Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Joc Pierdut


eduard lucian

Recommended Posts

Ciao! Ma numesc Eduard si locuiesc de ceva ani in Italia. Sunt un pasionat al jocului FM (am varianta 2011). Am ales campionatul Angliei si am jucat cu aceiasi echipa (Stoke City) sapte sezoane (ore bune de joc). Dar zilele acestea, intr-o dimineata, nu am mai gasit nimic salvat. Sunt absolut convins ca seara am cand am inchis jocul era totul ok. Era zero, nimic. Eu pentru a juca folosesc (sunt obligat sa folosesc) Steam. Nu stiu cum e in tara. Pe Steam am si FM 2010, ei bine am controlat dar si acolo era jocul pierdut, zero. Ce e de facut? Este vreo speranta?

Link to comment
Share on other sites

Ciao! Imi cer iertare, fiind nou pe forum nu am gasit, se vede, din prima locul potrivit sa-mi vars oful. Eu cu echipa mea din Anglia ajunsesem in 2018. Seara am jucat putin si am savat ca de obicei partida. Dimineata cand am redeschis jocul nu mai era nimic (ceva din vechiul joc totusi este si anume statistica ca am indeplinit nu stiu cat la suta din obiectivele de joc - aceasta statistica este pe fereastra STEAM). Pentru unul care a platit aproape 50 de euro pe joc nu este o senzatie prea placuta sa ramai asa in aer... Si am platit tot aceiasi suma si pentru FM 2010, nici aici, jocul savat (pe care totusi nu-l mai jucam - am renuntat firesc pentru varianta noua) nu mai era. Asadar ceva a sters tot pe amandoua FM-urile. Intre timp am inceput de la zero, dar nu cu acelasi elan... M-am inscris pe forum sperand ca solutia este la indemana, dar presimt ca e in van.

Link to comment
Share on other sites

Ciao! (Raspund lui Caudio). Nu stiu precis cum se intampla la voi, dar eu ca sa joc trebuie sa fiu obligatoriu conectat le net (exista si varianta ofline, dar "stapanul" STEAM nu o recunoaste). Asadar cu net-ul in functiune intru pe STEAM si de acolo apas pe butonasul "gioca". Se incarca si imi apar cateva optiuni: 1) o noua partida, 2) ultima partida savata, 3) "carica partida", adica alege dintre partidele savate. 4) o partida pe net. Asta e. Am controlat in games nu e nimic. Cele bune

Link to comment
Share on other sites

Eduard, mai tii minte cand s-a salvat, a fost dus pana la capat? Nu stiu exact cauza problemei tale, mi se pare curios sa nu mai gasesti salvarea.

Pe viitor, cel mai bun sfat e ca salvarea la care tii foarte mult si ai investit ceva timp in ea, sa o ai bagata in seif. Adica dublezi sau triplezi salvarea. Good luck!

Link to comment
Share on other sites

Damn , trebuie sa spun asta , desi sunt putin offtopic.. Erau niste studente din Anglia venite in vacanta la Bran acum cativa ani , noi fiind in cantonament , hai sa ne "inhaitam" cu ele :D.. Cand le-a intrebat antrenorul nostru ce-au invatat in romana de la noi , au inceput : "Fu..-ma acum te rog" , "Trage-mi m**e" , si alte chestii de-astea :)). Oricum ele habar nu aveau ce spun , inchipuiti-va doar ce fata a facut antrenorul cand a auzit ce le-am invatat :)).. Asta ca o paranteza la injuraturile din alte limbi , pe care vrei nu vrei , le inveti imediat. Cat mersul piticului in panta am bagat cantonamentul ala :blink:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Revin. Un coleg mi-a sugerat sa ma uit mai bine in caculator, sa gasesc totusi arhiva jocului pierdut. Si asa a fost, am gasit datele jocului ce le credeam pierdute. Dar nu puteam sa le deschid. Atunci, tot colegul meu mi-a sugerat sa copii documentul si sa-l descarc in partea de FM ce functiona. Am facut asa si dupa doua saptamani de "neliniste" am din nou echipa mea engleza de antrenat. Ei bine, va scrie unul care are la acest moment 299 ore jucate doar in FM 2011 (cel putin asa spun statisticille). Cat despre injuraturi si alte cele, din umila mea experienta de martor ocular pot spune ca poporul acesta e destul de inventiv (asadar nu trebuie limitat la numarul de 10). Bine, nici cu poporul meu nu mi-e rusine... Dar sa ne laudam cu cele bune, nu cu cele rele.

le

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy