Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


FM19 PS4 ?


jurik10(c)

Recommended Posts

Va salut cu stima si mare placere! 🎩🔝🖤

Din pacate FM18 a fost prima editie care nu am jucat-o si regret asta enorm. Sunt manager virtual de la USM pana la FM17 fara incetare. Am ratat FM18 deoarece am ramas fara PC/Notebook. Am sperat ca voi cumpara un PC special pentru acest joc dar mereu au aparut alte probleme. Am observat ca sunt tot mai putini utilizatori de PC/Notebook-uri din cauza smart phone-urilor si evident a consolelor de jocuri. Sunt sigur ca si cumparatorii de FM din intreaga lume scad dramatic daca nu apare FM pe console! 

Cand vom avea FM pe Playstation?! 

Imi cer scuze daca a mai fost aceasta intrebare recent. Recunosc, nu am dat search sa caut deoarece am vrut sa am propria exprimare. Am preferat sa-mi pierd mai multe minute cu acest nou topic decat sa scap mai rapid printr-un search. Va rog sa nu aruncati cu pietre. Daca doriti imi stergeti topicul. :) 

PS: About FM feeling... De cate ori imi pleaca gandul la FM, ca-i vorba de joc ori de comunitatea de pe acest forum, re-traiesc mereu acele sentimente din Noiembrie/Decembrie cand sunt disperat sa fac rost cat mai repede de joc, apoi vazandu-ma in ziua de ajun al Craciunului cand toata lumea are treaba si se pregateste in timp ce eu stau calm pe fotoliu (de manager :) cu toate bunatatile, bucatele de sarbatori in jurul meu pe birou si joc din plin FM! O senzatie fantastica pe care sper sa o traiesc in 2019! 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy