Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


In Sfarsit...


dragoscl

Recommended Posts

In sfarsit l-am detronat pe 'extraterestrul' Messi suflandui acestuia Balonul de Aur in sezonul 2020-2021.Neymar a avut un de exceptie marcand 73 de goluri in 67 de aparitii avand si 30 de asisturi.Pe locul 2 s-a clasat Pjanic jucator ce a trecut pe la chelsea,venint liber de contract de la lyon si vanzandu-l pe acesta dupa 4 sezoane la At Madrid cu 8 milioane de euro.Locul 3 a fost ocupat de Sissoko alt jucator ce a trecut prin curtea clubului Chelsea,cumparat pe 13 mil si vandut la Barca pe 15 milioane dupa 7 sezoane.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Chicharito era pe Listed, si a acceptat lejer 16k salariul pe saptamana, facand un efort bugetar de 1.2 kk plus monthly instalments 12 luni 1kk .Poate a fost bug la acel moment eu m-am bucurat ca a acceptat.

PS: Premiile editate bani plus reputatie 7500 cele 7-8 echipe mai stabile si mai vazute prin Europa.Plus ca rezerva lui Chicharito a fost Mario Gomez luat free.In rest jucatori romani 70% crema ligii I , dintre care un bun ajutor a fost primit de la Eric un AMC/ST pe post de STL ca sa ajute atacantul dreapta.

Link to comment
Share on other sites

Pai si frate, tu ce satisfactie mai ai jucand daca editezi baza de date ? Nu inteleg...Ca sa vezi, foarte realist, Mario Gomez si Cicharito la Dinamo !

Pai nu mai bine pui tu la Dinamo din editor reputatie Worldwide, editeaza bugetul si pune 500 de milioane de euro pentru transferuri, adu-i pe Casillas, Dani Alves, Pique, Hummels, Messi, C. Ronaldo si Neymar plus Pastore si Gotze (cadou de la Borcica pentru ca sunteti "caini pana la moarte si dincolo de ea") si apoi sa vezi distractie cum bati Barcelona cu 8-0 in finala Champions League inca din primul sezon. ;) Nu trebuie sa te mai chinui cu petarde gen Gomez, nu mai zic de alde Chipciu, Liviu Ganea sau Parvulescu...

Apoi vino pe forum si zi-ne si noua cat de tare e Dinamo si cat de slabi suntem noi ca nu putem sa batem nici pe Steaua daramite pe Barcelona... :oldman:

Link to comment
Share on other sites

Database am editat sa dau sanse cat mai multor echipe fara sa ma aplec catre Dinamo, transferurile au venit de la sine. Nu am facut decat sa demontez mitul Messi care poate fi depasit usor cu sau fara "edit-uri".Acei jucatori nu au fost adusi prin Editor au fost transferati unii chiar repatriati dupa 2 sezoane.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy