Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Salut!


VGEOR

Recommended Posts

Salut! Am reinceput sa ma joc FM 11 dupa o pauza de cateva luni. Acum am intampinat aceiasi problema pe care am intampinat-o si inainte sa ma las de joc, prima parte a turului o joc foarte bine, data trecuta am castigat cu Udinese toate derbiurile Italiei, iar acum cu Universitatea Craiova, dupa 9 etape eram pe locul 2. Dar pe finalul turului moralul jucatorilor scade si randamentul lor. Nu mai joaca la fel ca in primele meciuri, conditia fizica este cat se poate de buna la fiecare. Intr-adevar, de data aceasta am pierdut un jucator important la mijlocul terenului, Dorel Stoica, dar am comis-o de prea multe ori. Acum moralul jucatorilor este poor si very-poor si am luat bataie de la Gaz Metan in ultimul meci cu 4-0 in conditiile in care in perioada cea buna o batusem pe Dinamo, "in groapa" cu 3-0, iar pe Rapid cu 2-1. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi ceva?

Link to comment
Share on other sites

Dupa infrangerea cu 2-0 de la Pandurii, m-am enervat si am crescut intensitatea antrenamentelor de la High la Very High, iar a doua gresala cred ca am facut-o la revenirea lui Florin Costea dupa o accidentare lunga. Dupa ce si-a revenit, nu l-am folosit primele trei meciuri, iar in primul meci l-am bagat pe final. A jucat destul de bine, a avut un assist cu Rapid, din care am castigat, dupa care am schimbat putin formatia, din doi MC, un AMC, un AMR/L si un ST, am schimbat in doi MC, doi AMR/L si doi ST. Pentru a putea sa joace deodata cu Mihai Costea, cel care daduse vreo 8 goluri in 9 aparitii. La Match Preparation imi arata o diferenta de 20% intre cele doua formatii.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

1. ai grija cu aia care vor sa plece. foarte usor o sa le scada moralul

2. nu-ti fie frica sa schimbi tactica sau unii jucatori din echipa. un soc poate ajuta oricand

3. vezi la antrenamentele alea, poate ceva nu e in regula. cam dupa jumatate de sezon incep sa se vada probleme care vin de acolo

4. vorbeste cu mititelu sa-ti aranjeze niste meciuri

ah. uite si greseala. ai schimbat o tactica care functiona de dragul unui jucator. mai ofensiv nu inseamna neaparat mai bun

Link to comment
Share on other sites

Da.. asta a fost gresala. Am schimbat tactica inpoi, cat despre antrenamente, le-am aranjat putin, adica am adus ceva antrenori si le-am dat sarcini, o sa ma uit atent pe acolo. Sper sa imi revina si accidentatii si suspendatii cat mai repede. Dina a luat in 7 etape 2 cartonase rosii si a fost suspendat cate doua etape la fiecare cartonas. Prima oara l-am avertizat, iar a doua oara l-a amendat clubul.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy