Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Minas'S Careers

Featured Replies

• Author
Scottish_Second_Division_Overview_Stages

Dupa 11 etape in SSD ii las pe cei de la Rengers si in curand dupa ce o sa ma mai acomodez cu nervii creati de FM 14 pana acum, o sa inccep ceva serios, probabil o sa aleg si NSCR si o sa ma pu pe o cariera lunga, inca nu stiu cu cine voi incepe dar mai inatai sa "se mai aseze unele lucruri".

Numai bine!

• Replies 355
  • Views 71.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Author

M-am calmat :P..ma gandesc maine sa apas "new game" in FM13 dar momentan nu stiu ce echipa sa aleg. :whistling:

Dupa o aventura mai mult decat superba sin FM12 cu CSMS Iasi :campion: , parca ma tenteaza sa vad ce as putea face cu ei (again) \, sa incerc 2 tactici noi, dar ma gandesc sa nu apara monotonia in story / cariera.

Daca cineva are o sugentie legat de echipa care mi-ar da batai de cap intr-un sens bun, care sa ma puna pe "butonat" fm-ul astept opinii. Specific doar ca am pus NSCR :ro: si as prefera un maxim liga 3, dar nu exclud si o aventura in afara gen Anglia, Germania sau Franta (exclus marii giganti sau cei ce tind sa devina asa, avand un potential financiar fantastic).

c'ya! ;)

Edited by minasthiryt

Romania:FC Bihor

Anglia:Portsmouth/Wolves

Germania:St. Pauli

Franta:Clermont Foot

Spania:Hercules/Oviedo

Italia:Bari/Reggina/Empoli