Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Bere , mici si seminte in Champions League cu As Viitorul Valea Ramnicului


rommyca

Recommended Posts

               Cum ar fi daca...  Asa incepe o legenda , o poveste , poate  un vis al unor tineri juniori dintr-un mic sat pe nume Rubla undeva prin zona de ses a judetului Buzau. Echipa se numeste AS Viitorul Valea Ramnicului si mai multe informatii puteti gasi aici : http://www.frf-ajf.ro/buzau/competitii-fotbal/liga-a-v-a-seria-ii-seniori-4856/viitorul-valea-ramnicului-5352.html  .Cam asta ar fi singura parte ce tine de realitate pana acum , restul e cancan si va rog sa tratati ca atare! 

             Stiam eu din surse sigure , (deh! ma documentez inainte de a incepe un proiect )  ca astia mici n-au antrenor sau macar nu au pe cineva care sa le spuna cum sa joace lunga si p-a doua, asa ca ma hotararasc sa imi iau Citroenul ala vechi  alb , ruginit  cu care ma duc de obicei la antrenamente (sper sa il am si eu pe Cascarino al meu) si plec pe un drum prafuit de tara la sediul clubului fondat in 2004.  Aici il gasesc pe nea Albu  , cica chairman  , adica om cu scaun la cap si incep sa-i spun ca am jucat mult manager crackuit iar  de data asta l-am cumparat si sunt hotarat sa fac o figura frumoasa in fotbal cu minunata lui echipa.  Rade , bea o gura de bere ca e cald, chiar daca e doar inceput de vara si imi spune ca e de acord doar ca are o singura rugaminte la mine:  sa las baietii la bere si mici dupa fiecare meci. Imi aplauda  urechile , uit sa mai intreb si de salariu si ii spun ca sunt de acord, ce mama draq cand naiba am mai antrenat eu o echipa adevarata?

Cateva detalii despre echipa:

1. Terenul arata cam asa:  parca era la ses satul 

 543631-24teren-fotbal-inclinat-823f5e5561-thumb-630-380.jpg

2. Echipa:  nume unul si unul toti in floarea varstei in principal se ocupa cu gradinaritul , caterinca si discoteca sambata seara 

 

MWIK7N6.jpg

 

3. Competitia NOTA : La momentul in care m-am hotarat sa postez aceasta cariera deja eram aproape de sfarsitul sezonului. Va dati seama ca nu postam nimic daca nu reuseam sa ocup pozitia asta :D

nPgj6EN.jpg

 

 

Alte detalii , amanunte , momente din viata extrasportiva le vom posta in Viitorul Valea Ramnicului pardon in viitorul apropiat ..  Tactica , meciuri fantastice , accidentari horror , cantonamente la fostul CAP etc ... toate astea vor fi aicisea si ca bonus si interviuri cu jucatorul sezonului.. ma rog daca e in stare sa lege doua cuvinte. dar le invatam noi si pástea!

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Cdu92 said:

Pe mine mă amuză rău story-ul tău! :) Abia aștept continuarea! :)))

Hmm... vezi ce spui páci , ca daca vad baietii ..  m-am ars! Nu de alta dar .. mai merg si eu la discoteca si n-am chef sa-mi iau vreo sticla de bere'n cap! Eu le cer seriozitate si tu spui ca te amuza story-ul !  ;)  Ms! Urmeaza promovarea in liga 7 . Acolo sa vedeti meserie tata nu aici unde intra gastele pe teren ..  Sper sa prind vreun contract la Antena 1 , cu vreun serial de fotbal ceva.. 

4 minutes ago, ovidiu10 said:

Vad ca ai pornit mai de jos decat mine (L4). Sa vedem care ajunge primul in UCL. :D

De fapt am folosit  patchul cu Romania "altfel" si am pornit cica din liga a 8 a! E mai interesant sa promovezi decat meciurile in sine...   stiu eu :)

Link to comment
Share on other sites

Asa cum am promis revin cu detalii legate de echipa:

Dupa primul an am reusit sa promovez in liga a 7a de pe locul 2 si drept multumire nea Albu chairmanu a facut un mic imprumut pentru un nou stadion. Mi se pare ca s-a bagat si Primaru' cu ceva bani ,nah traim in Romania si vin alegeri si tre' sa mananca si gura lor ceva. Mie imi convine , macar nu l-or mai face in panta ca prea jucam numai pe partea dreapta. La cei de pe stanga urca foarte rar mingea si oboseau cand urcau la loc pe pozitiile lor initiale.

HOUaL6C.jpg

 

Legat de tactica  as putea sa va spun cateva lucruri. In principiu eu  sunt adeptul regulii "Focu' la ei!". Cand nu merge asa o bag páia  "ai, n-ai mingea tragi la poarta cu pase scurte si pe sus" Serios vorbind folosesc o tactica ce poate fi invatata repede ca nu prea avem timp de Tactics , la noi fuga e baza!

9jWSwXI.jpg

E un sistem pe care l-am adoptat de la bun inceput fara sa tin cont de pozitiile initiale ale jucatorilor , vreau sa ii antrenez sa se adapteze ei conditiilor mele. Stiu ca e mai greu si cei care nu vor face fata ii trimitem inapoi la pascut! Suntem o echipa mica ce jucam pe contra-atac si highly structured (macar pozitiile de baza sa le stapaneasca bine) Asta ar fi ca mentalitate si team shape , instructiunile amanuntite le vom dezolta pe parcurs in ligile superioare.

Inca nu avem probleme la antrenament, e drept nici nu facem prea des ca mai avem si alte munci dar , si cand o facem  , nu ne dam inapoi. Berea dupa antreament face minuni , pana la urma tot un lichid galben e si asta!

Interviu cu vedeta echipei in postul urmator cand voi mai prezenta si cativa jucatori in care am incredere. Ma rog.. neamuri , relatii , baiatul primarului (ati uitat ca vom avea si noi stadionul nostru), chiar si seful de post mai joaca din cand in cand. Ca sa putem pleca si noi dupa meci cu masinile personale fara sa avem probleme. Viata la tara e foarte complexa  in toate aspectele ei!

Link to comment
Share on other sites

55 minutes ago, rommyca said:

E unu p aici care citește cariera și nu spune nimic. Mei.. dacă te prind... Nu știu ce ți fac, de la ce echipa faci scouting? Ahh...?! Te uiți peste gard in ograda și tactica noastră. 

Sa traiti sefu! De la Puiesti sunt, mio zis dom primar asa: ba costica, te duci pe la valea ramnicului si te invarti si tu pe acolo, bei o bere cu bajetii la mat, mai te bagi in seama cu popa, vezi tu cum faci sa aflii ce mama masii invarte albu ala cu echipa de futbol, ca doar il stiu de pe vremea colectivului ca e idiot, taia porumbu si lasa costreiu, cum dracu sa aiba asta echipa de fotbal... da acum eu zic asa sefu, parca neumarktu la 0.5 are alt gust la matale, asa ca as cam ramans pe aici, nu ai bre nevoie de un scouter la echipa? pot sa aflu telefoanele la toti arbitrii din judet.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Muttley said:

Sa traiti sefu! De la Puiesti sunt, mio zis dom primar asa: ba costica, te duci pe la valea ramnicului si te invarti si tu pe acolo, bei o bere cu bajetii la mat, mai te bagi in seama cu popa, vezi tu cum faci sa aflii ce mama masii invarte albu ala cu echipa de futbol, ca doar il stiu de pe vremea colectivului ca e idiot, taia porumbu si lasa costreiu, cum dracu sa aiba asta echipa de fotbal... da acum eu zic asa sefu, parca neumarktu la 0.5 are alt gust la matale, asa ca as cam ramans pe aici, nu ai bre nevoie de un scouter la echipa? pot sa aflu telefoanele la toti arbitrii din judet.

In puiestii mei! Tu erai? Mah .. prima si prima  ti-o spun p' aia dreapta: Ai grija de postul tau de la Ripensia ca mai deunazi , dupa promovare si dupa ce am luat licenta C (alta poveste) ,mi-a facut bosul tau oferta de angajare, nu e pacaleala , 1 Aprilie a trecut. Cat despre scouter sa stii ca n-am nevoie , am eu unu care de meserie e postas si se potriveste de minune cu postul de scouter. Cand duce pensiile si ajutoarele sociale mai intreaba de unu de altu, are ochi buni , nu ma plang si pe langa asta mai duce si primele de joc la baieti : cate un pet de bere si cate un carton de mici (fara mustar , ca e sponsor la Tecuci). Si legat de arbitrii  am mirosit eu ceva la meciul direct.. ca prea erau asezate cartoanele de oua si galeata de vin langa masa oficiala.Nu mai zic nimic, sper ca la meciul din sezonul asta sa jucam in vara sa nu mai ai de unde sa le aduci tulburel!  

Out of story: Ms ca mi-ai ridicat mingea la fileu , te mai astept!

1 hour ago, Andreims said:

bun story-ul :))))

2461 de locuri stadionul unei echipe de liga a a 7-a din Romania? Mi se pare enorm de mult :))))

Tu din ce liga vii cu presupunerea asta? Stii macar cum arata , ai vazut macar proiectul? De ce crezi ca sunt exact 2461 locuri? Doar unul e pe scaun , a lu' nea Albu ca doar e sef, restul se urca pe gard,  mai o patura pe jos .. si se vede bine de sus .. ca-s numai pe partea stanga in deal.. N-au fost astia chiar asa prosti cand l-au facut in panta! Si daca ai suspiciuni vis-a-vis de bani , e cu fonduri europene bre .. de sus, de la comitet, de la Bruselas.  Pace tie , viitorul e al nostru!

Link to comment
Share on other sites

             Stateam astazi la buda si ma gandeam la finantele clubului ,la o noua tactica  "doi pe fata , doi pe dos" dar si la inceputul noului sezon in liga a 7 a. Si ce zic!? Mah.. tre sa le organizez niste amecale tari la baeti sa simta si ei aerul tare,  sudoarea jucatorilor adevarati. Imi trag nadrgii , ma urc in masina si plec la capitala direct la Buftea. Nu va ganditi ca vroiam sa joc cu cei din localitate , mintea mea era la alta echipa. Intru eu prin studiouri p ' acolo  , intreb in stanga si-n dreapta pana  dau de antrenorul de la Atletico Textila.  Ii explic despre ce e vorba,  da' el cica .. Nu ca are sezonul incarcat , filmari.. si ca n-avem noi bani sa ii chemam pe valea ramnicului. Tu-va-n gura , va credeti vedete , s'teti la televizor , bat drumul degeaba?! Mi-ar fi placut , deh, sa jucam cu ei ne-ar fi vazut si pe noi  lumea la televizor, crestea cota , se vindeau semintele mai bine la magazinul din sat ,dar n-a fost sa fie. La intoarcere , ma abat putin din drum si trec si prin Fierbinti , zic poate or avea astia echipa de fotbal si daca au , sigur is cam la nivelul nostru. Intru la bar la Bobonete , ii cer o bere cu lamaie ca ma privea cam gretos.. si il intreb de fotbal. El afon ca de obicei , imi spune de combinatii de bere la butoi numa de fotbal nimic. Cred ca n-au echipa. Asaaa .. intr-un final mi-o arunca páia  ca daca vreau sa il transfer pe Giani sau ca se baga si el cu ceva bani la echipa , sponsor , vrajeli. Plec  si d' aici cu coada intre picioare cu planul  B in minte. Vorbesc cu primarul , jucam p'acasa de ziua recoltei cu juniorii nostri si apoi de zilele satului si aia e. Multumit si cu atat in sinea mea!

           Inceputul de sezon a fost asa cum am stabilit , cateva amicale prin partea locului , lume buna , voie multa .. si cateva meciuri oficiale in campionat si cu bune si cu rele. La pariuri stam bine , avem cea mai buna cota  , care joaca , ca noi n-avem nici o agentie in sat, Da'  cireasa de pe tort e Cupa Romaniei  bre , acolo unde te intalnesti sat cu comuna , oras cu sat.. capitala cu sector ...  Am reusit sa trec de nu mai putin de  5 runde de calificare , rezultate unul si unul cu echipe din tot judetul , basca si una din Targoviste pe care am ars-o ca Mihai Viteazul pe tuci la Calugareni! Las mai jos foaia cu jocurile de pana acum dar si statisticile celui mai tare meci de pana acum.

JnVGrPC.jpg

2xlHFWh.jpg

            Nu stiu cum am reusit performanta asta, ca nu le-am dat nimic inainte de meci. Poate au venit aia cu copii sau erau obositi de pe drum , naiba stie , cert e ca le-am dat bataie ca la Vadu' Lat! Nici mie nu-mi venea sa cred , la un moment dat le spuneam sa nu mai atace ca ne ia lumea la ochi , ne dau astia la televizor la procesul etapei si mie nu-mi place sa ma amestec cu justitia. 

         Jocul urmator e greu tare ,  poate cer ajutor de pe la Puiesti sa bag pe foaie , pe legitimatie falsa ceva jucatori profesionisti.. da nu prea ma inteleg bine cu primaru' dácolo. Poate ma ajutati voi cu ceva tactica cum sa-i surprind , mai jucam si'n deplasare , sa vad cu cei duc pana la Tünari  sa dam tunu' , poate cu microbuzu' scolii, sa vorbesc cu domn invatator ..  Dahh..  o gramada de probleme!

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, tactumare said:

Aveţi departament de scouting?

Aveţi departament de scouting?

Aveţi departament de scouting?

Avem mai multe departamente : 2si 'un sfert .. , KGB  , NSA , DSS , STS si MI6 . Asa se aude si in boxele de la stadion..  cand marcam...  Gol.. Gol.. Gol... Zero .. Zero.. Zero , fara  numar  , numar... numar...!

Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, Cdu92 said:

Stația cu boxele de la stadion le folosiți și când se organizează o nuntă sau un botez în sat?

Mah.. cum sa-ti spun eu , boxele alea le-a luat popa cu banii de la boboteaza,  le foloseste la slujba de inviere si ni le mai da si noua din cand in cand, ca dascalul joaca aripa stanga la mine in echipa.

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, rommyca said:

Mah.. cum sa-ti spun eu , boxele alea le-a luat popa cu banii de la boboteaza,  le foloseste la slujba de inviere si ni le mai da si noua din cand in cand, ca dascalul joaca aripa stanga la mine in echipa.

Și? Se descurcă, se descurcă?

Link to comment
Share on other sites

Saptamana trecuta , cand am fost la capitala sa aranjez amicalele l-am luat si pe Dinu cu mine , mai stia Bucurestiul ca a fost o vreme  pe la Sportul si plus de asta imi tinea si de urat, ca lui ii place vorba lunga.  In afara de asta aveam pregatit  ceva special pentru el ..  am un var care e ziaristo-anchetator , il cheama Tolontan , cred ca stiti despre cine e vorba si mi-a zis ca imi face o favoare si ii ia lu'asta  micu un interviu.Mi-a promis ca nu o sa-l intrebe nici de deparazitarea spitalelor si nici daca a participat la gala Bute. Var-miu a raspuns cam greu la telefon , ori e prea ocupat , ori s-a ajuns si e cu nasul pe sus ori ii e frica de ceva amenintari si o lasa mai moale cu telefoanele. In fine intr-un final am dat de el. Mai jos aveti o parte din interviu , restul in gazeta de duminica sau in emisiunea Viata Satului de pe TVR.

 

Tolo.ro : Salut Dinu , Dinu Mihai parca , nu?! ASP pls! 

Dinu: Da, Dinu  Mihai. 23 M VR!

Tolo.ro :  (Rade!) Nu.. nu ,  ASP nu ASL.. adica: Avere Studii Pardid.

Dinu : Hac! Pai...   Am un BMW ursulet de prin 84 adus de la Leipzig , la studii nu ma bag ca eu joc fotbal si cu partidu' ...   cel mai bine vorbiti cu domn' primar ca el stie cu d' astea!

Tolo.ro : Bun.. pai ..  Ia zi cum ti se pare aerul de Bucuresti si ce asteptari ai de la cariera ta de fotbalist?

Dinu:  Aeru ca aeru ..  ( Sa nu dati asta in interviu! )  :Da' basinile de Bucuresti le intrec  p'ale noastre de sambata seara, de la discoteca dupa ce ne imbatam. Ca fotbalist vreau sa ajung mare , sa joc in Sampions Lig da numa' dupa ce iau campionatu cu VVR. E drum lung , prafuit da' cu rabdare si ambitie ajungem noi si acolo.Sper ca pana iese Borcea de la gheata... sa facem si isprava asta , n-as vrea sa ne-o ia inainte.

Tolo.ro: Aveti un antrenor nou , stadion nou .. ia zi de unde ati avut bani de stadion, de toate astea .. ahh?

Dinu: Domnu' Tolo , nu ma bagati pe mine in d' astea , eu is cu basica , cu alergatul , mai o alunecare .. nu ma intereseaza chiar deloc de unde vin banii.. si-asa joc acolo de placere. ( se scobeste in nas ) Cand o fi sa jucam pe bani poate atunci o sa ma interesez si de unde vin. 

Tolo.ro : Ce crezi!? Face multi purici var-miu la voi acolo?! Ca in afara de mine, n-are nici o legatura cu fotbalul. Cum decurg antrenamentele? Cu ce te ocupi in timpul liber?

Dinu:  Purici n-avem ca facem dus dupa fiecare antrenament , mai ales cand ploua e chiar nevoie de baie. La antrenamente .. in afara de TRX si clipuri motivationale de pe youtube  nu prea facem. Si asa ne obosesc astea prea mult. Iar legat de timpu liber.. Stiti eu is asistat social , de fapt asta a fost si conditia cand am venit sa joc aici, intr-un fel tine loc de salariu. Se practica la noi la echipa...  bine .. astia care nu au alte meserii la baza , cum e Dascalul care joaca AMeLeu cu nea Ciocarlan care e fundas la noi in lot si sef de post in restul timpului. 

Tolo.ro: Mda.. inteleg .. Promovati anul asta in liga 6 , cum merge treaba in Cupa Romaniei?

Dinu: Pff..  nici nu se pune problema.. avem echipa nene, jucam cu ochii inchisi TRX-ul ala face minuni si mai ales bere dupa antrenamente. In cupa suntem miezul , reverberatiea sezonului , am ajuns pana in a 3 a runda.. daca batem si pa .. Sebis dup'aia jucam cu Gazu..  Poa' avem noroc ca jucam acasa si le rupem fashu.. Sa vedeti bairame si dezmat cu secretarele de la primarie dup'aia. 

Tolo.ro: Hmm..  multumesc pentru interviu , a fost o placere , m-am mai relaxat si eu si iti urez bafta in Cupa

Dinu: Multumesc , asemenea , la cat mai multe anchete cu finalizare.. !

 

GGlGIpv.jpg

qSoCJon.jpg

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Intre timp, in studioul unei televiziuni de sport care incepe cu D...

Moderator: Ia spune Ilie, i-ai studiat recent pe cei de la Viitorul Valea Ramnicului, ce parere ti-ai facut?

Ilie: Cum sa iti zic Dane, practic e una din team-urile din Romania care foloseste un sistem, ba chiar mai mult, un model, as putea spune chiar o conceptie de joc moderna. Modul in care managerul reuseste sa isi transmita ideile tactice, in acel 4-2-3-1 atat de cunoscut in lumea buna a fotbalului, si sa il deghizeze, practic ascunda intr-un modul de tip italian anii 90 prealuat de la celebrul Arrigo Sachi 4-3-3 Roma... e ceva fantastic. Bine la ei Roma vine de la fundasul lor stanga, Diamant Mazarache, dar cum intra prin forfecare acest cu un volante pe stanga si omul pierdut in spatele varfului.. varfului de deal din spate. Iti spun, domnii acestia merita tot acknoledgementul nostru pentru ce job bun fac acolo.

Basarab: Joaca pe naiba Ilie, joaca lunga si p-adoua si apoi toti la gratar. Ce naiba, ne facem ca nu mai stim fotbal? Chiar suntem toti prosti?

Cornel: Daca imi permiteti sa intervin in aceasta dezbatere, oarecum filozofica intr-un Jean Calvin, eu cred ca in analiza tactictii trebuie sa pornim de la epistemologia echipei, adica ce inseamna Viitorul? Imanuel Kant in opera sa de referinta critica ratiunii pure, scrisa in perioada in care isi cauta esenta la Koningsberg, afirma chiar intr-un nonsalanta discordanta cu epicureenismul specific lumii germanice, ca acest Viitor nu este decat un trecut imbracat intr-o poleiala de speranta. Practic acest modul il jucam si noi cand Angelo Lupescu il vazuse intr-o dimineata de duminica ca asezare in dispunerea halbelor de bere goale pe masa la Restaurantul Capsa. Iar apoi, daca ne intoarcem in etnografia si etnologia acestui popor roman, pe care poate doar poporul sarb il poate egala in darzenie si camaraderie, daca ne intoarcem la esenta ruralitatii romanesti, Valea Ramnicului... pai indicatia aceasta slava, care vine din ucrainianul ribnik, care intre noi fie vorba inseamna un fel de helesteu, ne indica ca tactica lor este una bazata pe baltire.. ah, pardon, pe posesia mingii care se opreste in baltile de pe teren, asa cum scria si Bacovia in poezia lacustra, dedicata desi putin stiu tocmai acestei localitati, si citez din memorie de-atatea nopti aud plouand, aud materia curgand, sunt singur si ma duce-un gand, la locuintele de pe valea ramnicului.

Moderator: Publicitate!

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Muttley said:

Intre timp, in studioul unei televiziuni de sport care incepe cu D...

Moderator: Ia spune Ilie, i-ai studiat recent pe cei de la Viitorul Valea Ramnicului, ce parere ti-ai facut?

Ilie: Cum sa iti zic Dane, practic e una din team-urile din Romania care foloseste un sistem, ba chiar mai mult, un model, as putea spune chiar o conceptie de joc moderna. Modul in care managerul reuseste sa isi transmita ideile tactice, in acel 4-2-3-1 atat de cunoscut in lumea buna a fotbalului, si sa il deghizeze, practic ascunda intr-un modul de tip italian anii 90 prealuat de la celebrul Arrigo Sachi 4-3-3 Roma... e ceva fantastic. Bine la ei Roma vine de la fundasul lor stanga, Diamant Mazarache, dar cum intra prin forfecare acest cu un volante pe stanga si omul pierdut in spatele varfului.. varfului de deal din spate. Iti spun, domnii acestia merita tot acknoledgementul nostru pentru ce job bun fac acolo.

Basarab: Joaca pe naiba Ilie, joaca lunga si p-adoua si apoi toti la gratar. Ce naiba, ne facem ca nu mai stim fotbal? Chiar suntem toti prosti?

Cornel: Daca imi permiteti sa intervin in aceasta dezbatere, oarecum filozofica intr-un Jean Calvin, eu cred ca in analiza tactictii trebuie sa pornim de la epistemologia echipei, adica ce inseamna Viitorul? Imanuel Kant in opera sa de referinta critica ratiunii pure, scrisa in perioada in care isi cauta esenta la Koningsberg, afirma chiar intr-un nonsalanta discordanta cu epicureenismul specific lumii germanice, ca acest Viitor nu este decat un trecut imbracat intr-o poleiala de speranta. Practic acest modul il jucam si noi cand Angelo Lupescu il vazuse intr-o dimineata de duminica ca asezare in dispunerea halbelor de bere goale pe masa la Restaurantul Capsa. Iar apoi, daca ne intoarcem in etnografia si etnologia acestui popor roman, pe care poate doar poporul sarb il poate egala in darzenie si camaraderie, daca ne intoarcem la esenta ruralitatii romanesti, Valea Ramnicului... pai indicatia aceasta slava, care vine din ucrainianul ribnik, care intre noi fie vorba inseamna un fel de helesteu, ne indica ca tactica lor este una bazata pe baltire.. ah, pardon, pe posesia mingii care se opreste in baltile de pe teren, asa cum scria si Bacovia in poezia lacustra, dedicata desi putin stiu tocmai acestei localitati, si citez din memorie de-atatea nopti aud plouand, aud materia curgand, sunt singur si ma duce-un gand, la locuintele de pe valea ramnicului.

Moderator: Publicitate!

Mamaaa...   sunt in prime time la TV! E clar ,n-am facut atata valva degeaba , respectele mele domnu'  Dumitrescu. Ce va mai fac tablourile? Prin Mexic  mai aveti de gand sa mergeti sau v-a pacalit Gicuta cu Viitorul..  vezi ca noi suntem Viitorul Valea Ramnicului... nu aia mari de se vand pe bani multi la Steaua. Tu Basarabe ,  tot timpul ai fost Gica Contra , adica si Gica Craioveanu si Cosmin Contra la un loc! Esti bun doar la Tv ca faci audienta cu logoreea ta de tuciuriu. Cat despre mister trabuc , tot timpul eminenta cenusie a fotbalului romanesc , maestrul neinteles de multi , fotbalul e pentru oameni cu putine grade , lasa-ne in poleiala noastra , cum se zice!

Link to comment
Share on other sites

zASJwVx.jpg

 

         Cam asa s-a terminat parcursul nostru in Cupa Romaniei din aces sezon. Nu-mi pare rau ,chiar daca inainte de acest meci s-a accidentat baiatu' cu interviul.. , (i s-a impiedicat limba de omuletul din cerul gurii si nu ma putea respira ) I-am dat noi o injectie.. scumpa a draq 200 de coco , da' tot n-a facut fata si nici spate.    

        In afara de asta , cel mai bun fundas al meu imi pleaca la  Portul Constanta pe un salariu de  20k adica vreo 15%  din bugetul echipei. Ce-o fi fost in capul la aia , nu stiu.. 

gpfMVlw.jpg

 

In campionat suntem miezul..  capo di tutti capi . Mai avem 3 etape si suntem pe primul loc la caldurica.. Ahh.. era sa uit..  Ne-au dat astia vreo treijdoua da mii de euroi   c-am jucat atatea meciuri in cupa.. Pai mah.. cu banii astia ..  intra DNA-ul peste noi , nici nu stim ce sa facem cu ei ! A zis ca primarul ca se ocupa el , da' mie nu prea-mi convine.. ce e munca lui..?? A mirosit el jambierele la baieti in vestiar, i-a frecat el cu revulsin in calcaie cand le era frig??! Sa vina sa culeaga doar roadele .. tipic romanesc! Macar a pus umarul la stadion ( de fapt a dat doar o semnatura , am aflat eu ) care .. apropo .. e aproape finalizat , mai au astia sa darame wc-urile si gata..  Sunt multumit ca ma inteleg bine cu nea Albu , l-am rugat sa ma duc si eu la studii sa mai invat ceva tactici..  o miscare, o  incurajare.. adica intr-un cuvant: Licenta Dom'le si a fost de acord. E drept nici nu s-a  uitat bine patronu pe extrasu' de cont  dupa premiul din cupa ca eu si eram cu cererea la birou.. Nah ... am si eu tertipurile mele .. vorba aia , banii cum vin asa pleaca..  Pe repede inainte!  

P.S. Ioanitoaia ar fi invidios , stilul meu bolovanos i-ar face concurenta la articole.  

Link to comment
Share on other sites

S-a mai dus un sezon cu promovare , nici nu-mi faceam griji la cata bere beau astia. Problema e alta! Clubul meu a cam inceput sa devina Gara de Nord , adica .. unu vine altul pleaca.. Dupa ce a dat asta micu interviu , pac au si sarit echipele pe el !  Mi-au plecat vreo cativa jucatori importanti , mai , mai ca imi venea sa plang. Despartirea e grea , da le-am dat valiza si-au plecat la mai bine, salarii de la 10 mii pe an in sus.. Eu de unde sa le dau dom'le atat daca nici macar semiprofesionisti nu suntem. Nah asta e , ne descurcam cu ce avem sau daca nu mai aducem , sper sa nu avem de suferit la relatii de joc sau sa nu faca vreunu urat la bautura.. 

Echipa standard din acest sezon arata cam asa  , din pacate  Dinu , Carlan si Eduard au plecat intre timp.

Qx612ie.jpg

 

Cam asa stau lucrurile in clasament si cateva statistici mai importante...

 

5Fgtzfn.jpg

 

Vine pastele , le dau liber la baieti , nu ca ar fi ei foarte ocupati.. dar tre' sa sarbatoreasca si ei cumva.  Ne pregatim pentru sezonul viitor in liga 6. Sa vedem ce branza mai facem si acolo doar daca nu pleaca toata echipa intre timp. Ne-a luat lumea la ochi si asta nu e bine. Trebuie sa schimbam ceva si ma gandesc la o tactica noua mai curajoasa. Cu stadionul am intampinat ceva probleme.. ca n-ar mai fi bani de la consilul local , ca nu stiu ce.. balarii , i-au furat si p'astia doar traim in Romania!

Link to comment
Share on other sites

          Sa vina banii..  sa vina banii.. la  baaaieti....! Ale , ale  .. ole  Ceausescu nu mai e (scuze , asta e din alta epoca). Mda... cica liga 6 a fost pantalon scurt pentru noi, i-am avut la degetul mic pe toti , ne-au mancat din palma.. au jucat toti cum am vrut noi. Am promovat mai baieti, in liga a 5,a chiar de pe primul loc. Nu o spun ca sa ma laud, dar chiar am fost buni , sunt mandru de amatorii mei.  Problema e ca incepand de anul asta am devenit semiprofesionisti .. Adica atunci cand vine ANAF-ul suntem profesionisti , cand vine vorba de salarii suntem amatori. Totul trebuie sa dea bine pe hartie.  Conducerea ma iubeste , imi face toate capriciile (cum dracu nu , cand refuzi oferte de la CSU, nu m-am dus ca nu-mi place de english-girl Olguta ) , chiar si Juventus Slatina si Recolta Salcioara m-au abordat dar i-am refuzat cu respect spunandu-le ca au antrenori buni si trebuie doar sa aiba rabdare.

          Incepem o noua era in istoria clubului nostru  Liga 5 SE arata cam asa  si vom avea un buget de salarii destul de consistent undeva la 250k de euro. Cred ca toata comuna nu valoreaza atata , dar dáia e fotbalul asa cum e in ziua de azi.. ca se invart multi bani. 

Otnl6NL.jpg

 

Profilul meu de antrenor respectabil cu salariu pe masura , da' avand in vedere ca pana acum am lucrat doar pentru onoare.. e bine si asa.ryXjdkd.jpg

 

Hai ca stiu ca va plac pozele si recorduri , statistici.. gume de mestecat..  va mai pun o poza cu de toate : EQ6gKu4.jpg

 

Si o poza de pus in rama cu cei mai importanti jucatori all time ai clubului :

Mircea Lazar e portar si la echipa si la primarie , apara bine il joc SK  dar in ultimul timp a pierdut locul de titular in fata unei noi achizitii  Daniel Zinca care  (mereu o sa faca cacofonie (alta) numele asta :)  ) e vreo 4 stele peste el.

Alexandru Mazilu  l-am adus in primul sezon de la Sporting Pitesti (nume frumos de echipa )  si nu m-a dezamagit deloc , la cei 18 ani e de o siguranta uimitoare si urca des in atac facand ravagii in terenul advers , rupe brazde , sterge linia de var   si rupe batul fanionului de la coltul terenului cand da gol. Bine ca n-a dat nici unul pana acum.

E liber profesionist , adica freaca menta in restul timpului. O sa aiba concurenta pe Dan Mardare care m-a costat 500 de euro si o masina de spalat. E primul transfer realizat pe cascaval in istoria clublui.

Robert Stan e mai nou la echipa dar se baga in seama cu toata lumea de zici ca ne cunoastem de-o viata. A fost si pe la Dinamo II  unde a jucat doar un singur meci. Cred ca d'aia a ajuns la noi , de bun ce era la aia.  E mai batranel el fata de media echipei, si-a cam trait viata de fotbalist dar ne bazam in continuare pe el.

Ciprian Tamas jucator versatil de care m-am folosit mult in primele sezoane dar s-a luat serios cu bautura si l-am cam scos din vizor ca venea beat la antrenamente si varuia peretii prin vestiar. Nu prea ii place  munca... deh fiu de primar , fite .. dar tre' sa-l tin la echipa n-am ce face .. poate ii vine mintea la cap si isi castiga locul in echipa.

 

Ionut Ion  e punctul slab al echipei.. ma refer ca post..  nu ca prost... el e pe inver adica inverted wing back si eu nu pot sa-l folosesc asa ca aglomerez zona centrala si apoi se dau cap in cap , e bun ca Full Back pe atac dar o sa incerc sa ii gasesc inlocuitor.

 

Mihai Dinu:  e cel care a fost cu mine la Bucuresti ,bun baiat , pacat ca a plecat , mi-e dor de el , oare ce draq o mai face ?!  Ia sa-i dau un whats' up! Iulian Constantin e cel care il inlocuieste devenit jucator cheie franceza ( poceste unele cuvinte  si credem ca e franceza , ca a fost un weekend cu gagica sa la Paris)

Alex Scorici e baiatul de vreme rea , niciodata titular dar indispensabil echipei , e sifonarul sef , adica imi spune tot ce fac colegii in afara programului doar tasu are sifonarie si stie cand vin baietii sa-si incarce buteliile pentru spritz.  Joaca si fundas si mijlocas defensiv si central e omu' bun la toate. Locul lui e luat de Mihai Segarceanu vedeta echipei care atribute de milioane de euro cand dau sa caut jucatori asemanatori lui. Nu stiu ce-o cauta la noi in sat.

Sata Techiu e febletea mea  , dascal la biserica din sat , probleme mai avem cand jucam duminica si  tre sa fuga de la slujba da' nu-i problema , oricum acolo se pune doar inregistrarea. Jucator reprofilat din MeLeu  in AMG pardon AML   intra des in centru, in stilul lu  Ilie Dumitrescu in  '94 la mondiale.  E cel in care am cea mai mare incredere si imi doresc sa ajung sa joc cu el in Champions League.

Vasile Boneta nume de vasluian e la echipa de cand l=a cacat masa si nici nu cred ca il las sa plece vreodata ca e blocnotesul nostru si nu stiu daca s-ar descurca in alt anturaj. Dar noi il intelegem atat timp cat da goluri , si da frate.. si cand il joc SS  si cand il bag in fata. Deci e atat de prost incat se loveste foarte des mingea de el si intra in poarta. Sper sa il inscriu la anu' in clasa IV  sa invete si el sa-si scrie numarul pe tricou.

Cezar Sarghe e si el din garda veche , jucator AMR (nu stiu cat o mai ramane la echipa ) isi face bine treaba in fata si e constant un pericol in fata apararii adverse prin pasele filtrante de care e capabil...  Pacat ca am luat un jucator care se pare ca e cel mai bine cotat la mine( Marius Matei fost pe la Chiajna unde nu a jucat deloc) in echipa ,in momentul asta si o sa-si cam piarda din titularizari.

Razvan Filip zis China ca-i place mult orezul si iese gros da si el goluri din toate pozitiile. E atat de singur in fata acolo, incat, de multe ori da in minge sa scape de ea si nu stiu cum se face, dar o da numai inspre poarta si poc ... fluier de la mijlocul terenului. Taicasu are vreo 30 de hectare de vie incolo spre vie si e sponsorul echipei. Sper ca ma intelegeti de ce  il folosesc. 

 

e3y8URU.jpg

 

Mai multe detalii si amanunte in pauza dintre tur si retur .. sper sa avem ce povesti..

 

Link to comment
Share on other sites

Asa descriere ai facut "la bajeti" de cred ca part-time ati deschis la club si o rubrica de matrimoniale. Ce naiba bre vrei sa ii insori sau a fost pe principiul "i-am adus la targ doar ca sa ii fac de ras". Mai mai ca as cumpara si eu vreo 2 ca am meci in Champions cu ManCity dar pana ajung astia cu trenul la timisoara...

Link to comment
Share on other sites

Poți să iei pe care vrei cu condiția să le plătești tu biletele de tren și așa sunt supărat că a plecat Mazilu și mi a lăsat un gol in suflet și în apărare. O să fie bulevard pe partea dreapta. Se duc și ei la mai bine , uite tu de bine de rău , joci acolo cu aia mari.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy