Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


  • 0

Jucatori Reali In Viitor


kornway

Question

Salutari. Astazi "m-am" confruntat cu o dilema... Sa vand un anume jucator sau nu?

Ca sa va dau si exemplul concret, il aveam pe Uros Djurdjevic (joaca la Rad (Serbia) ) de la inceputul jocul. Era dupa 3 sezoane la mine si 50 de goluri in 110 meciuri (overall) Mi-a venit o oferta de 10M de la Valencia si ma gandeam... sa il dau sau nu. Fiind la 22 de ani cu potential de crestere, am inceput sa caut screenshot-uri cu el cand este "mai batran" Nu am gasit nimic, motiv pentru care m-am gandit sa fac un topic, unde sa ne putem ajuta unii pe altii.

Gigel va dori sa stie cum arata "dumitru" in anul 2020 si cineva dintre noi am ajuns in acel an, facem un printscreen pentru Gigel, ca sa stie daca vrea sa il cumpere sau nu. De acord? :)

Link to comment
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

E o prostie. E ca si cum ai da reload. Exact acelasi lucru.

Fa ce crezi tu ca e mai bine pentru club. Dilema cu care te confrunti acum, este la fel ca aceea de a alege tactica de joc, pentru un meci decisiv cu un club rival pentru titlu. Nu sa cauti pe internet cum se va dezvolta jucatorul pe care vrei sa-l vinzi.

Iti dau doar un singur sfat. Incearca sa-l dai la pretul corect. Daca tu crezi ca 10 milioane e de ajuns, il vinzi, daca nu tragi de pret si treci la negocieri. Dar retine, si daca refuzi o oferta mare pentru un jucator, poti afecta moralul echipei si in principal, moralul jucatorului in cauza.

Link to comment
Share on other sites

Sa incerc sa ma exprim mai bine :) Idee este ca: desi scoutul sau asistentul tau are 20 atat la Jpa cat si la Jpp uneori se inseala si ei, iar topicul acesta ar trebui sa serveasca drept "confirmare" sau nu, a evolutiei unui jucator anume. Inteleg daca nu va place propunerea mea, eu raman cu parerea ca ar fi de folos.

Link to comment
Share on other sites

Poti folosi Genie Scout ca sa iti faci o idee,desi mai da si ''rateuri'' din cand in cand(Sidi Keita-potential la inceput 69%,dupa un sezon 70%-cu aproximatie),si aproximarile sunt facute luandu-se in considerare ca jucatorul respectiv joaca aproape meci de meci..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy