia să îmi zic: „Băi boule! Bagă-te pe Balanced nu sta pe Attacking!”, dar nu am făcut-o și am pățit-o în minutul 63 când Barcelona are corner bătut de Messi și Mingea ajunge la Abel Ruiz și face 2-2. Dupaia m-am aruncat în atac și am dat o bară, iar în ultimele minute Joseph Banda a ratat singur cu Ter Stegen. Nu puteam să îl înjur, căci a dat două goluri și nici unul din penalty ca Abel Ruiz. Abia mai târziu un prieten mi-a spus că trebuia să mă pun pe balanced, iar aceasta a fost greșeala. Foarte bine am pățit. Așa meritam. Să mă învăț de acum înainte să nu mă mai arunc în atac cu echipe ca Barcelona când conduc la 2 goluri. Nici măcar la un gol. Nu puteam să dau vina pe arbitru, doarece eu am fost principalul vinovat. Acum trebuie să câștig neapărat cu Inter la ei acasă, ceea ce va fi greu, iar dacă se întâplă și ca meciul dintre Porto și Barcelona să fie egal, atunci o să fiu pe primul loc în grupă.

RezultateDinamo.png

Clasamentele:

ClasamentLiga1.png

ClasamentDinamo.png

Viitorul:

Cei de la Viitorul au pierdut cu Partizan 1-0, cu Sporting cu 3-0, au câștigat 4-0 cu Partizan în retur, au făcut 0-0 cu Sporting, au câștigat 2-1 cu Gent și au făcut egal tot cu Gent, 0-0. Sporting era deja calificată și și-a băgat picioarele cu Partizan și aupierdut ambele meciuri. Măcar un egal dacă făceau cu Partizan, iar așa Viitorul pierde calificarea în primăvara europeană.

RezultateViitorul.png

ClasamentViitorul.png

Link to comment
Share on other sites

A început mondialul, dar înainte de asta, să vă spun ce am făcut în Nations League.

România - Italia. În minutul 45+1 Dennis Man trage un șut de la distanță și deschide scorul, 1-0 pentru România. Am dominat până prin minutul 80 când au început italienii să aibă ocazii mai mari, iar în minutul 90 chiar au înscris un gol, dar a fost offside. De la margine s-au arătat 3 minute de prelungiri, iar în minutul 90+4 Pollitano a înscris dintr-un aut, deci meciul trebuia încheiat înainte să fie autul. Scor final: 1-1.

Croația - România. În minutul 21 Ante Rebic deschide scorul, iar în minutul 51 MArcelo Bozovic stabilește scorul final: 2-0. Noi am jucat meci cu 4 zile în urmă, iar ei nu au jucat cu Italia.

Italia - România. Un meci destul de plictisitor, dar asta doar până în minutul 67, când Radu îi dă o pasă lui Pușcaș, dar ajunge Donnarumma la ea, dar este ieșit din poartă, degajează mingea, aceasta ajungând la Dennis Man care vede că poarta este goală și face 1-0 de la un șut din 40 de metri. Însă, în minutul 87 Federico Bernandeschi egalează prin singura lor ocazie de până atunci. Dupaia au mai avut una dar nu foarte mare. Scor final: 1-1.

România - Croația. Aveam nevoie neapărat de victorie în această seară pentru a nu retrograda și o victorie a Italiei cu Croația. În minutul 21 Denis Drăguș deschide scorul, 1-0, iar în minutul 73 același Dennis Man din meciurile cu Italia a reușit să stabilească scorul final: 2-0. 

Însă... Croația câștigă cu Italia cu scorul de 3-2, deși în minutul 86 Pietro Pellegri a ratat penalty, dar mingea tot a intrat în poartă.

Rezultatenaional.png

Clasamentnaional.png

Link to comment
Share on other sites

La Mondial:

România - Anglia. 

Am jucat cu această formație:
Tactic.png

Nu l-aș fi jucat pe Ricardo Grigore, dar Chiricheș era accidentat.

În minutul 8 Ianis Hagi deschide scorul: 1-0 pentru România. În minutul 22, însă, Dele Alli egalează: 1-1. Bucuria englezilor a durat doar 25 de minute, când George Pușcaș a făcut 2-1. Asta mi-a adus aminte de meciul România U21 - Anglia U21 4-2. Din păcate, în minutul 56 Dele Alli egalează din nou, iar în minutul 59 JAmes Ward-Prowse a făcut 3-2. Greșeala mea a fost că nu m-am închis la 2-1, lafel ca în meciul cu Barcelona. Scor final: 3-2.

Honduras - România. 

De data aceasta a fost titular Chiricheș în locul lui Ricardo Grigore. În rest echipa a fost lafel. Însă nu și rezultatul. În minutul 36 Ianis Hagi a deschis scorul, urmând ca în minutul 40 Cristian Ganea să îl dubleze. În minutul 48 România primește penalty pe care îl execută ianis Hagi și afce 3-0. În minutul 60 Radu Boboc care a intrat pe parcurs prinde un șut de la 20 și ceva de metri, iar mingea se duce în bară, apoi în poartă. În minutul 73 Alin Toșca face 5-0 pentru România. În minutul 77 Honduras are lovitură liberă, executată de Bryan Acosta, iar acesta trimite acel șut în poartă. Golul meciului a fost dat de cei de la Honduras. Părerea mea este că a fost mai frumos golul lor decât al lui Radu Boboc.

Mai am un meci cu Maroc, iar în acest moment sunt pe locul 2 în grupă.

Rezultatenaional.png

Clasamentul:

Clasamentnaional.png

Link to comment
Share on other sites

Ei bine, am pierdut 5-2 cu Maroc, deși am condus cu 2-1, așa că mi-am dat demisia de la națională, oricum era un pic stresant să stai mereu să faci lotul.

Rezultatenaional.png

Clasament:

Clasamentnaional.png

Nu o să vă dau prea multe detalii despre perioada de pregătire, doar rezultatele.

RezultateDinamo.png

Cupa Mondială:

RezultateCupaMondial.png

Pe bune, Messi are interzis la trofee. Noi am avut un finalist, pe Riquelme care chiar a fost în prelungiri, căci am fost la stadion.

Astra Giurgiu - Dinamo București. Am fost conduși la pauză cu 1-0 după golul înscris de Zoua în minutul 40. Însă, în minutul 50 Ahmed Bani egalează, la un minut distanță preluăam conducerea și în minutul 82 face 3-1. În minutul 90+1 Tomas Klesa ia cartonașul roșu. Scor final: 3-1 Dinamo.

Inter Milano - Dinamo București. În minutul 47 Joseph Banda deschide scorul. Însă în minutul 58 Gabriel Barbosa egalează. În minutul 66 Gerard Deulofeu face 2-1, iar în minutul 78 Stefan de Vrij stabilește scorul final:3-1. Aia este. Poate la anul. Mare păcat, căci am dominat meciul.

Meci.png

Dinamo București - UTA Arad. Am deschis scorul repede prin tasos Bakasetas în minutul 4. Abia în minutul 53 Joseph Banda face 2-0, iar în minutul 64 Gino Riquelme face 3-0. Scor final: 3-0 pentru Dinamo.

Gaz Metan Mediaș - Dinamo București. În minutul 69 Gustavo Velasquez reușește să deschidă scorul, dar bucuria noastră a durat foarte puțin, mai exact 4 minute, când în minutul 73 Rareș Flureaș face 1-1. Însă, în minutul 80 primim penalty iar Gabriel Răducan îl transformă, ducându-ne din nou în avantaj. Spectacolul nu s-a oprit aici, iar în minutul 90+1 Akinkumi Uche dă un șut de la distanță, portarul Medieșenilor ajunge la balon, dar nu-lîmpiedică din a intra în poartă, iar scorul final a fost 3-1 pentru Dinamo București.

Dinamo București - Viitorul Constanța. În minutul 15 Gabriel Cervantes reușește să deschidă scorul. Însă, bucuria noastră a durat doar 5 minute când Valentin Mihăilă a egalat. După doar două minute Gorican înscrie primul său gol la Dinamo București. În minutul 29 Viitorul primește penalty, transformat de Florin Dinu. La pauză a fost 2-2. În minutul 46 Zhivko Mitev face 3-2, iar în minutul 49 Andrei Dumitru își dă autogol. Meciul părea câștigat. În minutul 59 Valentin Mihăilă face 4-3, iar în minutul 7- Andrei Ciobanu egalează din nou. Însă, în minute, în minutul 75 GustavoVelasquez face 5-4, iar în minutul 90+1 rezolvă meciul. 6-4. A fost cel mai frumos meci din Football Manager pe care l-am văzut.

RezultateDinamo.png

 

Link to comment
Share on other sites

FCSB - Dinamo București. Am jucat cu titularii, iar în minutul 18 Joseph Banda deschide scorul: 1-0 pentru Dinamo. În minutul 52 Aleksander Selimi ia cartonașul roșu, iar în minutul 60 Trivan (care este wonderkid) ratează din 6 metri, iar noi scăpăm. Meciul s-a terminat 1-0 pentru Dinamo.

Hermannstadt - Dinamo București. Un meci dominat de noi dar, în minutul 90+3, din cauza unei greșeli în apărarea mea, Daniel Ureche reușește să înscrie și noi suferimprima înfrângere după 80 și ceva de meciuri.

A început și perioada de transferuri.

Veniri.png

SebastianCortez.png

JeanSanogo.png

NicolasLucianoBaccola.png

Din păcate el nu va putea juca sezonul acesta deoarece mai trebuie evoluat și îl voi da ca împrumut.

OlimpiuMoruan.png

GiovanniTroupee.png

TsvetomirAngelov.png

Dinamo București - Academica Clinceni. În acest meci au debutat Troupee și Moruțan. În minutul 25 se accidentează Naser Aliji. În minutul 33 Gustavo Velasquez dă un șut de la 20 și ceva de metri chiar în poartă și deschide scorul: 1-0 pentru Dinamo. Același Gustavo Velasquez reușește să dubleze avantajul, tot printr-un șut de la 20 de metri în minutul 46, stabilind și scorul final: 2-0 pentru Dinamo.

Sepsi OSK - Dinamo București. Am deschis scorul rapid printr-un penalty în minutul 10. Bucuria noastră a durat doar 1 minut, când Ibrahima Tandia a egalat. În minutul 22 Olimpiu Moruțan reușește prmul său gol la Dinamo. În minutul 73 Lucian Istrate ia al doilea galben pentru că a dat în minge, iar în minutul 86 Valentin Neculai egalează. Însă, în minutul 92+3 Olimpiu Moruțan înscrie, dar reușita nu este validată deoarece Gabriel Răducan, care nici nu a atins mingea era în offside. Nu prea văd de ce mi-a anulat reușita, având în vedere că Gabreil Răducan nici nu a atins mingea. Scor final: 2-2.

RezultateDinamo.png

ClasamentLiga1.png

Lot:

Lot.png

Lot.png

Lot.png

Dinamici:

Dinamic.png

Facilitățile de juniori se vor mări și ele la data de 25 octombrie 2023.

Link to comment
Share on other sites

Februarie.

Am mai făcut niște transferuri.

Veniri.png

KirilGenev.png

StankoLapcevic.png

TomislavBozovic.png

MusaOkoro.png

 

Dinamo București - FCSB. Un derby jucat cu stadionul plin, cu 18.750 de oameni (s-a jucat în Ștefan cel Mare). În minutul 29 Gino Riquelme a deschis scorul și a făcut 1-0 pentru Dinamo. La pauză am intrat cu acest scor. În minutul 61 Mohamed Moroșan a egalat după greșeala lui Tomislav Bozovici. În minutul 86 Ricardo Grigore ia cartonașul roșu. Scor final: 1-1.

CFR Cluj - Dinamo București. În minutul 9 Olimpiu Koruțan deschide scorul printr-un gol de la distanță. În minutul 29 George Șucudean egaleză, dar în minutul 30 Milan Gajic face 2-1. În minutul 69 Bordeianu egaleză, iar în minutul 77 Joseph Banda face 3-2. Însă, în minutul 90+3 Sebastian Mailat stabilește scorul final: 3-3.

Dinamo București - FC Botoșani. În minutul 10 Gustavo Velasquez deschide scorul. În minutul 13 primim penalty, iar Deian Sorescu îl execută. În minutul 32 Joseph Banda face 3-0 din pasa lui Deian Sorescu. În minutul 38 arbitrul ne face cadou un penalty, iar Deian Sorescu face 4-0. La ultima ocazie înainte de pauză, în minutul 45 Olimpiu Moruțan face 5-0. În minutul 50 Joseph Banda face 6-0. În minutul 68 Deian Sorescu înscrie, însă reușita este anulată. Totuși, nu mă pot plânge, doarece arbitrul ne-a făcut un penalty cadou. În minutul 90 Raul Cunha înscrie golul de onoare al celor de la Botoșani, gol venit din greșeala lui Gino Riquelme. Scor final: 6-1 pentru Dinamo București.

Dinamo București - CFR Cluj. În minutul 16 Alexandru Ioniță face 1-0. Însă, în minutul 38 Joseph Banda egalează, iar în minutul 41 ne aduce în avantaj. În minutul 64 Tasos Bakasetas face 3-1 pentru Dinamo. Scor final: 3-1 pentru Dinamo, așa că ne-am calificat în semifinalele cupei. 

Viitorul Constanța - Dinamo București. În minutul 11 Florin Dinu înscrie golul de 1-0 pentru Viitorul. În rest nimic notabil, scorul final: 1-0 pentru Viitorul.

RezultateDinamo.png

ClasamentLiga1.png

Lot:

Lot.png

Lot.png

Lot.png

Trebuie neapărat să vedeți de cine este dorit Rodrigo Acosta:
RodrigoAcosta.png

De Barcelona. Însă el nu va ajunge la Barcelona căci eu nu îl voi lăsa să plece.

Link to comment
Share on other sites

Martie.

Sepsi OSK - Dinamo București. Am deschis scorul în minutul 43 prin Deian Sorescu. În minutul 59 Tasos Bakasetas face 2-0 pentru Dinamo din assist-ul lui Deian Sorescu. În minutul 62 Zhivko Mitev face 3-0. Minutul 69 Joseph Banda înscrie golul de 4-0. În minutul 74 Gustavo Velasquez trage un șut de la distanță fix și mingea se duce în poartă. 5-0 pentru Dinamo. În minutul 79 Dylan Flores a făcut înscris golul de onoare al Secuilor. În minutul 85 Deian Sorescu mai înscrie un gol, dar a fost offside clar. Scor final: 1-5 pentru Dinamo București. Omul meciului: Deian Sorescu.

Dinamo București - FC Viitorul. Am deschis scorul rapid prin Gustavo Velasquez. În minutul 34 Akinkumi Uche care a jucat mijlocaș dreapta căci Deian Sorescu a fost suspendat a dublat din avantaj, iar în minutul 62 același Akinkumi Uche reușește să stabilească scorul final: 3-0 pentru Dinamo București. Omul meciului: Akinkumi Uche.

Dinamo București - AGz Metan Mediaș. În minutul 13 Zhivko Mitev deschide scorul. Însă, în minutul 45+1 Ionuț Farcaș reușește să restabilească egalitatea. În minutul 63 Zhivko Mitev a făcut dubla aducându-ne din nou în avantaj, 2-1. Am pus o tactică de contraatac, iar în minutul 78 Rareș Flueraș face 2-2. Însă, în minutul 89 Gabriel Răducan face 3-2 pentru Dinamo acesta fiind și scorul final. Omul meciului: Zhivko Mitev.

FCSB - Dinamo București (În Cupă) . Am jucat cu mulți tineri căci în Cupa României nu trebuie să înregistrezi jucători. Unul dintre tineri a fost și Musa Okoro, mijlocaș central care, în minutul 34 deschide scorul cu un șut din 11 metri. În minutul 41 primim penalty pe care Gabriel Răducan îl transformă și astfel este 2-0 pentru Dinamo la pauză. În minutul 69 Gustavo Velasquez face 3-0 pentru Dinamo. Scor final: 0-3 pentru Dinamo București. Omul meciului: Gustavo Velasquez la egalitate cu Gabriel Cervantes.

RezultateDinamo.png

În campionat suntem pe primul loc la 7 puncte de locul 2, dar avem cu un meci mai puțin.

ClasamentLiga1.png

Lot:

Lot.png

Lot.png

Lot.png

Din păcate Gabriel Cervantes nu mai este wonderkid. Și FCSB are un wonderkid, Darko Trivan.

DarkoTrivan.png

Este dorit de Tottenham.

Mă bucur că nu suntem singuri cu jucători cu potențial din România, căci vreau să creștem la coeficient până pe locul 6 ca să trimtem două echipe direct în grupele UCL și una în turul 3.

Link to comment
Share on other sites

Final de sezon

CFR Cluj - Dinamo București. Primul gol al meciului a fost înscris de Alexandru Ioniță în minutul 6. Noi ne-am revenit, iar după 11 minute Gino Riquelme egalează. La doar 10 minute Zhivko Mitev ne aduce în avantaj. În minutul 57 mingea vine în bară, apoi se duce în Pablo Heredia, portarul celor de la CFR Cluj și stabilește scorul final: 3-2 pentru Dinamo București.

Dinamo București - FCSB. Am deschis scorul prin Deian Sorescu în minutul 17. În minutul 20 Gustavo Velasquez șutează de la distanță și trimite mingea în poartă și face 2-0 pentru Dinamo. În minutul 41 Akinkumi Uche înscrie din lovitură liberă. La pauză era 3-0 și se anunța deja o victorie confortabilă. Însă, în minutul 73 Giovanni Troupee își dă atugol. În minutul 76 Mohamed Moroșan face 3-2, iar în minutul 90+1 egalează. M-am c-am enervat după ce am fost egalat, dar mi s-a întâmplat și mie să egalez Manchester United după ce m-au condus cu 3-0. Însă, cei care meritau să câștige au câștigat, iar Milan Gajic în minutul 90+2 face 4-3 pentru Dinamo, acesta fiind scorul final.

Dinamo București - Sepsi OSK. În minutul 22 Luka Ivanusec face 1-0. Bucuria noastră a durat 13 minute când Yasin Hamed a egalat. În minutul 53 Giovanni Troupee face 2-1, iar în minutul 90+3 Joseph Banda stabilește scorul final: 3-1 pentru Dinamo București. În aceste condiții mai aveam nevoie de un punct cu Viitorul pentru a câștiga campionatul.

Dinamo București - FCSB (Cupa României). Am pus jucătorii care nu prea au prins minute. În minutul 9 Gabriel Cervantes a deschis scorul, iar în minutul 41 Musa Okoro face 2-0. În minutul 67 Florin Tănase reduce din diferență, dar meciul se termină 2-1 pentru noi. La general: 5-1 pentru noi. Finala o jucăm cu UTA Arad.

FC Viitorul Constanța - Dinamo București. În minutul 11 Valentin Mihăilă deschide scorul. În minutul 31 Gustavo Velasquez egalează, iar în acest moment eram campioni. În minutul 43 Rodrigo Acosta înscrie golul de 2-1 chiar de ziua lui. În minutul 54 Zhivko Mitev ne asigură titlul. Cinci titluri consecutive și un cadou pe cinste de ziua lui Rodrigo Acosta.

Dinamo București - CFR Cluj. Am deschis scorul rapid în minutul 4 prin Akinkumi Uche. În minutul 9 primim penalty pe care îl execută Deian Sorescu pe care îl transformă și este 2-0 pentru noi. În minutul 43 Gustavo Velasquez face 3-0. Însă, în minutul 45+1 Șucudean reduce din diferență, 3-1 pentru noi. În minutul 45+3 mai primim un penalty pe care îl execută tot Deian Sorescu și înscrie și de această dată. La pauză era 4-1 pentru Dinamo București. În minutul 76 mai primim încă un penalty, iar Deian Sorescu face hat-trick-ul și 5-1 pentru Dinamo. În minutul 86 același George Șucudean reușește dubla și să reducă din diferență. 5-2 pentru Dinamo București. Însă, în minutul 90+3, Gino Riquelme face 6-2 pentru Dinamo, acesta fiind și scorul final.

Gaz Metan Mediaș - Dinamo București. În minutul 4 Joseph Banda deschide scorul, iar ăn minutul 79 Deian Sorescu mai înscrie un gol. Scor final: 2-0 pentru Dinamo București.

FCSB - Dinamo București. Dacă FCSB câștiga acest meci se ducea în UCL, dar chiar și dacă îl pierdea iar Viitorul nu câștiga era tot în UCL FCSB-ul. În minutul 6 Virgil Ghiță își dă autogol. În minutul 27 Gabriel Răducan dă gol din penalty. La pauză a fost 2-0. În minutul 54 Akinkumi Uche face 3-0. însă, în minutul 64 Mohamed Moroșan face 3-1, acesta fiind scorul final. Viitorul cu Sepsi OSK s-a terminat 1-0 pentru Viitorul, golul Viitorului înscris de jucătorul meu dat ca loan, Helio Duarte.

Dinamo București - UTA Arad (Cupa României). În minutul 17 Gino Riquelme lovește bara. Însă, în minutul 24 Zhivko Mitev deschide sciorul. La doar două minute Gustavo Velasquez dublează din avantaj, 2-0 pentru Dinamo. Joseph Banda face 3-0 în minutul 33. În minutul 40 Joseph Banda face 4-0 pentru Dinamo. La pauză am intrat cu acest scor. În minutul 51 Giovanni Troupee trage un șut din afara careului, iar mingea se duce în poartă. În minutul 61 primim penalty pe care îl execută Joseph Banda și face 6-0. Până la final au mai avut ei o lovitură liberă la care au dat peste poartă. Final: 6-0 pentru Dinamo București. Dinamo câștigă a șaisprezecea Cupă a României, iar eu a treia.

RezultateDinamo.png

În UCL ne-am dus noi în grupe iar Viitorul în turul 3. În UEL s-au dus FCSB în grupe, CFR în turul 3 și Sepsi OSK în turul 2.

ClasamentLiga1.png

În liga 2 au retrogradat Academica Clinceni și Boitoșani, iar UTA Arad va juca play-off-ul.

ClasamentLiga1.png

În Liga 1 au promovat Voluntari și Dunărea Călărași, iar Petrolul va juca barajul cu UTA Arad.

ClasamentLiga2.png

În UCL câștigătoare a fost Barcelona la penalty-uri în fața lui Liverpool.

UCL.png

În UEL încingătoare a ieșit Manchester United.

UEL.png

Lot:

Lot.png

Lot.png

Lot.png

Jucătorul fanilor în acest sezon a fost Gino Riquelme, pe locul 2 Zhivko Mitev, iar pe 3 Gustavo Velasquez. Semnătura sezonului la Dinamo a fost Gino Riquelme, iar cel mai bun tânăr jucător tot Gino Riquelme.

PremiiDinamo.png

Golgheter-ul nostru a fost Joseph Banda, cel mai bun jucător Gino Riquelme, jucătorul cu cele mai multe asisturi Zhivko Mitev, jucătorul cu cel mai mare procentaj de pase reușite este Akinkumi Uche, iar jucătorul cu cele mai multe cartonașe galbene este Gino Riquelme.

PremiiDinamo.png

Cel mai bun 11 al acestui sezon este acesta:
PremiiDinamo.png

O revizualizare a sezonului: 

Revizuireasezonului.png

Golgheterul ligii 1 a fost George Țucudean, urmat de Joseph Banda, iar pe 3 Deian Sorescu la egalitate cu Gustavo Velasquez.

Golgheterulsezonului.png

Cel mai bun jucător al ligii 1 a fost Gino Riquelme, pe doi Deian Sorescu, pe 3 Zhivko Mitev.

Ceimaibunijuctoriailigii1.png

Jucătorul cu cele mai multe asisturi în liga 1 a fost Yasin Hamed, urmat de Deian Sorescu, iar pe 3 Alexandru Cicâldău.

Celemaimulteasisturi.png

 

Link to comment
Share on other sites

Am făcut deocamdată doar 3 transferuri:
Veniri.png

Alex Fabian:

AlexFabian.png

Gustavo Osma:

GustavoOsma.png

Emiliano Boye:

EmilianoBoye.png

De plecat au plecat doar doi jucători, amândoi ca loan.

Plecri.png

Amicalele și meciul din supercupa României.

Dinamo București - Manchester United (Amical). Vă spun doar de acest amical, căci a fost singurul la care nu a fost trimis asistentul. Ăsta și meciul din supercupă. Nu am putut să jucăm cu Joseph Banda, Musa Okoro și Giovanni Troupee de la început, însă nu mai știu exact motivul.. Ei au jucat cu doi jucători care nu au jucat sezonul trecut, cel puțin nu în finala UEL. În minutul 4 Gabriel Răducan deschide scorul. Bucuria noastră a durat 22 de minute, când Marcus Rashford egalează. Până la pauză nu s-a mai înscris. Dar, în minutul 47, Gustavo Velasquez șutează de la distanță (ca de obicei) și trimite mingea în poarta apărată de De Gea. În minutul 90+2 Gabriel Cervantes închide tabela: 3-1 pentru Dinamo București. Nu sunt nici acum sigur dacă s-au chinuit sau nu.

Dinamo București - FC Viitorul Constanța (Supercupa Romaniei). Acest meci s-a jucat pe Dan Păltinișanu. În acest meci au putut juca Giovanni Troupee, Musa Okoro și Joseph Banda, însă în locul lui Cervantes a jucat Nicolas Luciano Bacolla. În minutul 9 Joseph Banda a deschis scorul. Până în minutul 40 nu a mai fost nici o ocazie importantă, dar în minutul 40 Nicolas Lucioano Bacolla face 2-0 pentru Dinamo București. La doar două minute distanță Joseph Banda face dubla. La pauză am intrat cu acest scor. În minutul 69 Tasos Bakasetas face 4-0 pentru Dinamo. În minutul 72 Joseph Banda reușește hat-trick-ul și face 5-0 pentru Dinamo București. În minutul 86 Andrei Ciobanu înscrie golul de onoare al Puștilor lui Hagi. În minutul 90+3 Joseph Banda înscrie al patrulea său gol din acest meci. Scor final: 6-1 pentru Dinamo București. Am câștigat a treia Supercupă a carierei mele de antrenor și a cincea Supercupă a clubului. Mai avem nevoie de una pentru a o egala pe FCSB, care să sperăm că va veni la anul. 

 RezultateDinamo.png RezultateDinamo.png  

Link to comment
Share on other sites

Obiectivele mele pentru acest sezon:
Să iau locul 3 în grupa de UCL

Să iau titlul

Să iau Cupa României

Am început sezonul.

Dinamo București - Astra Giurgiu. Am deschis scorul prin Joseph Banda în minutul 2. În minutul 5 Tasos Bakasetas face 2-0 pentru noi, acesta înscriind dubla în minutul 21 și făcând 3-0 pentru noi. În minutul 31 Zhivko Mitev face 4-0, iar la două minute distanță Gustavo Velasquez dă golul de 5-0. Până la pauză nu s-a mai înscris. Însă, în minutul 58 Joseph Banda face și el dubla. Nu au mai fost ocazii importante, doar că în minutul 88 Silviu Balaure de la Astra Giurgiu ia și el un cartonaș roșu. Scor final: 6-0 pentru Dinamo București. Omul meciului: Tasos Bakasetas.

FC Viitorul Constanța - Dinamo București. Revenim la Ovidiu unde am luat titlul sezonul trecut. Am deschis scorul rapid, în minutul 8 prin Musa Okoro. Eu deja mă așteptam să le dăm și lor multe goluri, iar asta parcă se adeverea în minutul 35 când primim penalty, iar Deian Sorescu înscrie golul de 2-0 pentru Dinamo, scor cu care am intrat la pauză. Însă, Viitorul începe bine repriza 2, iar în minutul 47 Chukvudi Agori reduce din diferență. Lucruri începeau să meargă prost, iar în minutul 62 Giovanni Troupee ia cartonașul roșu. Golul egalizator a venit în minutul 90+2 prin Răzvan Vajda. Scor final: 2-2. Omul meciului: Musa Okoro.

Între timp am mai transferat un jucător pe 2.9M de la Real Sociedad. Un tânăr de 18 ani, fundaș dreapta, pe care îl cheamă Javier Gonzalez.

JavierGonzalez.png

În Europa League Sepsi a eliminat BK Hacken, câștigătoarea cupei suediei cu 3-2 la general, iar în turul 3 urmează să joace cu Maccabi Tel-Aviv. Viitorul va juca în turul 3 UCL cu Șahtior, iar CFR în turul 3 UEL cu Kladno, locul 5 din Cehia.

RezultateSepsiOSK.png

Dinamo București - Sepsi OSK. A fost un meci sec, însă eu nu am putut juca acest meci, deoarece mă punea ca și cum eram spectator. Foarte ciudat. Scor final: 0-0. Omul meciului: Naser Aliji.

Gaz Metan Mediaș - Dinamo București. Nu am putut juca cu Joseph Banda în acest meci, așa că în locul lui a jucat Gabriel Răducan, acesta deschizând scorul în minutul 10, iar în minutul 15 făcând dubla. În minutul 15 era deja 2-0 pentru Dinamo București. În minutul 25 Deian Sorescu face 3-0, iar ei marchează singurul gol la doar un minut după ce am înscris noi, în minutul 26 prin Antoni Ivanov. Scor final: 3-1 pentru Dinamo București. Omul meciului: Gabriel Răducan.

Viitorul a făcut egal 0-0 cu Șahtior în tur, iar în retur a pierdut cu 3-0, dar ei au fost eliminați din UCL, iar în UEL vor juca în grupe, nu știu dacă este un bug sau nu. 

RezultateViitorul.png

CFR a făcut egal cu Kladno, 1-1 în tur, iar în retur a câștigat CFR cu 3-0, aceștia urmând să joace în play-off cu P. Ferreira, locul 6 din Portugalia și să sperăm că îi elimină, pentru că ne batem la locul 6 cu Portugalia.

RezultateCFRCluj.png

Sepsi OSK a făcut 0-0 în tur cu Maccabi Tel-Aviv, iar în retur a fost 1-0 pentru Sepsi. În play-off joacă cu Gent.

RezultateSepsiOSK.png

Dinamo București - Poli Iași. Am deschis scorul în minutul 27 prin Gustavo Velasquez. În minutul 34 Zhivko Mitev dublează din avantaj, iar în minutul 72 același Zhivko Mitev face 3-0. Scor final: 3-0. Omul meciului: Zhivko Mitev.

Chindia Târgoviște - Dinamo București. Un meci cu o echipă slăbuță. În minutul 52 Gabriel Cervantes a deschis scorul, iar în minutul 71 Joseph Banda face 2-0. Scor final: 2-0. Omul meciului: Joseph Banda.

A avut loc tragerea la sorți pentru grupele UCL, iar noi am picat cu Barcelona (câștigătoarea UCL), Juventus și OM.

Grup.png

În UEL Sepsi a fost eliminată de Gent cu 2-1 la general.

RezultateSepsiOSK.png

CFR Cluj a eliminat P. Ferreira cu 2-1 la general.

RezultateCFRCluj.png

Aceștia au picat în grupă cu Fenerbahce, Maccabi Netanya și Copenhaga.

FCSB a picat în grupă cu Chelsea, Ludogorets și Young Boys.

Viitorul a picat în grupă cu Ural, Inter Milano și Viktoria Plzen.

Dinamo București - CFR Cluj. Ferovierii veneau după o victorie în UEL cu P. Ferreira. Speram ca eu să le distug acea bucurie, printr-o victorie. În minutul 14 Joseph Banda deschide scorul. Până la pauză, însă, nici o ocazie. 1-0 pentru Dinamo. În minutul 55 Gino Riquelme șutează din afara careului din voleu și dă gol. A fost o execuție ca a lui Chiricheș cu Ajax, semăna foarte mult. În minutul 83, Joseph Banda închide tabela. Scor fina: 3-0 pentru Dinamo. Omul meciului: Gino Riquelme.

S-a terminat perioada de transferuri, iar cea mai mare surpriză a mea a fost că Dunărea Călărași a oferit 4.3M pe Andrei Florescu. Am acceptat instant, căci oricum nu prea juca. M-am uitat să văd cine a adus bani aștia la Dunărea și am văzut că au venit șeici la Dunărea.

StaffDunrea.png

Plecări:

Plecri.png

Plecri.png

În total am făcut 5.25M.

Noi am adus doar acei 4 jucători.

Veniri.png

În total am cheltuit 3.9M.

Dinamo București - Dunărea Călărași. Am jucat cu rezervele, căci urma meci în UCL cu OM. În minutul 8 Denis Drăguș deschide scorul. În minutul 15 Deian Sorescu face 2-0. În minutul 17 Olimpiu Moruțan face 3-0 pentru noi. În minutul 22 Luka Ivanusec face 4-0. La pauză era 4-0 pentru noi. În minutul 54 Radu Crișan reduce din diferență, iar în minutul 63 Andrei Burlacu face 4-2. Însă, pe parcurs a intrat și Acosta care a făcut 5-2 în minutul 82, iar în minutul 85 Olimpiu Moruțan închide tabela. Scor final: 6-2 pentru Dinamo. Omul meciului. Moruțan.

În campionat suntem pe primul loc.

Link to comment
Share on other sites

Dinamo București - OM (UCL). Urma un meci important pentru lupta la locul 3, căci la asta am fi noi favoriți. La locul 2 este foarte greu. Am fost favoriți în acest meci, cred că pentru prima oară de când joc în UCL. Am deschis scorul rapid prin Joseph Banda, în minutul 6. Joseph Banda este cel mai bun jucător al nostru. Am dat doar 40k pe el și joacă foarte bine. A fost și wonderkid. În minutul 9 Tasos Bakasetas dublează avantajul. Până la pauză am avut multe alte ocazii dar nu am reușit să mai înscriem. Ei la pauză nu au avut nici un șut la poart. Săracul Letica, se plictisea în poartă. În fine, un meci dominat și în a doua repriză, până când au și ei o lovitură liberă în minutul 87 și la primul șut la poartă a lui OM Wylan Cyprien reduce din diferență. În minutul 89 Gustavo Velasquez se accidentează și urma să lipsească de la meciul cu Barcelona de pe Camp Nou.  Ultima ocazie tot lor le-a aparținut și au avut altă lovitură liberă, dar de această dată am scăpat. Au dat-o peste poartă. Scor final: 2-1 pentru Dinamo. Omul meciului: Giovanni Troupee, care a dat două assisturi. 

CS U Craiova - Dinamo București. Jucam acest meci cu locul 2 din acel moment. Dacă ne băteau urcau ei pe primul loc. DACĂ! Am deschis scorul în minutul 13 prin Joseph Banda. Până la final, însă, nu s-a mai dat nici un gol, deși puteam să mai dăm noi. Scor final: 1-0 pentru Dinamo. Omul meciului: Joseph Banda.

Sportul Snagov - Dinamo București (Cupa României). Acesta a fost primul meci în Cupa României, pe care vreau să o câștig în acest sezon. Am pus câțiva jucători tineri, pentru a le da și lor minute. Primul gol al meciului a fost dat de Olimpiu Moruțan în minutul 13. În minutul 17 Zhivko Mitev face 2-0 pentru noi. În minutul 24 Radu Boneta înscrie pentru Sportul Snagov. Au mai dat gol și în minutul 43, gol care m-a panicat un pic. La pauză a fost 2-2. În minutul 63 Marco Macias face 3-2 pentru noi. Însă, jocul nu s-a oprit aici. În minutul 90 Musa Okoro face 4-2 pentru noi. În minutul 90+4 Sportul primește penalty, pe care îl transformă Claudiu Borțoneanu. Însă, Sportul Snagov nu au mai avut timp să ne egaleze. Scor final: 4-3 pentru noi. Omul meciului: Olimpiu Moruțan. Însă, în acest meci s-a accidentat Giovanni Troupee și urma să lipsească și el de la meciul cu Barcelona de pe Camp Nou.

Hermannstadt Sibiu - Dinamo București. Urma să ne luăm revanșa după ce în ultimul meci ne-au bătut cu 1-0 în ultimul minut. Am jucat cu rezervele, căci urma un meci de 100000 de ori mai important în UCL, cu Barcelona, câștigătoarea UCL. În minutul 32 Luka Ivanusec deschide scorul și face 1-0 pentru Dinamo. Până la pauză s-a mai marcat încă un gol, în minutul 43, tot de Luka Ivanusec. La pauză am intrat cu scorul de 2-0 pentru Dinamo. În repriza a doua a intrat și Joseph Banda. În minutul 79 Joseph Banda face 3-0 pentru Dinamo București. Scor final: 3-0 pentru Dinamo. Omul meciului: Luka Ivanusec.

Barcelona - Dinamo București (UCL). Jucam pe un Camp Nou aproape plin. Mai erau disponibile 3 000 de locuri, iar la meciul cu OM la noi acasă mai erau disponibile 22 000 de locuri. Nu aveam pretenții să câștigăm. Am început cu o ocazie de partea noastră, însă am ratat-o. A deshis Barcelona scorul în minutul 2, prin golul lui Philipe Coutinho. Apărarea a fost de vină, căci Karlo Letica nu a avut ce să facă. Abel Ruiz era la minge, iar în stânga lui era Philipe Coutinho, căruia îi pasează Abel Ruiz și deschide scorul foarte repede. În minutul 25 Tasos Bakasetas ia cartonașul galben, urmând ca în minutul 26 să îl ia și pe al doilea. Deja aveam un jucător eliminat și care lipsea la meciul cu Juventus de pe Alianz Stadium. Totuși, cartonașul roșu a fost acordat c-am ușor. Se acorda galben părerea mea doar dacă nu mai avea un galben. În minutul 30 Sadio Mane face 2-0 pentru Barcelona. În minutul 51 Zhivko Mitev ia și el galben. În minutul 59, Zhivko Mitev primește o pasă, atacă prea târziu mingea la care ajunge un adversar un pic mai repede ca el, Zhikvo Mitev se duce cu piciorul în față să atace mingea, dar îl lovește pe adversar și primește un al doilea galben c-am ușor acordat, pentru că el nu a vrut să îl lovească pe adversar. Dupaia iese Musa Okoro și intră Nabil Jaadi pentru a echilibra flancurile. În minutul 69 Houssem Aouar face 3-0 pentru Barcelona. În minutul 90+2 wonderkid-ul Jose Emiliano Padilla driblează un jucător de-al nostru și șutează, făcând 4-0 pentru Barcelona. Scor final: 4-0 pentru Barcelona. Omul meciului: Saio Mane.

Petrolul Ploiești - Dinamo București. O ținem numai în deplasări. Craiova, Snagov, Sibiu și Barcelona. Am jucat cu titularii din meciul cu Barcelona, căci nu erau obosiți. În miunutul 26 Joseph Banda a deschis scorul. 1-0 pentru Dinamo București. În minutul 34 Musa Okoro dublează avantajul nostru. În minutul 63 Tasos Bakasetas face 3-0. Doar 5 minute a durat până să mai dăm un gol, Joseph Banda făcând 4-0. În minutul 77 Musa Okoro șutează și face 5-0 pentru Dinamo. În minutul 88 Petrolul marchează golul de onoare prin Amir Jorza. Scor final: 5-1. Omul meciului: Joseph Banda.

FCSB - Dinamo București. Alt meci în deplasare, însă acest doar pe hârtie, căci am jucat practic tot acasă. Am pus rezerve. Nici pe bancă nu am pus jucători care vor juca cui Juventus, mai puțin în teren am uitat să-i scot pe Rodrigo Acosta, Olimpiu Moruțan și Nabil jaadi. Am deschis scorul în minutul 19 prin Denis Drăguș. 1-0 pentru Dinamo. La pauză acesta a fost scorul. În minutul 49 Nabil Jaadi dublează din avantajul nsotru. La doar 5 minute Gabriel Răducan face 3-0. În mintul 86 Lucian Istrate ia cartonașul roșu. Un minut mai târziu, Gabriel Răducan face 4-0 pentru Dinamo. Scor final: 4-0 pentru Dinamo. Omul meciului: Gabriel Răducan.

În campionat sunt pe primul loc, iar în UCL sunt pe locul 3, la egalitate de puncte cu locul 2, Juventus Torino. 

RezultateDinamo.png

ClasamentLiga1.png

ClasamentDinamo.png

În UEL, Viitorul a câștigat cu Ural cu 2-0 și au pierdut cu Inter cu 2-0. Sunt pe locul 2 în grupă.

RezultateViitorul.png

ClasamentViitorul.png

FCSB a pierdut cu Chelsea și a făcut 1-1 cu Ludogorets.

RezultateFCSB.png

Ei sunt pe locul 3 în grupă, la egalitate cu locul 4.

ClasamentFCSB.png

CFR Cluj a făcut egal cu Fenerbahce și a bătut pe Maccabi Netanya.

RezultateCFRCluj.png

Ei sunt pe locul 1 în grupă, la egalitate cu locul 2.

ClasamentCFRCluj.png

Link to comment
Share on other sites

Juventus - Dinamo București (UCL). Acesta era un meci important pentru lupta la locul 2. Nu am putut juca cu Musa Okoro pentru că era accidentat, dar nici cu Zhivko Mitev și Tasos Bakasetas pentru că au luat roșu la meciul cu Barcelona. Am început bine, cu o ocazie în minutul 8 când am dat bară. Normal. Însă, în minutul 14 Gabriel Cervantes câștigă balonul, îl vede pe Joseph Banda, acesta avansează, driblează un jucător, mai avansează, mai driblează un jucător, șutează și înscrie golul de 1-0 pentru Dinamo. Din acel moment m-am pus pe Balanced. Bucuria noastră a durat 20 de minute, când în minutul 34 Juventus are un aut. Mingea ajunge la Dani Cebalos, care șutează și restabilește egalitatea. La pauză am intrat cu scorul de 1-1, un scor care ne convenea. În minutul 80 Joseph Banda îi pasează lui Olimpiu Moruțan, care avansează vreo 3 pași, rămâne singur cu portarul advers, șutează și... BARĂ! Ceva obișnuit pentru mine. Ne-am jucat cu ocaziile. Însă, ocaziile s-au răzbunat. În minutul 90+2 mingea ajunge la Dani Cebalos, care șutează și face dubla. M-am enervat un pic, căci am dominat și am pierdut, dar am pierdut pe mâna noastră. Scor final: 2-1 pentru Juventus. Omul meciului: Dani Cebalos. Oricum, mai aveam încă 3 meciuri de jucat, iar cele două dintre ele pe Arena Națională, cu Juventus și Barcelona.

Dinamo București - FC Voluntari. Am jucat cu mai mulți titulari din meciul cu Juventus, căci nu erau obosiți. În minutul 37 Joseph Banda șutează, iar mingea intră în poartă. 1-0 pentru Dinamo. În minutul 41 Olimpiu Moruțan șutează din afara careului și trimite și el mingea în poartă și afce 2-0 pentru Dinamo. La pauză cu acest scor am intrat. În repriza a doua am avut multe ocazii, dar nu am reușit să mai înscriem încă o dată, dar cel mai important este că am câștigat. Scor final: 2-0 pentru Dinamo. Omul meciului: Olimpiu Moruțan.

Luceafărul Oradea - Dinamo București (Cupa României). Un meci în Cupa României. Ce îmi place la Cupa României este că nu trebuie să înregistrez jucători și pot juca cu oricine. Și asta mă ajută, căci joc cu jucători tineri care nu prind minute. Am deschis scorul în minutul 19 prin Luka Ivanusec, care și-a apălat păcatul de la meciul cu Juventus, în care a avut notă 4.7. Până la pauză nimic însă. Nu am reușit să mai înscriem, așa că la pauză era doar 1-0 pentru noi. În minutul 82 primim penalty, pe care îl execută Gabriel Răducan. Însă, acesta șutează și apără Virgil Drăghia. Mingea ajunge în aut, dar este pentru noi. Mingea ajunge la Tasos Bakasetas, iar acesta înscrie golul de 2-0, care ne-a asigurat calificarea. În minutul 90 au și ei o ocazie, iar Daniel Paraschiv înscrie. Nu îmi dau seama dacă ei au avut apărarea bună sau noi am fost prea slabi de am dat numai 2 goluri. Scor final: 2-1 pentru Dinamo. Omul meciului: Luka Ivanusec.

Dinamo București - Astra Giurgiu. Acesta era un meci destul de important, deoarece o victorie ne dădea moral pentru meciul cu Juventus. Însă, eu am jucat cu rezervele, pentru a-mi odihni titularii pentru meciul cu Juventus. În minutul Naser Aliji îi centrează lui Gabriel Răducan, însă mingea se ducea spre Florin Niță, care nu a atacat mingea, însă Gabriel Răducan a făcut-o și a înscris, spălându-și păcatul de la meciul cu Luceafărul Oradea. În minutul 22 avem aut. Mingea ajunge în careu, se întoarce, ajunge la Javier Gonzalez, care șutează și dă gol. În minutul 30 Luka Ivanusec dă golul de 3-0 pentru noi. În minutul 33 Joseph Banda șutează și face 4-0. La pauză acesta era scorul. Între timp, pe teren a intrat și Tasos Bakasetas. Am avut multe ocazii, iar în minutul 81 Nabil Jaadi mai înscrie un gol. 5-0 pentru Dinamo. Doar două minute trec și mai avem o ocazie, iar Luka Ivanusec face 6-0 pentru Dinamo. În minutul 89 Tasos Bakasetas șutează și el și stabilește scorul final: 6-0 pentru Dinamo, reuyșind a optsprezecea victorie din 18 cu Astra Giurgiu. Omul meciului: Luka Ivanusec.

Dinamo București - Juventus (UCL). Era și acesta un meci important pentru locul 2, poate chiar mai important decât meciul de la Torino, de pe Alianz Stadium. Am jucat cu titularii, iar de această dată au fost disponibili atât Musa Okoro, cât și Tasos Bakasetas cu Zhivko Mitev, iar norocul nostru a fost că ei aveau jucători obosiți. Nu am mai început cu o bară, iar în minutul 20 Mitev are balonul, este deposedat de Mandi, intră în tackling la Mandi, își ia revanșa și câștigă posesia din nou, pasează la Joseph Banda, care pasează la Tasos Bakasetas, care șutează în forță și deschide scorul. 1-0 pentru Dinamo. Deja mă pusesem pe Balanced. În minutul 35 Joseph Banda are mingea, în stânga lui este Gabriel Cervantes, Banda este deposedat, mingea ajunge la Cervantes, care centrează la Zhivko Mitev, care dă cu capul destul de tare, mingea ajunge în portarul lui Juventus (este același ca în realitate dar este foarte complicat de scris numele), dar nu reușește decând să respingă mingea tot în poartă. Deja era 2-0 pentru noi. În minutul 42 obținem o lovitură liberă pe care o execută Gabriel Cervantes, care șutează și dă gol. Deja era 3-0 pentru noi. Aveam la pauză 3-0 cu Juventus. În minutul 45+2 mingea este tot la Cervantes, care îl vede foarte bine pe Zhivko Mitev, care șutează și face 4-0 pentru Dinamo cu Juventus. Aveam la pauză 4-0 cu Juventus. Înțeleg că Ronaldo s-a retras, dar chiar așa de slabi sunt! În minutul 51 avem lovitură liberă din colț. Tasos Bakasetas centrează, portarul lor iese ca să respingă mingea, însă mingea ajunge la Rodrigo Acosta care dă cu capul și face 5-0 pentru Dinamo. În minutul 59 avem un aut, mingea ajunge la Tasos Bakasetas care șutează și face 6-0 pentru Dinamo. Până în minutul 90+3 nici o ocazie, iar Everton centrează la Eder Luiz care înscrie golul de onoare la italienilor, dar el totuși mai ia mingea. Nu îmi vine să cred că am reușit să creez o echipă atât de bună care să se bată cu echipe ca Juventus și să le umilească. Scor final: 6-1. Omul meciului: Zhivko Mitev. Următorul meci era cu OM la ei acasă, în care dacă am fi câștigat eram în optimi, iar dacă făceam egal eram în șaisprezecimile UEL sigur.

Dinamo București - FC Viitorul Constanța. Am jucat cu jucători cu care am jucat și cu Juventus pentru că nu erau obosiți. În minutul 36 Joseph Banda face 1-0 pentru noi. Din păcate, până la pauză nu am mai înscris nici un gol deci am intrat cu 1-0. Însă, la doar 7 minute după ce am ieșit de la cabine Joseph Banda face 2-0 pentru Dinamo. În minutul 90+1 Gustavo Velasquez face 3-0 pentru Dinamo. Dar ce? Voi credeați că Joseph Banda nu face hat-trick-ul. Vă înșelați, căci în minutul 90+3 Joseph Banda stabilește scorul final: 4-0 pentru Dinamo.

Sepsi OSK Sfântul Gheroghe - Dinamo București. În acest meci am jucat cu rezervele, deoarece voiam să odihnesc titularii pentru meciul cu OM din UCL. În minutul 6 primim penalty, pe care îl execută Gabriel Răducan și face 1-0 pentru Dinamo. Până la pauză, însă, nu am mai marcat, dar în minutul 54 Olimpiu Moruțan face 2-0. Bilel Omrani a ajuns ca împrumut la Sepsi, iar în minutul 60 acesta mi-a dat gol. Scor final: 2-1 pentru Dinamo. Omul meciului: Olimoiu Moruțan.

OM - Dinamo București (UCL). Aveam nevoie doar de un egal pentru a ne califica în șaisprezecimi și a-mi îndeplini un obiectiv, iar la victorie eram calificați în optimi, căci Barcelona a câștigat cu Juventus, iar în meciurile directe era 7-3 pentru noi. Prima ocazie ne aparține nouă, în minutul 2. Avem aut, pe care îl bate Milan Gajic. Pasează la Joseph Banda. În partea cealaltă Zhivko Mitev era demarcat, iar Joseph Banda îl vede și îi pasează, iar Zhivko Mitev șutează și dă gol. Însă, în minutul 8 Gigot îi pasează lui Roberts, care ajunge la mingea singur cu Letica, acesta neieșind din poartă să atace mingea și egalează. În minutul 24 Riquelme este în partea stângă cu mingea la picior. centrează în careu, dar mingea a ajuns la Amavi care a repsins-o cu capul și din fericire pentru noi mingea ajunge la Milan Gaijic, care îi pasează lui Cervantes, acesta centrând la Zhivko Mitev și trimițând mingea în poartă, acesta făcând 2-1 pentru Dinamo. La acest scor eram din nou în optimile UCL. La pauză am intrat cu acest avantaj și m-am pus pe balanced. În minutul 65 mingea este la Riquelme. Centrează în careu, dar mingea ajunge la Gigot care o respinge la Gustavo Velasquez, care îi pasează lui Bakasetas, iar Tasos Bakasetas șutează și înscrie golul de 3-1. Eram în optimi, de pe locul 2.

Link to comment
Share on other sites

Dinamo București - Gaz Metan Mediaș. Am jucat și în acest meci cu rezervele, căci aveam meci cu Barcelona în UCL și voiam să câștig pentru coeficient. Doar 41 de secunde au rezistat cei de la Mediaș, căci Olimpiu Moruțan deschide scorul. În minutul 28 Gorican face 2-0 pentru noi. Până la final din păcate nu s-a mai dat nici un gol. Scor final: 2-0 pentru Dinamo. Omul meciului: Olimpiu Moruțan.

Dinamo București - Barcelona (UCL). Am jucat cu titularii, mai puțin Riquelme și Bakasetas căci riscau să lipsească meciul viitor, deși eram deja matematic pe locul 2, nu puteam urca pe primul loc, dar voiam să facem coeficient, însă ei au pus câțiva juniori. În minutul 10 avem aut. Gaijic îi dă lui Joseph Banda. Îi pasează lui Cervantes, care îi dă pasă lui Gustavo Velasquez și deschide scorul. Era deja 1-0 pentru Dinamo. În minutul 40 mingea ajunge la Milan Gaijic, o lovește cu capul, dar din păcate ajunge mingea la adversar, care pasează la Abel Ruiz și acesta scapă singur cu Bozovic și egalează. În minutul 45 avem corner. Acosta joacă scurt la Olimpiu Moruțan, care centrează în careu la Cervantes, dar mingea ajunge la Gaijic și face 2-1 pentru noi. În minutul 80 avem lovitură liberă, însă nu reușim să facem cum am reușit și cu Juventus și scapă Barcelona pe contraatac, iar Abel Ruiz îmi dă gol. Are ceva cu mine Abel Ruiz ăsta. Nu s-a mai dat niciun gol. Scor final: 2-2. Omul meciului: Gabriel Cervantes, cu două asisturi. 

CSM Poli Iași - Dinamo București. Am jucat cu aceeași jucători cu care am jucat și cu Barcelona. Primul gol a venit destul de târziu, în minutul 44, când Gustavo Velasquez dă primul gol al meciului. În minutul 45+2 Joseph Banda face totuși 2-0 pentru noi. În minutu 50 primim penalty, pe care îl execută Gustavo Velasquez și dă gol. În minutul 57 Gabriel Cervantes înscrie și el, pentru 4-0. Ultimul gol a venit de la tânărul Stanko Lapcevic. Scor final: 5-0 pentru noi. Omul meciului: Gustavo Velasquez.

FCSB nu s-a calificat mai departe și a luat locul 3. Slabi! 

RezultateFCSB.png

ClasamentFCSB.png

Viitorul a luat locul 2 și se duce în primăvara euorpeană.

RezultateViitorul.png

ClasamentViitorul.png

CFR Cluj a luat și ea locul 2 și se duce și ea în primăvara europeană.

RezultateCFRCluj.png

ClasamentCFRCluj.png

Dinamo București - Chindia Târgoviște. Am jucat cu titularii în acest meci. În minutul 9 am deschis scorul prin Gustavo Velasquez. Doar 10 minute am fost în avantaj cu un gol, iar în minutul 19 Joseph Banda face 2-0 pentru noi. În minutul 24 Sorin Chirilă, un regen reduce din diferență. La 4 minute distanță, Ionuț Șerban, fostul nsotru jucător înscrie golul egalizator, scor 2-2, cu care am intrat la pauză. Însă, Gabriel Cervantes ne salvează și înscrie în minutul 58 golul victoriei. Scor final: 3-2 pentru Dinamo. Omul meciului: Gustavo Velasquez.

S-a tras la sorți pentru optimile UCL, iar noi am picat cu Tottenham, care a luat primul loc în grupă cu Bayern Munchen, ASMonaco și Krasnodar. O să fie un meci greu, dar dacă vom juca bine eu cred că îi vom putea bate cel puțin la noi acasă.

RezultateDinamo.png

În UEL CFR a picat cu Lazio, iar părerea mea sunt șanse mici ca CFR să treacă de ei, dar Viitorul a picat cu Basel, de care pot trece.

aisprezecimileUEL.png

CFR Cluj - Dinamo București. Urma un meci în Gruia cu locul 2. În minutul 4 primim penalty pe care îl execută Deian Sorescu și face 1-0 pentru Dinamo. În minutul 13 Zhivko Mitev face 2-0 pentru noi. Ultimul gol al primei reprize a fost dat tot de Zhivko Mitev, care face 3-0 pentru noi. Până la sfârșitul meciului nu am mai dat nici un gol. Scor final: 3-0 pentru Dinamo. Omul meciului: Zhivko Mitev.

Dinamo București - CS U Craiova. Până la pauză am avut multe ocazii, dar nu am reușit să înscriem. Însă, în minutul 47, mingea ajunge la Joseph Banda, acesta este faultat, dar mingea ajunge la Deian Sorescu și dă un gol frumos, la colțul lung. În minutul 49 primim un penalty pe degeaba, căci faultut a fost în afara careului. Însă, Deian Sorescu a ratat acest penalty. În minutul 60 mingea ajunge în spate la Milan Gaijic, care șutează din afara careului și dă gol. În minutul 87 Naser Aliji face 3-0 pentru noi, iar în minutul 90+2 Nabil Jaadi înscrie ultimul gol al meciului. Scor final: 4-0 pentru Dinamo. Omul meciului: Milan Gaijic.

RezultateDinamo.png

ClasamentLiga1.png

ClasamentDinamo.png

Stranierul Anului l-a câștigat Joseph Banda, urmat de Zhivko Mitev, iar pe locul 3 Gustavo Velasquez.

StranierulAnului.png

Cel mai bun jucător african a fost Joseph Banda, iar în primul 11 al africanilor a fost, de asemenea, și Joseph Banda.

Celmaibunjuctorafrican.png

Celmaibun11african.png

În acest moment avem 10 wonderkids, 7 care nu au 20 de ani.

Lot.png

Lot.png

Lot.png

Gorican a plecat pe 1.7M la Rijeka.

Cei mai promițători jucători ai mei:

Javier Gonzalez:

JavierGonzalez.png

Tsvetomir Angelov:

TsvetomirAngelov.png

Radu Paraschiv:

RaduParaschiv.png

Gustavo Osma:

GustavoOsma.png

Bahman Zarei:

BahmainZarei.png

Stanko Lapcevic:

StankoLapcevic.png

Nicolas Luciano Bacolla:

NicolasLucianoBacola.png

Facundo Lopez:

FacundoLopez.png

Marco Macias:

MarcoMacias.png

Jucemar Cascardo: 

JucemarCascardo.png

Karamoko Diaby:

KaramokoDiaby.png

Musa Okoro:

MusaOkoro.png

Gabriel Cervantes:

GabreilCervantes.png

Joseph Banda:

JosephBanda.png

Rodrigo Acosta:

RodrigoAcosta.png

Emiliano Boye:

EmilianoBoye.png

Helio Duarte:

HelioDuarte.png

Luis Otavio:

LuisOtavio.png

Tomislav Bozovic:

TomislavBozovic.png

Gustavo Velasquez:

GustavoVelasquez.png

Vlăduț Jorza:

VlduJorza.png

Kiril Genev:

KirilGenev.png

Aslak Nypen:

AslakNypen.png

Luis Silva:

LuisSilva.png

Sebastian Cortez:

SebastianCortez.png

Akinkumi Uche:

AkinkumiUche.png

Zhivko Mitev:

ZhivkoMitev.png

Gino Riquelme:

GinoRiquelme.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

Am făcut două transferuri:

Veniri.png

Juan Gonzalez:

JuanGonzalez.png

Sami Derbali:

SamiDerbali.png

Dunărea Călărași - Dinamo București. Am jucat cu titularii, mai puțin Gustavo Velasquez și Riquelme căci erau la o competiție ceva, nu mi-am dat seama.În minutul 54 primesc ei penalty, iar Andrei Florescu, fostul nsotru jucător deschide scorul. Bucuria lor a durat doar 5 minute, când Zhivko Mitev egalează. În minutul 76 Joseph Banda face 2-1, iar în minutul 78 face 3-1. Scor final: 3-1 pentru Dinamo. Omul meciului: Joseph Banda.

Dinamo București - Hermannstadt. Deși mai aveam un meci până la meciul cu Tottenham din optimile UCL, am jucat cu rezervele ca să nu risc ceva. În minutul 61 Gabriel Răducan deschide scorul, iar în minutul 75 Luka Ivanusec face 2-0. Scor final: 2-0 pentru Dinamo. Omul meciului: Luka Ivanusec.

Dinamo București - Petrolul Ploiești. Și în acest meci am jucat cu rezervele, deoarece aveam meci cu Tottenham. Au deschis scorul în minutul 1, iar în minutul 20 primesc cartonaș roșu. Așa că, în minutul 31 Vlăduț Jorza face 1-1, iar în minutul 81 Nabil Jaadi face 2-1 pentru noi. Scor final: 2-1 pentru Dinamo. Omul meciului: Nabil Jaadi.

Dinamo București - Tottenham. Acesta era un meci foarte important, atât pentru echipă, cât și pentru istoria clubului. Al treilea meci în optimile UCL de la noul format. În minutul 13 Gabriel Cervantes șutează din prima față în față cu portarul advers, însă dă bară. Se poate să nu dau bară? În minutul 15 primim penalty pe degeaba zic eu, dar înainte de asta arbitrul consultă VAR-ul. Zhivko Mitev iși asumă această responsabilitate de a bate acest penalty. Mitev șutează și... GOOOOOOOOOOLLLLLLLL!!!!! 1-0 pentru Dinamo București. În minutul 28 Gustavo Velasquez intră în tackling, faultează, dar nu este fault de roșu. Însă, arbitrul este de altă părere. Gustavo Velasquez primește roșu pe degeaba. Am zis: Gata, până aici a fost. În minutul 31 pornim un atac de la poarta noastră, iar acesta se sfârșește cu mingea ajungând în fața porții la un fundaș de-al lui Tottenham, iar Gabriel Cervantes face tackling, lovește mingea și se gol. Am dat gol în 10 oameni. În minutul 42 Zhivko Mitev șutează din flancul drept și dă golul de 3-0. Conduceam Tottenham cu 10 oameni. Însă, la pauză am făcut prostia de a schimba tactica. În minutul 50 Dele Alli dă gol. În minutul 65 Eric Dier face 3-2. În minutul 70 Tottenham are lovitură liberă pe care o execută Eriksen și dă gol. Am schimbat din nou tactica la cea inițială, iar în minutul 88 Gino Riquelme dă golul victoriei, dar calificarea se juca în Anglia, căci era un meci foarte greu în care lipseau și Gustavo Velasquez și Gino Riquelme. Scor final: 4-3 pentru Dinamo. Omul meciului: Zhivko Mitev.

Link to comment
Share on other sites

Tottenham - Dinamo București. Acest meci era decisiv pentru calificarea în sferturi. Noi aveam nevoie de un egal. În minutul 10 Kingsley Coman face 1-0, urmând ca în minutul 40 Eric Dier să facă 2-0. În minutul 67 Coman face 3-0, deși la o ocazie Moruțan ratase din interiorul careului, iar Cervantes a avut o ocazie la care trebuia să paseze la Banda și era gol, dar a decis să șuteze în adversar. În minutul 74 Juan Gonzalez face 3-1, iar în minutul 90 Joseph Banda face 3-2. Scor finaL. 3-2 (6-6) pentru Tottenham, care s-a calificat datorită golurilor din deplasare.

În campionat am terminat pe 1, iar în Cupă am fost eliminați de FCSB.

RezultateDinamo.png

ClasamentLiga1.png

Viitorul a ajuns până în sferturi unde a fost eliminată de Roma. 

RezultateViitorul.png

În UCL pe locul 3 la marcatori a fost Zhivko Mitev.

GolgheterulUCL.png

Cel mai bun atacant din UCL a fost un tânăr de 19 ani de la Legia, wonderkid, dar pe 3 a fost Joseph Banda.

CelmaibunatacantUCL.png

Kulosowski.png

Play-out-ul:

ClasamentLiga1.png

Cupa României:

CupaRomniei.png

Liga 2:

ClasamentLiga2.png

Jucătorul fanilor nr 1 a fost Zhivko Mitev, cel mai bun transfer a fost Javier Gonzalez, iar jucătorul tânăr al sezonul tot Zhivko Mitev.

Premii.png

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy