Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


FM19 - Activator L4 - FM 19.3


Raulic

Recommended Posts

  • Replies 227
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur
33 minutes ago, Axyon gaming 007 said:

Eu nu pot să-l downloadez

Incearca cu alt browser, nu am mai intalnit problema asta, e ceva pe partea ta.

15 hours ago, SE7EN1980 said:

salut! cum se instaleaza activatorul? multumesc anticipat!

 

In arhiva downloadata gasesti un fisier cu extensia .fmf pe care il copiezi in My Documents/Sports Interactive/FM 2019/ Editor Data/ si la inceperea unei salvari noi vei avea grija sa incluzi si acest fisier.

19 hours ago, Axyon gaming 007 said:

 

 

Link to comment
Share on other sites

Salut,

În Liga 3 Seria 1, Foresta Suceva e denumită Rapid CFR Suceava, după numele vechi.

În rest, primele 3 ligi par ok la prima vedere. Din experiența mea cu editorul din anii trecuți, regulile de joc nu se pot mapa niciodată 100%; cu editorul din 2019 nu am prea interacționat.

Spor

Link to comment
Share on other sites

http://www.mediafire.com/file/lsj7b99bdgdibdi/Ro1-4V1.fmf/file

Daca are cineva ceva timp si ceva chef rog o testare (*) a fisierului asta. Contine ligile 1-4 si - zic eu - e functional. Primele 3 sunt preluate integral de la Raulic, liga 4 a fost simplificata (42 de serii a cate 16 echipe, fara subserii, play-off sau baraje, castigatoarea castiga la baraju' pentru promovarea in liga 3). Eu l-am testat in 3 salvari, doua a cate doua sezoane plus cateva zile din sezonu' 3, a treia - trei sezoane plus cateva zile din sezonu' 4, de doua ori unemployed - go on vacation si-o data employed - go on vacation (m-au dau aia afara, lol !). M-ar interesa daca e stabil si pe alte sisteme, adica daca nu da crash-uri si daca genereaza sezonele noi (adica daca reseteaza corect ligile la fiecare data de 30 iunie).

p.s : versiunea e simplificata fiindca jdemiile de sistemele diferite din fiecare liga judeteana creeaza o gramada de probleme. Din alt punct de vedere, e imposibil sa fie respectate integral alocarile judetene in liga 4 fiindca sistemu' de promovare cu baraj (chiar si regional) genereaza tot felu' de "minuni". Cea mai stabila solutie a fost ca fiecare judet sa poata "imprastia" echipe in 2 sau 3 judete alaturate pentru echilibrare, si chiar si-asa alocarile-s corecte doar in proportie de 80 %. Oricum, ar mai fi si-alte maruntisuri de rezolvat, ideea pe moment ar fi daca fisieru' genereaza salvari stabile si functionale.

(*) :  "testare" = "macar un sezon si ceva unemployed + go on vacation".

 

 

Link to comment
Share on other sites

Normal. Asta e o alta problema. In baza de date, din cele 672 de cluburi ce participa la liga 4 avem 4 cluburi profesioniste (3 "sateliti" +  CSA Steaua) si 9 semiprofesioniste. Restu' de 659 sunt cluburi cu statut de amator. Da' tot in baza de date sunt 88 de cluburi din cele 672 care au cel putin un jucator (nu membru al staffului ci jucator) cu contract full-time sau part-time, iar daca oferi contracte de munca jucatorilor deja nu mai esti club amator fiindca ii platesti ca sa dea cu picioru' in minge. Pe de alta parte un club profesionist in liga amatorilor ar avea un avantaj imens in liga 4 si-ar defila prin campionat. Da' daca ar promova si-ar pierde oricum jucatorii buni fiindca reputatia cluburilor de liga a 4-a e foarte mica iar nivelu' reputatiei clubului e unu' din factorii de care depinde obsesia jucatorilor de a pleca la alt club. Tot sistemu' de reputatii si statute profesionale ale cluburilor in liga 4 ar trebui refacut, iar treaba asta dureaza. Mai pe la sfarsitu' saptamanii sper sa vin cu o varianta imbunatatita

Link to comment
Share on other sites

On 1/10/2019 at 5:25 PM, BogdanLupu03 said:

Am inceput sezonul 3 si pana acum merge fara probleme.

Cum e cu reputatia clubului? Poti aduce ceva jucatori decenti sau doar din liga a patra si maxim cativa jucatori de liga a treia? Si cum e cu jucatorii care sunt luati imediat de echipe de liga a treia, inca mai e valabila treaba asta?

 

Sincer, abia astept sa incep o cariera cu Steaua, insa nu as vrea sa imi pierd imediat toti jucatorii.

 

Si, ca o sugestie, cred ca reputatia Stelei ar trebui totusi marita (daca se poate face asta in activator), chiar daca e vorba de liga a patra. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa fie undeva la nivelul mediu spre bun al ligii a treia, astfel incat sa fie cat de cat interesati sa vina unii dintre jucatorii de mai sus (de ex. Rasdan sau Batfoi anul tecut).

Link to comment
Share on other sites

Am scris mai sus ca am modificat putin salvarea in editor ca sa o pot juca (reputatia, statutul clubului profesionist, anumite posturi gresite ale jucatorilor). Am pus o reputatie mare, pentru ca brandul Stelei vinde. Finantele sunt problema, nu prea ai ce vinde. Totusi, atrag destui jucatori buni liber de contract.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Buna seara, baieti :)
In ultimele zile am vorbit cu @kan-guru si mi-a spus sa incerc sa reproduc sistemele reale ale diviziilor judetene din L4 pornind de la fisierul lui.

Ei bine am reusit cam asta: 

  • 30 de divizii cu numarul real de echipe - Sistem tur/retur: Arad, Alba, Argeş, Bihor, Botoşani, Braşov, Buzău, Caraş-Severin, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Gorj, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mehedinţi, Mureş, Olt, Prahova, Sibiu, Sălaj, Suceava, Teleorman, Timiş, Vaslui si Vâlcea

*Campioanele celor 30 de judete merg la barajul de promovare.

Am setat numarul real de echipe pentru diviziile de mai sus si de restul initial nu m-am atins, le-am lasat cum au fost setate de kan-guru. Ce am schimbat a fost sa corectez Regional Division pentru toate echipele din cele 4 ligi, astfel incat sa joace doar in divizia judeteana din care fac parte. Am folosit un numar maxim ipotetic de echipe pentru fiecare divizie, gen numarul actual (incluzand echipele deja retrase) + echipele din primele 3 ligi din acelasi judet, +/- 1 in functie de judetele care aveau sateliti in primele 4 ligi. Am facut mai multe testari pe 2-3-4 ani cu acest fisier si totul merge brici, echipele retrogradeaza doar in judetul din care fac parte.

  • Liga IV Brăila - Sistem tur/retur + Play-off intre primele 5 clasate
  • Liga IV Bucureşti - Sistem tur/retur + Play-off intre primele 4 clasate
  • Liga IV Dolj - Sistem tur/retur + Play-off intre primele 4 clasate
  • Liga IV Neamţ - Sistem dublu tur/retur + Play-off intre primele 4 clasate
  • Liga IV Tulcea - Sistem tur/retur + Play-off intre primele 4 clasate

*Campioanele play-off-urilor celor 5 judete merg la barajul de promovare.

Ulterior am trecut la a seta si diviziile cu o singura serie + Play-off de campioana (cele de mai sus) si am facut o testare pe 3 ani si pe acest fisier, si totul se comporta normal.

Dupa multe incercari si lungi cautari am reusit asta seara sa fac si primul sistem competitional cu mai multe serii: 

  • Liga IV Bacău - impartita in seriile Bacău si Valea Trotuşului: Sistem tur/retur + Play-off intre primele 3 clasate din fiecare serie

*Campioana play-off-ului merge la barajul de promovare.

Ar mai fi 6 judete de setat ca si sistem competitional, toate cu mai multe serii: Bistriţa, Giurgiu, Harghita, Maramureş, Satu Mare si Vrancea. Sper sa pot sa le reproduc pe toate si ulterior o sa postez si eu fisierul aici. De vazut ce ar fi de decis cu sistemul de reputatii, statut profesionist si tip de contracte pentru echipele din L4.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy