Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


  • 0

Liga Iv


adyvag

Question

  • Generaţia de Aur

Deoarece Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Bistriţa-Năsăud a hotărât ca ediţia de campionat 2013-2014 a ligii a patra să înceapă la mijlocul lunii august, unele echipe au început deja pregătirile pentru noul sezon. Una dintre primele echipe care au început pregătirile este Voinţa Cetate. Sub comanda lui Gabriel Bozga jucătorii de la Cetate au efectuat, luni seara, primul antrenament pe pista de alergare din complexul Jean Pădureanu. Faţă de lotul cu care a terminat campionatul, Voinţa s-a înţeles pentru noul sezon cu Ştefoi de la Lechinţa, Nap de la Prundu Bârgăului, Petrean de la Unirea Dej, care în retur a jucat la Năsăud şi Hallas de la Unirea Dej.

Link to comment
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

Încă de la intrarea clubului Gloria în procedura de insolvenţă, administratorul judiciar, Vasile Urs, şi noul preşedinte al clubului, Alexandru Hatfaludi, afirmau că una din preocupările conducerii va fi punerea unui accent deosebit pe creşterea şi promovarea jucătorilor din cadrul centrului de copii şi juniori şi, implicit, formarea echipei a doua, care să aibă în componenţă jucători tineri, de perspectivă şi care să evolueze în campionatul judeţean de seniori.

Proiectul conducerii a prins contur şi, începând cu această săptămână, a început pregătirile şi echipa a doua, care va evolua în campionatul judeţean al ligii a patra. Sub conducerea staff-ului tehnic, format din Horaţiu Pârţiu şi Gabi Cârstea, lotul va fi format în general din jucători care au terminat junioratul în cadrul clubului şi juniori de perspectivă din cadrul centrului de copii şi juniori.

Programul echipei cuprinde câte un antrenament zilnic în această săptămână, după care, începând de săptămâna viitoare, se va trece la un program ce va cuprinde câte două antrenamente şi jocuri de pregătire. Scopul formării echipei a doua este de a pregăti şi forma jucători care să evolueze la prima echipă, iar obiectivul echipei este de a obţine promovarea în liga a treia.

În acest moment la pregătirile echipei participă 25 de jucători, dar lotul poate suferi modificări până la începerea campionatului ligii a patra. Brumă, Bolbos, Guţ, Strugar, Jarda, Uţă, Cucuiet (care au terminat în vară junioratul), Peica, Rebrişorean, Bolfă, Hasnăş, Ursa, Constantin, Trif, Onul, Şarkani, Hordouan (juniorii Gloriei), Părăvan şi Vălean (de la CFR Cluj), Patca (de la Voinţa Cetate), Rogozan, Bălătici (de la Eciro Forest Telciu), Imbuzan (care s-a întors din Irlanda), Bodiu (junior de la Liberty Salonta) şi Berki (un junior de la Juniorul Tg. Mureş) sunt jucătorii care au început pregătirile cu echipa a doua.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

BISTRITA - NASAUD

Preşedintele AJF BN a prezentat modul de organizare a campionatului ligii a patra care va cuprinde 16 echipe, în timp ce campionatul ligii a cincea se va disputa în două serii cu un număr total de 21 echipe, seria a I-a cu 12 echipe şi seria a II-a cu 9 echipe.

În liga a patra vor juca: ACS Dumitra, ACS Viitorul Lechinţa, AC Victoria Uriu, CS Silvicultorul Maieru, ACS Heniu Prundu Bârgăului, ACS Eciro Forest Telciu, ACS Hebe Sângeorz Băi, ACS U Şirioara, ACF Voinţa Cetate, AS Atletico Monor, CS Progresul Năsăud care au jucat şi în ediţia trecută de campionat, AS Heniu Leşu, AS Venus Negrileşti, AS Real Arcalia echipe promovate din liga a cincea, Gloria 2 Bistriţa echipă înscrisă în liga a patra în locul nou promovatei AS Unirea Bozieş care s-a înscris din nou în liga a cincea şi AS Luceafărul Şieu care a fost primită în liga a patra datorită retragerii echipei echipei ACS Inter Monariu.

Prima etapă a noii ediţii de campionatîn liga a patra se va disputa pe 17 şi 18 august, iar liga a cincea va debuta pe 1 septembrie.

În seria a I-a din liga a cincea vor evolua: Voinţa Matei, AS Archiud, AFC Budac, AS Real Buduş, AS Unirea Bozieş, ACS Voinţa Mărişelu, ACS Inter Monariu, AS Olimpia Şieuţ, CS Progresul Jelna, AS FC Real Teaca, AS Unirea Urmeniş, AS Progresul Tăure, iar în seria a II-a vor juca: AS Voinţa Livezile, AS Vulturul Braniştea, CS Someşul Rebrişoara, AS Unirea Ciceu Giurgeşti, AS Someşul Reteag, AS Spicul Sava, AS Viitorul Şieu Măghieruş, AS Şoimii Căianu Mic, ACS FC Bistriţa. Faţă de sezonul trecut s-au înscris în liga a cincea AS Spicul Sava, AS Viitorul Şieu Măghieruş, AS Şoimii Căianu Mic şi ACS FC Bistriţa.



Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Bistriţa-Năsăud a hotărât marţi începerea noii ediţii de campionat, 2013-2014, a Ligii a IV-a pe data de 18 august, iar Liga a V-a urmând a lua startul pe 1 septembrie.

Liga a IV-a a revenit în noul sezon la un număr de 16 echipe: ACS Dumitra, Viitorul Lechinţa, Gloria 2 Bistriţa, Victoria Uriu, Heniu Leşu, Silvicultorul Maieru, Luceafărul Şieu, Progresul Năsăud, Heniu Prundu Bârgăului, Eciro Forest Telciu, Real Arcalia, Hebe Sângeorz-Băi, Venus Negrileşti, U 1927 Şirioara, Voinţa Cetate şi Atletico Monor.

Noutăţile pentru acest sezon sunt Heniu Leşu, Real Arcalia, Venus Negrileşti, Gloria 2 Bistriţa şi Luceafărul Şieu. ACS Dumitra şi Heniu Prundu Bârgăului au primit aprobarea de a-şi disputa jocurile de pe teren propriu sâmbăta.

Până la startul celor două competiţii vor fi omologate sau reomologate, după caz, bazele sportive care vor găzdui partidele de fotbal pentru Liga a IV-a şi Liga a V-a.
„Demarăm o nouă ediţie de campionat. Noutatea este la Liga a IV-a, unde am revenit la 16 echipe. La momentul actual, la Liga a V-a avem 21 de echipe împărţite în două serii. Am mai vrea să cooptăm încă o echipă să echilibrăm numărul de participante. În Liga a IV-a, pe lângă echipele nou promovate Heniu Leşu, Venus Negrileşti, Real Arcalia, ca şi noutate, în baza fostei colaborări din ediţia anterioară, Bozieş a cedat locul Gloriei 2, iar locul echipei Inter Monariu care şi-a depus cerere pentru Liga a V-a, a fost luat de Luceafărul Şieu, care a fost singura echipă ce şi-a depus cerere pentru Liga a IV-a”, ne-a declarat Dan Jiga, preşedintele AJF BN.

În Liga a V-a a apărut o echipă nouă, FC Bistriţa, care este un proiect nou la care sunt asociaţi foşti şi actuali fotbalişti care au jucat la Gloria. Dan Jiga a mai spus: „În acest proiect m-am implicat şi eu pentru sprijinirea fotbalului din Bistriţa. Proiectul se numeşte Fotbal cu bistriţeni pentru bistriţeni, care este un club privat şi este fondat de o parte din foşti jucători şi jucători activi. Pe parcurs vor apărea în jur de 60-70 membri asociaţi”.
Totodată, preşedintele AJF a reamintit reprezentaţilor echipelor că termenul limită pentru perioada de transferări este 9 septembrie 2013.

Etapa I:
- juniori ora 16.00, seniori ora 18.00

Sâmbătă, 17 august:
ACS Dumitra - Viitorul Lechinţa
Heniu Prundu Bârgăului - Eciro Forest Telciu

Duminică, 18 august:
Gloria 2 Bistriţa - Victoria Uriu
Heniu Leşu - Silvicultorul Maieru
Luceafărul Şieu - Progresul Năsăud
Real Arcalia - Hebe Sângeorz-Băi
Venus Negrileşti - U 1927 Şirioara
Voinţa Cetate - Atletico Monor

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

<p>&Icirc;n urma hotăr&acirc;rii luate &icirc;n Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Bistrița-Năsăud, ediția de Campionat a Ligii a V-a va &icirc;ncepe pe data de 1 septembrie.

Liga a V-a va cuprinde &icirc;n continuare două serii &icirc;n cre vor evolua 21 de echipe. Pentru noua ediție de campionat, &icirc;n Liga a V-a s-au &icirc;nscris c&acirc;teva echipe noi: Spicul Salva, Viitorul Şieu Măgheruş, Şoimii Căianu Mic şi FC Bistriţa. Președintele AJF, inginerul Dan Adrian Jiga, speră la &icirc;nscrierea a &icirc;ncă c&acirc;teva echipe &icirc;n acest eșalon al fotbalului județean.

Iată componența celor două serii:

Seria a I:

Voinţa Matei, AS Archiud, AFC Budac, Real Buduş, Unirea Bozieş, Voinţa Mărişelu, Inter Monariu, Olimpia Şieuţ, Progresul Jelna, Real Teaca, Unirea Urmeniş și Progresul Tăure.

Seria a II-a:

Voinţa Livezile, Vulturul Braniştea, Someşul Rebrişoara, Unirea Ciceu Giurgeşti, Someşul Reteag, Spicul Salva, Viitorul Şieu Măgheruş, Şoimii Căianu Mic și FC Bistriţa.

S-ar putea ca pana la inceperea campionaului sa existe o rocada intre Vointa Livezile si U Sirioara, deoarece ultima si-a declarat intentia de a nu se mai inscrie in Liga IV -a.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

De mutat la G. Bistrita II: Bodiu (junior de la Liberty Salonta) şi Berki ( junior de la Juniorul Tg. Mureş)

La fel Horaţiu Pârţiu - antrenor pr. şi Gabi Cârstea secund.

La ACS Dumitra de adus Paul Archiudean - de pe db free, contract din 17.08.2012 (fost la G. Bistrita), Daniel Iusan la fel,

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy