Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Cariera LLM


BurticAndrei

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

Inca de la fm16 m-am tot gandit sa reincep carierele LLM dar din lipsa de timp liber am renuntat la idee. Insa, fm17 nu scapa de aceasta "povara". Zis si facut, am intrat in joc, am inceput o noua cariera si am cautat cel mai slab club din fotbalul profesionist englez. LLM ar fi insemnat sa incep din liga 6 engleza dar n-am avut nervii necesari. Asa am ajuns in League Two (liga 4 engleza, ultima profesionista) la Cheltenham Town. Un club fondat in 1887, cu 5 ani mai batran ca Liverpool, dar care in toata cariera sa, cel mai sus a ajuns in liga 3 engleza pe locul 17. Nu stiu daca va prinde aceasta cariera, nu am idee daca lumea o va citi si o va urmari pentru ca este un Lower League Management. Ideea cu care pornesc la drum este nu sa obtin rezultate si trofee imediat si cu orice pret asa ca cine isi doreste sa vada asta poate da X acestui topic de la inceput. Ideea mea este sa construiesc de jos, aproape de la 0, un club sanatos, un club cu care sa ajung sa castig la un moment dat titlul in Anglia. 

Istoria clubului:

stUQO.png

stYKp.png

Obiectivele echipei in primul sezon:

stMvM.png

League Two Overview:

stdso.png

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 175
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur

Strategia mea este clara inca de la inceput. Voi cauta jucatori tineri intre 17-22 ani (la inceput liberi de contract apoi pe parcurs voi da si bani pe ei) pe care sa-i aduc la echipa si pe care-i sa-i modelez asa cum doresc eu incepand de la antrenament pana la traits si personalitate. Tactica de joc este simpla, un 4-3-3 de posesie si atac. O tactica pe care eu o tot joc de la fm14 si care mi-a adus o multime de bucurii. Am creeat si o tactica de contra-atac, am numito Conte dupa cel care a brevetato.

stXyI.png

Am terminat perioada de pregatire din vara. Am avut meciuri amicale cu echipe modeste pentru ca nu m-a interesat sa imi o caruta de goluri de la echipe bune ci am vrut ca jucatorii sa prinda cat mai multe minute si sa invete tactica si rolurile ce le cer de la ei. Pentru inceputul de sezon nici nu am prea mari pretentii pentru ca am venit la club si am schimbat toata filosofia tactica. Oricum sunt convins ca obiectivul impus de conducere de a ma salva de la retrogradare poate fi realizat destul de usor. 

stgiD.png

Link to comment
Share on other sites

  • Romania Research Team

mi-ar fi plăcut mai mult să te văd în Vanarama. eu am fost anul trecut într-o carieră asemănătoare. cu Darlington, erau în liga a 7-a. și am ajuns în Sky Bet 2. e super funny. descoperi jucători faini și liberi. mult succes!
eu sigur mă voi uita la ea.

Cei de la Bath sunt cu 1 ligă mai jos decât tine, cred.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

@kevinluciBath sunt in Vanarama Conference South, liga 6.

 

Luna august a fost exact cum ma asteptam, 4 infrangeri din 7 meciuri oficiale. In meciurile din campionat am folosit 4-3-3-ul iar in meciurile din cupe am folosit 3-4-3-ul lui Conte. Am fost dezamagit de infrangerea cu Cardiff pentru ca a venit in min 90+4 dintrun corner. Dar nu ne-am facut de ras tinand cont ca sunt cu 2 ligi mai sus in Championship. Sunt sperante de mai bine, jucatorii inca invata tacticile dar incep usor usor sa se vada anumite combinatii cerute de instructiunile ei. Am rabdare, campionatul este foarte lung (46 etape). Daca nu pierd contactul cu plutonul atunci din ianuarie cand preconizez ca va fi tactica 100% fluida vor incepe si rezultatele bune si foarte bune.

svBCo.png

In clasament suntem deasupra liniei, acolo unde intentionez sa ramanem tot restul sezonului.

svNrO.png

Am inceput cu dreptul si in Checkatrade Trophy cu o victorie cu 4-0 asupra celor de la Bury Town din League One (liga 3). Victorie surprinzatoare chiar si pentru mine, obtinuta doar pe contra-atac datorita 3-4-3-ului lui Conte.

svDEM.png

Am finalizat si lotul de jucatori, 27 la numar. Cu ei vom defila in acest sezon urmand ca la finalul sezonului, in vara, pe multi dintre acestia sa nu-i mai vedeti aici. Doar cei 3 jucatori adusi de mine in aceasta vara au contracte pana in 2018, in rest absolut tot lotului de jucatori ii expira in 2017 contractul. Cei ce apar imprumutati la echipa i-am gasit aici cand am preluat eu clubul. Vor fi negocieri dure pentru prelungire.

svH4D.png

sv12p.png

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

In luna septembrie am avut noroc cu un parcurs destul de usor in campionat, practic toate cele 5 meciuri le-am jucat cu echipe din a doua parte a clasamentului. 3 victorii 1 egal si 1 infrangere cu tactica invatata la 30% ne arata ca suntem mult mai buni decat ne considerau unii la inceputul sezonului. Totusi sa nu ne imbatam cu apa rece, cum spuneam in postul anterior, campionatul inca este lung. In cele 2 luni petrecute la echipa am lucrat cu fiecare jucator in parte setandu-le antrenamente individuale si traits de invatat + pe cei cu personalitate buna i-am pus tutori tinerilor din echipa. Am prelungit contractele a doi jucatori exponentiali momentan echipei. 

svVDK.png

In clasament am urcat foarte mult, pana pe locul 10 cu 14 puncte, 7 mai mult ca locul 23, primul retrogradabil. 

svpXU.png

La final de luna am primit din partea FA si raportul Fair-play prin care sunt anuntat ca mai pot cheltui inca 338k pe salarii. Totusi, nu voi face asta pentru ca dupa cum se poate vedea in raportul financiar stam destul de prost cu finantele si orice cheltuiala in plus ne poate duce in prapastie.

svaJI.png

svxoN.png

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Am uitat sa mentionez in primele postari ca am inceput cu Licenta C National si ca experienta am pus Sunday League Footballer. In acest update cuprind lunile octombrie, noiembrie si decembrie. Suprinzator pentru lotul pe care il am la dispozitie, echipa joaca din ce in ce mai bine. Rezultatele bune curg iar noi suntem foarte aproape de primele locuri. In Checkatrade Trophy am trecut de faza grupelor dar si de turul 2. In Fa Cup am eliminat in turul 1 o echipa din League One (liga 3) si am fost eliminat in turul 2 dupa un meci de infarct de Accrington. Am fost putin trist dar asta e. In luna decembrie au venit si accidentarile, la un moment dat, din 27 de jucatori la un meci am putut inscrie pe foaie doar 16 ... Suntem pe locul 8 la 8 puncte de locul 1 dar am fost la un moment dat si la 4p de locul 1.

sjsoT.png

sjhXJ.png

3 jucatori, rezerve, s-au accidentat intre 6 si 12 luni. I-am chemat la discutii si m-am inteles cu ei pentru rezilierea contractului. Din lotul de 24 gasit de mine in iulie, am prelungit contractul la 12 jucatori. La 1 ianuarie am dat Terminate LOAN celor 6 jucatori imprumutati si am adus eu alti jucatori, U21 si liberi de contract.

sjWJ5.png

Mi-a plecat asistentul la Yeovil pentru a ocupa functia de Head of Youth Development. Imediat am adus un veteran, cu aproape 30 ani de antrenorat experienta, Pat Holland.

sj9YH.png

Dupa 6 luni de discutii m-am inteles cu board-ul si mi-a dat acceptul sa angajez al treilea Coach ca sa pot completa cat de cat staff-ul tehnic. 

sj2D7.png

 

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Lunile Ianuarie, februarie si martie n-au fost asa cum mi-am planuit. Desele accidentari si suspendari + schimbarile masive din lotul echipei au dezorganizat echipa iar rezultatele s-au cam lasat asteptate. Ne-am indepartat de fruntea clasamentului dar ne mentinem acolo la limita play-off-ului. Obiectivul echipei la inceputul sezonului era acela de evitarea retrogradarii ceea ce am reusit de multa vreme. Echipa era nou promovata in aceasta liga si am depasit toate asteptarile in acest sezon. Cu lotul de care dispun acum + 3-4 jucatori noi in vara pot promova sezonul viitor. Ramane de vazut ce putem face in ultimele 7 etape de campionat din acest sezon dar nu cred ca avem forta necesara sa promovam inca din acest sezon.

s60eU.png

s6eAK.png

La finalul lunii februarie si inceputul lunii martie am avut 11 jucatori accidentati si suspendati. 3 dintre jucatorii accidentati lipseau intre 4 si 7 luni si cum le expira contractul in vara am decis de comun acord cu ei rezilierea contractelor. M-am gandit sa profit de regulamentul englez care permite semnarea de FREE Agent aproape intreg sezonul si am mai facut cateva schimbari de lot.  

s6k8j.png

Tot in luna martie a venit si primul intake. VARZA VARZA VARZA inafara de unul. John Keene, DL, 16 ani, 1.93, personalitate PROFESSIONAL, potential 4 stele galbene 1 stea neagra. Toti din staff spun ca are potentialul de a deveni unul dintre cei mai buni jucatori din lot. Inca ma gandesc daca sa il pastrez ca DL sau sa-l repozitionez ca CD tinand cont si de inaltimea lui. 

s6I1N.png

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Final de sezon pentru noi. Am terminat pe 8 si am ratat play-off-ul copilareste. Dar poate ca nu meritam, poate ca e mai bine asa. Cu Crawley am condus 3-1 si am facut 4-4, cu Grimsby am condus 4-0 si s-a terminat 4-4 pentru ca m-am ambitionat sa nu inchid jocul iar cu Blackpool am condus 2-0 si la fel in loc sa inchid jocul am continuat sa atac si m-au prins pe contre ... In ultimele 2 etape, echipa a jucat aproape de potentialul lor. Cu toate astea, daca ne aparam putin mai bine si nu primeam 6 goluri terminam pe 7. Asta e, mergem mai departe. 

s6ztS.png

sAyy4.png

Pentru sezonul recent incheiat am reusit sa fac un profit de 1 milion euro. 

sATLt.png

De departe jucatorul sezonului si golgeterul campionatului a fost atacantul nostru Dan Holman. Cu toate ca a fost 2 luni accidentat, a reusit sa traga echipa dupa el. Nu aveam de gand sa-l mai tin dar prin evolutiile lui il voi mai pastra 1 sezon. Va avea un rol de back-up dar in orice moment poate reveni ca titular daca vom avea probleme in atac.

sA3p5.png

In schimb am decis sa nu prelungesc contractele a inca 7 jucatori. In locul lor am semnat deja cu 10 copii. Sezonul viitor vom avea un lot de 26 de jucatori cu care vom ataca promovarea. Daca voi gasi o oportunitate buna, voi aduce la echipa si un veteran liber de contract.

In campionatele puternice din Europa, favoritii si-au facut treaba si au obtinut titlul. Rand pe rand, Real Madrid in Spania, Juventus in Italia, PSG in Franta, Bayern in Germania si Astra in Romania au reusit sa-si adjudece titlurile de campioane. In Premier League in schimb ... Arsenal a produs surpriza castigand titlul de campioana.

sA9sc.png

sA4gJ.png

sAGkT.png

sAh17.png

sAsQH.png

sAu8k.png

 

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Da, am uitat in postarea precedenta sa pun rezultatele din UCL si EL ... mea culpa :(

sQv9H.png

sQm07.png

Incepem asadar sezonul 2, nu mai suntem in postura de nou-promovati. Am obtinut un rezultat mare sezonul trecut tinand cont de circumstante (echipa nou-promovata, schimbari masive de lot, tactica neinvatata total). In acest sezon 2 trebuie sa confirmam sezonul foarte bun si nu putem face asta decat printro promovare. "Specialistii" ne considera abia a16a pretendenta. Avem adversari foarte puternici ce tocmai au retrogradat din League One, printre care Swindon Town care are niste jucatori foarte buni si cred ca vor domina sezonul cap-coada. 

sQAV0.png

In meciurile amicale din pre-sezon am intalnit 4 formatii, una din liga regionala cu care am remizat iar urmatoarele 3 din League One pe care le-am dominat si batut mult mai clar decat arata scorul de pe tabela. Avem asadar toate premisele pentru a spera la un sezon foarte bun.

sQ6G1.png

Lotul cu care vom aborda acest sezon este destul de numeros, cu un prim 11 stabilit deja si cu restul jucatorilor tineri si foarte tineri ce vor creste in jurul titularilor. Din pacate am gafato destul de grav cu o regula foarte importanta: Am in tot lotul doar 4 jucatori HGN (apar 3 in poza dar si Holman este HGN, nu inteleg de ce nu-i apare in dreptul lui). M-am trezit ca la prima etapa din campionat sa pot inscrie pe foaia de joc doar 16 jucatori. Ceea ce ma obliga ca in luna august sa mai aduc inca 2 jucatori crescuti in Anglia timp de 3 ani intre 15 si 21 ani. Si tot la gafe mai pot trece si transferul portarului Lorenzo Ferrari ce a suferit in trecut o ruptura de ligamente incrucisate si care nu poate termina 90 minute pe teren si dupa fiecare meci jucat se reaccidenteaza 3-4 zile ceea ce ma incurca foarte mult. 

sQbSc.png

Si la final ceva legat de managementul financiar de care am grija, indeplinesc cu brio fair-play-ul financiar impus de FA. 

sQCbk.png

 

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Incepand cu luna august tactica este fluida 100%. Jucatorii joaca ceea ce le cer, atacam, dominam, sufocam adversarul meci de meci. Golurile le primim ori pe contraatac ori din cornere ori din greseli personale. 

sQ5GO.png

In clasament, ne-am cocotat acolo sus, sper sa urcam putin mai sus si sa ramanem in top 3 tot sezonul. 

sQLZp.png

Pe 12 august a venit o oferta de 400k din partea celor de la Crystal Palace pentru Alberto Rubio. Am negociat si tinut de pret la 700k pe care intrun final i-am si primit. Am pierdut un jucator bun dar in momentul in care ma aflu eu, banii sunt ceea ce conteaza pentru cresterea clubului. 

sQEzM.png

sQiOo.png

Toate transferurile facute in aceasta vara. Munca nu se termina aici, eu impreuna cu scouterii si cu assistentul cautam in continuare copii cu potential pe care sa-i luam in ferestrele viitoare de transferuri. 

sQOfy.png

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Pur si simplu ... Nu avem de gand sa-l vand si din cauza asta am negociat cu ei. Avea clauza de reziliere la 750k si am cerut 700k. Ma gandeam ca nu vor mari oferta de la 400k la 700k si va ramane la mine. Dar vei vedea ca mi-au prins foarte bine banii :D

Ultimul update pe ziua de azi este cel pentru lunile septembrie si octombrie. Continuam forma foarte buna si ne "cataram" acolo sus. De un singur rezultat imi pare rau, acel 3-3 cu Exeter, am avut 3-1 si am continuat sa atac desi erau foarte periculosi pe contre. Ruben Reid, atacantul lor, pe care il cunosc de la fm15 si stiam ca e foarte periculos, m-a taxat cu un hattrick.

sQrNN.png

Portsmouth merg excelent sezonul asta, Swindon cu lotul pe care il au sunt surpriza neplacuta de pana acum. Ma gandeam ca vor termina pe 1 la pas.  Avem al doilea atac si a patra aparare din campionat in acest moment. Sper sa ne consolidam pozitia pana la finalul sezonului.

sQ8FU.png

Cu cei 700k de pe Alberto Rubio, am reusit sa-l conving pe patron ca avem nevoie de imbunatatirea facilitatilor. Nu a vrut sa auda de Training Facilities dar am reusit sa imbunatatesc Youth Facilities. 

sQqcI.png

Tot in perioada asta am inceput cursurile pentru licenta National B.

sQfHD.png

Intre timp i-am reziliat contratul portarului Lorenzo Ferrari. A suferit a doua ruptura de ligamente incrucisate si nu mai avea rost sa-l tin. Pacat de skilurile lui pentru ca era "actual decent for league one" si "potential good for Championship". Portarul titular, Ibrahima Sy, nu vrea sa-si mai prelungeasca contractul cu noi deoarece "echipa este slaba" asa ca voi incerca sa-l vand in ianuarie pentru a scoate ceva profit de pe urma lui. Raman in portarul de 16 ani dar am pus ochii pe un fost portar din academia lui Manchester City, sper sa semnez cu el pentru a-mi acoperi postul.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Luna noiembrie ne-a confirmat faptul ca suntem pe drumul cel bun si chiar daca in 2 meciuri cu Swansea U23 si cu Grimsby am avut cate 5 si 8 jucatori plecati la nationalele lor, nu ne-am facut de ras in primul meci si l-am castigat pe al doilea. Echipa joaca foarte bine, marcam multe goluri, dovada ca avem de departe cel mai bun atac. Suntem pe locul 1, avem 15p avans fata de locul 4 si chiar daca campionatul e abia la jumatate eu spun ca suntem promovati deja.

sMuKC.png

sM9uW.png

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

In luna decembrie, echipa a scartait putin. Dupa multa vreme, am luat 2 goluri din actiuni construite de adversari in meciul cu Arsenal U23. Dupa o rejucare, am trecut mai departe in FA Cup de o echipa din League One. Finalul lunii a adus declinul. Am pierdut cu Torquay dintrun 11m si dintro lovitura libera ... clasic fm. 

sgAZZ.png

In campionat ne mentinem pe locul 1 si ne departam la 18p de locul 4. 

sgQPy.png

In luna ianuarie vine meciul din turul 3 FA Cup impotriva lui Wolverhampton, locul 3 din Championship. Le voi pregati o surpriza si dupa aproape 1 sezon voi folosi din nou sistemul lui Conte 3-4-2-1 prezentat in al doilea post. 

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

In primul rand, am reusit sa ajung la un consens cu portarul titular in vederea prelungirii contractului. Inceputul lunii ianuarie nu a fost prea bun. Defapt s-a continuat forma proasta inceputa la finalul lunii decembrie. Asa cum am spus, in deplasarea din tur 3 de FA Cup de la Wolves ne-am prezentat cu un sistem ultra defensiv. Am incercat sa inchid jocul si sa lovesc pe contre si exact asta am reusit. Am scos un 1-1 mare in deplasare si am dus meciul la rejucare. La rejucare am jucat totul pe atac si am pierdut dar nu m-am facut de ras. Din "dubla" asta am facut un profit de 200k din bilete. Apoi s-a terminat forma proasta si am reinceput sirul victoriilor. 

sgXjI.png

sgSTs.png

In campionat avem deja 22p avans fata de locul 4. Promovarea este jucata, mai ramane sa vedem daca la finalul sezonului terminam pe 1 sau pe 2.

sg5WN.png

Finalul lunii ianuarie, mai exact in ultima zi de mercato, au venit 2 oferte pentru 2 jucatori. In prima faza le-am refuzat dar apoi m-am certat cu ei pentru ca vroiau sa plece la o echipa mai mare si le-am dat drumul. Am pierdut 2 titulari, inchizatorul si un mijlocas central dar sumele de transfer sunt uriase, practic mi-am facut un buget considerabil dupa acest moment: am ajuns la 3.8 mil euro balance. Sunt convins ca astfel de momente vor mai urma si in viitor pentru ca sunt o echipa mica. 

sgfHS.png

sgiPj.png

sgOfU.png

sgLZK.png

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
12 hours ago, il muce said:

fain sezon :-)

apropo de sistemul lui Conte - 

 

Mersi. Interesant video. Poate pe viitor voi incerca sa transpun ce spune in video intro tactica in fm dar momentan acea tactica este exact ce mi-am dorit si sunt foarte multumit de cum merge. E gandita ca o tactica ultra-defensiva si am creato pe un save cu Liverpool iar acolo de cate ori am folosito, n-am primit gol.

Pentru ca ma indrept cu pasi repezi spre promovare, si pentru a nu mai umple topicul cu poze, urmatorul update va fi la finalul sezonului, care sper sa fie tot azi.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Final de sezon si promovare cu 2 recorduri doborate de echipa noastra: cele mai multe victorii si cele mai multe puncte facute intrun sezon de o echipa din League Two. Pe final de sezon am scartait putin pentru ca am inceput sa rotesc jucatorii, sa joace si cei ce au jucat foarte putin sau deloc dar deja nu mai conta.

s7rgO.png

s7fLi.png

Acum sa va prezint si cei 3 care au pus umarul serios la aceasta promovare + un atacant ce pur si simplu a explodat in aceasta primavara:

1. Portarul titular, cel care mi-a cerut sa plece acum in vara, am refuzat oferte de 1.5 mil pentru el dar nu cred ca-l pot tine in continuare ...

s70kp.png

2. Key pass-erul echipei, crescut la juniorii lui United:

s7I1o.png

3. Desi este MC, a fost golgeterul echipei:

s7eQM.png

4. Surpriza sezonului:

s7zvU.png

Imi va fi foarte greu sa-i pastrez pe toti 4, deja m-am certat cu ei ca mi-au cerut sa plece. Momentan i-am pacalit ca vom reusi promovarea consecutiv sezonul viitor in Championship pentru a-i putea pastra inca 1 sezon. Dar si daca ar fi sa plece nu-i problema, banul vine si eu oricum am cu ce sa-i inlocuiesc.

Astept sa se termine constructia youth facilities dar am reusit sa mai imbunatatesc din facilitati:

s7Kxy.png

s78yZ.png

Barcelona, Bayern, United, Juventus, PSG si Craiova au castigat titlurile in celelalte campionate:

s7SvW.png

s7EsC.png

s7L8q.png

s75Q2.png

s7P1A.png

s7Xe0.png

Arsenal si Lyon au castigat UCL si EL:

s7osI.png

s7kKD.png

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy