Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Se poate cumpara Football Manager 2018 fara Steam?


Albusibiu

Recommended Posts

Salutare lume, am o intrebare de novice. Poate s-a mai scris asta pe undeva, dar eu n-am gasit discutia aia, asa ca va rog, am nevoie de o lamurire.

Joc Football Manager pe sarite, doar in anii in care viata imi permite sa-mi rup zile intregi pentru jocul asta. Am jucat prin 2003, 2005, prin 2009, 2016.. Si cum anul asta am FC Hermannstadt in joc, e obligatoriu sa imi iau jocul si sa-l incerc. Problema este ca acum nu inteleg treaba cu Steam-ul. Nu folosesc, nu am cont acolo si nici nu intentionez sa-mi iau.

Intrebarea este deci se poate cumpara de undeva din Romania Football Manager 2018 fara Steam, complet (nu varianta Limited)? Cum si de unde?

Va multumesc mult si scuzati amatorismul meu in ale jocului. 

Link to comment
Share on other sites

Multumesc mult, baieti!
Nu ma intereseaza sa fie cat mai ieftin, ca, oricum, diferenta o fi maxim de vreo 50 de lei intre minim si maxim. Vreau doar sa fie jucabil, complet.

Despre asta Limited am vazut ca se plangea cineva pe site-ul Altex ca ar fi un fel de Beta, de asta am ezitat sa-l cumpar. Oare daca merg sa-l iau din Altex, il pot activa cu un cont de Steam si e complet?

Sau, altfel, cu cont de Steam si descarcare + cumparare de-acolo nu merge?

Link to comment
Share on other sites

Am vazut si eu mesajul de pe altex, cat despre beta era o optiune a jocului sa-l poti juca inainte cu 2 saptamani fata de data oficiala a lansarii jocului care a fost pe 11 noiembrie.

Daca vrei sa cumperi jocul direct de pe steam vei primi doar cd-key-ul de activare, nu si DVD-ul jocului in format fizic .Si observ ca au scos jocul de pe altex, mai este doar pe PcGarage.

Link to comment
Share on other sites

Il gasisem fizic, in magazinul Altex. Deci daca e "Limited" poate fi jucat complet, fara nicio grija, nu?
Faptul ca e pe DVD sper ca nu inseamna ca merge doar cu DVD-ul inauntru, nu? Adica il instalez si nu o sa-mi bat capul cu zgarieturi sau alte chestii ce tineau de antichitatea jocurilor.

Si gata, cred ca e ultima intrebare asta. :)

Link to comment
Share on other sites

Multumesc inca o data. L-am gasit la Altex, Limited Edition, la 199 de lei. L-am luat, l-am activat, l-am instalat si functioneaza fara probleme.

Ca prima impresie, e foarte ok la partea financiara, unde chiar nu-ti lasa spatiu de manevra. Motorul jocului insa ma dezamageste un pic, pentru ca merg prea mult actiunile pe mijlocul terenului si flancurile sunt prea putin eficiente - ori fotbalul actual se concentreaza tot mai mult pe flancuri.. 

Si alta dezamagire este ca stadioanele din Romania sunt prea mari la divizia a doua. As fi preferat sa fie ceva care sa sugereze ruina din realitate. :)

Intrebarea ar mai fi, daca vreau sa instalez si pe laptop-ul meu, sa joc de pe acelasi cont de Steam, permite inca o instalare, logandu-ma pe acelasi cont?

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
5 hours ago, Albusibiu said:

Intrebarea ar mai fi, daca vreau sa instalez si pe laptop-ul meu, sa joc de pe acelasi cont de Steam, permite inca o instalare, logandu-ma pe acelasi cont?

Iti permite oricate instalari pe deviceurile care iti apartin, doar ca nu vei putea fi online in acelasi timp pe ambele - PC si laptop.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy