Jump to content
Sign in to follow this  
woogiefan

[FM19] - Journeyman exotic

Recommended Posts

Tot timpul mi-a placut sa antrenez in mai obscure, sa ma indepartez de Europa. Asa ca in aceasta cariera voi incerca sa pornesc de jos si sa ajung unul dintre cei mai titrati manageri din lume.

Am inceput cu ligile din India, Malayesia, Columbia si Uruguay activate, pe parcurs voi activa mai multe, in functie de succesul pe care o sa il am.

De asemenea, am inceput fara Coaching Badges si ca jucator de duminica.

 

Jocul a inceput pe 1 Ianuarie 2018. In luna mai am fost invitat la diverse interviuri, prin liga a doua din Uruguay si prin Malayesia. La sfarsitul lunii mi-a fost oferit si primul job, de catre FELDA United, din divizia secunda a Malayesiei.

 

Acesta este lotul cu care am inceput. Probabil ca nu ii pasa nimanui, ca oricum nu ii stie numeni.cdsLn9v.png


Momentan ne aflam pe locul 3, obiectivul fiind promovarea prin castigarea ligii.

AJQKwMO.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iata ca am terminat si primul sezon. In clasament am terminat pe pozitia a 3-a, prima care promoveaza (datorita echipelor secunde care nu pot promova). Patronul si fanii sunt multumiti, am primit chiar o oferta de prelungire a contractului, pe care am acceptat-o.

yYEeRzY.png

 

In cupa ne-am descurcat destul de bine zic eu. Obiectivul era sa fim competitivi, am ajuns in semifinale.

Mnfk6LT.png

Nu prea inteleg cum e treaba cu echipele secunde, avand in vedere ca Terengganu II mi-a pus probleme mult mai mari decat prima echipa dar in fine, treaba e cam ciudata pe aici.

 

Cu banii stam destul de rau, cu vreo 100K pe minus. Patronul nu vrea sa imi sponsorizeze un curs de antrenor asa ca va trebui sa mai astept putin. Cam asta ar fi bugetul pentru perioada de transferuri:iyWxR30.png

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy