Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Premii Liga 2


il muce

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

Premiile la Liga a doua din Ro sunt fucked up!

sunt imense pentru nivelul ala fata de irl:

locul 1 - 697 k EUR

locul 2 - 662 k EUR

------------------------

locul 16 - 174 k EUR

------------------------

locul 20 - 35 k EUR

 

In realitate premii nu exista din cate stiu, iar drepturile TV au costat 350k pe un sezon, bani ce vor fi impariti la cele 20 de cluburi.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

e f posibil sa fie fucked up si la Liga 1 acum sa ca ai zis.

am simulat 2-3 sezoane si m-am uitat dar mecanismele de drepturi TV si premii din realitate si din joc sunt complicate pentru Liga 1 si n-am avut rabdare sa o iau la puricat dar banuiam ceva inconsistente.

tot la Liga a doua lipsesc o parte din regulile legate de ce jucatori poti trimite pe teren - non-EU, HG etc.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

nici un reply legat de premiile L2 ?

a fost ceva intentionat ca sa nu o ia la vale L2 dupa cateva sezoane ?

simuleaza sustinerea bugetara locala a cluburilor ?

dar drepturile TV & premiile de la L1  - sunt ok ?

 

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

N-am jucat inca in liga 1 dar am terminat un sezon in liga 2. Intradevar premiile sunt enorme in liga 2 dar m-au ajutat sa nu dau faliment pentru ca ajunsesem la -400k la finalul sezonului, fara sa fac nici macar un transfer, doar cu lotul pe care l-am gasit la echipa. Revin cu o parere de indata ce voi promova in liga 1. 

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

am facut eu un test pe 3 sezoane si toate echipele care au jucat toate cele 3 sezoane in L2 au ajuns sa aiba bugetul de salarii dupa sezonul 3 mai mare cu 50%-100% fata de sezonul 1.

balanta clubului era in medie 0-10 k la inceputul sezonului 1, balanta la final de sezon 3 era in medie cam 200-250k.

deci da, sunt exagerate.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Generaţia de Aur

Imi pare rau, dar in baza de date nu am niciun camp legat de premii la Liga 1 si 2 si nici pentru drepturile TV. Cred ca sunt setate direct in joc sau si mai probabil, e ceva random...nefiind introduse valori exacte pentru Romania. Am intrebat mai departe si astept sa vad ce zic.

Deci fondul de premiere la Liga 2 ziceti ca ar fi 0 (nu exista), iar drepturile TV sunt 350 k EUR pentru toata competitia/sezon?

On 05.11.2016 at 6:44 PM, il muce said:

tot la Liga a doua lipsesc o parte din regulile legate de ce jucatori poti trimite pe teren - non-EU, HG etc.

Poti detalia, te rog, ce lipseste?

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy

Pentru Campionatul Național ”Liga a 2-a” cluburile participante au obligația de a înscrie în raportul de arbitraj următoarele categorii de fotbaliști profesioniști:

a) un număr minim de 4 jucători formați la nivel național (a se vedea art. 45, alineatul 7) începând cu sezonul 2015/2016;

b) un număr minim de 2 jucători formați la nivelul clubului (a se vedea art. 45, alineatul 7) începând cu sezonul 2015/2016;

c) un număr de maxim 2 jucători extracomunitari, cu respectarea următoarei condiții: - un jucător extracomunitar poate fi inclus în lotul de 25 al echipei numai dacă în ultimele 12 luni anterioare legitimării la clubul din România a fost convocat la echipa națională a țării sale de cel puțin 3 ori. Pentru evitarea oricărui dubiu privind nivelul de vârstă, fiecare din cei 2 jucători extracomunitari trebuie să îndeplinească condiția prevăzută anterior.

Echipele din Liga a 2-a sunt obligate să folosească efectiv, pe toată durata jocurilor din campionat, în sezonul 2016/2017, cel puțin 3 jucători sub 21 de ani formați la nivel național. (jucători născuți după 01.01.1995). Dacă unul dintre jucătorii menționați este eliminat din teren, echipa în cauză nu este obligată să introducă în teren un alt jucător din aceeași categorie de vârstă.

Începând cu sezonul 2016/2017 echipele de Liga a 3-a vor fi obligate să folosească pe toată durata jocurilor din campionat cel puțin 3 jucători sub 19 ani formați la nivel național. (jucători născuți după 01.01.1997). Dacă unul sau mai mulți jucători sub 19 de ani sunt eliminați din teren echipa în cauză nu este obligată să introducă în teren un alt/alți jucători sub 19 de ani.

În jocurile din Cupa României echipele din Liga a 2-a și a 3-a sunt obligate să respecte dispozițiile articolului 45 alineatul 11 și 12 doar dacă joacă cu echipe din aceeași categorie competițională.

Echipele de Liga a 4-a care vor să participe la barajul pentru ediția 2017-2018 au obligativitatea întrunirii condițiilor prevăzute pentru Liga a 3-a.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy