Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Research Fm 2013 - Se cauta researcheri. Te bagi?


Recommended Posts

Omule, multe lucruri ciudate s-au intamplat in fotbal. Si mai multe lucruri ciudate s-au intamplat in fotbalul de la noi.

Poate doar justitia e de vina ca acesti oameni nu ajung unde trebuie. In Italia desi pestii mari nu au fost prinsi inca, s-a incercat si inca se incearca ceva in legatura cu mafia pariurilor. Poate la noi nu se vrea. Asa ca nu pot sa-l fac pe Reghecampf in nici un fel pana nu se probeaza ceva.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur

utistul, ai vazut meciurile Concordiei cu Petrolul sau CFR ? sau macar rezumatele ? WTF ? alea n-au fost blaturi. no fucking way. blat cu goluri in minutele 84,90, 92 ? c'mooon, risti sa pici in extrema ailalta, cum pateau ziaristii acum 10 ani cand era mania blaturilor, le vedeau si pe alea care nu erau.

si blat cu cine ? cu echipa de pe locul 1 sau o contracandidata la retrogradare ? inseamna ca mafia pariurilor e proasta. liga 2 e sub radar si acolo inteleg dar la liga 1 mita e mult mai mare, logic nu ? cotele in schimb nu.

Badea - a zbarcit-o doar cu Pandurii. cu FC Arges a promovat si apoi locul 10 in L1, cu International a fost onorabil. cu Pandurii n-a reusit mare lucru, dar Pnadurii erau cam de retrogradare, fusesera salvati de L2 prin "mijloace", la fel si anul urmator. U Cluj a luat-o de la statutul de nou promovata si a ridicat-o la "almost UEFA". dar daca asa i s-a sculat lui Walter...

Badea e de viitor, studios, o sa mai auzim de el.

Link to comment
Share on other sites

@ Il muce

Exact pentru intoarcerea de rezultat din minutele de final, cotele si din Romania pe live bets sau nr de goluri in ultimele 5 min e foarte mare. Cotele simple (1,x,2) nu sunt mari, sunt de acord. Dar ai curiozitatea sa te uiti la un live-bet cu o echipa conducand cu 3-1 sa vezi ditamai cota pt 3-4 in mimutul 85. Sau uitate la nr de goluri in ultimele 5 minute. In special in Asia, dar si pe unele case on-line se ofere tot felul de pariuri legate de minutele si golurilor marcate. Nu ma refer la Stanleybet, Superbet sau no-nameuri de pe aici. Ce bani e miza? Astea sunt facute cu cativa jucatori, nu le face Muresan cu Paskany... E de ajuns un Hadnagy sa joace volei in careu si ai castigat meciul + mult cash de la pariuri... Repet e doar parerea mea..

Link to comment
Share on other sites

Dinn tot ce ai spus sunt in total de acord cu titlul de la Galati.

Cine chiar crede ca titlu s-a dus corect la Galati sa se uite la Otelul anu asta, care a dat meciurile CFR-ului (meciul disputat in Gruia cu 5 etape inainte de finalul campionatului a fost clar aranjat de Marius Stan) si Astrei (echipa care i-a dat meciul din ultima etapa). Si in plus unde sunt banii din Champions League? Cam prea multi bani s-au dus in parti necunoscute...

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

stiu cum sunt cotele in timpul meciului, dar... uita-te la goluri si meciurile mentionate. ok, inteleg ca se aud chestii dar nimic nu e mai sfant decat propriul simt al vederii. convinge-te.

si a naibii cum face Reghe asta ca el invinge in toate jocurile aranjate. nu face si el ce e mai simplu, sa conduca cu 3-0 in min 80 si sa ia 4 in final. tz, tz, tz, tot timpul sa castige...

despre titlul de la Galati unde se aude ? in Timisoara ? ah, ok...

Link to comment
Share on other sites

@ Il muce

Da, in timisoara se vorbeste, dar nu trebuie sa fii din Timi sa iti dai seama ca ceva pute la titlul Otelului. Meciul cu CFR de la Cluj e unul suspect, arbitrii sunt suspecti (12 partide castigate de pe urma greselilor de arbitraj) si rezultatele ulterioare sau vazut. Sa stii ca persiflarea nu e raspuns cu argumente.

Pai exact din cauza cotelor imense si banilor castigati (de el si altii) nu face meciurile usoare. Daca ai 3-0 in min 80, numai ai cota la victorie. Daca ai 1-3, ai cel putin 50 cota ca sa intorci rezultatul.

Cititi reportajele din gsp de ieri, azi, maine si vedeti exact cum propriul sponsor castiga bani pe live-bets, trucand meciurile exact pe numar de goluri si interval din meci

Repet, e doar parerea mea. Reghe poate fii super curat si super bun.

Dar, tot nu mi-a- raspuns de Hadnagy...Si, pe bune aici vreau parerea tuturor despre gestul lui Hadnagy.

Link to comment
Share on other sites

ca sa nu mai aveti nici un dubiu ca exista meciuri aranjate in Romania trebuie sa va uitati la Otelul-CFR (si tur si retur) si CFR-Brasov

si ca sa nu mai aveti dubii nici la faptul ca exista meciuri aranjate cu arbitrii uitati-va la CFR-Pandurii (asta mi-l amintesc, dar daca stau sa caut 10-15 minute sunt sigur ca mai gasesc inca vreo 10 meciuri cu greseli majore de arbitraj indreptate catre o singura echipa)

am zis de foarte mult timp asta, dar acuma sunt foarte pornit pe chestiile astea. daca o sa castige CFR campionatul nu ma mai uit la Liga 1!

Link to comment
Share on other sites

lol tocmai ziceam la topicul de pariuri cum scot, anticipez ceea ce se stie deja. de blatul CFR-ului cu Otelul se stia din tur, a zis si Porumboiu ca acest meci o sa fie blat in tur daca iti amitesti. a zis ca CFR-ul o sa bata 5-0 si in final au batut 4-0. iar cu Brasov nu am pus la pariuri.

ce logica ai si tu.. in primul rand eu pun sub/peste. exemplu CFR-Chiajna pun peste, pentru ca acolo se joaca, Chiajna iese la joc si CFR-ul e varza cu carne in aparare. Pandurii, Sibiu, Tg. Mures acasa in majoritatea sub. am si exemplificat si am explicat de 2-3 ori de ce am zis asta, dar nu am sa o mai fac inca odata. cel putin nu cu tine. nu intram de la bun inceput in vorba cu tine daca stiam ce nivel de inteligenta ai, acum ca mi-am dat seama am sa incetez

Link to comment
Share on other sites

cel putin nu cu tine. nu intram de la bun inceput in vorba cu tine daca stiam ce nivel de inteligenta ai, acum ca mi-am dat seama am sa incetez

Ti-ai luat lumea in cap copile. Eu zic sa incetezi in a face pe inteligentul si cinematofilul pe aici. Te iert data asta, data viitoare ma vad nevoit sa te fac de cacat.

Pariezi si castigi pe anticipari sa inteleg. Nici nu te uiti la meciuri, nici nu stii cine cu cine joaca? Esti lipsit de orice urma de inteligenta daca tu crezi ca asa poti castiga bani din pariuri. Geez...

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

aseara mafia pariurilor a lovit din nou, in minutul 90 asa cum ii sta bine: dinamo-u cluj 2-2.

daca nu egala cristea era blat pentru ca walter e dinamovist, clujenii infratiti bla bla.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

ce zici de Hadnagy? Vrei sa cred ca un varf de careu care joaca destul de rar se apuca in propriul careu sa joace volei si asta cu ambele maini (ca sa fie sigur ca se vede si din China hent) Nu e cel putin ciudat?

la ce scor a fost facuta faza ? care a fost utilitatea ei ? atacau colegii lui in valuri si a vrut sa se asigure ca iese totul ok sau ce ?

ok, e ciudata dar am vazut si altele.

si blatistii nu merg pe fata in general. sau da ?

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

pe site nu e nimic, o fi doar in ziarul tiparit.

anyway

o fi blatuit Dorinel toate meciurile (inclusiv cu Timisoara)

sezonul asta o fi facut si acum blaturi ?

ca de aici a pornit discutia.

Link to comment
Share on other sites

Ti-ai luat lumea in cap copile. Eu zic sa incetezi in a face pe inteligentul si cinematofilul pe aici. Te iert data asta, data viitoare ma vad nevoit sa te fac de cacat.

Pariezi si castigi pe anticipari sa inteleg. Nici nu te uiti la meciuri, nici nu stii cine cu cine joaca? Esti lipsit de orice urma de inteligenta daca tu crezi ca asa poti castiga bani din pariuri. Geez...

Imi cer scuze pentru ce am scris mai devreme, eram nervos. Cand am venit acum acasa chiar eram cu gandul sa intru pe forum sa imi cer scuze, indiferent de ceea ce citeam. Chiar nu ma caracterizeaza genul ala de comenturi, imi e si rusine cand citesc la rece. Nu ma leg de obicei de inteligenta altor persoane, cu toate ca nu am mai auzit niciodata de cuvantul "cinematofil". Nu ma intereseaza cat de veteran esti tu pe acest forum, daca poti sa ma "faci de cacat" te invit sa ma faci. Si asa m-am facut singur atunci cand l-am confundat pe von Trier cu altcineva. Dar te rog sa nu incepi ca acel amigone.. sa ma faci "putoi" pentru faptul ca nu m-am nascut in anii '80. Daca tot ma faci de cacat, spune ceva inteligent.

Oricum asta nu inseamna ca nu imi pastrez opinia. Si stai tu linistit ca despre filme nu cunosti mai mult decat mine, am si eu golurile mele in ale filmelor, dar ma indoiesc, orice varsta ai avea tu, ca ai cunostinte in filme mai mult decat am eu.

In pariuri nu am scris niciodata ca sunt vreun mare parior sau ca sunt profitabil, etc. am zis doar ca nu sunt un parior amator, asta pentru ca pariez de pe vremea cand nici macar nu citisem Baltagul. Dar ma irita ca te tot iei de ce am scris eu in rubrica de Pariori Amatori, am spus pur si simplu ca in Romania este cel mai usor de pariat si cel mai usor de anticipat ce o sa se intample. Nu am scris ca am un venit de x milioane de la pariuri Liga 1. Arata-mi tu un campionat unde poti sa pui S2,5 asa de usor cum poti sa pui la Otelul-Tg.Mures de ex.

Link to comment
Share on other sites

Imi cer scuze pentru ce am scris mai devreme, eram nervos. Cand am venit acum acasa chiar eram cu gandul sa intru pe forum sa imi cer scuze, indiferent de ceea ce citeam. Chiar nu ma caracterizeaza genul ala de comenturi, imi e si rusine cand citesc la rece. Nu ma leg de obicei de inteligenta altor persoane, cu toate ca nu am mai auzit niciodata de cuvantul "cinematofil". Nu ma intereseaza cat de veteran esti tu pe acest forum, daca poti sa ma "faci de cacat" te invit sa ma faci. Si asa m-am facut singur atunci cand l-am confundat pe von Trier cu altcineva. Dar te rog sa nu incepi ca acel amigone.. sa ma faci "putoi" pentru faptul ca nu m-am nascut in anii '80. Daca tot ma faci de cacat, spune ceva inteligent.

Oricum asta nu inseamna ca nu imi pastrez opinia. Si stai tu linistit ca despre filme nu cunosti mai mult decat mine, am si eu golurile mele in ale filmelor, dar ma indoiesc, orice varsta ai avea tu, ca ai cunostinte in filme mai mult decat am eu.

In pariuri nu am scris niciodata ca sunt vreun mare parior sau ca sunt profitabil, etc. am zis doar ca nu sunt un parior amator, asta pentru ca pariez de pe vremea cand nici macar nu citisem Baltagul. Dar ma irita ca te tot iei de ce am scris eu in rubrica de Pariori Amatori, am spus pur si simplu ca in Romania este cel mai usor de pariat si cel mai usor de anticipat ce o sa se intample. Nu am scris ca am un venit de x milioane de la pariuri Liga 1. Arata-mi tu un campionat unde poti sa pui S2,5 asa de usor cum poti sa pui la Otelul-Tg.Mures de ex.

1. Esti iertat, dupa cum am mai spus, data viitoare ma vad nevoit sa replic.

2. Asta arata ca nu esti super "cinematofil" asa cum incerci sa te dai.

3. Cu siguranta.

4. Iar mandria ta suprema iese la suprafata. Am fost si eu odata ca tine si m-am lovit de oameni despre care habar nu aveam ce puteau face sau ce nivel de cunostinte puteau sa aiba. Te sfatuiesc prieteneste sa incetezi cu mandria excesiva.

5. Nu conteaza de cand ai inceput sa pariezi. Stiu persoane care fac acest lucru de cateva luni, pana atunci nestiind ce e aia o cota, dar au cunostinte in fotbal extraordinare. Si atunci iti e mai usor sa castigi ceva din acest lucru.

6. It's no such thing, "capishi"? In pariuri nu exista un campionat usor, greu, mediu. Toate sunt la fel, cu surprize si bombe la tot pasul. Ceea ce imi spui tu mie e ca la sub goluri in Romania e mult mai usor ca in afara. DEAD WRONG! Iti poti pierde tot profitul cand la un meci asa "sigur" iti risti tot ce ai agonisit pana atunci, pentru ca, bineinteles, esti super sigur ca nu exista vreun meci mai sigur de sub 2.5.

La goluri e alba/neagra oricat de tacticizat se poate juca. Se poate da un penalty aiurea, un gol dintr-o deviere, norocos, greseala de portar, etc etc etc. Variantele sunt multiple si parca infinite de a da gol. So, incearca sa incetezi si cu aceasta fraza, pentru ca este incorecta.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy