Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


il Grande Toro


rapid1923

Recommended Posts

Bun, avem de-a face cu un mare club din Peninsula care momentan nu traverseaza cea mai buna perioada a istoriei. Conducerea decide sa schimbe tactica si angajeaza un nou antrenor care sa duca echipa in Europa si, eventual, sa puna presiune si sa stopeze marsul lui Rubentus. Atuul cel mai important al lui Toro in aceasta lupta este Maratona, peluza granata care promite spectacol pe orice stadion vor evolua favoritii.  

Incep munca analizand lotul pus la dispozitie de conducere. Identific axul central pe care ma voi baza in sezonul 18-19. In poarta Sirigu, fundasi centrali Nkoulou – Izzo, Baselli la mijloc iar atac starul Belotti. Imi doresc sa aduc ceva fete noi care sa aduca calitate si incep sa ma uit ce jucatori pot transfera cu cele 12 milioane aflate in vistierie. S-a facut si o curatenie in lot, pentru ca ne dorim performanta si nu mai toleram o clasare pe la mijlocul clasamentului, asadar va prezint achizitiile si plecarile lui Toro:

 

IN.PNG

out.PNG

 

Am reusit o lovitura, din punctul meu de vedere, sa luam 29M pe Falque, un jucator pe care nu l-am vazut niciodata ca fiind unul important al echipei. Cu banii de pe urma lui am reusit aducerea lui Pepe de la Lille pentru 15M iar in fata am zis ca Belotti merita un jucator pe masura lui, asadar il primeste coleg pe Piatek. Transferul lui Piatek a schimbat tactica echipei, deoarece voiam sa evoluez in 4231, dar ar fi pacat sa-l tin rezerva pe polac si voi schimba in 442. 

Meciurile amicale au reprezentat mult testing pe partea de tactica, iar meciul de Cupa mi-a aratat ca nu aratam bine deloc. Conducerea a trasat un obiectiv relaxant pentru primul loc, si anume o clasare in primele 10 echipe dar eu simt potentialul echipei si mi-as dori sa prind un loc de UCL. Avem nevoie de bani si notorietate pentru atragerea jucatorilor importanti iar un eventual loc in afara cupelor europene nu ne ajuta deloc pe viitor. 

Dupa semi-esecul din Cupa, schimbam tactica si incercam un joc de posesie, cu presing agresiv in jumatatea adversa si o aparare cat mai sus. Drept rasplata, primele 2 etape ne aduc 6 puncte si succese clare acasa cu Viola dar si in deplasarea din capitala. 

1.PNG.0b5d61a49145c586f52bf99d17b642d8.PNG

 

Link to comment
Share on other sites

Luna Septembrie a fost plina de ups and downs. Am invins Udinese acasa cu 1-0 dupa o prestatie solida si suporterii incep sa spere. Baietii fac turul stadionului si multumesc fanilor pentru atasamentul lor. Drepta rasplata, 3 mii de fani ne insotesc la Parma iar baietii domina pe acordurile cantecelor galeriei. Pana in minutul 80. Cand echipa incepe sa scada si ii simt ca pierd controlul. Se face 1-2 si pericolul se apropie si mai mult. Nu reusesc sa-i motivez suficient de pe margine si apare necazul. 2-2 in min 92 dupa o eroare a defensivei. Ce ar mai fi de spus?! Un punct este 1 punct si mergem inainte. Imi zic in minte: "lasa, ca ii zdrobim pe Spal acasa". 

Numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de pe teren iar prestatia jalnica e "incununata" cu un penalty ratat de Baselli in minutul 91. La singurul sut pe poarta ne permitem luxul de a irosi un penalty. Din deplasarea de la Napoli ne intoarcem nu cu 3 puncte, ci cu 3 goluri iar luna o inchidem cu un meci solid la Verona: 2-0 scurt si ii scufundam pe Chievo pe ultimul loc. 

2.PNG.91a403e779f98377e41b8de4ef02d7d7.PNG

Link to comment
Share on other sites

Dupa 8 meciuri cu prestatii bune pot spune ca am gasit si un prim 11: 

team.PNG.8c61715e54babcac79eac8ef898f3c5f.PNG

Pe 4 Oct, cu o zi inainte de meciul cu Sassuolo, ii strang pe baieti si incerc sa-i motivez sa dea totul in urmatoarele 3 meciuri din luna asta. Programul nu ne aduce adversari cu nume si dorinta de a obtine 9 puncte este uriasa. Drept urmare, Taurul isi infige coarnele adanc in adversari si obtine urmatoarele rezultate: 

3.PNG.908317cef9f00418f09100a0c17ede91.PNG

 

In Noiembrie continuam parcursul excelent si ne intoarcem la Torino cu 6 puncte din deplasarile de la Genova si Bergamo. Victorii identice cu 3-1 si evolutii entuziasmante ale baietilor: Pepe si Berenguer pe rolurile de servanti pt Piatek si Belotti, Baselli cu goluri din afara careului si Nkoulou, Ansaldi si Silvestri facandu-i o misiune cat mai usoara lui Sirigu. 

Pe 25.11 vine Lazio. Constientizez ca este un moment important pentru echipa si la antrenamentul oficial isi fac aparitia cateva sute de fani. Acestia canta pe toata durata sedintei iar la final canta numele fiecarui jucator. Suntem cu totii montati sa facem o partida mare. Raspunsul oferit a fost pe masura!! Si Doamne ce atmosfera a mai fost pe stadion! Meci de poveste facut de ai mei, iar ziarele au titrat a doua zi ca o noua pagina de istorie incepe sa se scrie in cartea clubului. 

12.PNG.64c24cdca23374c22a4d57bef7b402e2.PNG

Rezultate Noiembrie:

4.PNG.fc6f03014172c2adedb858ebd52d39a2.PNG

 

Decembrie a fost o luna plina: 6 etape de Serie A plus meciul de Cupa pe care il jucam acasa cu Entella. Entuziasmul a mai scazut dupa ce am incasat 3 infrangeri, in special in derby della Mole. 

5.PNG.e4a3cbf1636fb4adb22fed78b18909d1.PNG

Clasamentul la finalul turului ne gaseste totusi pe un incredibil loc 3. Al 3-lea cel mai bun atac, a 4-a aparare dar aflati intr-o lupta stransa cu celelalte rivale pentru un loc de UCL. 

table.thumb.PNG.4bd5a4726b3bea96d4c7901e4173ba9a.PNG

Link to comment
Share on other sites

Dupa o scurta vacanta de iarna, in care am muncit sa imbunatatesc lotul, am revenit la treaba. Imi doream foarte mult un ML/AML care sa vina ca titular in locul lui Berenguer. Cu toate ca dispuneam de 24M in cont nu s-a materializat nimic, asadar mergem inainte cu aceiasi baieti. Luna Ianuarie a inceput bine, calificandu-ne in sferturile Cupei dupa o victorie clara la Bergamo. 3-0 si privim cu speranta in noul an. Trupa Viola se razbuna dupa acel 6-1 incasat la Torino, iar Roma ne provoaca dureri de cap in 4 zile: ne administreaza a 2-a infrangere pe teren propriu urmata de o demonstratie de forta in Cupa. Am schimbat sistemul in Cupa, am evoluat defensiv, iar rezultatul se vedea pe tabela inca din min 14 cand eram condusi deja cu 2-0. 

Jan.PNG.577636745f507a6f4497c2a039853a25.PNG

A urmat o sedinta in vestiar cu echipa, a fost o discutie barbateasca, iar rezultatul a fost unul pozitiv. Implicare la antrenamente si daruire pe teren. Drept urmare, in Feb am obtinut 8 puncte, dar pe langa asta am fost incantat de evolutia echipei. Am dominat toate jocurile si doar unele greseli personale in defensiva au facut sa nu mai luam macar 8 puncte. Ne mentinem sus si luptam alaturi de celelalte echipe pentru a ne indeplini visul. 

 

Luna Martie a venit cu adversari relativ usori, dar concentratia a fost maxima si am obtinut 10 puncte din 12. Daca Belotti nu tragea in bara in min 86 la Sassuolo poate plecam cu 3 puncte dar per total continuam seria buna. Ca sa fie totul si mai bine, rivalii la pozitiile de UCL se incurca si lasa puncte importante atat acasa, cat si in deplasare. 

Mar.PNG.d1566741b5a321e3e5c58b26a69bb385.PNG

Spre deosebire de Feb am inceput sa primim si gol. Bine, ce-i drept doar 1 pe meci, dar sper sa castigam la zero cat mai multe meciuri. 

Link to comment
Share on other sites

Si a venit luna Aprilie. Decisiva in clasarea pe un loc de UCL. Simt ca pot scoate mai mult de la echipa, ii vad cum dau totul la antrenamente si mergem sa ne luptam cu toti cei care ne stau in cale. Asadar, iata ce am reusit sa strangem: 

Apr.PNG.4f75477837cc39b0de77e634d34827c9.PNG

Genoa s-a aparat exact si nu ne-a dat nicio sansa. Putine ocazii de poarta si doar 3 suturi pe spatiul portii. Nu e un inceput grozav de luna, asa-i? 
De mentionat aici ar fi norocul Interului care a egalat la putinele atacuri, si prin cine altul decat Icardi?! Minutul 89 printr-un sut imparabil la coltul lung. Castigam pe San Siro prin golurile semnate de Piatek si Belotti si increderea in propriile forte atinge iar cote uriase. Mai avem un singur mare hop de trecut, derby della Mole, dar ne mentinem calmul pentru ca mai sunt inca 2 meciuri de disputat pana acolo. 

 

 

Victoriile cu Doria si Empoli ne asigura biletele pentru UCL-ul mult visat. Despre infrangerea suferita in derby nu vreau sa vb mai multe, adversarii find mai puternici decat noi in acest sezon. Sa speram ca la anul vom reusi sa tinem mai aproape de ei.

Ultima etapa din campionat a fost pur si simplu o sarbatoare. Tot stadionul a fost plin iar prestatia din teren a facut ca ziua sa fie si mai frumoasa. Terminam pe locul 2, pe un nesperat loc 2 la care nici nu visam la inceput de drum. 

May.PNG.a9c8d385d8d714fce02cb82d457e4aba.PNG

Clasamentul final arata in felul urmator: 

table.PNG.b8758924ec4065856d1eb0d5ee8c8a31.PNG

A fost o lupta stransa, foarte echilibrata pe intreg sezonul si ma bucur mult pentru ce am reusit. Piatek mi-a iesit golgheter cu 19 reusite, urmat de Belotti cu 18. Putin dezamagit de performanta italianului dar o sa ii asigur un mijloc solid in sezonul urmator si vreau sa atinga cota 30. Pepe s-a dovedit a fi si el un transfer reusit si pare ca s-a adaptat repede la Serie A. In mod normal va ramane titular, avandu-l ca backup pe Berenguer. 
 

Pentru sezonul urmator o sa incerc sa aduc un DR, DC, MC, ML la echipa. Avem aprox 30M la dispozitie si sper sa mai vand din jucatorii care au fost imprumutati. 

Link to comment
Share on other sites

On 12/20/2018 at 2:50 PM, Axyon gaming 007 said:

Bravo. Interesantă carieră.

Grazie!! :) 

Perioada de presezon a fost destul de incarcata, petrecand mult timp cautand solutii pentru primul 11. Obiectul ar fi titlul si o clasare cat mai buna in UCL, eventual un loc de EL. Sa vedem in primul rand ce putem aduce. Avand aprox 40M in bugetul pregatit pentru transferuri i-am adus pe urmatorii: 

IN.PNG.21e3cbf96947e4d4bc1cac54fa34e5b6.PNG

 

La capitolul plecari: 

Out.PNG.6721132c97105568ceeb026d7e35e3be.PNG

Suntem pe minus vreo cateva milioane bune dar sper sa mai vand ceva intre timp. Daca nu, avem bani suficienti si nu o sa fim pe rosu. Am jucat destul de intens si o sa sar pana in retur. Am fost bulversat de turul bun de campionat, de parcursul excelent din UCL care mi-a adus primul loc dintr-o grupa cu Bayern, Sahtior si RB Salzburg. In Optimi o sa intalnesc pe Arsenal, primul meci fiind in deplasare. 

Rezultatele din Tur si Retur precum si clasamentul actual: 

Tur.thumb.PNG.83ef311a4e1dacff582e9a4e3740f10a.PNG  Retur.PNG.a3f8e89171a58e87d243168b6f3c53d4.PNG

Lupta pentru titlu in acest an este incredibila! Rubentus se pare ca si-a pierdut din elan, iar echipele din capitala modei au un parcurs excelent. 

table.PNG.5d898c5f28bfc23176802492a67f8584.PNG

Pentru mine urmeaza meciul de acasa cu Napoli iar apoi deplasarea de la Londra!! Forza Toro!! 

Link to comment
Share on other sites

Derby-ul cu Napoli a fost tensionat si cu schimbari de rezultat: 1-0 pt noi la pauza, 1-2 in min 55 si 59 pentru ca revenirea pe tabela sa vina in min 64 si 78. 3 puncte de aur!! 

Am pierdut cu 2-0 la Londra, dar nu scorul m-a dezamagit ci jocul slab prestat. Au urmat o serie de 3 victorii in Seria A si apoi urma returul cu londonezii. 

ars.PNG.768c9f9f9eb420719e400aeb4a702d8f.PNG

Calificare superba dupa unul dintre cele mai bune jocuri facute de mine in aceasta cariera!! Desigur, acest rezultat a fost facilitat si de eliminarea lui Xhaka, but who the fuck cares?! :D La tragerea la sorti am primit tot niste englezi, pe Spurs. 

Rezultatele din Feb + Martie:

March.thumb.PNG.df3dcba906393654906dbcb093333ce6.PNG

Revenind la Serie A, am reusit un mare succes in fata Milanului, gol semnat in min 18 de Batshuayi. Am devenit lideri cu 2 puncte in fata lor. In luna Martie am reusit sa-mi castig toate meciurile fara sa primesc vreun gol. Asta da performanta!! 

Link to comment
Share on other sites

In Aprilie am reusit prima victorie in fata marilor rivali din oras: un 3-0 datorita hattrickului polonezului Piatek!

mole.PNG.3351adf852b48862c3d96b893052c1b7.PNG

In UCL am fost eliminat de Spurs. Acasa am reusit sa castig cu 1-0 dar rezultatul din deplasare s-a datorat in mare parte tacticii dezastruoase pe care am ales-o. Mi-am dorit sa joc mai defensiv si sa ii surprind pe contraatac dar se pare ca m-am suprins pe mine pt ca in min 11 Spurs avea deja 2-0. Anyway, sunt per total incantat de prestatiile din UCL, unde am atins sferturile si am castigat o grupa cu Bayern. Avem nevoie de notorietate si de bani pentru a putea creste. 

Rezultate din Aprilie:

Apr.thumb.PNG.4ae157d1b7c59e7b37734867bcc6832e.PNG

Clasamentul in etapa 34 este urmatorul: 

table.PNG.f00dd33e3b4ba1cd0d77765b05b26af9.PNG

Ce ar mai fi de jucat: 

Toro: Udinese (D), Bologna (A), Atalanta (D), Cagliari (A). 

Milan: Bologna (D), Napoli (A), Parma (D), Genoa (A). 

 

Sper sa ma intorc barbat dupa aceste 4 etape! :D

 

Link to comment
Share on other sites

Tensiunea a ajuns la cote maxime in aceste ultime 4 runde. 

Etapa 35: pierdem la Udine dupa un joc mizerabil. 3-1 pentru gazde si simteam cum imi fuge terenul de sub picioare. Norocul a fost de partea noastra deoarece ACM a "reusit" doar un 1-1 la Bologna. 

Etapa 36: Victorie grea obtinuta acasa cu Bologna, 2-0. Primesc o veste extraordinara si anume ACM pierde acasa 2-3 impotriva napoletanilor. Avem 3 puncte in fata lor cu 2 etape ramase de disputat. 

Etapa 37: Jucam sambata la Bergamo. Echipa super ofensiva trimisa pe teren. Tactica, si ea, foarte ofensiva. Sunt dispus sa risc tot doar ca sa inving. Speechul din vestiar isi spune cuvantul iar la finalul primelor 45' cei 4 mii de granata care ne-au insotit in aceasta deplasare nu-si cred ochilor: 3-0 pentru Toro!! Stiu ca mai e o repriza de jucat si ii trezesc pe baieti! Nu vreau sa scapam din mana acest avantaj care ne-ar putea aduce titlul. Dupa pauza Rafinha aduce linistea in tabara noastra dupa un gol de poveste. Rezultat final 4-1 si asteptam sa vedem ce fac contracandidatele. 

Grande.thumb.PNG.4fc75a6322028853b2cc37e240ef0891.PNG

 

SIAMO CAMPIONI D'ITALIA!!! Ce campionat!! Ce reusita!!! Bucurie de nedescris s-a dezlantuit in Torino dupa ce Taurul redevina campiona dupa o asteptare de 44 de ani!! 

Napoli si Milan au remizat, asadar titlul ne revine cu o etapa inainte de final. :D

M-am uitat pe statisticile de la final de campionat si sunt incantat sa am primul atac, a 3-a cea mai buna aparare, nicio infrangere pe teren propriu, 4 jucatori in echipa campionatului. O sa pregatesc cu mare atentie sezonul 20/21 deoarece imi doresc sa castig iar Serie A iar in UCL, de ce nu, sa ating macar semi. 

 

Forza Toro!!! 

Link to comment
Share on other sites

Eram super entuziasmat de sezonul si de rezulatele pe care le-am obtinut si porneam cu optimism la drum. 

Am dorit sa schimb sistemul de joc, dintr-un 442 intr-un 4231 dorind sa-i ofer un loc in primul 11 lui Rafinha. Si sa vad ce randament da Belotii ca unic varf. Asadar, campania de transferuri a aratat in felul urmator: 

1.thumb.PNG.cec2966bfcd1cecebf709f6c8cf48e76.PNG

Am adus 2 DR, Peres si Manea, 2 DL, Rui si Barisic, Lenglet ca sa-mi asigure apararea si un wonderkid imprumutat de la Monaco, ca sa am si al 3-lea atacant in loc. Rezultate obtinute m-au dezamagit, desi in primele 8 etape aveam 7 victorii si o infrangere. 

3.thumb.PNG.7a258653036bed169173b67079abe252.PNG

Clasamentul la finalul turului: 

2.PNG.587faf84b7711cb6f06e667a7e5bbfd4.PNG

7 puncte se pot recupera, nu e asa imposibil, dar am decis sa revin la 442 deoarece multi jucatori nu au dat randament in noul sistem: Belotii are 4 goluri in 17 meciuri!, cu toate ca am pornit la drum cu Rafinha nr 10 si titular sunt decis sa-l vand, nemaisuportand meciurile slabe pe care le face. Sa vad unde gasesc un atacant de top care sa ma ajute in retur. 

In UCL am castigat o grupa cu Real, OL si Hoffe. Ce grupa am prins, tinand cont ca am fost cap de serie. Singura infrangere a fost la Madrid, un 0-6 care m-a suparat pentru ceva timp. 

4.thumb.PNG.63033c4a5f2b808327c447c44512832a.PNG

Sper sa-mi revin in acest retur si imi doresc sa fiu mai inspirat in transferuri si in tactica pe care o aleg. 

Link to comment
Share on other sites

`Retur dezastruos in campionat, nu mai am nici chef sa postez rezultatele. Am obtinut, cu mare chin, locul 4 care imi asigura prezenta in UCL. Si asta doar pentru ca Milan si Atalanta au fost slabe pe final si au lasat multe puncte unde nici nu speram. Daca nu prindeam locul 4 eram decis sa renunt la cariera. Asa, ii mai dau o sansa, doar ca sunt decis sa schimb minim 10 jucatori. 

Am reusit sa-i aduc pe Batschuay si Malcom, fiindca erau pe transfer list si au fost mai usor de convins. Am 103M la dispozitie si simt ca nu e suficient pentru ce-mi doresc. Starul Belotti a marcat doar 14 goluri in aprox 40 de meciuri si m-am cam saturat de ineficacitatea lui. Sa vedem ce reusesc sa aduc..

Ah, in UCL am intalnit pe Bayern in optimi. Dupa 1-0 pt ei la Munchen si 0-1 acasa la pauza am crezut ca s-a terminat totul. Dar am riscat totul si pana in min 72 aveam deja 4-1. O calificare poate nemeritata dar in turul urmator BVB ne-a umilit cu 3-0 acasa iar in deplasare un 2-2 nu a fost suficient pentru calificare. 

Am reusit sa inving rubentus in Supercupa si pe Napoli in finala Cupei. 

Link to comment
Share on other sites

Campania de transferuri din vara a fost cea mai fructuoasa din istoria clubului. S-au cheltuit 148M pe sangele proaspat care, sper eu, ma va ajuta sa-mi indeplinesc obiectivele. 

IN.PNG.d03ca601a20742bf739711b048241843.PNG

Au plecat jucatori importanti, unii pe sume prea mici, dar am fost nevoit sa vand altfel nu mai treceam de Financial Fair Play. :( 

Out.PNG.c70c354ea6b0e65a4d305b22d09b4a6a.PNG

 

Am conturat un prim 11 care arata in felul urmator: 

11.PNG.31e901d1f407a4cd4101e0edaa681ac3.PNG

Am asteptari mari de la noul sezon si sper sa nu o comit, in caz contrar voi cauta motivatie in alta parte..

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy