Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


[Ro] [Jupiter Bucuresti] - Drumul spre glorie


TheRobert

Recommended Posts

Am terminat luna martie. A fost o lună perfectă și inclusiv meciul cu Unirea Slobozia din februarie, meci câștigat cu 3-1. PRimul meci din martie a fost cu U Dunărea de Jos Galați, victorie cu 5-1. A urmat o victorie cu Victoria Chirnogi cu 5-1, o victorie cu Progresul Spartac 3-0 și o victorie cu Unirea Dobroești cu 7-1, meci în care am fost conduși cu 1-0. În acest moment suntem neînvinși în meciurile oficiale din noiembrie, 8 meciuri și cu tot cu amicale de 11 meciuri. Victorii, la rând, în meciurile oficiale avem 6 și cu tot cu amicale 9 meciuri.

Rezultate.png

În campionat suntem, normal, pe primul loc, la 7 puncte de locul 2, Turris Turnu Măgurele.

Clasament.png

Meciuri naționale:

Seniori:

Amical:

Rezultatenaionalmare.png

U20:

Amicale:
RezuiltatenaionalU20.png

U19:

Amical:

RezultatenaionalU19.png

Mă bucur că un jucator de-al meu a dat gol pentru naționala de U19.

Calificări Euro U19:

RezultatenaionalU19.png

Porumb a mai marcat și cu Georgia U19.

Clasamentul arată așa:

ClasamentU19.png

Suntem calificați la European!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Am terminat campionatul. Ultimele 8 meciuri au fost cu: Agricola Borcea, meci câștigat cu 3-0, cu Turris Turnu Măgurele pierdut cu 1-0, cu Înainte Modelu victorie 2-1, cu Axiopolis victorie cu 4-1, cu Metalul Buzău 2-0 victroie, iar în meciul în care am promovat am câștigat 1-0 cu Victoria Traian, iar ultimele două meciuri le-am simulat (am fost în vacanță) și am făcut 1-1 cu Tunari și 0-0 cu Popești Leordeni.

Rezultate.png

Clasament.png

Mă vrea nea Gigi la FCSB, dar eu refuz.

OfertdelaFCSB.png

Link to comment
Share on other sites

On 5/5/2019 at 1:08 PM, Axyon gaming 007 said:

Avem un jucător de 18 ani cu 5 stele, dar nu este wonderkid:
RobertFlorea.png

fa-i contract bun, betoneaza-l ca sa nu il pierzi pe 400-500 de mii, pune-i o clauza 5-10 mil daca poti

cu ce reputatie ai inceput cariera? 

Link to comment
Share on other sites

On 6/2/2019 at 4:05 PM, severusl said:

fa-i contract bun, betoneaza-l ca sa nu il pierzi pe 400-500 de mii, pune-i o clauza 5-10 mil daca poti

cu ce reputatie ai inceput cariera? 

Eu l-aș păstra, dar el nu mai vrea să mai rămână, căci într-un an îi expiră contractul. Poate dacă vom promova îl vom face să se răsgândească.

Link to comment
Share on other sites

La campionatul european 2020 naționala noastră a trecut de grupa cu Suedia, Belgia și Olanda de pe locul 2, după o victorie cu 5-2 cu Suedia, o înfrângere cu 7-1 cu Belgia și o victorie 2-1 cu Olanda. În optimi am eliminat Elveția la penalty-uri, iar în sferturi am eliminat surprinzător Germania cu 2-1 și ne-am calificat în semifinale, unde am dat de Portugalia și am fost eliminați cu 1-0. Păcat! Puteam ajunge în finală. A dat gol Joao Moutinho în minutul 110. Dacă mai rezistam 10 minute poate îi băteam la penalty-uri. O nouă generație de aur.

Romania.png

Link to comment
Share on other sites

În UCL a jucat Viitorul, din turul 1, unde a trecut de Dundalk cu 2-1 și 1-1 (3-2). În turul 2 au dat de Aktobe, pe care i-au eliminat cu scorul de 5-2 la general. În turul 3 deja nu se mai credea că va trece mai departe, pentru că au dat de Basel, dar, s-au calificat cu 3-0 la general, iar în play-off a dat de Dinamo Zagreb, după o înfrângere în deplasare 2-1, au câștigat acasă cu 2-0 și s-au calificat în grupe. Au ajuns în grupa B, cu Real Madrid, Bayer Leverkusen și Shakhtar. Nu prea cred la un loc 3, dar orice este posibil.

RezultateViitorul.png

Trecem la Europa League și vom începe cu FCSB, care a trecut de Napredak în turul 1, Botev Plovdid în turul 2 cu 2-0 la general, de Djurgardens IF cu 5-1 la general, iar în play-off de Rennes cu 3-0 la general. A picat în grupă cu Basel, Bournemouth și Torino. Este o grupă accesibilă.

RezultateFCSB.png

Dinamo a jucat în Europa League, unde a ajuns doar până în turul 2. În turul 1 a eliminat Senglea cu 14-0 la general, iar în turul 2 a fost eliminată de Hoffenheim cu 3-1 la general. Nu credcă puteasă treacă de Hoffenheim.

RezultateDinamo.png

Ultima echipă calificat a fost CFR Cluj, care a ajuns până în turul 3. În primul tur a eliminat Levski cu 3-1 la general, în turul 2 pe Mariupol cu 5-1 la general, iar în turul 3 a dat peste Standard Liege, care a eliminat-o cu 3-0 la general.

rezultateCFR.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nu m-am putut abține și am jucat din cariera această și mi-am făcut un program prin care să joc și din această carieră, și din cariera cu Manchester United.

Transferurile:
Veniri:
Veniti.png

În total am cheltuit 94k.

Plecări:
Plecri.png

Am jucat până la finalul lunii septembrie. Nu am pierdut nici măcar un meci în acest sezon.

Rezultate.png

Clasament.png

Luna septembrie a fost perfectă pentru jucătorii noștri. Iulian Roșu jucătorul lunii, Robert Florea, iar apoi Cezar Porumb.

Juctorullunii.png

Robert Florea, Cezar Porumb și Ion Deaconu au fost luați la naționala U20, iar Janos Pinter la naționala U19. Din păcate, Florea s-a accidentat și va lipsi între 4 și 5 săptămâni, dar a dat un gol, lafel ca Porumb, doar că Porumb nu s-a accidentat.

RobertFlorea.png

Din păcate s-ar putea să-l pierd la anul, sau poate la iarnă, deoarece îi expiră contractul și este dorit de CFR Cluj și Botoșani:
CezarPorumb.png

IonDeaconu.png

 

JanosPinter.png

Cupa României:
În Cupă am câștigat atât cu Daco-Getica cu 3-0 în turul 4, cât și cu CSM Alexandria cu 4-1 în turul 5, iar în optimi jucăm cu CSM Reșița.

Rezultate.png

Link to comment
Share on other sites

Am terminat turul campionatului, pe locul 3. Nu am fost chiar wow din octombrie încoace. Adică nu am mai legat în campionat două victorii deloc.

Rezultate.png

Clasament.png

Florea din fericire mi-a cerut să-l scot de pe lista de trasnferuri, iar eu, bineînțeles, am fost de acord, sau nu vrea agentul, deoarece eu și cu agentul lui avem o relație distantă, dar presupun că nu contează asta, având în vedere că îmi zice că nu este ambiția lui Florea să mai rămână aici.

În Cupa României am eliminat Reșița după un meci foarte nebun, cu 11 goluri, scor final 7-4, după prelungiri.

Rezultate.png

Link to comment
Share on other sites

Ultimele două meciuri au fost cu Metaloglobus și Sportul Snagov.

Metaloglobus București 1-1 Jupiter București  Am fost conduși din minutul 24, la prima lor ocazie reușesc să înscrie prin George Mareș, cu capul, iar în minutul 57, Bodin șutează în Plămadă și din Plămadă mingea intră în poartă. De atunci nu am mai marcat, deși i-am dominat.

Jupiter București 4-0 Sportul Snagov  Cu Sportul Snagov am câștigat clar, cu scorul de 4-0, după ce am condus din minutul 14, prin golul lui Cordoș. În minutul 28, Ion Deaconu dublează diferența, iar dubla o face în minutul 34. Ultimul gol a fost dat de Iulian Roșu, în minutul 45+2, prin golul lui Iulian Roșu. Trebuie să recunosc, scorul este unul mincionos. Puteau ei să ne dea goluri, dar a apărat portarul nostru excelent.

Rezultate.png

Clasament.png

I-am făcut ofertă lui Ion Deaconu de 20k. Cei de la Dinamo au acceptat, dar el nu vrea să semneze cu noi. Poate dacă vom promova va vrea să semneze cu noi, căci nu știu câte șanse are să fie titular la Dinamo.

Link to comment
Share on other sites

Hai să vedem ce au făcut naționalele noastre:
România:
Au luat primul loc în Nations League în B.

RezultateNaional.png

ClasamentNaional.png

În preliminarii am picat cu Luxemburg (locul 116), Muntenegru (locul 61), Slovacia (locul 55) și Ucraina (locul 35). Noi suntem pe locul 16. Suntem favoriți zic eu.

România U21:

Am câștigat toate meciurile mai puțin cel cu Franța și am luat locul 2, iar la baraj am jucat cu Israel unde am câștigat cu 7-2 la general.

RezultateNaionalaU21.png

ClasamentNaionalU21.png

România U19:
Am luat primul loc în calificări, la egalitate de puncte cu Portugalia:
RezultateNaionalU19.png

ClasamentNaionalU19.png

Link to comment
Share on other sites

Am jucat în sferturile cupei cu Astra Giurgiu. Am mai postat, dar din greșeală am greșit topic-ul :). Cu Astra a fost un meci greu, după 90 de minute în care pot zice eu că i-am dominat, o bară în primele minute și încă una în a doua repriză, în cele 90 de minute a fost egalitate, 0-0. În minutul 119, însă, se întâmplă ceva extraordinar. Alexandru Bodin trimite un șut către poarta adversă din careu și este gol. Golul calificării în semifinale. Eu deja mă pregăteam de penalty-uri, dar nu a fost să fie.

Rezultate.png

La tragerea la sorți pentru semifinale am picat cu cea mai grea adversară. Cu Viitorul, care eliminase Dinamo, acum campioana ligii 1 cu 6-0. În tur, Jupiter București 1-4 Viitorul Constanța, am pierdut orice șansă de calificare. Păcat. Voiam să joc în Europa la anul, dar poate este mai bine, căci eu poate nu făceam același coeficient.

Rezultate.png

În retur, deși am pus titularii, tot nu am reușit să câștigăm. A fost 1-0 pentru Viitorul. Măcar nu ne-am mai luat 4 și doar 1.

Rezultate.png

În Liga 2 am promovat în Liga 1, deși mai sunt 4 etape, suntem pe locul 2, la un punct de Voluntari. O să vă spun meciurile importante pe care le-am avut. Am bătut Chindia Târgovisște cu 4-1. Cu Petrolul am pierdut cu 5-1, deoarece am avut două cartonașe roșii pe degeaba, iar ambii au fost fundașii centrali.Cu U Cluj am câștigat cu 4-1. Cu Seepsi am câștigat din nou, de această dată cu 3-1, cu Voluntari am pierdut cu 3-2, Nu știu. Cred că nu îi putem învinge pe ăștia. Cu Rapid am câștigat cu 3-0, iar cu Argeș am câștigat cu 3-1 și am promovat. Cred că a fost primul meci în care Colțescu nu mi-a dat roșu.

Rezultate.png

Link to comment
Share on other sites

Am terminat campionatul pe primul loc. Suntem campioni! La două puncte de locul 2, de Voluntari, Jupiter iese campioană, iar echipa care merge la baraj este Rapid, care va juca cu Mediaș.

Rezultate.png

Cu Panduri am făcut 2-2, deși a fost stadionul plin. Să sperăm că va fi stadionul plin și în Liga 1. În meciul cu UTA Arad am câștigat titlul.

Clasament.png

S-au acordat premiile.

Manager-ul Anului l-am câștigat eu.

Managerulanului.png

Jucătorul anului a fost Robert Florea.

JuctorulAnului.png

În Echipa Sezonului noi avem 6 jucători.

Echipasezonului.png

Golgheter-ul este Robert Florea, urmat de Ion Deaconu.

Golgheter.png

Iar Cel Mai Bun Tânăr Jucător este tot Robert Florea, urmat tot de Ion Deaconu.

CelMaiBunTnrJuctor.png

 

Link to comment
Share on other sites

Să ne uităm și la alte campionate.

România:
Liga 1:

Liga 1 a fost câștigată de Dinamo București, la 14 puncte de FCSB.

Clasament.png

De retrogradat au retrogradat Academica Clinceni și Dunărea Călărași.

Clasament.png

În Liga 2 au promovat Oțelul, Farul Constanța, FC U Craiova, ASU Poli Timișoara și Csiksereda.

LaLiga:
ClasamentSpania.png

Premier League:
ClasamentAnglia.png

Serie A:

ClasamentAnglia.png

Bundesliga:
ClasamentGermania.png

Ligue 1:
ClasamentFrana.png

UCL:
UEFAChampionsLeague.png

Europa League:
UEFAEuropaLeague.png

Echipele românești în Europa.

UCL:
Viitorul:
Au fost eliminați din grupe, o grupă cu Real Madrid, Șahtior și Bayer Leverkusen.

RezultateViitorul.png

UEL:
FCSB:
FCSB a fost eliminată în grupe, o grupă cu Basel, Bournemouth și Torino.

RezultateFCSB.png

Clasament:
ClasamentUEL.png

De Dinamo și CFR am scris mai sus.

Link to comment
Share on other sites

Avem wonderkid român. Raul Deaconu, jucător al lui Manchester City.

RaulDeaconu.png

 

NU CRED! PSG îmi face ofertă de 165k pe Porumb și suma poate ajunge la 775k. De el mai sunt interesate Inter, Juventus, Milan și Napoli.

Am cerut 800k și au acceptat, iar suma poate ajunge la 1,6M. Incredibil! Ne-am c-am rezolvat și problema cu banii.

CezarPorumb.png

Link to comment
Share on other sites

Am refuzat totuși transferul lui la PSG, deoarece este prea bun. Între timp au mai venit oferte și pe Florea, dar eu cer prea mult. Cea mai mare ofertă a fost de la Juventus de 1.6M. Nu vreau să-l vând, asta este faza, dar să nu zică că nu am negociat dupaia jucătorul. Porumb nu s-a supărat că nu l-am vândut.

Link to comment
Share on other sites

Porumb a semnat cu PSG, ia noi primim 5M, iar acum suntem pe plus cu 3M.

CezarPorumb.png

La buget avem 500k, deci eu zic că ne vom putea găsi alt atacant.

Am cerut să se mărească facilitățile de juniori, iar președintele este de acord, iar asta ne va costa 525k și va fi gata pe 19 octmbrie 2022.

Facilitidetineret.png

Și acum au început și îmbunătășirile pt Data Analysis Facilities, care vor fi gata pe 24 octombrie 2021.

dataAnalysisFacilties.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Am terminat anul 2021 pe primul loc, la egalitate de puncte cu locul 2, CFR Cluj.

Rezultate.png

Clasament.png

În Cupă am eliminat în primul tur pe Panduri cu 4-1, după ce am fost conduși până în minutul 90+3, Bodin a înscris și ne-a dus în prelungiri, după ce Liviu Gheorghe a dat pe lângă poartă dintr-o poziție din care trb să dea gol, iar optimi am eliminat Craiova la penalty-uri, după ce ne-au condus cu 2-0 până în minutul 38.

Rezultate.png

Am făcut și niște transferuri:
Veniri:

Veniri.png

Plecări:

Plecri.png

Echipele românești în Europa:
UCL:
Dinamo:

Dinamo a fost eliminată în turul 1 de Ludogorets:
RezultateDinamo.png

UEL:

Dinamo:

Dinamo în UEL a ajuns până în grupe de unde a trecut mai departe de pe primul loc, cu doar un egal și o înfrânegere, iar în șaisprezecimi a picat cu Zenit.

RezultateDinamo.png

Botoșani:
Botoșani a fost eliminatp în turul 3 de CSKA Sofia cu 1-1 la general.

RezultateBotoani.png

FCSB:
FCSB a luat locul 2 într-o grupă cu Benfica, Bașakșehir și Viktoria Plzen, iar în șaisprezecimi a picat cu Tottenham, care a luat primul loc într-o grupă cu Saint-Etienne, Partizan și Bilbao.

RezultateFCSB.png

Craiova:

Craiova a fost eliminată de PAOK în turul 3 UEL:
RezultateCraiova.png

Naționalele:
Seniori:

Calificări:

În Calificări am luat locul 2 și am fost bătuți până și de Luxemburg, dar nu ne-am calificat la Mondial.

RezultateNaional.png

Clasamentcalificri.png

U21:

La Euro U21 2021 am câștigat (măcar în joc, dacă nu și în realitate):

RezultateNaionalaU21.png

Calificări Euro:

RezultateNaionalaU21.png

U20:

Mondial:

Am fost eliminați în semifinale, iar în finala mică am pierdut la penalty-uri cu Brazilia.

RezultatenaionalU20.png

U19:

Calificări runda 1:

RezultateNaionalU19.png

ClasamentNaionalU19.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy