Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


  • 0

Rpfl 2013


hflorin

Question

Salut. Am creat o competiție internă puțin diferită de ce e acum. Nu știu dacă o să jucați dar pentru cine numai are ce face, mi-ar place dacă ar încerca și competiția mea.

ROMANIAN PROFESSIONAL FANTASY LEAGUE

RPFL – este o ligă propie cu reguli proprii (gândite de mine – unele bune altele nu), cu premii mai mari, jucători mai talentați. Competiția aceasta conține 4 ligi jucabile ( Liga 1, Liga 2, Liga 3 – Gr. A / Gr. B, Liga 4 – Gr. A / Gr. B / Gr. C / Gr. C ).

Povestea începe când din cauza plictiselii, Mitică și Sandu își dau demisia, lăsând Liga profesionistă de fotbal din romania, de izbeliște… Nu a durat mult până un personaj, încă necunoscut, a preluat conducerea și a schimbat sistemul competițional intern de fotbal.Astfel, s-au creat 4 ligi diferite, LIga 1, Liga 2, Liga 3 și Liga 4. (plus alte două ligi nejucabile – Liga Regională și Liga Inferioară).

Liga 1 conține 18 echipe (cele originale cunoscute de toată lumea). 5 echipe retrogradează către liga a -doua, prima echipă clasată câștigă campionatul. Regulile din UEFA se pot schimba în funcție de coeficientul ligii. Poți folosi orice jucător vrei, dar numai mulți de 5 Non-EU în primul 11 (jucători care nu au cetățenia într-o țară membră Uniunii Europene) dar trebuie să ai un minim de 5 jucători crescuți 3 ani sub vârsta de 21 de ani în Romania (HG) în primi 18.

Liga 2 conține 26 de echipe. Primele 5 echipe clasate promovează în Liga 1, iar ultimele 6 retrogradează către Liga 3. Combinând cele două grupe care erau în versiunea reală, s-a creat o competiție mai dură, astfel jucându-se mai des iar lucrul ăsta v-a aduce un beneficiu jucătorilor. Regulile impuse în această ligă sunt; nu poți folosi mai mult de 4 Non-Eu în primul 11, dar trebuie să ai cel putin 6 jucători HG (Home Grown) pentru Romania în primul 18.

Liga 3 conține 2 grupe a câte 32 de echipe în fiecare grupă. Primele 3 clasate din fiecare grupă promovează către Liga 2, însă ultimele 6 din fiecare grupă retrogradează către Liga 4. Regulile sunt simple; nu îți este permis să ai mai mult de 3 jucători în echipa, trebuie să ai un minim de 6 jucători HG pentru Romania în primul 11 și cel puțin 3 jucători HG pentru echipa ta în primu 18.

Liga 4 conține 4 grupe. Fiecare grupă conține 22 de echipe. Din fiecare grupă promovează 3 echipe și retrogradează 5. Crescând numărul de promovări și retrogradări dăm șansa echipelor din ligile inferioare să se salte mai sus astfel încât să se ajungă să elime monotonia de a fi aceleași echipe an de an. Regulile în această ligă sunt; Nu aveți dreptul de a folosi nici un jucător Non-Eu și nu puteți avea mai mult de 3 jucători străini în echipă, dar trebuie să aveți minim 8 jucători HG pentru Romania în primul 11.

Liga Regională NU este jucabilă, însă ea este activă din punct de vedere al jocului AI. Exista 41 de grupe, fiecare grupă reprezintă un județ. Dacă din liga 4 vor retrograda 20 de echipe totale, din liga regională vor urca 20 de echipe.

Liga Inferioară, NU este de asemenea jucabilă, dar este activă din punct de vedere al jocului AI. În această ligă sunt prezente 320 de echipe care pot promova în liga regională.

Deoarece cele două ligi (Regională și Inferioară) nu sunt jucabile, nu știu câte echipe promovează sau retrogradează.

Deaorece U Craiova are drept de joc în Liga 2 (IRL – in real life), eu am adăugat-o în Liga 3 Gr. A. Nu are nici un jucător, însă l-am păstrat ca patronul pe Adrian Mititelu, iar reputația echipei este una de Liga 1.

Dacă vre-ți să încercați această competiție internă creată și dezvoltată de mine, o puteți descărca de aici; RPFL.dbc

Ca să puteți folosi această baza de date, copiați fișierul RPFL.dbc în MyDocuments / Sports Interactive / Football Manager / Editor Data

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

Premiile nu sunt exagerat de mari, dar sunt de ajuns pentru o echipa care vrea sa joace intr-o cupa europeana.

Am uitat sa specific mai sus, fiecare echipa are U19, astfel incat exista si competitii U19 (cele default, nimic special - 20 de echipe in fiecare grupa)

http://postimg.org/image/3zfl89wyt/

http://postimg.org/image/i759wx9np/

http://postimg.org/image/6w2m8k2sl/

http://postimg.org/image/mvl9s3yud/

http://postimg.org/image/gvxioge1x/

http://postimg.org/image/m8md2l1yd/

http://postimg.org/image/pgqufmo85/

http://postimg.org/image/72gbbnbxh/

http://postimg.org/image/yeg5qq61x/

http://postimg.org/image/d62h9arl1/

http://postimg.org/image/7vxii07c5/

http://postimg.org/image/dldr2bdid/

Am verificat si am gasit cateva usoare ne-reguli asa ca am reparat ce era de erapat.

RPFL v2

PS: un admin sa modifice si sus va rog.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy