Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Dacă vrei pepeni, seamănă-i tată. Pui castraveţi şi vrei pepeni?


rossonero09

Recommended Posts

THIS IS IT!

Cum zic... fiecare om suntem diferiţi... Eu m-am săturat, m-am săturat! Toţi vrea să îi pună piedică lui Hagi, că ahae ahae cu Steaua, că bate Dinamo, goluri aşa şi aşa multe, play off degeaba. Nu mai sunt tînăr şi frumos, am încercat să cultiv... Otravă! Găsesc otravă! Păi cum dom'le, Iancu dacă talent demonstrat tuturor... Chiţu, Mitriţă, Ianis. Rezerve. Păi de ce rezerve? *Hagi începe să se uite în stânga şi în dreapta* Ne-au otrăvit, că blatişti, că tralala. Eu nu pot să cresc lubeniţa, pepenele pe un sol unde nu creşte planta. În loc de pepeni, au ieşit castraveţi. Castraveţi muraţi. *Hagi începe să râdă, gândindu-se la glumele pe care le făcea cu Hristo Stoichkov* Fiecare în viaţă este un test, înveţi din toate, fotbalul este viaţa mea, dar nu eu pot face fotbal unde nu sunt lăsat. În cel mult 7 zile, dar nu mai repede de o săptămână, voi alege un nou antrenor. Eu la Viitorul m-am terminat, e rândul la altcineva să i-o pună unu' şi altu'. 

776653-conferin-de-pres-gheorghe-hagi-1.

Link to comment
Share on other sites

Cum zic... un inceput promitand de cariera. La Viitorul ai mult viitor, voi cresteti tineri care sa creasca, sa aiba viitor. Doar sa fiti lasati sa jucati, sa nu va ea lumea puncte pe degeaba. Si sa fiti lasati sa jucati. Acuma tu, stii ce cariera sa faci. O sa fie greu, adica nu neaparat greu dar dificil, dar cum zic, daca ti-e frica de lup nu intri in padure. Asa ca mult succes, sa faci bine.

P.S. Daca se poate si o sugestie de manager, Piti cre' ca e cel mai bun disponibil pe piata. Da, no?

Link to comment
Share on other sites

Chiar aseara incepusem o cariere cu Viitorul si ma gandeam sa scriu, voiam sa fac un story ca ex-jucatorul Adrian Ilie;) Dar renunt sau poate o sa reiau alta data asta!

Spor la joc, ai o echipa tanara si neexperimenata, dar cu chef mare!

Florinel Comana ca F9 e genial!

Link to comment
Share on other sites

Si ca sa fie bine si sa nu fie rau ... am vrea sa vedem si ce planuri de Viitor ai.  Adica , sa ne intelegem..  vrei sa faci fotbal.. sau vrei sa vinzi fotbal? Sau amandoua? Ce vinzi , ce imprumuti, ce aduci de la finu , si de ce nu il mai tii pe Banel la echipa , e bun pentru vremuri intunecate. Eventual poti sa il iei pe fratiorul lui mai mic!

Link to comment
Share on other sites

Pe drumul spre un restaurant din nordul staţiunii Mamaia mă tot gândeam dacă a fost corect cum am procedat atunci când am făcut alegerea de a nu antrena în România, chiar dacă eram posesorul licenţei pro de o perioadă bună de timp. Cred că cel mai mult mă deranjează mentalitatea antrenorilor români, care acceptă să fie sclavii unor neghobi de patroni. Poate de aceea am preferat până acum să antrenez prin ligile inferioare din Japonia şi Noua Zeelandă, dar probabil eu sunt un caz mai special. În loc să mă duc să urmăresc antrenamentele de la Barcelona sau Real Madrid, am ales să mă duc în America de Sud, unde am băut ayahuasca în timp ce îi studiam tacticile lui Jorge Sampaoli. 

Cum mă apropiam de locul de întâlnire cu domnul Hagi, am dat play la sistemul audio din maşină şi am început să mormăi "Gică Hagi, domnul Gică Hagi, Gică, Gică. Sunt ca Gică Hagi." Înainte să-mi poziţionez atent Mitsubishi-ul Pajero în parcarea restaurantului, am închis melodia şi mi-am dat o flegmă în palma dreapta pentru a îmi aranja încă o dată părul. Întâlnirea a decurs ciudat, Hagi nu prea a vorbit, în schimb un avocat mi-a făcut capul pătrat şi am început să mă gândesc mai bine dacă voi semna contractul. Totuşi, contractul nu l-am semnat în acel moment, ci a trebuit să mergem la sediul clubului, de lângă Constanţa. Drumul până acolo a fost un coşmar, indicaţiile lui Hagi m-au încurcat, astfel mai repede aş fi ajuns în Bucureşti. 

În fine, după ce mi-am stricat nervii şi părul, am ajuns şi în locul unde sunt birourile clubului FC Viitorul Constanţa. Am fost condus de viitorul meu colaborator, Cătălin Anghel, într-un birou mare, plin de afişe cu diferiţi fotbalişti, de la Johan Cruyff, Alan Shearer până la o poză cu Ianis Hagi la debutul pentru echipa din Firenze. Am dat mână din nou cu Hagi, iar în următoarele două, trei ore mi-a împărtăşit viziuna lui despre fotbal, abuzând de termenii "fantezie", "lungă şi a doua", "fotbal latin" şi "castraveţi". Când am crezut că totul s-a terminat şi voi semna contractul, Gică a scos de sub birou un maldăr de dosare şi a început să-mi vorbească despre absolut fiecare jucător din academie, de la cea mai mică grupă de juniori până la echipa de seniori, din Liga 1. După alte câteva ore, noaptea se instalase în toată regula, eu eram ameţit, iar Hagi deshidratat, aşadar am decis să semnăm contractul. Fapt pe care l-am şi făcut, în grabă, am apucat să văd doar durata lui, de un an de zile. Acelaşi Cătălin Anghel m-a poftit din biroul lui Hagi, care a mai rămas să dea câteva telefoane, foarte secretos, a încuiat şi uşa în urma lui. Mâine urma conferinţa de presă. Nu aveam deloc timp de odihnă, pentru că foarte repede venea meciul din turul 3 al Europa League, dar până atunci, un scurt cantonament în Cipru :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy