Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Tactica Viitorul Constanta


dngrs

Recommended Posts

Cred ca aproape toata lumea de pe forum a jucat in ligi inferioare, chiar si mult sub Liga a 2-a din Romania. Nu exista o tactica universala, trebuie sa folosesti jucatorii pe care ii ai si care sunt de nivelul ligii in care joci, sa vinzi "petardele" daca se poate (daca au salarii mari poti sa incerci "terminate contract") si sa completezi lotul cu jucatori care te pot ajuta si sunt liberi de contract. Tactica o faci functie de jucatorii pe care ii ai, sa pui cel mai bine in valoare punctele tari ale lotului pe care il ai la dispozitie si sa incerci sa acoperi din asezare si instructiuni de joc punctele slabe.

Atributele e normal sa fie multe sub 10 la majoritatea jucatorilor insa trebuie sa vezi daca atributele cheie pentru acel post sunt decente in cazul jucatorului, fara a lua in seama alte atribute; doar strictul necesar. Daca respectivul e total varza si nu are nici macar cateva atribute acceptabile pentru postul pe care joaca, incerci sa scapi de el.

Cam asta ar fi, in rest multa inspiratie, rabdare si noroc! O sa ai nevoie...

Link to comment
Share on other sites

e vreo lista buna de jucatori liberi (care sa si vrea sa joace ligi mici)? am incercat eu sa vorbesc cu unii si am reusit sa schimb portarul :D (cautam dupa stats cheie ~10)

eu normal ca incerc sa pun o tactica dupa ce stiu ei dar sunt foarte foarte slabi asa ca nu ma pricep (chiar nu vreau sa retrogradez din primu an :)) )

Link to comment
Share on other sites

N-o sa retrogradezi. Exagerezi cu atribute sub 10 la toti. Sunt totusi niste atribute pentru Liga a doua din Romania, tu ce ai vrea? Jocul e prea simplu ca sa ceri sfaturi cu tactici, sau mai rau sa dai reload. Iti da bani cat cuprinde de nicaieri si jucatori extraordinari liberi de contract, asa ca da-i drumul la treaba.

Dupa 3 ani o sa postezi aici cum ai luat campionatul cu Viitorul.

Link to comment
Share on other sites

iti dau eu cativa jucatori cu care am luat campionatul in liga 1 dupa 3 ani..

anafri

ansong

nafiu

chapanga

perenye

misic

denis masina

bakala

mirsho ngassa

ahodikpe

sillah

abbe ibrahim

sun jucatori foarte ieftini unii sunt si liberi de contract..daca tot te plangeai de atribute,o sa vezi ca sunt cu mult peste liga a 2.a romaneasca. Succes

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy