Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Aston Villa ; Big Bang !


mcity74

Recommended Posts

Ahh, ce chef am de un story. Nu prea imi place sa lungesc vorba, " am fost prin Fiji, apoi la Manchester United etc " .... nu, o sa fac si eu ca pe site-urile straine, trec direct la subiect, voi face update odata la o jumatate de sezon ( asa e mai palpitant asaaaa ).

Am ales o echipa de mijlocul clasamentului, care sa nu aiba datorii, sa aiba un stadion decent, lot decent, deci Aston Villa, vin !

Qdnxq.jpg

Aston Villa (cunoscut și ca The Villa sau The Villans) este un club de

fotbal din Birmingham, Anglia, care evoluează în Premier League. Clubul a fost fondat în anul 1874, Aston Villa fiind membru fondator al Football League în 1888 și Premier League în 1992. Clubul a fost ridicat de fostul președinte și proprietar, Doug Ellis însă în anul 2006 Villa a fost achiziționat în totalitate de către omul de afaceri americanRandy Lerner. Este unul dintre cele mai vechi și de succes cluburi din Anglia, câștigând campionatul și Cupa FA de câte șapte ori. Villa este deasemenea unul dintre cele patru cluburi engleze care au în palmares un trofeu european, câștigat în sezonul 1981-1982. Aston Villa este pe locul patru în Anglia în ceea ce privește numărul de trofee câștigate (21), cu toate că cele mai multe dintre acestea au fost obținute înainte de cel de-al doilea război mondial, iar cel mai recent în anul 1996.

Clubul are o rivalitate lungă și dură cu adversarii locali, Birmingham City FC. Derby-ul din Birmingham, numit și Second City Derby, dintre cele două cluburi, se joacă încă din anul 1879.

yvSB2.jpg?1

Stadionul clubului este Villa Park, un stadion considerat de 4 stele UEFA. Villa Park este în acest moment cel mai mare stadion de fotbal din centrul Angliei și a găzduit 16 meciuri ale echipei naționale de fotbal a Angliei, primul în 1899 iar cel mai recent în 2005. Este primul stadion englez pe care s-au jucat meciuri internaționale în trei secole diferite.

Villa Park este cel mai folosit stadion din istoria semi-finalelor Cupei FA, găzduind până în prezent 55 de semi-finale. Adminitratorii clubului au un plan de a mări Peluza Nord , acțiune care ar crește capacitatea stadionului la 51,000 de locuri

5GwB2.jpg

.

Link to comment
Share on other sites

Euro Cup Qualifications : 11M

Calificarea in Europa League este obiectivul meu, pentru asta am primit 11 milioane de euro. Aici am gasit un lot ravasit, in afara de 2-3 jucatori, toti sunt ratati si unii sunt ratati si au si salarii colosale pe care nici nu pot sa-i vand, de exemplu Stephen Ireland, l-am vandut pe suma de 0k! deoarece avea un salariu colosal ( 3.3 p/y), al-2-lea ratat este Emil Heskey, salariu de ( 3.6 p/y ), de el nu pot sa scap, nici rezilierea contractului, nici sa-l vand pe 0k, nici sa-l imprumut, asta e, o sa putrezeasca sezonul asta la echipa a2-a, caci o sa-i expire contractul.

La capitolul veniri am avut nevoie de un fundas central, un fundas lateral, un mijlocas central si un mijlocas lateral. Am cautat jucatori care sa stie limba engleza ( mii se pare un lucru esential comunicarea ).

ZW0gl.jpg?1

NgBjA.jpg?1QWVqQ.jpg?1VKJnW.jpg?1qDw6V.jpg?1

Niste transferuri costisitoare dar satisfacatoare, am preferat sa aduc tineri pentru a avea " un viitor asigurat ". Vaclav Kadlec este de departe cea mai buna achizitie, este un jucator care pe viitor ar face fata cu brio si la echipele mai mari gen Barcelona, Real etc ....

Despre tactica ce pot spune, am ales un 4-2-3-1 cu toata baza pe AMC ( N'zogbia ) playmaker-ul echipei si pe baza ca am doar un singur atacant care chiar poate face diferenta ( Darren Bent )

8wi0T.jpg?1

Cam atat... Revin cu post la jumatatea sezonului

Link to comment
Share on other sites

wow, 2 post-uri in acelasi story! e un inceput..

anyways

Villa este deasemenea unul dintre cele patru cluburi engleze care au în palmares un trofeu european
?!?

Nici macar daca te-ai fi referit doar la UEFA Champions League/Cupa Campionilor asta nu era adevarat, da pai la un trofeu european. Daca mai luam si Europa League/Cupa UEFA pe langa cele 5 care au castigat C.L. se mai adauga inca doua cluburi. Iar daca mai luam si Cupa Cupelor care s-a jucat pana in '99 se mai adauga inca 2. Deci nu 4, ci 9!

Link to comment
Share on other sites

Nici macar daca te-ai fi referit doar la UEFA Champions League/Cupa Campionilor asta nu era adevarat, da pai la un trofeu european. Daca mai luam si Europa League/Cupa UEFA pe langa cele 5 care au castigat C.L. se mai adauga inca doua cluburi. Iar daca mai luam si Cupa Cupelor care s-a jucat pana in '99 se mai adauga inca 2. Deci nu 4, ci 9!

Spune-i asta site-ului care a scris asta

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy