Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Impresionantul campionat al României


RingoParker

Recommended Posts

De ceva ani îmi pierdusem orice chef și euforie să încep o carieră în România. Mă limitam maxim la un parcus cu naționala datorită nivelului extrem de plictisitor și datorită echipelor care apăreau și dispăreau (IRL) după un singur sezon. 

Astfel, după ”n” cercetări și googălit, în urmă cu ceva ani, am descoperit Around the World Patch, un sistem lansat de Sangue Blue prin care dădea un altfel de look multor ligi. Printre patch-urile sale am dat și peste o restructurare a sistemului fotbalistic din România. În majoritatea anilor îl luam și mă mai jucam pe el încercând să îl fac și mai interesant. (mai la partea financiară, staff, spectatori, etc).

Cum anul acesta nu a mai apărut un asemenea patch, am decis să încep de la zero și am făcut un sistem pur fantasy care schimbă sistemul românesc din rădăcini. Astfel:

- Liga 1 este structurată cu 12 echipe, urmate de Champions Playoff și Relegation playout - pică 4 echipe.

- Liga a 2-a, a 3-a și a 4-a sunt formate din 24 de cluburi, aici intervine partea de fantasy total. Majoritatea echipelor importante, cu nume, din istoria fotbalului nostru renasc din propria cenușă și cu o importantă potență financiară. Astfel, nostalgicii pot juca cu Rocar, Chinezul Timișoara, FC Național, Electroputere Craiova, FC Argeș Dacia Pitești, Carmen, Venus, CSM Reșita sau Inter Sibiu.

Lupta pentru promovare și retrogradare o să fie una destul de intensă, numărul de echipe care promovează fiind unul destul de mare.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

yRYfZe1.jpg

8rViOFy.jpg

PefIxdB.jpgfwNh6Ww.jpgRAVgjJS.jpg

ID5HsQV.jpg

______________________________________________________________________________________________________________

Acum, partea cea mai interesantă. Sătuli de situația în care fotbalul românesc a ajuns,  fotbalul mondial condus de cei mai importanți oameni au decis să intervină, astfel, în majoritatea cluburilor o să vedeți o serie de nume cel puțin interesante: EX: la Reșita, Milanul Banatului cum era numit în anii 90 renaște sub bagheta lui Pierre Van Hooijdonk ce este ajutat de majoritatea jucătorilor importanți din istoria reșițeană precum San Siro Ciocoi sau Jianu. :)

Loturi și staff-urile (inclusiv board-urile cluburilor sunt formate având la bază următoarele surse:

http://www.worldfootball.net - cei mai importanți fotbaliști & antrenori din fotbalul românesc din perioada 1994-2016

- Marele Fotbal 94 - Album Panini dedicat fotbalului românesc

- Loturi echipe naționale: World Club - France 98, World Cup - South Korea and Japan 2002, World Cup - Germany 2006.

 

Sistemul este testat pe 3 sezoane fără să întâmpine vreo eroare. 

Recomandări (opționale)

- Folosirea Susie Real Name

- Folosirea face patch-ului Cut-Out de la https://sortitoutsi.net (varianta 10.01)

- Folosirea de Kit-uri și Logos

 

Dacă nu îl luați în serios neapărat, sistemul devine foarte entertaining, mai ales când spre exemplu, Ciarda Roșie se rupe cu peste 20.000 de oameni în primul tur al Europa League la meciul din Chinezul Timișoara și Skonto Riga :).

PS: Mai sus sunt doar câteva capturi, vă recomand ca înainte să începeți o salvare, să aruncați un ochi peste cluburi pentru a descoperi cine activează prin România. Cine știe, poate jucătorul ala preferat de la WC 98, de care nimeni nu știe, se ocupă de juniorii Vasluiului. 

Enjoy:

https://files.fm/u/4pptthhh#_

http://www.filedropper.com/romania-newleaguesystem

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Felicitari pentru munca depusa! :) Sistemul pare prea fantezist pentru gusturile mele, dar iti multumesc pentru mentionarea siteului worldfootball.net. Am gasit acolo Player of the year care lipsea din database si cu ocazia asta am adaugat si acest award pentru FM18.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy