Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Aston Villa - A New Beggining !


mcity74

Recommended Posts

GYI0059341599_crop_450x500.jpg

The war is over !?

Noul manager al lui Aston Villa a organizat o conferinta privata cu fanii care l-au injurat intr-una de cand a venit la echipa, fiind nemultumiti ca, conducerea am adus la carma echipei un antrenor tanar care nu a realizat prea multe in cariera sa.

" Voi nu intelegi ca avem doar de pierdut ? Daca ma injurati intr-una si nu veniti la meciuri ce rezolvati ? Ganditiva ca injurati un om pe care nu-l cunoasteti, eu de ce sa dau inapoi si sa vorbesc cu conducerea sa va lase la meciuri ? "

" Esti un hot baa ! Vrei doar sa furi bani de la club !

" Vorbiti prostii, am avut oferta din Arabia Saudita, puteam sa iau lejer 2.5 milioane de euro pe an, de ce am refuzat oferta arabilor si am acceptat sa vin la aici ?! Sa fur bani !? Intr-adevar ca am cheltuit toti banii pe cae conducerea mii i-a pus la dispozitie, dar aveam nevoie de jucatori, credeti ca jucatorii buni si tineri sunt free ? Am facut niste transferuri de 10 stele, sa vedeti peste 2-3 ani cum o sa se bata toate echipele mari pe jucatorii adusi de mine "

" Mai dute-n mortii mati cu minciunile tale, aia nu's jucatori "

" Nici nu stiu de ce m-am m-ai chinuit sa fac aceasta intalnire, vreti sa-mi dau demisia !? Fie, asa o sa fac !

Cand sa ies din stadion ma opreste un batran si imi zise : " Nu pleca, nu te lua dupa ei, or sa vina ei la stadion dupa ce o sa isi dea seama de lucrurile ce le-ai facut.

Dupa ce batranul a spus asta, nepotul sau ( era imbracat din cap pana in picioare in culorile clubului ) sare la mine in brate si cu lacrimi in ochi imi zice ca are incredere in mine.

Gestul facut de pusti parca mi-a indepartat gandul de a pleca de la club si ma motiva sa raman si sa demonstrez cu adevarat ca am talent !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy