Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Cariera Crystal Palace


Davidenko1308

Recommended Posts

Bună tuturor. După un clasic search pe Google pentru Football Manager România, am dat de forumul vostru. Fiind pasionat de acest minunat joc și de fotbal în general, am citit toate carierele de la Football Manager 2017 și 18 după care m-am decis să încep o carieră nouă pentru a o putea povesti aici. Am decis asta pentru că mi se par geniale toate poveștile cu salvările altora și faptul că o pot face și eu pe un forum românesc mă încântă și mai mult. 

 

Îmi voi începe cariera cu Crystal Palace, unde doresc să construiesc o echipă cu potențial care în câțiva ani să câștige primul titlu din istoria clubului. 

VD0ys2M.png

O scurtă prezentare a istoriei clubului pentru cine e curios. Am ales Crystal Palace pentru că într-un fel sau altul îi simpatizez și am avut o carieră mai lungă în Fifa 17 cu ei, cu toate că sunt un mare fan Liverpool.

ZA8aPjJ.png

 

Domnii de la conducere se așteaptă să terminăm mid-table, ceea ce gândeam și eu cu toate că bugetul e 30 de milioane pe roșu, iar transferuri avem doar 1,2 milioane €. Probabil vor mai intra ceva bani din televizări și alte lucruri, vom vedea pe parcurs.

 

Lotul cu care începem lupta în cea mai dură ligă din lume.

 

qQnK3NB.png

Îmi place să joc un fotbal bazat pe posesie. De aceea mă gândesc de pe acum să vând jucătorii de bandă deoarece nu-i voi folosi. Voi încerca să aduc tineri sub formă de împrumut în mare parte, în special mijlocași care să creeze ocazii și să domine mijlocul terenului. Revin cu pre-season și transferuri.

Link to comment
Share on other sites

RlUBAz4.png

Un pre-season programat de asisntent deoarece doar voiam să îmi încerc tactica cu echipa, adică tiki-taka mea. A funcționat, mai ales că au fost slabi adversarii iar Ajax nu prea avea chef de fotbal.

 

Cu transferurile mi-a fost foarte greu și nu am reușit să transfer nimic din ce mi-am propus, doar împrumuturi, de care însă sunt foarte mulțumit.

 

Davide Calabria - vEbwXoq.jpg

 

Împreună cu el Manuel Locatelli - dCd6QaI.jpg

 

Christopher Nkunku, alt mijlocaș i1Za50j.jpg

 

Și Luka Jovic atacant - Q9saIFD.jpg

 

Încerc să-i vând pe Zaha și Townsend pentru că oricum nu folosesc wingeri, dar momentan am primit doar o ofertă pentru Zaha de la West Brom care a fost refuzată pentru că nu au oferit destul, dar 3 echipe sunt interesate de el. L-am pus și pe Benteke pe lista de transferuri pentru că valorează destul de mult și poate poate vine cineva cu sacu' de bani. 

Începem campionatu' în deplasare cu Southampton iar după acasă cu Swansea. Revin cu update, sunt curios cum se descurcă echipa la pretențiile mele :D

Suntem a 12-a favorită la câștigarea titlului, deci cât timp nu se întâmplă mari minuni, nu retrogradăm. Dar în fotbal nu se știe niciodată.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy