Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


One More Step...


Dacone

Recommended Posts

  • Romania Research Team

Deoarece FM 2013,se apropie cu repeziciune am zis ca ar fi frumoasa o ultima aventura prin lumea FM-ului 2012.Cv-ul ca de obicei pus pe masa,fara experienta,fara alte limbi vorbite,doar dorinta de afirmare.Toate aceastea fiind spuse,am asteptat cuminte prima oferta concreta.Nu a trebuit sa astept foarte mult si un fotbal pe care sincer nu il prea agreez mi-a oferit o sansa.Fara a sta prea mult pe ganduri am semnat contractul.

CF Burgos,este echipa care mi-a oferit sansa sa antrenez in Spania,o echipa mediocra din liga a-3-a spaniola,creditata cu sanse enorme sa retrogradeze la sfarsitul sezonului.

Normal ca bugetul arata foarte foarte rau,normal niciun ban pentru transferuri,dar macar aveam 11K prin care puteam sa incerc sa conving ceva jucatori sa joace pentru noi sezonul asta.

timisalexandrumihainews.png

Echipa...la fel ca bugetul...PRAF

burgoscfsadteamplayers.png

Pana in luna decembrie am cumparat si am renuntat la multi jucatori pana am reusit sa formez un loc cat de cat competitiv.

transfq.png

Din gramada asta de jucatori,cel mai mult mi-a sarit in ochi si am facut tot posibilul ca sa il cumpar,este Thierry Kasereka.

thierrykaserekaoverview.png

Am inceput sezonul cu cateva meciuri amicale,in care ne-am descurcat cat de cat onorabil zic eu,mai ales in primul meci in care am pornit clar cu sansa porcului de craciun :)),am condus si am tinut bine jocul pana pe final.

amicfg.png

Primul meci oficial,a fost din fericire si prima victorie.Desi in amical ne-au umilit scor 4-0,Mirandes,a a vut de furca cu noi in primul tur din cupa spaniei,disputat pe acelasi teren.Intr-o formatie 4-5-1,l-am pus pe Addison singurul atacant,ideea care s-a dovedit mai mult decat inspirata.

mirandsvburgossplitview.png

Dupa un start ca din pusca in cupa,nici nu mi-a trecut prin minte sa nu fac acelasi lucru si in campionat.Zis si facut,am trimis aceasi echipa in teren,deoarece dupa cum se zice,echipa care castiga nu se schimba.Rezultatul a fost cel asteptat din nou,3-0.

burgosvguijuelosplitvie.png

Mi-am dat seama dupa aceste doua meciuri ca echipa mea nu ar face fata in ambele competitii,asa ca am zis sa o las mai moale cu Ponferradina,asa ca am trimis mai multe rezerve in primul 11.Dar cu toate astea cu putina sansa puteam macar sa ducem meciul in prelungiri...

ponferradinavburgosspli.png

post-780-0-11225300-1350071867_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

  • Romania Research Team

Dupa aceste meciuri,mi-am dat seama ca echipele adverse sunt destul de slabe la fazele fixe.Avand doar un singur jucator asa puternic cu lovituri bune de cap (Issa Takondwa,18 ani,DC,Malawi),l-am pus sa fie singurul jucator care ataca la faze fix,far post.Toate baloanele la faze fixe trimise pe el.

Dupa infrangerea din cupa,am avut o deplasare destul de complicata,care pana la urma sa dovedit a fi mult mai usoara.Din pacate dominatia noastra sterila nu s-a concretizat pe tabela.Singurul nostru gol,fiind inscris de singurul nostru international,Lamine Camara care in ciuda numelui,joaca pentru nationala de tineret a Scotiei.

amorebietavburgossplitv.png

Dupa aceste meciuri,am reusit in mare sa conturez un prim 11,care arata cam asa:

echip.png

In mare parte jucatori necunoscuti,cel mai sonor nume fiind Gancarczyk,fundasul stanga care si-a petrecut cea mai mare parte a carierei prin Ucraina,la echipe gen Arsenal Kiev,Volyn sau Metalist.In 2009 a prins un sezon foarte bun la Lech,dupa care in al doilea sezon a fost lasat liber de contract,are si 9 selectii in nationala Poloniei.

Jucatori care ar putea fie urmariti cu atentie ar fi Tsabedze si Takondwa.Primul dintre ei desi nu este la prima tinerete,avand deja 26 de ani,este capitanul nationalei Swaziland,insa cu o viteza extraordinara si un dribling pe masura.Al doilea,Takondwa,este o mare promisiune in opinia mea a fotbalului africa.Un jucator care in ciuda taliei,este si foarte rapid,la 17 ani fiind deja selectionat in nationala Malawi.

Incet echipa a inceput sa se cunoasca,iar asta sa vazut pentru prima data in acest sezon in meciul cu Sestao.Am dominat total meciul,singura problema fiind doar scorul final.Chiar de la prima faza periculoasa a meciului,Tsabedze,a primit o pasa perfecta de la Elias printre fundasii adversi si a deschis scorul.In minutul 24,Takondwa,isi pune capu la datorie la o lovitura de colt executata de acelasi Elias si face 2-0.Addison mareste diferenta dupa o actiune persoanala si meciul era deja jucat inca din minutul 36.Desi Sestao au micsorat din diferenta in minutul 77 la o eroare a lui Takondwa,nu am avut nici o emotie.Scorul final fiind dat de acelasi Takondwa,care face 4-1 dupa o noua lovitura de cap.

burgosvsestaosplitview.png

Dupa victoria clara cu Sestao,urmau doua meciuri destul de tari cu echipe din tara Bascilor,Real Sociedad si Bilbao.Ma asteptam la un meci foarte greu cu Sociedad si asa a si fost.In primul 11 am facut o schimbare,deoarece intre timp am reusit sa semnez cu Jose Ignacio Ramallo,pe scurt Jota.Un mijlocas central foarte tanar 19 ani,dar cu calitati extraordinare.In toata cariera a jucat doar la Celta Vigo,care nu l-au mai vrut asa ca am decis sa ii dau o sansa.Am fost putini dominati ce ii drept la inceput,dar pana la urma meciul sa jucat de la egal la egal,amandoua echipele avand ocazii de gol.Cel mai rau in acest meci imi pare de accidentarea lui Jota,care nu a reusit sa arate prea multe in jumatatea de ora in care a jucat.Pana la urma un rezultat multumitor:

realsociedadbvburgosspl.png

Ne-am chinuit putin pentru punctul obtinut la Sociedad,lucru pe care nu am vrut sa il repetam si in meciul cu Bilbao.Am trimis cea mai buna echipa in teren,Jota,fiind singurul care nu a putut juca.Din fericire absenta lui nu s-a simtit si am dominat jocul clar de la inceput pana la sfarsit,existand in mare o singura echipa pe teren.Singura problema a fost ca mingea nu intra in poarta,pana la urma in minutul 69,dupa un cornere Takwonda,deschide scorul.De acolo totul a mers spre bine,Tsabedze si Castells,inscriind fiecare cate o data.3-0 scor final !!!

burgosvbilbaoathsplitvi.png

Echipa era pe val,asa ca nu am schimbat nimic,am mers pe acelasi 11 si pe aceasi tactica,bazata mai mult pe contraatac.Scorul din deplasarea de la Lemona,nu reflecta realitatea din teren,am dominat mult mai clar decat o arata scorul,chiar daca puteau sa aiba noroc pe final cand au lovit bara.O noua victorie si urcam pe locurile de play-off.

lemonavburgossplitview.png

In meciul de acasa cu Arandina,am fost surprinsi,ne-au atacat de la inceput insa am reusit sa facem fata,si pana la urma am dus la capat meciul desi am avut si putin noroc,ei ratand in minutul 70 un penalty acordat cam dubas :)).Este a treia victorie la rand si am ajuns pe locul 3 in campionat,loc la care nici cei mai fanatici suporteri ai nostrii nu visau,totusi este inca devreme.

burgosvarandinasplitvie.png

Am observat ca desi castigam si inscriam destul de mult,aveam probleme cu atacanti care nu o prea dadeau in ate.Bangoura si Bebbe,erau pe alta planeta,singurul care facea fata era Adisson,care nu este chiar atacant.Desi il asteptam cu sufletul la gura pe Kasereka.

Dupa aceste trei victorii,am primit vizita celor de la Ponferradina,cea mai puternica echipa alaturi de Alaves si Union din serie.Ne-au dominat clar,au avut si o bara insa pana la urma am facut fata,chiar am deschis scorul dupa o faza de senzatie a lui Adisson care a driblat si portarul pana a inscris.In repriza a doua nu am mai rezistat si am fost egalati,dar am castigat un punct de aur pe teren propriu.

burgosvponferradinaspli.png

Echipa era obosita dupa ce au tras pentru punctul de etapa trecuta.In meciul cu Gimastica,i-am pus pe baieti sa bage material si sa obtinem ceva din acest meci.Cu toate ca nu ma asteptam la multe din acest meci,am dominat destul de clar tot meciul,singura greseala facuta de noi ne-a fost fatala dupa ce Camara,a facut penalty in minutul 88 si am fost egalati.

gimnsticavburgossplitvi.png

Noua meciuri fara infrangere pentru noi in acest sezon,lucru extraordinar pentru o echipa care pornea ca cea mai slaba din serie.Am ajuns pe locul 2 dupa Union care batea tot ce prindea.Dupa aceste noua meciuri a venit inevitabil si prima infrangere nemeritata zic eu.Totusi s-a intamplat in meciul Alaves o echipa cu mari sanse la promovare.Totusi puteam sa obtinem macar un punct daca nu toate 3,si sincer cred ca le-am fi obitnuit daca Takondwa nu facea prostie sa ii aplice un cot in gura unui adversar.Desi am fost condusi cu 3-0 intr-un timp,am luptat pana la sfarsit si am pierdut doar cu 4-3,si am avut sansa chiar la un egal daca Elias nu lovea bara.

alavsvburgossplitview.png

Deja a treia deplasare la rand de data asta la echipa a doua a celor de la Osasuna.Infrangerea cu Alaves doar ne-a facut mai rai si mai uniti ca grup si acest lucru sa vazut in meciul cu Osasuna.Chiar daca am facut o noua greseala in apararea si ne-am dat un autogol inca de la prima faza a meciului,acest lucru nu ne-a doborat.Am atacat din primul minut si i-am calcat in picioare la ei acasa.1-4 si revenim pe loc de play-off.

osasunabvburgossplitvie.png

osasunabvburgossplitvie.png

Se pare ca sunt ceva probleme la pozele de la meciul cu Osasuna,imi cer scuze pentru asta !

Al doilea meci la rand in care reusim sa ne sufocam adversarii,fara ca acestia sa traga vreun sut pe spatiul portii noastre.

burgosvmirandssplitview.png

burgosvmirandssplitview.png

Uploaded with ImageShack.us

Link to comment
Share on other sites

  • Romania Research Team

burgoscfsadmatchesmatch.png

Sper ca nu va deranjeaza dar fiind vorba de un sezon ce l-am terminat deja mi cam greu sa revin la toate meciurile,pe scurt am jucat chiar foarte bine sezonul trecut cu uracasuri si coborasuri dar pana la urma am terminat pe locul 4 insa am pierdut play-off-ul,atat tur cat si retur.In urma acestui sezon si unei mici suparari din cauza pierderii barajului,am vandut toti jucatorii batrani in primul rand si am adus doar jucatori tineri,o sa pun screen-uri cu cei mai interesanti dintre ei+am conturat in sfarsit o echipa nu ca sezonul trecut.

Aici sunt si transferurile din sezonul 2012-2013,dupa cum vedeti batraneii au plecat usor,usor si am adus doar tineri pe care sper sa ii intergrez cat mai repede.

burgostransfershistory.png

Cei mai multi jucatori i-am luat din Franta,unde stiam ca este mina :))

Raffaele Caruso,un atacant foarte interesant cu o viteza foarte buna+plasament,mi se pare un atacant complet,pe langa viteza avand si o lovitura foarte buna de cap,normal ca trebuie sa creasca.

raffaelecarusooverviewa.png

Bernard Maillard,un fundas central nu foarte puternic insa dupa parerea mea destul de inteligen pentru varsta lui,deaseamena mi se pare destul de rapid pentru un fundas central.Deasemnea concentration si composure,imi arata ca este un fundas destul de sigur,la o varsta frageda.

bernardmaillardoverview.png

Nolan Roussel:Nu am avut un DM autentic si mie de cele mai multe ori imi place sa am un DM care sa puna piciorul la minge sa muste din adversari.Roussel nu mi-a atras atentia cu nimic cand m-am uitat in mare la el,dar raportul scouter-ilor m-a facut sa il cumpar si sper ca va creste pe viitor.

nolanrousseloverviewatt.png

Karim Larouche: Un jucator extrem de tanar,un atacant care este diferit de ce am pana acuma,deoarece este un atacant care are pe langa viteza si un dribbling foarte bun,depaseste adversarii si prin tehnica nu doar viteza,vad in el un viitor Henry :))

karimlarocheoverviewatt.png

Nguyen Tuan Anh: Un francez de origine vietnameza,un jucator la care in primul rand m-au impresionat calitatile mentale pentru varsta lui,un dribbling bun,un inlocuitor bun cred ca pe viitor pentru Tsabedze.

nguyentuananhoverviewat.png

Paolo Maurel:Mi s-a parut de cand l-am vazut prima data ca fiind partenerul perfect in atacul meu pentru Kasereka.Un atacant cu un fizic impresionat,insa in ciuda fizicului un jucator care stie foarte bine cu mingea.

paolomaureloverviewattr.png

Juanfran: Un fost jucator al celor de la Real Madrid,acestia normal ca au decis sa nu mai ii prelungeasca contractul nici pentru echipa a doua asa ca l-am luat eu,mai ales fiind gratis a fost un plus.Are viteza si tehnica foarte buna cu pase si centrari de calitate mai ales pentru liga 3-a.

juanfranoverviewattribu.png

Meciurile amicale nu prea m-au interesat,dar din toate ultimul m-a uns pe suflet :),au marcat doar jucatori tineri.M-a interesat mai mult sa fac o echipa inchegata.Dintre toate meciurile poate cel mai bun a fost cel cu Malaga,un meci disputat care s-a terminat la egalitate 3-3.

dadadaw.png

Am inceput greu cu un meci cu Sociedad,ma asteptam la un meci greu,dar noi l-am facut si mai si.Din pacat vietnamezul asta de pe stanga,nu prea are el multe prin capsor si a luat rosu foarte repede.Am deschis scorul printr-o lovitura de cap a lui Takwonda,insa in 15 minute ne-am vazut egalati si condusi.Noroc spre final ca am obtinut un punct,poate putin nemeritat dupa ce acelasi Takwonda inscrie cum altfel decat tot printr-o lovitura de cap.

realsociedadbvburgosspl.png

realsociedadbvburgosspl.png

Uploaded with ImageShack.us

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy