Jump to content
Sign in to follow this  
rossonero09

Football Manager

Recommended Posts

"Selecție antrenor

Fotbal Club Rapid organizează selecție de antrenor principal al echipei.

Cei interesați sunt rugați să transmită până la data de 01.06.2013 pe adresa administratorului judiciar: avocat@cristina-andronache.ro CV și oferta financiară a serviciilor.

În perioada 01-07.06.2013, administratorul judiciar va desfășura intervievarea persoanelor înscrise la procedura de selecție."

După ce mi-am completat CV-ul, am început să scriu şi câteva rânduri despre postul pe care vreau să îl ocup, iar la final am ataşat câteva poze cu "performanţele" mele: Chiar dacă nu am experienţă ca antrenor principial al unei echipe de fotbal, faţă de ceilalţi candidaţi pentru post, nici măcar nu am făcut parte din staff-ul unei echipe de fotbal... Nu am reuşit să termin facultatea până acum, la 26 de ani, însă am reuşit performanţa de a câştiga UEFA Champions League cu echipa Port Vale FC, care în realitate se află în al 3-lea eşalon al fotbalului englez, în jocul video "Football Manager". De asemenea, am reuşit o performanţă asemănătoare şi cu Rapid Bucureşti... Sunt înnebunit din 2003 de acest joc. În plus nu am nicio pretenţie financiară, vreau doar să fiu cunoscut!

...Şi am ajuns cunoscut! În următoarele zile toate site-urile de sport din România au râs de situaţia de la Rapid şi de CV-ul trimis de mine. Totuşi în scurt timp au fost nevoiţi să scrie că eu voi fi noul antrenor al echipei retrogradate în Liga a 2-a. Prima dată nu mi-a venit să cred că o echipă cu o istorie atât de bogată m-a angajat pe mine pe postul de antrenor principal, dar la o analiză "la rece" mi-am dat seama că eu am fost cea mai ieftină variantă. Ganea, Iencsi şi "The Special One" Marian Rada au cerut salarii mult mai mari faţă de cel pe care urma să îl primesc eu, primul antrenor cu experienţă (doar) în Football Manager din România. 2100 de lei, însă nu cred că îi voi primi nici pe aceştia.

La interviul de angajare am stat de vorbă doar cu Nicolae Manea, astfel nu ştiu cine este cel care îmi va asigura bugetul de transferuri şi salarii pentru sezonul următorul, tot ce ştiu este că salariile jucătorilor nu au mai fost plătite de 6 luni şi clubul are datorii de câteva milioane de euro. Partea proastă este că nu pot folosi FMRTE...

Edited by stifi09

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy