Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


FC Viitorul semifinale


Bobby Robson

Recommended Posts

S-a incheiat aventura si in acest sezon, de data asta in semifinale. Am ales sistemul pana in semifinale exact cum trebuia la fiecare meci incat sa nu le dau nicio sansa, dar de data asta am fost total neinspirat, 0-4 in dubla mansa cu Lazio. Apropo, de cei care au lasat comentarii mai sus, vorbiti de Santoro sau Brenner de parca i-as fi adus pe Roberto Bagio si Rivaldo... Sunt 2 jucatori foarte tineri la 18-19 ani , unul din ei de la Palermo.... total modesti in comparatie cu ce detin adversarii de prin Europa League. Cred ca am scos tot ce se putea de la acest lot, mai mult de atat era imposibil. Aproape la fiecare meci am avut cate 4-5 jucatori de U21 in teren in timp ce adversarii aveau monstrii in teren.

Am incercat sa creez tactica in functie de jucatorii pe care ii aveam la dispozitie, exploatand la maxim atributele lor ridicate. Instructiunile personale m-au ajutat mult utilizand jucatorii exact pe punctele lor forte. De multe ori am fost nevoit sa joc ultra defensiv cu apararea foarte jos din cauza fundasilor centrali care nu au deloc viteza. Pe faza de tranzitie sa fie cautat playmakerul cu pasa in margine pentru mijlocasii laterali. Viteza lui Coman si De nooijer m-a ajutat cat de cat in multe meciuri. Superioritatea era mereu creata prin fundasii laterali carora le-am dat instructiuni sa urce foarte mult pe faza de atac, in special pe partea stanga, in dreapta doar in meciurile in care intalneam o echipa mai modesta si jucam cu Bartolec, un croat bun pe viteza. Aripile de multe ori apareau la finalizare, centrarile fiind date de fundasii laterali in mare parte. Unul din mijlocasii centrali l-am sacrificat oarecum setandu-l sa faca multe faulturi in meciurile in care eram outsider, fragmentand jocul, cred ca a avut foarte multe cartonase galbene, dar si asta este o contributie importanta. Pe faza defensiva la cornere imi aduceam aproape toata echipa in careu, lasand putin avansat doar fundasul stanga De Nooijer si pe Coman in rest toata echipa era in careu. Cel mai interesant jucator este pe departe Alexi Pitu de 17 ani pe care l-am imprumutat la Hermanstad si a marcat 15 goluri, jucator de super perspectiva. Ramane de vazut cat voi mai continua pentru ca am cam atins maximum din ce se putea cu aceasta echipa in 2 sezoane. Va salut cu respect! :thankyou:

image.thumb.png.fadbdc2a41bd8dd6a8710837f3b6d67e.png

image.thumb.png.813094e992fffd9786c2f5ac861c0719.png

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Ionut91 said:

Brenner e ala de la Sao Paolo?Schlager Santoro cum au venit astia la viitorul 😮

Astia ca astia, dar au venit si Cicaldau, Morutan, Coman... iar Morey ala de pe dreapta suna ca cel de la Barcelona B.

S-a aruncat cu ceva bani sezonul asta la Ovidiu, cam cat ai avut buget de transferuri?

Link to comment
Share on other sites

2 milioane Coman si 2 milioane jumate Cicaldau. Morey, jucator de 18 ani, usor de luat valoreaza putin are si un salariu destul de mic. Nu e vreun Dani Alves in niciun caz. A fost 11 milioane daca nu ma insel bugetul de transferuri si am mai incasat inca 3 milioane pe Hagi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy