Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Cantonamente Fm 2011


Iosuagabriel

Recommended Posts

Salut , Am si eu o nemalurire in legatura cu seria FM , am ales 2011 pentru ca pe acesta il joc momentan dar ceva nu mi se pare ok sau ma face confuz si anume ca nu exista cantonamente . Adica nu poti crea o perioada de timp sa spun 2 sau 3 saptamani in care sa faci sau sa impui un antrenament mai intens si echipa sa se concentreze mai mult pe conditia fizica sau pe mecanismele de joc sau etc. Stiu ca exista match preparation dar aia e ceva constant ce il ai constant si acolo poti controla doar tactic echipa , eu mi-as dori sau consider ca ideal ar fi ca inainte de inceperea sezonului sa poti alege o perioada de timp in care sa fixezi tipul de antrenament si sa poti crea si amicale , ca sa dau un exemplu ca si echipele romanesti care au plecat in Antalya , sper ca m-a intelege cineva :pray: . Daca cineva are vreo explicatie de ce nu exista asa ceva , sau cum pot totusi face o chestie de genul multumesc anticipat .

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

exista asa ceva si se numeste training.

te duci in sectiunea respectiva si creezi un program de antrenament pentru toti jucatorii (daca vrei si portarii baga-i si pe ei) si in acest program de antrenament pui aerobic si fitness la maxim.

ca sa nu-i tulburi/zapacesti pe jucatori denumesti acest program "cantonament". dupa 2 sau 3 saptamani intri din nou la training si muti jucatorii pe un alt program de antrenament.

Link to comment
Share on other sites

Da , asa e , nu mi-e greu sa fac schedule la training , dar ideea e ca tot acasa fac atrenamentele alea , eu ma gandeam la ceva mai complex , sa poti pleca intr-o locatie , sa alegi antrenamentele , etc dar si sa impui programul zilnic la jucatori , sa aleg cate antrenamente pe zi , sa pot alege cat timp liber dau jucatorilor , adica ceva mai profund si complex , la asta ma gandeam , in fine pana la urma e doar un joc si daca jucatorii mei sunt match fit sunt multumit si fara ideile mele , multumesc .

Link to comment
Share on other sites

FM e extrem de complex si acum (nu stiu daca e si "profund" asa cum ai dori tu), daca ar mai introduce si detaliile astea in joc, am juca 3 zile zi si noapte numai ca sa trecem de presezon. :)

Si, in plus, detaliaza-mi si mie importanta lucrurilor "cat timp liber le dau jucatorilor" si "impunere program zilnic" pentru un joc ce simuleaza managementul unei echipe de fotbal. Tu vrei sa existe optiunile "Give players apple pie to eat", "Do not allow Messi to eat fast-food", "Do not allow player X to go to bar" sau "Do not allow player Y to dance all night" ? Astea sunt pentru jocuri gen SIMS, nu ma intereseaza pe mine viata privata a jucatorilor, ce mananca in cantonament, la ce filme se uita sau ce fac ei in timpul liber, ca nu joc CanCan Manager ci Football Manager.

A, ca in realitate sunt destul de importante si chestile astea asta pentru un antrenor, e alta treaba. Mie imi place sa joc varianta actuala, ca oricum am destule de facut fara sa intru si mai adanc in amanunte si in viata jucatorilor.

Succes in cariera / cariere !

Link to comment
Share on other sites

Sunt de acord cu tine Vallygl , desigur nici chiar asa : "Give players apple pie to eat", "Do not allow Messi to eat fast-food", "Do not allow player X to go to bar" sau "Do not allow player Y to dance all night" ? nu ar fi prea comod jocul , dar totusi cred ca unele detalii fac football-ul mai frumos , probabil ca cer prea mult de la un simulator , numai ca de exemplu daca as avea in realitate cativa jucatori sub "comanda" ar fi necesar sa ma implici profund .Inchei zicand ca imi place foarte mult seria FM eu il joc doar din 03-04 si cu el imi pierd zilele , dar unele lucruri as imbunatati la el , multumesc frumos pentru raspuns si rabdare .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy