Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Pumas

Sporting Lisbon

Recommended Posts

Salutare baieti. Va prezint o cariera putin mai diferita fata de cele aflate in aceasta sectiune, asta deoarece voi juca Football Manager Mobile 2017. Pentru inceput va prezint componenta lotului, tactica si doua din cele 4 amicale, insa pe viitor voi posta doar meciurile ceva mai importante. 

Am ales Sporting Lisabona deoarece este o echipa foarte interesanta in opinia mea. Cu ultimul titlu de campioana castigat in 2001, nu va fi foarte usor sa ma bat cu Porto si Benfica, implicit sa tin capul sus in Cupele Europene. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesant. N-am jucat niciodata pe telefon, dar pare funny :)

Mult succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am revenit cu un mic update. Dupa primele meciuri echipa merge interesant de bine, asta chiar daca a fost nevoie sa ma despart de un jucator foarte important din primul 11. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy