Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Guantanamera...


Tibi

Recommended Posts

  • Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@totuldesprehostel: Chiar nu stiu, nici in sezonul care se incheie odata cu postul acesta nu mi-am propus clar promovarea. Depinde mult de cati bani vor intra in contul nostru si de ce jucatori vom reusi sa aducem.

Echipa de start: C. Manea - Stancu, Maksumic, Muth, Slabu - F. Manea, Fulea, Mateiu - Popa - Cobra, Bawab.

Am inceput meciul greoi, probabil din cauza presiunii, iar prima noastra ocazie a aparut de-abia in minutul 20, cand Iulian Popa l-a testat de la distanta pe goalkeeper-ul galatenilor, Mastacan. Apoi insa, vazand ca se poate, am reusit sa impingem jocul si sa inclinam terenul spre poarta oaspetilor. Din pacate, Bawab a sutat putin pe langa dintr-o pozitie buna, iar Cobra a trimis "peste" din doar cativa metri centrarea lui Stancu.

In minutul 28...

- Nu, nu se poate ! E penalty, nu ? Il intrebam pe Irinel, desi stiam raspunsul.

- p**a mea, Ionut Slabu cred ca a fost... A facut hent. Nu degeaba il cheama asa.

- Ba da. Trebuia sa-l cheme Ionut Prostu ! Baga-mi-as p**a sa-mi bag.

- Vezi, te agiti acum... cand puteai foarte simplu sa... a intervenit pe un tot superior Adi.

- Stai, ma, ca rateaza astia... a incercat Irinel sa vina cu putin optimism.

Dar Vranjkovic nu a ratat. L-a pacalit pe Ciprian Manea trimitandu-l pe coltul opus si a inscris. 0-1.

- Ba, da' cum dracu' a ajuns asta la Dunarea Galati ? Iti mai amintesti ce telenovela a fost atunci cand l-a luat Dinamo ?

- Da, cum sa nu ? Au dat vreo 500.000 pe el, a jucat o repriza si l-au dat afara.

Dupa golul primit, pana la pauza, am incercat sa egalam, dar nu am reusit sa facem acest lucru, in ciuda celor cateva oportunitati, astfel ca la pauza scorul a fost 0-1.

- Adi, s-a terminat prima repriza la alelalte ? L-am intrebat pe varul meu, responsabil cu informatiile despre ceea ce se intampla in meciurile contracandidatelor.

- Da, Tulcea conduce cu 1-0 pe Viitorul, si Botosaniul la fel, are 1-0 cu Sportul.

- p**a mea, eram sigur. Fix cum nu ne trebuia.

Intr-adevar, aceste rezultate inregistrate la pauza ne trimiteau pe locul 3, urmand sa jucam tot in "B" si la anul. Incepeam sa am regrete ca am dat inapoi cu acea intelegere. Ma simteam oarceum nedreptatit in contextul acestor scoruri.

Repriza secunda am inceput-o insa in forta, Mateiu zguduind bara transversala chiar in primul minut de la reluare, cu un sut din marginea careului. Apoi, tribunele au erupt in minutul 48, cand Cobra a profitat de o neintelegere intre aparatorii galateni si a egalat cu un sut sec, din interiorul careului.

- Bine, baaa ! M-am ridicat de pe scaun fericit, cautand apoi sa imbratisez pe cineva. Din pacate, am realizat ca Andreea nu se mai afla pe scaunul de langa mine, ci doar Irinel, asa ca m-am abtinut.

- Tibane, suntem inapoi in "A". Gata.

Peste alte doua minute, Popa a prins un sut fantastic din afara careului, cu efect, care s-a oprit tocmai in vinclul portii lui Mastacan. 2-1.

- Ba, cum au intrat astia ! am exclamat cu mandrie, multumit de atitudinea echipei dupa iesirea de la vestiare.

- Popica asta stie fotbal... Acuma chiar e gata. Putem sa mai si primim un gol.

Si l-am primit. Si chiar foarte repede, in minutul 55. Acelasi Slabu a provocat un penalty, faultandu-l fara niciun rost pe Constantin Stoica.

- Asta-i nebun. Deci nu se poate. Cum sa faci, ma, asa ceva ?

- Tibane, te-ai gandit ca poate e pe naspa ?

- Ce ? Sa fie cumparat ?

- Parca prea...

Tot Vranjkovic a executat penalty-ul si a restabilit egalitate pe tabela. 2-2. I-am zis lui Adi sa faca cumva sa-i transmita lui Robert sa-l scoata de pe teren pe Slabu. Stiam ca n-are telefonul la el, pe banca, pentru ca altfel l-as fi sunat chiar eu.

Si intr-adevar, peste doua minute, Slabu iesea de pe teren, in fluieraturile catorva suporteri.

- Vai, deci daca ne-a vandut asta, il omor. Da' si altfel, daca pierdem promovarea din cauza lui, tot il omor. I-am spus nervos lui Irinel. Dar nu cred, ma, totusi... e prea tanar sa faca asa ceva, are 16 ani, da-o dracu'.

- E posibil orice, Tibane... E posibil orice.

Chiar si fara Slabu in teren, insa, in minutul 67 stadionul a amutit. Tanarul atacant al Dunarii Galati, Constantin Stoica, a prins un sut absolut incredibil, de pe la 35-40 de metri lateral-dreapta, catapultand efectiv mingea in poarta lui Manea. Nu ne venea sa credem.

- E clar, ma. E scris undeva ca nu promovam anul asta. E stabilit.

- Linisteste-te, Tibane, ce-ai ?

- Pai nu vezi, ma ? Copchilu' ala face 2 penalty-uri aiurea si acuma prinde tampitul asta sutul vietii ?! Probabil e golul anului in Europa.

Tensiunea si emotiile erau aproape insuportabile, iar lucrurile pe teren nu se prezentau deloc bine. Jucatorii nostri pareau blocati, pareau in lipsa de idei, nereusind sa se mai apropie periculos de poarta lui Mastacan.

Si totusi, in minutul 85, a venit izbavirea. Florin Manea a scos din joben un sut din afara careului, pe coltul scurt, indeajuns de puternic si de plasat langa bara pentru ca portarul galatenilor sa nu aiba reactie. 3-3.

- Noroc cu asta. Atat am zis. Nu puteam sa ma bucur prea tare, iar ultimele 5 minute + prelungirile le-am trait cu inima cat un purice, transpirand si tremurand din greu.

Intr-un final, dupa niste ani de zile, caci asa mi s-au parut aceste ultime minute, s-a auzit si fluierul final.

Suporterii au navalit pe teren, au urlat, au zbierat, au cantat alaturi de jucatori, au facut hore si s-au stropit cu sampanie. M-am lasat si eu dus de val si am luat parte la aceste manifestari de bucurie, camasa mea Charvet fiind distrusa de catre sampania cu care am fost stropit din belsug.

Sarbatoare.

Link to comment
Share on other sites

De-abia cand s-au mai calmat lucrurile, am aflat ca emotiile noastre au fost in van si ca am fi promovat, tot de pe locul 1, chiar daca am fi fost invinsi.

Sportul a reusit sa intoarca rezultatul meciului cu Botosani pe finalul meciului, "studentii" obtinand dramatic promovarea, iar Delta Tulcea a fost egalata pana la urma de catre Viitorul Constanta, terminand doar pe locul 4.

clasa.png

- Tibane, iti vine sa crezi ? Unde eram acum doi ani si ceva, si unde suntem acum...

- Sa stii ca e incredibil. S-au intamplat atatea... Pacat doar de...

- Nu, nu incepe iar cu Andreea. Am mai vorbit despre asta. Las-o, macar azi, bucura-te ! Si hai ca tre' sa mergem la restaurant, la petrecere. Stii cum e-n viata... mananci, bei si mesteci Orbit. Hai, ca echipa deja a plecat. Bea Coman tot daca mai stam mult.

- Hai sa mergem...

Edited by Tibi
Link to comment
Share on other sites

Eu tot nu inteleg o chestie. Aia s-a despartit de Tibi dar boul i-a lasat masina? Pana mea, partea cu fotbalul e misto... aia cu dragostea imi provoaca palpitatii. E ca si cum as vedea un train wreck: dupa ce prind bani, barbatii de-obicei se desteapta, nu devin niste pisicute plangacioase si dependente de o femeie mediocra. Deci esti ditamai patronul, milionar in euro, tocmai ai promovat in A, vei deveni cunoscut la nivel national, te vei putea extinde si in alte afaceri... si tu mergi sa o pandesti pe aia la facultate, sa vezi daca se tine de mana cu altcineva.

Bine, partea nerealista e altceva: daca una ca Andreea prindea un astfel de prost cu bani, nu-i mai dadea drumul pana la faliment... ai cam supraevaluat-o in momentul despartirii, m-am pacalit si eu un pic cand credeam ca tipa are niste principii clare. Or, si cu principii si cu masina ta nu se poate...

Link to comment
Share on other sites

  • GeneraÅ£ia de Aur

superba ultima etapa :)

felicitari pentru promovare!

@Alexandru - tipa are principii clare, in viziunea ei desigur. doar nu poti sa le ceri ca principiile astea sa respecte logica :D, of, femeile astea...

Link to comment
Share on other sites

- Tibane... mai tii minte ca anul trecut, cam tot pe vremea asta, tot aici eram ? ma intreba cu nostalgie Irinel, care ma chemase in dupa-amiaza celei de-a doua zi de dupa meciul cu Dunarea la o terasa din Piata Sfatului.

- Da, ma, da. Tot asa, incercam sa ne revenim dupa sarbatorirea promovarii... Pai e frumos aici, intotdeauna mi-a placut.

- Sa stii ca e. Nu degeaba scrie pe umbrelutele astea "Kronstadt - probably the best city in the world".

- Da... clar. Ce Roma, ce Paris, ce Sydney, ce New York, ce Londra ? Brasovul, frate.

- Pai da cum, ma... Mai ales de cand au scris astia pe Tâmpa "BRASOV" ca la Hollywood.

- Da' stii ca inainte scria "STALIN" din copaci ? Cand s-a chemat asa orasul... dar si dup-aia... De fapt, chiar si acum, cica, daca te uiti atent se mai vede "ALIN". Bine, eu nu reusesc sa vad, dar ma rog...

- Comunistii aia nu erau sanatosi...

- Vai da' ce ma doare capul. A inceput Irinel sa se vaite, dupa un moment de liniste. Sa-mi bag p**a, cred ca azi-noapte am tras cea mai mare betie din viata mea...

- E p**a. Pleaca, ma...

- Serios, nu-mi amintesc sa fi baut atata alta data.

- Mars, ma. Pentru mine, asta nu intra nici in top 10.

- Pai tu Tibane, dac-ai inceput sa bei din clasa a cincea, normal. (ironic)

- Pe bune, chiar nu mi-e asa de rau, si cred ca am baut cam la fel ca tine. Cand iti pierzi cunostinta, cand nu-ti mai amintesti a doua zi nimic, alea-s betii adevarate.

- Aia-i coma alcoolica deja.

- Cacat. Ce ? Nu ti s-a intamplat niciodata ?

- Nu, si sper sa nici nu mi se intample. Sa inteleg ca tie ti s-a intamplat, nu ?

- Da. Bine, de fapt, numai o data. Stai, de doua ori. Dar o data mai ca lumea. Acu' cativa ani, cred ca vreo 6...

- Cativa, auzi... 6 ani inseamna un sfert din viata noastra.

- Ma rog, eram in vacanta de vara, pe la sfarsit. Venisem de la Poiana Sarata la Brasov pentru nu stiu ce chestie, si dupa vreo saptamana am plecat inapoi, chiar daca incepea scoala in scurt timp. Da' stiu ca am vrut neaparat sa merg, ca eram cu Andreea si na.

- Nu, nu, opreste-te ! A sarit Irinel ca ars. Nu vreau sa mai aud de Andreea. Sa schimbam subiectul.

- Stai, ma, ca nu despre ea e vorba, ea apare doar tangential asa. Stai sa-ti zic...

- Pfff, bine, hai...

- Si in fine, m-am dus eu la Poiana Sarata inapoi, nerabdator sa o vad pe... bunica... Cand am intrat pe usa, m-a si luat Daniel ca "Hai ca mergem la berar ! Doar noi baietii. Fa-te gata, ca plecam." N-am vrut la inceput, iti dai seama, eu venisem din alte motive.

- Bun, sari peste asta...

- Asa, pana la urma, m-a convins golanu' si am plecat. Cu tot cu Mihai si cu inca vreo doi. Am ajuns in Onesti, p**a mea, lume multa, muzica, distractie...

- Misto.

- Da, ma rog, nu ne-a placut. Populara, manelisti, multi prosti pe-acolo, betivi... Asa ca ne-am dus in parc. Apropo, in Onesti e un parc misto, imens, parcul asta "Central" de-aici din Brasov nici nu se compara. Si ne-am luat vreo doua sticle de coniac si vreo doua bidoane de bere, sa stingem. Imi amintesc si-acuma, coniacul era Cava d'Oro si berea era Harghita. In timpul asta, ma tot suna... bunica, ca a auzit ca am venit, ca sa ne vedem, ca p**a mea...

- Hai, ma, ca poti sa zici, termina cu "bunica"... mi-a zis Irinel, de parca dadea de la el.

- Si, ma rog, ne-am certat atunci, la telefon, ca eu ma duc "la distractie", si ea sta acasa singura si se plictiseste...

- Si de-aia ai baut pana ai intrat in coma ?

- Termina, ba, cu coma ta. Am baut, da, dar probabil ca as fi baut si altfel... Oricum, am baut eu ce-am baut si, la un moment dat, mi s-a rupt filmul. De tot.

- Ti-am zis, mie nu mi s-a intamplat... cum e ?

- M-am trezit a doua zi in apartamentul lui Daniel din Onesti si mi-au povestit astia ce am facut... eu nu-mi mai aminteam nimic. Ba, da' nimic ! Si nici dup-aia nu mi-am amintit. Mi-au povestit cum ne-am dus in discoteca, in "No problem", ca am inceput sa ma dau la femeile unora pe-acolo, ca am facut scandal, ca era sa ma linseze aia.

- Poate isi bateau aia p**a de tine, te minteau.

- Nu, ma, ca aveam stampila pe mana si aveam si un ochi vanat. Ceva a fost acolo... Asa, si dup-aia mi-au zis ca am adormit prin baie pe-acolo, ca a trebuit sa ma ia si sa ma care afara. Apoi, am adormit pe-o banca din parc si, pana la urma, m-au adus cu taxiul acasa la Daniel. Si cica si-n taxiu m-am certat cu soferul, a vrut ala sa ma dea jos, ca imi aprinsesem o tigara si incepusem sa cant.

- Prost esti, ma Tibane... Oricum, ma bucur ca n-am avut parte de-asa ceva, si cred ca nici n-o sa am. Dar pana una alta, pe mine tot ma doare capul de ma cac pe mine... Zi cu Metromul mai bine, sa nu mai vorbim de alcool ca mi se face rau.

Edited by Tibi
Link to comment
Share on other sites

- Cu Metromul... nici nu stiu, n-am prea avut timp sa ma gandesc. Inca ma straduiesc sa constientizez ce-am realizat.

- Pai iti zic eu: ceva ce n-a mai facut nimeni in Romania.

- Nu stiu daca-i chiar asa...

- Pai gandeste-te, Tibane. Sa promovezi din liga a 3-a in prima liga in doar doi ani ? Si de la 0.

- Pai nu stiu, CFR-ul parca a facut asa, si in scurt timp a inceput sa ia si titluri, cupe, sa-i bata pe Roma, sa faca egal cu Chelsea...

- Nu, nici macar ei. CFR-ul a stat doi ani in "B" pana sa promoveze.

- Ei, o fi mai fost cazuri in istorie... Dar, ma rog, intr-adevar, e o mare realizare si e aproape incredibil. Si ma bucur ca incet-incet am adunat si suporteri, am modernizat si stadionul.

- Da... ai vazut ieri... toti mosii erau cu bastoanele in aer, la finalul meciului, sarbatorind.

- Mai termina, ma, cu mosii, ca n-avem numai mosi suporteri. Sunt o gramada de copii care vin, cu tata, cu bunicul, sau in gasca. Si am vazut chiar si fete.

- Vorbind de fete... o mai chemam pe ospatarita sa ne mai aduca o cafea ?

- Clar.

- Eee, ce zici, Tibane ? Te-ai juca un pic cu ea, este ? m-a intrebat Irinel, dupa ce chelnerita respectiva ne-a luat comanda si a plecat.

- Mda...

- Hai, ma... zi ca nu-i buna !

- Este. Dar parca nu-mi arde...

- Pfff... Ba. A devenit serios, si-a aprins o tigara si s-a reasezat in scaun. Probabil c-am sa regret asta. Da' e clar ca ai ceva pe suflet si nu reusesti sa te descarci. Hai sa lamurim odata si-odata problema asta cu Andreea.

- Ce ? N-am, ma, nimic pe suflet, doar ca mai imi treb'e niste timp sa-mi revin. N-am inca dispozitia necesara sa ma uit dupa pizde.

- Prostii, parca tre' sa ai nu stiu ce dispozitie... De ce sa n-ai ? Zi-mi si mie care e faza, de tot suferi si te comporti ca un nebun.

- Ca un nebun, de ce ?

- Pai ai ajuns sa o filezi cand iese de pe la facultate... Asta ce-ti spune ?

- Vroiam sa o mai vad...

- Pentru ? Te-a lasat, e problema ei, pierderea ei. Ea e proasta. Oricum, n-am inteles prea bine motivul si m-am mirat un pic, dar asta e.

- Aha, bine-ai venit in club.

- Pe bune. Foarte surprinzator a fost. Sa te lase ea... Eu ma asteptam sa profite de tine si sa te toace pana la ultimul ban.

- p**a mea, de parca eu as fi fost un dobitoc si as fi lasat-o.

- Ba, cred ca da. Te comporti foarte ciudat in preajma ei...

- Irinel... in primul rand, ea niciodata nu mi-a aratat ca ar fi interesata de banii mei. Si cand i-am luat masina, mi-a facut o scena, ca se simtita jignita...

- Aha, sigur... Pai si acuma... de ce mai e Peugeot-ul la ea ?

- Pai bine, ma.... Masina aia pentru ea am luat-o. Nici nu i-o cer inapoi.

- Pai nu i-o ceri pentru ca inca mai speri sa va impacati, nu ?

- Nu, nu de-asta...

- Nu pe dracu'.

- Ce sa ma mai impac, ma... Nici nu-mi raspunde la telefon, de atata timp... Am vazut-o si cu altu' saptamana trecuta...

- Dar ce spune asta despre ea ? Daca ar fi fost corecta, n-ar fi pastrat masina.

- Nu stiu, poate crede ca o merita... s-a si obisnuit cu ea... sau poate a fost un mic gest de razbunare, naiba stie... Oricum, ma, daca e asa cum insinuezi tu, de ce n-a acceptat cand m-am oferit sa-i bag niste bani intr-un cont, pe numele ei ? Si putea sa ma lase dup-aia.

- p**a mea, cine stie... Cine dracu' poate sa inteleaga femeile ?!

- Nu, ma, deci mie mi-a demonstrat, daca mai era nevoie, cu despartirea asta, ca n-a fost interesata de bani. In plus, chiar n-a cheltuit niciodata sume exorbitante nici pe haine, nici pe bijuterii, nici pe nimic. Desi i-as fi dat.

- Auzi, Tibane, m-am gandit la altceva. Daca are un plan ?

- Adica...?

- Pai poate tocmai asta a vrut, sa te faca sa crezi ca nu-ti urmareste banii... sa se desparta de tine pentru un motiv principial, chipurile, apoi tu sa te duci in genunchi la ea simtindu-te vinovat... Apoi va impacati, va casatoriti, si pune mana pe bani.

- Bine, ma... Fix asa ! Ce p**a mea e Andreea ? O combinatie intre guvern si Meryl Streep ?

- Serios, ma. La din-astea stii cum le merge capul ?

- Termina, ba Irinele. O dai in paranoia.

- Crezi ? Nu stiu...

- Pai si dac-ar fi asa cum zici... lasa dracu' masina, sa para corecta pana la capat, nu ?

- Pai poate tocmai sa te deruteze... de-aia !

- Hai, termina, ca o sa ma doara burta de la atata râs.

Link to comment
Share on other sites

- Oricum, Tibane, eu in locul tau as fi facut cu totul altfel.

- Ia sa aud, ma desteptule... Ce ? Ce-ai fi facut ?

- In primul rand, i-as fi luat masina si as fi trimis-o in P***a ma-sii. Cum p**a mea sa-i ramana ei masina ? Du-te-n gura ma-tii de nesimtita.

- Asa... altceva...

- Si m-as fi bucurat c-am scapat de ea si nici n-as mai cauta alta. Pentru ce ? La banii tai, mi-as fi chemat in fiecare seara cate-o escorta de lux diferita, si aia era.

- Bine, vorbesti si tu asa...

- Serios, asa as fi facut. Si mi-as baga si p**a in el Metrom si m-as apuca sa colind lumea. O viata ai.

- Asta e, sa-i multumim lui Dumnezeu pentru diversitate si pentru ca nu ne-a facut pe toti la fel.

- Chiar nu te inteleg...

- Bai, in primul rand, ma F*t in ea masina. Ce sa fac eu cu ea sau cu banii de pe ea ? Cateva mii amarate de euro.

- Nu de-asta, dar sa nu se bucure Andreea de ea. Cum sa i-o lasi ei ? Mai ales dupa ce te-a parasit asa si te-a facut sa suferi atat.

- Ma rog, sa zicem ca sunt o persoana exagerat de buna, desi nu cred.

- Nu, esti o persoana exagerat de batuta-n cap.

- Merci... Iar partea cu escortele... chiar nu. Nu ma pasioneaza. Mie-mi plac relatiile stabile, legatura aia, sentimentul ala... ca esti alaturi zi de zi de o persoana. Ca esti doi intr-unul.

- Cacat... Daca vrei relatii stabile, uite ce primesti. Suferi ca un prost si o iei razna.

- Si-asta-i drept...

- Auzi, Tibane, dar am o alta intrebare pentru tine. Daca tot esti asa indragostit si nu-ti iese din cap Andreea, si esti convins ca nu-ti vrea banii si ca e corecta si ca te iubeste si ea... si toate vrajelile astea, de ce n-o cauti ? De ce nu incerci sa te impaci cu ea ? Adica, pana la urma, nu cred ca nu se mai pot repara lucrurile, avand in vedere motivul pentru care v-ati despartit.

- N-auzi, ma, ca nu vrea sa-mi raspunda la telefon ?

- Pai in loc s-o filezi ca un dement, te duci la ea si incerci sa vorbesti fata-n fata. Ii zici ca treceai din intamplare si p**a mea...

- Da, nu stiu, m-am gandit si eu la asta de sute de ori, iti dai seama, dar mi-e putin teama asa de reactia ei...

- Ti-e frica ca scoate cutitul sau ce p**a mea ?

- Serios, mi-e teama de ce mi-ar putea zice. Asa, macar mai sper...

- Tu te-auzi ?!

- Da, stiu... stiu ca e irational si prostesc, dar asa simt. Zi-mi tu ce sa fac...

- p**a mea, nu stiu, incearca sa vorbesti cu ea. Te faci ca ai dat din intamplare peste ea...

- Ai mai zis asta. Si ce sa-i zic ?

- In niciun caz ca ti-e dor de ea si tampenii din-astea. Ii zici ca arata bine, ca nu s-a schimbat, o intrebi ce mai face, p**a mea... o discutie normala. Te prefaci ca esti indiferent, ii zici ca-ti merge bine, cu fotbalul, cu astea, eventual ii spui ca ti-ai gasit pe altcineva... Iti zic eu, toate astea, dar mai ales ultima, o s-o enerveze. O s-o faca sa te vrea inapoi.

- Da, chiar asa, si tu doar te pricepi...

- Faci tu misto, dar eu as paria pe chestia asta.

- Ce chestie ?

- Ca daca faci cum iti zic eu, in scurt timp o sa fiti iar impreuna.

- Mars, ma... Mi-am luat un moment de gandire asupra sfaturilor lui Irinel, mi-am aprins o tigara si atunci m-a lovit. Ia stai, cred ca stiu de ce zici ca ai paria... Nu pentru ca ai incredere in planul asta "maret" al tau, ci pentru ca inca crezi in teoria aia a ta deliranta ? Nu ?!

- Ce importanta are ? As paria. Si, pana la urma, pe tine cu ce te deranjeaza ? Tu nu crezi in teoria mea, nu ?

- Normal ca nu.

- Atunci fa ce ti-am zis. Pe tine te intereseaza doar sa se intoarca la tine, nu ?

Edited by Tibi
Link to comment
Share on other sites

A doua zi, am convocat o sedinta la club, inainte ca toata lumea sa plece-n vacanta.

Insa, ajuns acolo, l-am gasit doar pe Adi.

- Unde-i toata lumea ? l-am intrebat.

- N-au ajuns inca. Ai ajuns mai devreme, ai zis la 12.

- p**a mea, pai si cat e ceasu' ?

- 11 si 10. Ce dracu', ma ? Inca esti buimac ? Inca nu-ti vine sa crezi, nu ? ma intreba zambitor.

- Da... De fapt, e mai bine asa. Cu tine vroiam sa vorbesc mai mult...

- Stai asa. Pana sa incepi... Uite ce-am primit pe fax azi dimineata. S-a ridicat si mi-a inmanat doua foi pe care le-a selectat din puzderia de hartii de pe biroul sau.

- Pai si cat inseamna in euro suma asta ? Stii ? Ma pierd in sumele astea mari exprimate in RON.

- 1.168.000.

- Si ne-au intrat in cont, gata?

- Da. Mi-a raspuns mandru. Cu banii astia, obtinuti "ca urmare a clasarii pe prima pozitie"(cita din fax), suntem pe plus.

- Cat ?

- Nu stiu exact inca... Oricum, destul de putin, vreo 60-70 de mii, dar important e ca suntem pe profit.

- Ne-am scos. Deocamdata. Adica, bine, ma asteptam, ca mi-ai zis odata ca vom primi o suma de genul asta daca promovam, dar nu ma asteptam sa-i primim atat de repede.

- Nici eu.

- Si al doilea fax ?

- Citeste-l.

- Da... asta nu ma intereseaza. Am aruncat ambele coli de hartie pe birou. Era o oferta de la SC Cambuur pentru Maksumic.

- Cum ? De ce ?!

- Pai 180.000 ? Maksumic e piesa de baza pentru noul sezon.

- Gandeste-te ca l-am luat pe 25.000 de euro, putem sa luam acum de 10 ori mai mult, dupa negocieri.

- Care 50.000 ? Ai uitat ca trebuie sa platim Chiajnei inca 25.000 clauza de promovare ?

- Chiar si asa... Eu zic sa te mai gandesti. Ar fi banii pe care i-am dat pe primele de promovare.

- Nu. Trimite-le, totusi, un raspuns. Au fost seriosi olandezii. Ne-au contactat oficial prin fax, n-au umblat cu manareli, cu discutii cu jucatorul, cu impresarii, sa vina aia sa bata cu pumnul in masa pe-aicia ca au oferta.

- Pai si ce raspuns sa le dau?

- Ca e un jucator indispensabil echipei noastre si ca nu ne despartim de el decat pentru 500.000.

- Bine, daca zici tu. Dar, iti spun, nu cred ca esti rezonabil.

- Zi-mi ceva nou.

- Asa, Adi, ca mi-am amintit. Cu licenta nu sunt probleme, nu ? Ca tot vad pe la televizor ca toate echipele au probleme... si astea care-au promovat acuma.

- Pai si ai vazut numele nostru ?

- Nu.

- Pai si-atunci ? Stai linistit, ca m-am ocupat. Avem un dosar beton. Indeplinim toate conditiile.

- Stai, ca acuma ca ai zis... Am vazut la comentariile unui articol... zicea un prost ca n-o sa putem juca pe stadionul nostru, ca tre' sa avem 7.000 de locuri si noi n-avem decat 2.000.

- Ai zis bine ca un prost. Bine, stie el ceva, ca normal asa e regula, dar nou-promovatele beneficiaza de un an de gratie sa-si puna la punct stadionul.

- Bun. Tare mi-e groaza la anul... De unde p**a mea bani sa scoatem inca 5.000 de locuri ?

- Asta daca ramanem si la anul in "A". (râde)

- Gluma-i gluma, desi, ma rog, ce-ai zis tu cu greu poate fi considerata o gluma, dar tre' sa facem ceva cu stadionul, vere.

- Ce sa mai facem ? A, bine. Suntem obligati sa punem turnicheti, camere de supraveghere, de alea nu putem scapa.

- Cred ca o sa ne coste si-alea... Pfff, si tre' sa punem la punct si sistemul de ticketing... Cate sunt de facut...

- Sunt, da, ce sa-i faci...

- Uite ce m-am gandit. Milionul asta de l-am primit acum... ce-ar fi sa-l bagam in stadion ?

- Ar fi dezastruos pentru bugetul clubului, aia ar fi.

- Pai nu, ca ziceai ca tre' sa ne vina vreun milion jumate' din drepturile de televizare la anul.

- Da, dar banii aia vin in rate, poate si cu intarzieri, cine stie...

- Nu conteaza, ne riscam. O sa mai injectez eu niste bani in club, nu-i problema.

- Treaba ta, eu zic totusi sa te abtii.

- Daca chiar e de ceva, vindem jucatori, nu mai e problema acum. Ne-am facut un nume, avem cativa jucatori doriti de alte cluburi...

- Bun, Tibicule, si ce sa facem la stadion ? Pe langa turnicheti si camere...

- Ma gandeam sa prelungim tribunele pana in capatul terenului. Si a I-a si a II-a. Oare cate locuri s-ar mai crea ?

- Eu stiu, tre' sa vedem cu arhitectii, aia cu care-am lucrat anul trecut, exact, ce si cum s-ar putea face.

- Aproximativ, cat zici ? Sa vad daca bate cu impresia mea.

- Am ajunge probabil la vreo... 4.000

- Eu ma gandeam la 3.000, dar mai bine suna aproximarea ta.

- Nu, ma, pai e loc destul. Eventual poate putem sa le mai si inaltam.

- Da... si dup-aia, cu timpul, va trebui sa construim si peluzele, sa ajungem la 7.000.

- Aia va fi ceva mai complicat. Si mai costisitor.

- "Cu timpul" am zis... Apropo de timp, oare cat vor dura lucrarile la tribune daca ne-am apuca acuma, cat mai repede ?

- Vor dura ceva, iti dai seama. Octombrie, noiembrie...

- Jucam pe Tineretului pana atunci, pana e gata. Tragi tu niste sfori.

- Ha. Cine ma crezi ? Mai ales ca am plecat de-acolo si l-am lasat pe Nicolae cu ochii-n soare.

- Ii platim chirie, da-l in p**a mea. De ce sa ne refuze ?

- O sa-ti ceara o chirie de o sa te inveti minte...

- Hai, no, lasa ca vedem. Deocamdata, sa te apuci de proiectul asta. Cat mai repede.

- Chiar asa, ce treaba am ? De ce sa merg in concediu ? N-am nevoie.

- Hai, ma... Lasa ca o sa mergi si-n concediu. Mai incolo.

In sfarsit, ajunsese la club si Robert. Aveam multe de discutat si cu el.

Edited by Tibi
Link to comment
Share on other sites

Dupa ce l-am felicitat si laudat inca o data, i-am spus si lui Robert de hotararea pe care-am luat-o impreuna cu Adi.

- Iar o sa jucam in exil ? m-a intrebat ingrijorat.

- Pfff, asta-i marea ta problema ?

- Pai este, ca nou-promovata sa nu joci pe terenul tau...

- O sa fie doar cateva meciuri, n-avem ce face, tre' sa marim capacitatea stadionului. Pe langa partea de regulament, gandeste-te ca o sa vina mai multa lume. 2.000 de locuri e putin.

- Da, bine, normal ca ma bucur, dar spuneam ca o sa ne fie un pic mai greu. Atat.

- Pe viitor, o sa ridicam si peluzele...

- Cum ? Pai si cu terenul de antrenament ce facem ? Intr-adevar, antrenamentele echipei aveau loc pe un teren aflat in spatele uneia dintre porti.

- O sa ne antrenam la baza "Brasovia" din Bartolomeu, unde se antreneaza si echipele de juniori. Cel putin pana ne facem o baza a noastra. Deocamdata...

- Da, banuiesc ca nu va fi asa o problema.

- Nu, nu va fi. Iti spun in schimb care va fi problema.

- Stai un pic. Pana sa zici, am si eu sa-ti spun ceva important. Parea foarte serios si chiar mahnit.

- Ce ? S-a intamplat ceva ?

- Nu stiu daca stii, dar nu voi putea sta pe banca si-n sezonul urmator.

- De ce ?! Ai vreo oferta din alta parte ? Lasa ca si-asa vroiam sa-ti propun alt contract. Mai mare.

- Nu, nu, nu despre asta e vorba.

- Atunci ?

- Nu voi putea sta pe banca din alt motiv. N-am licenta PRO. N-am decat licenta A.

- Ei da ? Pai si nu poti sa ti-o iei sau ce ?

- De-abia la anul pot s-o iau. N-am cum.

- Adi ? Nu putem face ceva in privinta asta ? Sa fentam cumva regulamentul ?

- Ce sa facem ? Adica, din cate stiu, poate sa stea antrenor principal interimar, dar doar pentru o luna de zile, dup-aia...

- Pfff, la asta chiar nu ma asteptam. E lovitura.

- Dar... a continuat varul meu... Putem face altceva. Gasim pe cineva cu licenta PRO si-l punem director tehnic. Se practica.

- Asa, da... Dar pe cine ?

- Nu stiu, tre' sa cautam.

- Ma rog, nu-ti fa griji, Roberte, ca rezolvam. Stai linistit, tu o sa stai pe banca si sezonul viitor. Nu scapi.

- Ei na, ma bucur ca nu vreti voi sa scapati de mine. (râde) Ziceai ceva de un nou contract...

- Da, acuma ca mi-a iesit porumbelul, asta e... Stii ca glumesc, oricum iti ofeream alt contract...

Intre timp, ajunsesera si Andrasi, cei doi secunzi ai lui Robert si Costica Enea, noul sef al departamentului de scouting. Doar nu puteam sa-l pun pe Irinel. De la Silviu Muresan incoace, n-a mai venit cu nimic...

- Bun. Acuma c-ati ajuns cu totii, vreau sa vorbim despre echipa. Vreau sa aud parerile voastre in legatura cu lotul cu care vom ataca urmatorul sezon. Poate vi se va parea devreme, dar cred ca tre' sa ne hotaram cat mai repede. Oricum, concediul vostru va fi mai scurt vara aceasta. In 4 iunie am fixat si reunirea lotului, deci cred ca trebuie sa ne miscam de-acuma.

- Eu propun sa nu facem schimbari radicale. Am incredere in jucatorii pe care-i avem, cu care am reusit promovarea. 2-3 transferuri cred ca ajung. (Robert)

- Da... nu stiu daca putem face asta. In primul rand, catorva jucatori le expira contractele acuma. S, personal, unora dintre ei n-as dori sa le prelungim.

- Care sunt aceia ? Stiu doar de Marginean. (Robert)

- Marginean clar nu va ramane, cred ca sunteti de acord cu totii. Are si 33 de ani, gata. Ar mai fi Tarlea...

- Cred ca putem renunta si la el... (Robert)

- Bun. Mai e Vali Stancu.

- A, nu. Vali a jucat constant bine, as dori sa-l pastram. (Robert)

- Da, ma gandeam ca asa o sa zici. Problema la el e ca i-am propus in primavara prelungirea, si ne-a cerut mult prea mult. I s-a cam urcat la cap, si sa fim seriosi, e bunicel, dar nu cred ca are stofa de Liga I. Eu zic ca ne vom descurca si fara el. Aducem pe altcineva. De acord ? De fapt, n-aveti incotro.

- Altcineva ? (Robert, dezamagit)

- Marius Nazare ar mai fi.

- Gasim jucatori mai buni, eu asa zic. (Costica Enea)

- Ce sa zic... ori cu el, ori fara el... (Robert)

- Deci pleaca si Mariusica. In rest, cred ca sunteti cu totii de acord cu decizia mea de a le prelungi intelegerile ambilor Manea, Coman si Cobra.

- Da, bineinteles. (Robert)

- Bun. Acum, sa vorbim despre cine va veni.

- Daca-mi dai voie... (Costica)

- Sigur.

- Eu am alcatuit deja o lista de jucatori, 5 solutii pentru fiecare post. In principal, m-am gandit la jucatori de la echipele care tocmai au retrogradat, acestia fiind cel mai usor de adus. Si in fiecare astfel de echipa, exista si jucatori buni. (Costica)

- Mda... probabil, desi nu sunt tocmai de acord cu ideea asta. Dar, banuiesc ca daca ii alegem cu foarte mare grija...

- Si pe langa lista aceasta, am inceput sa intocmesc alta lista cu jucatori care nu mai sunt doriti de catre cluburile lor. Bine, eu as propune sa mai astetam putin, pentru ca preturile lor vor scadea pe masura ce trece timpul... Si probabil, aceasta lista se va mari dupa ce incep reunirile loturilor... Apoi, pana se hotarasc antrenorii pe cine se bazeaza... (Costica)

- Deci, pe scurt, spui ca tre' sa mai asteptam... am inteles. Robert, ce zici, ne permitem ? Sau vrei sa ai lotul complet pe 4 iunie ?

- Iti dai seama c-as prefera sa am lotul complet la reunire, dar... sunt realist, stiu ca nu se va intampla asa. (Robert)

- Ai dreptate. Cand vreodata s-a intamplat asa ceva ? Bun, pai atunci asteptam. Oricum, vreau sa va vad consultandu-va intre voi, iar apoi sa veniti la mine cu propuneri. Sau la Adi, daca nu ma gasiti... Acum... mai are cineva de adaugat ceva ?

- Primele cand ne intra ? (unul dintre secunzi)

- Zilele astea... nu, Adi ?

- Da, saptamana viitoare cel tarziu.

- Hai, vezi cum faci, sa le dai cat mai repede. Poate n-au oamenii bani sa plece in vacanta...

Edited by Tibi
Link to comment
Share on other sites

20 mai 2012, Bran.

- Unde p**a mea o fi asta ? A zis ca iese la castel.

- E si multa lume, Tibane, e greu sa-l vezi. Suna-l.

- Stai asa...

- Alo, golane, hai c-am ajuns. Sunt aicia, in fata la castel. Unde esti ?

- A, pai vezi ca e o strada fix inainte de castel, la dreapta, probabil ai trecut. Acolo tre' sa vii. Hai ca te-astept.

- p**a mea, nu puteai sa zici din prima asa...

A trebuit sa merg cateva sute de metri pana am gasit un loc sa-mi intorc Tiguan-ul, iar apoi mi-am facut nervi asteptand sa treaca toate masinile de turisti egoisti, care nu ma lasau sa fac stanga. Pana la urma, n-am mai suportat si m-am bagat cu japca in fata unui Tico. Si daca nu se oprea, probabil ar fi incaput pe dedesubt.

- Cica la asta "strada"... asta-i ulita, da-o dracu'.

- Uite-l, Tibane, pe Daniel. Imi arata Irinel cu degetul Kia varului meu.

L-am salutat din faruri, iar apoi l-am urmarit vreun kilometru, pe drumuri semi-asfaltate, pana cand am ajuns la o vila.

- Numa' asa departe ai gasit ? l-am intrebat, in timp ce coboram din masini.

- Da, majoritatea erau ocupate. Dar e faina, nu ?

- Da, da... Sarbatorita unde e ?

- E inauntru. Hai, intrati.

Sarbatoream ziua de nastere a sotiei lui Daniel, care avea de facut cea mai frumoasa schimbare de prefix, implinind varsta de 20 de ani. Am intrat inauntru si am felicitat-o, inmanandu-i si cadoul de rigoare, iar apoi am intrebat-o:

- Si... ? Cine mai vine ?

- Te intereseaza o persoana anume ? Zambea cu subinteles.

- A, nu...

- Da... sigur ca nu.

- Nu, tu...

- Am inteles...

- Vine ?

- Da.

- Haideti sa facem gratarul ! s-a auzit vocea usor razboinica a lui Daniel. L-am ascultat si am iesit in curte, acolo unde se afla un gratar de gradina, din caramida.

- Auzi, golane, da' cine mai vine ?

- Pai... Mihai cu Mona, angajatii mei de la service, niste prieteni de-ai mei, de-ai nevesti-mii. Ne strangem ceva.

- A, stai, am uitat ca tu-ti faci prieteni imediat. Si la semafor, si in lift, si peste tot... Pai si tre' sa te duci dupa fiecare cand ajung, sa-i aduci pana aici ?

- Ei da, doar cu tine am facut asa, ca stiam ca nu te descurci.

- Du-te-n p**a mea atunci.

- Le zic la telefon, ma, si daca nu reusesc sa ajunga, asta e.

Palavrageala noastra era intrerupta, periodic, de catre sosirile pe rand ale invitatilor, multitudinea strangerilor de mana si introducerilor incepand sa ma plictiseasca. Dar, apoi, plictiseala s-a evaporat brusc, cand am vazut peste scundul gard un Peugeot rosu incercand sa parcheze intre alte doua masini. Dupa cateva incercari esuate, s-a oprit in alta parte, iar din el a coborat "drogul" meu blond-roscat.

A intrat pe poarta.

- Tibane, inchide gura. Mi-a susotit Irinel, mai mult in gluma.

Ne-a salutat zambitoare pe toti cei adunati in jurul gratarului, privirea ei neintersectandu-se niciun moment cu a mea, si ne-a intrebat mai degraba retoric daca sarbatorita e inauntru.

- Ai vazut-o, ma ? l-am intrebat pe Irinel de indata ce Andreea a intrat in vila. Nu i-e rusine...

- Ce vrei, Tibane ? E vara, e soare, e chef...

- Nu stie ca serile de mai, la munte, sunt friguroase ?

Edited by Tibi
Link to comment
Share on other sites

@totuldesprehostel: O intrebare care ma pune putin in dificultate. Simt ca tre' sa fac o gluma, si totusi nu-mi vine niciuna reusita in minte. :D

@Razwyx: Cand o veni Geanina Varga sa-mi ia un interviu, poate.

Y.o soy tu gatita, tu gatita

Así que explota como dinamita

Soy gata y araña

Aráñame el corazón,

El corazón...

Aráñame el corazón...

Aráñame el corazón...

- Prost e, ma, Daniel asta, ce muzica baga... De cand n-am mai ascultat melodia asta...

- Lasa, Tibane, reggaeton-ul. E timpul sa actionezi. Am mancat, am baut, acuma... Sau te-ai razgandit ?

- N-ai vazut ca nici nu se uita la mine ? Si e atat de penibila si de evidenta cum incearca sa ma evite, si totusi ii iese atat de bine... incredbil cat ma poate enerva !

- Daca vrei sa faci ceva, seara asta e ocazia ideala. Nu mai prinzi asa...

- Da, stiu.

- Si eu zic sa te grabesti, ca poate se combina cu vreun mecanic de-al lu' Daniel.

M-am dus la bar, mi-am turnat un whisky, apoi al doilea, si m-am indreptat, traversand salonul, spre Andreea, care se afla alaturi de sotia lui Daniel pe o canapea, vorbindu-si. Cand am ajuns in dreptul lor...

- Da ? m-a intrebat Andreea, flegmatica, ridicandu-si ochii spre mine. Primul nostru contact vizual. Atat tonul sau, cat si privirea sa patrunzatoare, m-au inghetat.

- Am venit sa vad daca dansezi, i-am spus fastacit sotiei lui Daniel, uitandu-ma doar la ea si ignorand-o complet pe Andreea.

- Da... cum sa nu dansez ? a venit replica, usor surprinsa.

S-a ridicat de pe canapea, si-a aranjat rochia, apoi ne-am indreptat spre mijlocul incaperii si am inceput sa dansam, pe o piesa lenta. Am intrebat-o la ureche:

- Se uita ?

- Nu.

- Nu m-a bagat deloc in seama pana acum... Si ai vazut si adineauri... Tie ti-a zis ceva...despre mine ?

- Nu. De fapt, ba da, mi-a zis la un moment dat: "Ia uite-l si pe prostu' ala cum sta cu alalalt prost... probabil discuta despre fotbal." (râdea)

- Atat ?

- Da... Uite, acuma se uita.

- Vai de capu' meu, parc-as fi la liceu... dar nici in liceu nu eram asa, chiar dimpotriva. De ce trebuie sa fie atat de greu ?

- Cine a zis ca trebuie sa fie ? Vrei sa vorbesc eu cu ea ?

- Nu, nu, nu. Lasa...

- Ala e telefonul, nu ?

- Nu.

Dupa ce s-a terminat melodia, m-am intors dezamagit la Irinel, care, vazandu-ma venind, a si inceput sa rada.

- Ce-a fost aia, Tibane ? Ai incurcat pizdele ? Andreea e aia in rochie scurta, rosie.

- Si ma-ta care-i ?

- Ba... ce dracu' ?

- In loc sa ma studiezi pe mine, mai bine ti-ai cauta si tu una. Te-ai uitat in jurul tau ? Sunt vreo doua...

- Da, le-am vazut si eu. Am pus ochii pe bruneta aia in verde.

- Pai si ?

- Mai beau un pic si ma bag.

- Daca stai sa astepti... poate ti-o ia altu' inainte.

- Cine sa mi-o ia ? Numa' distrusi pe-aicia.

Edited by Tibi
Link to comment
Share on other sites

- Si... cred ca poti sa-mi zici acuma cum te cheama..., incercam eu sa intrerup linistea stanjenitoare. Frustrat de indiferenta si evitarile Andreei, dar si enervat de catre Irinel, am invitat-o la dans pe "bruneta in verde", iar de-acolo lucrurile au "degenerat". N-a trecut mult timp si ne-am luat limbile-n gura, iar mainile mele au inceput sa coboare pe corpul ei. Acum, iesisem afara, in curte, sa scapam de nivelul inalt al decibelilor dinauntru si sa luam un moment de respiro dupa cele cateva dansuri impartasite.

- Cristina.

- Frumos nume... intotdeauna mi-a placut.

- Serios ?

- Da... Si... esti prietena cu sarbatorita ?

- Suntem colege la salonul de coafura.

- Aha. Interesant. Tu... nu ma intrebi pe mine care e numele meu ?

- Pai eu ti-l stiu pe-al tau.

- Cum asa ?

- Eh...

- A, ai zis ca esti colega cu...

- Da, si de la ea, dar te-am vazut si-n ziare... stiu cine esti, stiu cu ce te ocupi.

- Nu mai spune...

- Da, pai sa stii ca noi, coafezele, suntem printre persoanele cele mai informate.

- Da, uite, nu m-am gandit...

Era ceva nou pentru mine, din mai multe puncte de vedere. Trecand peste faptul ca n-a trebuit sa ma prezint acestei fete, faptul ca sarutam dupa atata timp alte buze fata de cele ale Andreei si nu era ciudat, ci din contra, placut, ma binedispunea... Faptul ca ne intorceam unul altuia fiecare zambet ma facea sa simt, pentru prima oara, nu doar sa gandesc, ca viata poate continua si fara Andreea.

Imi placea Cristina, ma atragea. Avea niste ochi verzi incredibili, cu adevarat tulburatori.

In plus, intotdeauna am avut impresia ca-mi plac mai mult brunetele. Adica, cel putin asa as raspunde unei intrebari dintr-un chestionar cretinoid, tipic revistelor, de genul "Ce preferi ? Blonde, brunete sau roscate?". Ceea ce e ciudat, dat fiind faptul ca iubirea vietii mele e tocmai... opusul unei brunete, Andreea avand o culoare a parului destul de inedita, rara... blond-roscata.

- Ia uite ce frumos e cerul..., mi-a spus, luandu-ma de mana.

- Da, e superb. "Ce p**a mea e asa frumos ?" imi spuneam in gand.

- Sunt asa de multe stele...

- Si toate sunt incantatoare. "Acuma ti-ai dat seama ca sunt multe stele?"

- Auzi, cand te uiti spre cer, n-ai impresia ca esti mic ? Ca nu insemni nimic...

- Ba da, mereu. Dar stii ce fac ? Incerc sa nu ma uit atat de des. "Cat ai baut, fato ? Sau esti o coafeza cu inclinatii filosofice ?"

- Hai, mai, eu vorbeam serios...

- Asa e, da, e normal sa ai impresia asta, ca nu insemni nimic, dar... gandeste-te ca noi... suntem vii. Multi ar spune ca asta e cel mai important lucru din tot universul. "Ce te-as urca pe peretele asta..."

- Da, dar pentru cat timp ?

- "Am spus cu voce tare chestia cu peretele ?! Aaa..." Ce sa-i faci... orice lucru bun dureaza putin, am incercat sa folosesc un ton cat se poate de grav, pentru a parea profund. Auzi, nu vrei sa intram inauntru, ca mi s-a facut putin frig ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy