Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Minas'S Careers


minasthiryt

Recommended Posts

  • Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Revin cu scuzele de rigoare si nu cu o veste destul de buna si iata de ce;

21111362878191869064.png

Am avut cateva probleme cu laptop-ul plus un mic virus si iata:

ASTA S-A INTAMPLAT dupa ce terminasem sezonul 7, pentru care va sunt dator cu cateva detalii si incepusem chiar binisor sezonul 8, cu meciuri destul de bune.

Sezonul 7 a fost dintr-un anumit punct de vedere Fantastic, iar din alt punct de vedere Dezastruos si o sa va zic si de ce:

- sa incep cu partea dezastruoasa si aici este vorba despre evolutiile echipei in Europa League acolo unde dupa preliminariile cu MARIBOR (1-2//1-0) si DINAMO MINSK (3-4/2-0) am nimerit intr-o grupa cu Motherwell, Sunderland si LOSC Lille si desi ma bateam cu Sunderland pt locul 2 in grupa nu am reusit sa acumulam decat 3 pct.

- partea frumoasa a fost campionatul, acolo unde spre deosebire de EL am avut evolutii destul de constante si doar Otelul, CFR, Dinamo sau Rapid au reusit sa ne puna piedici spre prima pozitie. Desi la un moment dat Dinamo venea tare din urma, am reusit performanta de a termina pe 1 la 12 puncte de ocupanta locului secund.

- am reusit sa castigam si Cupa Ligii Ursus in schimb am ratat sansa de a face un 'trio" si asta pentru ca Dinamo a castigat Cupa Romaniei.

Nu va pot pune prea multe SS insa hai sa vedem macar meciurile, clasamentul si un player stats:

45711324677106291382.png

97672008805161092498.png

80915538351298882233.png

86102232222239222006.png

De admirat a fost evolutia Otelului in EL acolo unde a trecut pana in al 2 lea tur eliminatoriu dupa grupe fiin eliminati de Villareal care avea sa joace finala cu Arsenal. Romania reusise sa adune ceva puncte in Europa si noi vom juca in seznul 8 direct in grupele UCL. Liga 1 era pe locul 11 in clasamentul campionatelor.

Toate bune si frumoase, un sezon fantastic in care am mai adaugat un trofeu, NOU, in palmaresul meu ca si head coach dar totodata in vitrina clubului, cu o istorie ..nu prea bogata.

Incepusem sa joc sezonul 8 si chiar echipa incepuse binisor campionatul luptandu-ne cu Dinamo in fruntea clasamentului in timp ce in Grupele UCL am cazut cu Manchester Utd, Bayern si FC Basel.

Eram clar echipa care va incerca sa obtina locul 3 sau sa nu se faca de rusine. Batusem in primul meci la Basel cu 1-2 dupa ce ei condusesera cu 1-0 iar acasa cu Bayern am surprins pe toata lumea, germanii au avut 0-2 insa am revenit si am egalat, 2-2 insa in ultimul minut de joc ei au reusit golul victoriei castigand la limita 2-3 pe Emil Alexandrescu acolo unde toti se asteptau la o victorie clara a germanilor si dupa 2 etape in UCL eram pe 3 dar la egalitate de puncte cu Man Utd, 3 pct.

Iata ce SS am apucat sa dau pt sezonul 8, pana a aparut problema:

14814858451246191220.png

41694345335727817632.png

48117110627821692879.png

Vroiam sa fac o altfel de prezentare pt sezonul 8 si imi notam rezultatele si iata ca vi le pot oferi (C - campiona CR - Cupa Romaniei UCl - Uefa Champions League CLU - Cupa Ligii Ursus):

C - Timisoara - 0-2

C - Viitorul Ct. - 4-0

C - Rapid B. - 1-2

C - Otelul - 0-2

C - FC Brasov - 1-1

C - CFR Cluj - 3-0

CLU - Rm. valcea - 1-4

C - Vaslui - 3-3

UCL - FC Basel - 1-2

C - Steaua - 0-1

CR - Luceafarul Oradea 2-2 1-3p

C - Gloria Bistrita 1-2

UCL - FC Bayern 2-3

C- U Craiova 0-2

Inca ceva ce vroiam sa va spun e ca presedintele clubului M. Ursu mi-a mai facut o surpriza pe la sfarsitul sezonului 7 acceptand o oferta pt Luka Burcul un AMC ® / ST tanar pe care eu contam pt viitor si a acceptat la fel ca si in mai vechiul caz Adebayo John, o suma destul de mica si l-am avertizat: "La urmatoara decizie pe care o iei legat de echipa, staff, baza de antrenament fara sa imi ceri opinia, ne strangem mainile si ne luam ramas bun".

Salvasem si urma meciul cu Man Utd din deplasare in UCL si apoi aparut problema respectiva :(

Am sa dezinstalez jocul seara asta insa nu cred ca tine de chestia asta ci de salvare si din cauza ca am avut probleme cu ativirusul, dar am sa incerc.

Faza e ca am un back-up la salvare dat de FM (autosave) singur si e chiar dat inaintea ineputului de sezon 8, dar parca mi-e groaza sa joc din nou meciurile alea, plus ca nu va mai fi acelasi calendar si aceeasi grupa in UCL mai mult ca sigur.

Am sa vad ce voi face, pana atunci va urez multa bafta tuturor!

C'ya!

Edited by minasthiryt
Link to comment
Share on other sites

Aiurea faza cu salvarea...sper sa reusesti sa o recuperezi, desi nu prea sunt sanse. E pacat, deoarece era o cariera frumoasa. Poti insa incepe alta, cu alta echipa, poate in alta tara, unde e mult mai greu sa castigi campionatul.

Multa bafta !

man am un back-up la acest story pentru ca stii ca FM-ul la o anumita perioada isi da singur save, aveam un .v02 care si acum il am si e singurul fisier/salvare care jocul o incarca insa aceasta salvare e undeva imediat dupa finalul seznului 7 ORI eu deja incepusem sezonul 8 si il incepusem chiar bine. O sa ma gandesc ce sa fac....vad eu...seara asta.

;)

Link to comment
Share on other sites

  • Romania Research Team

Chiar tampita faza, sper din tot sufletul sa o recuperezi, daca nu, precum a zis valy, poti incepe undeva in strainatate. Am observat ca esti un manager de cursa lunga, asa ca iti propun sa pornesti si mai de jos, liga a 5a sau liga a 6a din Anglia.

Link to comment
Share on other sites

Chiar tampita faza, sper din tot sufletul sa o recuperezi, daca nu, precum a zis valy, poti incepe undeva in strainatate. Am observat ca esti un manager de cursa lunga, asa ca iti propun sa pornesti si mai de jos, liga a 5a sau liga a 6a din Anglia.

multumesc de incurajari insa chiar as vrea sa continui la CSMS Iasi chiar daca va trebui sa REincep sezonul 8, insa nu pot da incapoi de la proiectul cu Iasiul mai ales acum cand am ajuns in UCL, poate am sa ma gandesc la o plecare in pauza de iarna sau dupa finalul sezonului 8.

Cu CSMS Iasi imi lipseste Supercupa Romaniei, am jucat finala de 3 ori, plus ca in Europa desi am facut o figura frumoasa pana acum, exceptand ultimul sezon, nu cred ca voi reusi in sezoanele apropiate sa ma ating de vreun trofeu, desi am adus bugetul pe linia de plutire iar CSMS a mai crescut in reputatie, e greu sa aduc jucatori ffff buni, insa in 4-5 sezoane maxim daca as putea sa joc o semifinala sau finala si asta pt ca urmaresc marile cluburi si alea nu-s ca Steaua sau Dinamo, ori CFR sa transfere 'petarde" ci aduc jucatori fantastici plus ca pana si in EL, datorita formatului, apar si echipe precum Inter, Juve sau Tottenham de care e greu sa treci...proiectul meu era pana in 2047 cu CSMS ...un trofeu european, dar e greu..

Ar mai fi o solutie, dupa o perioada sa plec de la Iasi, la un club mai puternic sau invers la ceva mai...'mic" si poate pana in 2047 revin la Iasi si voi putea atinge acel obiectiv maret.

Va tin la curent oricum....

Edited by minasthiryt
Link to comment
Share on other sites

Reia sezonul 8,asta e cu salvarea,si eu am pierdut salvarea cu Notts County(definitiv) din cauza unei pene de curent si un sezon intreg cu Dinamo(si am rejucat tot sezonul '15-'16).E pacat pt ca ai rezultate,ai creeat un club puternic si cred ca ar urma performante din ce in ce mai bune,nu mai spun ca story-ul tau e printre cele mai urmarite!

Link to comment
Share on other sites

Felicitari pentru titlu!

Daca nu reusesti sa-ti recuperezi salvarea sau poate, cum ai zis si tu, groaza de a repeta, ai putea incerca o noua cariera - reconstructia unei echipe mari(Arsenal, Inter), aducerea in primplan a unei formatii celebre(Nottingham, As Cannes, Torino)...

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Eu am mai spus aici pe forum dar vad ca nimeni nu ma asculta. Setati autosaveul macar odata pe luna si sa se salveze rolling 3 files ... asa macar pierzi doar 1 luna nu 1 sezon sau intreaga salvare. Bafta in continuare!

Edited by BurticAndrey
Link to comment
Share on other sites

83229946451094415241.jpg

Salutare...

iata ca revin dupa o pauza pricinuita, dupa cum stiti, de unele probleme. Am facut tot ce am putut sa recuperez salvarea dar mai mult decat acel back-up facut inaintea sezoului 8 nu am reusit sa obtin.

Sa va raspund si la ultimele posturi: m-am gandit sa incep o noua cariera insa momentan, nu stiu de ce, sunt prea 'legat" de acest story :D si legat de problema cu autosave, si eu am setat acel autosave insa iata ca ultimul autosave a fost dat inaintea inceputului de sezon si nah....oricum eu am obiceiul sa salvez dupa maxim 4-5 jocuri dar iata ca nu neaparat asta a fost problema, dar hai sa revin la story.

Am castigat si titlul in Liga 1 si in acest al 8 lea sezon ce urmeaza vom juca in UCl, insa va fi greu.Stiu ca am luat titlul, surprinzator, dupa primul an cand am refacut mai toata echipa...reconstructia...si desi nici unul din jucatori nu s-a afirmat formidabil, unitatea echipei si constanta in evolutii a dus la acest rezultat; TITLUL DE CAMPIONI AI ROMANIEI.

Dupa problemele aparute m-am trezit totusi si cu o surpirza placuta, iata;

27014864219082676235.png

Frumos, nu?! Arsenal chiar a vrut sa ma aduca pe banca tehnica insa am refuzat. In urma acestui contract de colaborare ei ne-au si trimis doi jucatori (Uoattara si Gazarjan) sub forma de imprumut, un fundas, chiar destul de bunicel si un st.Primul chiar are sanse sa prinda echipa.

Iata si cum au mai evoluat lucrurile in ceea ce priveste raportul veniri / plecari:

53537597870044749232.png

Mai vreau sa aduc un tanar ML, roman, de la Vitorul Constanta insa sansele ca el sa semneze cu noi sunt cam mici, asadar cam asta va fi lotul pt sezonul 8:

54010263068521293062.png

Primul 11 o sa mai oscileze si asta din pricina faptului ca am multi straini iar dupa cum stiti pt Liga 1 sunt multe restrictii, dar o sa-i rulez in UCL, CR si CLU.

Hai sa vedem si primele meciuri:

06606341421928766918.png

Au fost 3 meciuri de pregatire destul de bune chiar daca nu am reusit nici o victorie dar: cu Southampton am revenit de la 0-1 si am pierdut greu in fata unei echipe din Premier League locul 7 sez trecut, cu Tg Mures am avut 1-0 dar apoi am facut cateva greseli ei ducand scorul la 2-1 dar pe final am revenit, in timp ce cu St Etienne am jucat frumos si am revenit spectaculos de la 0-2 si am fi putut chiar castiga partida.

Vedeti ca au fost si doua meciuri oficiale....importante...finala supercupei si debutul in noul sezon de liga1.

Primul a fost cu Dinamo, echipa care castigase CR si sezonul trecut ne-a suflat in "ceafa". Am castigat categoric dar si cainii rosii si-au aratat coltii in multe randuri dar ori precizia suturilor a fost precara ori Dani a inchis bine poarta. Castigam trofeul care ne lipsea din competitiile interne: SupeCupa.

20328655115880199555.png

In campionat am debutat cu o echipa ce sezonul trecut s-a zbatut undeva sub jumatatea clasamentului desi istoria sa impune respect: e vorba despre FC Timisoara, mai vechii nostri "amici".

Minutul 13 a fost cu ghinion pt gazde, Oprea reusind deschiderea scorului dupa care noi am bagat Timisoara in propria jumatate si avand nenumarate ocazii la poarta lor,, dar abia in minutul 53 Munoz a reusit sa mareasca diferenta pe tabela. Efortul depus pentru a domina intreg terenul s-a vazut si baietii mei au redus turatia motoarelor :P si asta nu a avut alt deznodamant decat invitatia la atact a gazdelor, care au si reusit sa reduca din diferenta prin Curtean in minutul 73, 1-2, insa dupa acel moment am fost mai prgamatici si am reusit sa plecam cu toate cele 3 pct.Am meritat victoria fara doar si poate.

09253228934114941229.png

Unul dintre amicale a avut o "incarcatura" aparte si este vorba de meciul cu Southampton, acolo unde a ajuns fosta vedeta a echipei noastre, este vorba de Iuri Khachapuridze. Acesta a si inscris pentru deschiderea scorului si a fost aplaudat de catre publicul iesean la orice atingere de balon si chiar si la reusita sa din minutul 20, iata golul:

http://youtu.be/fdUdn5xUCFY

Un jurnalist iesean a reusit la finalul meciului sa-i puna cateva intrebari, iata:

"Jurnalistul: Buna Iuri, poti vorbi 1 minut cu mine?

Khachapuridze: Bineinteles.

J; Ai revenit pe Emil Alexandrescu si ai infruntat clubul care te-a lansat in fotbalul mare, cum a fost?ce ai simtit cand ai marcat?

K; Ei bine, in primul rand vreau sa le multumesc fanilor prezenti si nu numai, tuturor iesenilor care m-au sustinut cand am jucat aici pt CSMS dar si astazi, m-au aplaudat pana si la gol. Ce am simtit cand am marcat e simplu: parca jucam pt CSMS si as fi inscris un gol important.

J: Ce parere ai despre actualul lot al iesenilor?

K; I-am urmarit...am urmarit ce se intampla la Iasi si pot spune ca a ramas aceeasi vointa pentru performanta si asta nu poate fi decat un lucru bun, nu?!

J: Cum e sa joci impotriva echipei fostului tau antrenor?

K: Il respect mult pe donul Bogdan si ii multumesc de fiecare data cand vorbim pentru ca datorita lui am ajuns unde sunt acum.

J: Multumesc pentru timpul acordat, bafta in meciurile viitoare!

K; Multumesc mult. Si eu as vrea sa le urez mult succes Iesenilor in UCL. Numai bine!"

Iuri Khachapuridze ~ Southampton

Sezon 1: 12 aparitii ~ 7 goluri

Sezon 2: 35 aparitii ~ 26 goluri ~ 6 ass ~ locul 3 in topul golgeterilor in Premier League

Sezon 3; in curs

61958498497681502728.png

~~~

43172274061655688538.png

Vor veni meciuri grele dar sper ca baietii mei vor reusi sa aiba aceeasi constanta in joc ca si sezonul trecut si sa reusim chiar mai mult in acest sezon 8.

In acest seon 8 rapoartele de analiza vor fi pentru fiecare luna si un plus adus story-ului va fi un top al golurilor marcate in fiecare luna jucata.Sper sa va placa ideea.

Top goluri ~ LUNA IULIE

Locul 1

Catalin Oprea (vs Dinamo)

http://youtu.be/L6ALubu6Z70

http://youtu.be/hPUNgoRka7c

http://youtu.be/o5u1Alicmmc

Locul 2

Sergiu Ciocan (vs St. Etienne)

http://youtu.be/5gUqtiM19j4

http://youtu.be/qas5R8Yp4e0

Locul 3

Gaston Munoz (vs FC Timisoara)

http://youtu.be/xmDSBrpqCXI

Locul 4

Gaston Munoz (vs Dinamo)

http://youtu.be/mqwlJY8ev84

Locul 5

Mirko Puklin (vs Southampton)

http://youtu.be/NImVdT7g4P8

Enjoy...

Dupa cum puteti vedea, golul care ocupa prima pozitie il puteti vedea din 3 unghiuri diferite, cel de pe locul 2 din doua unghiuri in timp ce restul (3,4 si 5) doar dintr-un singur unghi.

Ne vedem la urmatorul raport, pana atunci numai bine!

C'ya!

Link to comment
Share on other sites

Sharingan, ai dreptate...m-am uitat mai atent la staff-ul lui Arsenal si iata ce am descoperit

39082022667395296269.png

Asta nu-mi place la FM, indiferent de varianta lui '08...'12...dupa cativa ani..5...10 ani (sezoane) de jucat se 'tampeste' sistemul...si asta nu prea se aseamana cu real life, iar la acest lucru ar trebui sa lucreze cei ce fac asta la FM, nu e normal ca echipele mari sa renunte fff usor la unii ucatori sau la un staff tehnic.

Ok, tu preiei o echipa mica si datorita talentului tau managerial ajungi sa construiesti o echipa competitiva dar asta nu ar insemna ca echipele mari, indiferent de tara, sa ajunga la mediocritate dupa 2-3 sezoane..

asta e...eu o sa revin la story-ul meu....

c'ya!

Link to comment
Share on other sites

71891549854113229430.jpg

hello...

Continuam alaturi de aventura CSMS-ului in Liga 1 si UCL...

Am intrat in contradictoriu din nou cu noul presedinte al clubului si asta dupa ce ne-au fost alocatii banii pentru participarea in Grupele UCL. In prealabil el a sistat lucrarile la centrul de juniori si facilitatile pt antrenament si l-am rugat sa reia lucrarile dar inca nu se poate, asa mi-a zis, dupa care l-am rugat sa mareasca un pic bugetul de transferuride la 800k la 2 Mil pentru a reusi sa achizitionez acel ML/WBL pe care-l urmaream dar si asta a refuzat. Vad ca nu prea ma inteleg cu el si acesta nu este un lucru bun pentru club, dar sa revin la meciurile echipei

Suma pentru Grupele UCL:

60008324749113589149.png

Au avut loc tragerile la sorti pentru grupe, si iata cu cine vom juca:

50657202339567666475.png

O grupa infernala si m-am gandit deja la obiectivul echipei: nici un punct dar sa avem evolutii bune sa aratam ca am meritat sa fim aici

Iata si meciurile din luna august;

74207347990876493732.png

Dupa debutul bun in noul sezon de Liga 1, urma si debutul in fata suporterilor pe E. Alexandrescu, dar nu a fost cum ma asteptam.

Viitorul Constanta e-a taxat cu prima ocazie si dupa ce am reusit egalarea, destul de repede, ei ne-au aratat ca nu au venit sa faca figuratie si au mai bagat o data mingea'n ate. Aveau 1-2 si la cum evoluau lucrurile in teren simteam ca orice am face ei vor sfarsi prin a avea mereu un gol in fata noastra.Am reusit totusi in ultimele 8 minute de joc sa presam foarte mult in atac iar ei au gresit de 2 ori permitandu-le lui Oprea si apoi lui Tavares sa marheze si satrecem in avantaj pe tabela, 3-2 scor care avea sa fie si final.O victorie cat 10...

Cu Rapid am aratat altceva si am jucat calm in timp ce rapidistii se pierdeau destul de repede pe faza de atac, au reusit sa deschida scorul dar noi nu am asteptat si a 2 reusita si am egalat la doar 2 minute distanta si am reusit sa obtinem 1 pct meritat.

Au urmat 2 meciuri de AMATORI...sa nu va ganditi acuma ca m-am apucat de programat meciuri amicale in timpul sezonului, NU, am jucat acasa cu Otelul dar in atac ne dadeam cu stangu'n dreptu' si uite asa ei au scapat pe contraatac, lucru care s-a incheiat cu gol, acela fiind singurul lor sut pe poarta si uite asa noi am pierdut puncte, pt ca in minutele 85 si 90 am lovit bara din pozitii formidabile prin Ciocan si Alberto dar soarta e cruda cu ce-i care mimeaza fotbalul uneori. Ar mai fi fost si un 11m neacordat pt noi in minutul 43 dar nu vreau sa dau vina pe arbitru pentru incompetenta jucatorilor mei in acel meci.

Si ca sa demonstram ca ratarile cu Galatiul nu au fost o intamplare a urmat acelasi scenariu si sub Tampa, iar de acest lucru au profitat brasovenii care in minutele 69 si 85 ne-au demonstrat ca nu e de ajuns doar sa ataci ci sa ai si precizie:un contraatac bun si un sut plasat, ambele avandu-l la finalizare pe Rodriguez au stabilit scorul partidei: 2-0

Al naibii inceput de sezon si cand ma gandesc ca trebuie sa jucam cu echipe de 20 de ori mai bune ca noi in UCL, deja ma doare capu.Trebuie sa gasesc o solutie sa le dau un sut in fund alor mei ca sa faca un pas inainte...

19346827679785342331.png

59148574456952111683.png

77550753777146178175.png

18136558301103365344.png

Top Goluri ~ LUNA AUGUST

deoarece nu am marcat 5 sau mai mult de 5 goluri in aceasta luna, topul va fi alcatuit din 4 reusite.

Locul 1

Alberto (vs Rapid)

Locul 2

Tavares (vs Viitorul Ct.)

Locul 3

Oprea 9vs Viitorul Ct.)

Locul 4

Oprea (vs Viitorul Ct.)

Locul 5 ~~~

C;ya! ;)

Link to comment
Share on other sites

64390148055209871746.jpg

salutare...

nu am reusit sa ma tin de program desi am reusit in limita timpului disponibil sa joc intreg sezonul 8. Am ajuns insa la un MOMENT DE COTITURA, dar despre asta am sa vorbesc imediat dupa ce va prezint rezultatele sezonului 8. SS o sa pun doar cu meciurile din UCL, despre Liga 1 o sa va fac un rezumat scurt, scurt...

Asadar rezultatele din sezonul 8:

25988500859865824856.png

90613833064836734845.png

Va spuneam ca s-a semnat o colaborare itre CSMS si Arsenal, iata ce transfer au facut "tunarii:

83958255160384554055.png

Ce jucator am descoperit si ma bucur ca a pus serios umarul la reusita mea in aceasta cariera.

Desi nimerisem intr-o grupa infernala in UCL si "target-ul" ca sa zic asa stabilit echipei era sa demonstram ca meritam sa fim acolo, am reusit sa strangem multe laude dar si cateva puncte.

Cu putin noroc si cu mai mult curaj am fi putut termina pe 3 ba chiar as fi putut fi visator si sa zic chiar locul 2.

Cei de la CSKA ne-au scos din pepeni in ambele meciuri, pe Emil Alexandrescu au avut noroc cu carul, pe langa ca au scapat in fata atacurilor noastre, in ultimele minute au mai reusit si un gol norocos, in timp ce in retur s-au facut de ras in fata propriilor suporteri dar norocul a fost din nou de parte lor reusind sa scoata un egal, 1-1.

In ceea ce priveste meciurile cu granzii Inter si Man UTd am jucat splendid, cu Inter am condus in tur cu 0-1 dar am pierdut nemeritat in timp ce in retur am reusit o victorie superba cu 2-0 si chiar daca ei erau calificati, au jucat cu principalii jucatori dar noi am fost parca mai motivati.

Cu Mn Utd am avut sansa, din nou a unui rezultat mare si dupa ce am condus cu 1-0 acasa, am fost nevoiti sa ne multumim doar cu evolutia fantastica si cu atmosfera superba facuta de fani, diavolii dupa ce au reusit egalarea, au reusit si golul victoriei printr-o scarita. In retur pe 'Teatrul Viselor' am aratat ca jocul din tur nu a fost intamplator si timp de aproape 60 de minute nu le-am dat nici o sansa gazdelor, dar Man Utd te bate si cand joaca foarte slab, pana la urma s-au impus cu 2-0.

Asadar cu 4 puncte dar si ciu o evolutie superba ne luam ramas bun de la prima participare in grupele UCL, dar am strans multe laude, iata o dovada;

04362158952006502114.png

Sa revin si la competitiile interne. In campionat a fost o cursa in 3 :NOI, Otelul si Dinamo si asta inca de la inceputul sezonului. Surpiza inceputului de sezon, FC Brasov a reusit in final sa ocupe un loc de cupa europeana in defavoarea Rapidului, Rapid pe care l-am invins in finala Cupei Romaniei, furandu-le astfel sansa de a jcua in Europa.

Daca sezonul trecut am castigat titlul detasat(12 pct avans), in acest sezon a fost mai greu dar sa realizezi TRIPLA e solicitant pt jucatori. Era sa pierdem titlul pe final de sezo, Otelul era pe 1 cu 2 pcte avans cu vreo 4 etape inainte de final si pierdusera cu Brasov acasa si aveam sansa s atecem pe 1 si aveam un program relativ mai usor decat ei insa am clacat cu U Cluj si ratasem ocazia sa devenim leaderi.

Titlul s-a jucat practic in ultima etapa, Galatiul aveau tot 2 puncte avans si meci cu Vasluiul acasa in timp ce noi jucam la FC Arges, o echipa cu sanse foarte mici sa se salveze in ultimul moment de la retrogradare.

Noi am reusit sa ne impunem jocul si ama vut 0-2 cu argesenii, acestia reducand pe final de meci din diferenta insa urmaream si scorul din celalalt meci; Vasluiul deschisesera scorul, dar Otelul revenise in meci si au facut 1-1, lipsiti de orice motivatie, ma gandeam ca vasluienii vor ceda insa au mai reusit sa treaca din nou in avantaj, 1-2 dar gazdele nu au cedat si cu vreo 20 de minute inainte de final au egalat la 2 insa nu au mai reusit nimic pana la final. Rezultatul de egalitate al Otelului plus victoria noastra la arges ne-au dus pe primul loc in Liga 1 pentru a 2 a oara consecutiv.

Cum va spuneam, am reusit sa castigam si Cupa Romaniei intr-o finala superba cu Rapid, dupa un 3-0 la pauza si un om in minus, am jucat mai lejer in partea secunda si s-a vazut si lipsa jucatorului in minus (Alberto a fost eliminat in min 22 la scorul de 2-0 pt noi) iar rapidistii au fost la un pas sa ne egaleze.

Inainte de finala Cupei Romaniei le furasem giulestenilor si Cupa Ligii Ursus dupa un meci ceva mai strans dar dominat tot de noi si castigat in cele din urma prin reusita lui Tavares dintr-un 11 m.

A fost, cred, cel mai bun sezon pentru CSMS Iasi, tripla si evolutiile bune in UCL ne-au dus si undeva sus in topul cluburilor:

16417116086685476992.png

Iata si clasamentul final al Ligii1:

80220170348022907905.png

Player stats:

04254686712575328757.png

Va spuneam la inceputul acestui post despre "un moment de cotitura" si vreau sa va spun despre ce e vorba. Dupa 8 sezoane, le-as putea spune, fantastice la carma echipei CSMS Iasi sunt in postura de a decide daca as putea obtine ceva mai mult cu iasiul sau daca e momentul sa ne 'revigoram' si aici ma refer la ambele parti.

Iata ce am realizat pana acum:

40750873415496284242.png

2 x Campioni Liga 1

4 x Cupa Romaniei

1 x SUpercupa Romaniei

3 x Cupa Ligii Ursus

La asta se mai adauga inca un loc 2 in Liga 1, 3 finale de Supercupa, 1 finala de Cupa Romaniei si 1 finala de Cupa Ligii Ursus si in ceea ce priveste evolutiile din EL si UCL rezultate destul de bune.

Inca un plus al carierei este descoperirea unui jucator fantastic in persoana lui Iuri Khachapuridze, adus gratis, vandut pe 7,5 mil si ajuns la o valoare de 26 Mil $ cumparat fiind de Arsenal.

Toate acestea realizate in 8 sezoane si dupa un start greu, cu o echipa intr-o situatie financiara precara, cu posibilitatea de a aduce doar jucatori liberi de contract cam 3-4 sezoane. Acum este o echipa respectata, cu o situatie financiara stabila, nu fantastica dar stabila si pe locul 45 in lume.

Poate altii ar fi reusit mai multe luand aceasta echipa, eu atat am putut si iata de ce am ajuns la un moment de cotitura:

74179900848440068838.png

O echipa pe care o indragesc mult, o echipa ce a luat titlul in 2017 si UCL in 2018 insa care se teme ca perioada de glorie va trece si tocmai de asta incearca sa aduca ceva 'nou" ...o surpriza...un pariu. Nu mi-au propus un contract dar fara doar si poate daca as aplica m-ar oferta.

In aceste 8 sezoane am refuzat nenumarate oferte de la echipe precum: Sunderland, Fulham, CFR Ckuj, Birmingham, Steaua, Bologna, Torino, Dinamo..s.a. ....A sosit timpul sa decid.

Cu CSMS nu stiu cat de mult as mai putea progresa, nu zic ca nu as putea si cand zic progres ma refer la rezultate in Europa, insa cand ma uit la bugetul si achizitiile altor mari forte si apoi la ce lot avem noi si la ce posibilitati financiare, indiferent cat de talent managerial as avea, tot mi-ar fi greu sa realizez ceva notabil la Iasi sau cine stie poate altul va putea mai mult.

Sustin si ideea " pleaca intr-un moment de glorie si cu fruntea sus' si tocmai de asta, desi sunt un pic indecis, ma voi desparti de CSMS.

Voi pune imediat si statisticile cu meciurile din UCL.

C'ya!

Edited by minasthiryt
Link to comment
Share on other sites

Voi reusi sa castig un trofeu european cu CSMS pana in 2047?

Da, era o intrebare...

Asta era o "tinta" a inceputului de cariera si dupa 8 sezoane in care am obtinut aproape maxim cu resursele disponibile, am ajuns sa analizez situatia si mi-am dat seama ca, momentan, indiferent de ce as face eu din punct de vedere managerial nu pot atinge acea tinta si chiar am spus " daca vreun manager reuseste cu aceleasi resurse si metode performante mai bune, notabile atunci jos palaria"..oricum pana in 2047 pot revenei la Iasi pt ca nu am dat 'new game "ci doar continui intr-un alt proiect cu o alta echipa.

Chiar am sa urmaresc evolutia echipei CSMS si sper sa fie una la fel de buna,pt ca daca ma voi intoarce ntr-o zi nu vreau sa mai "reinventez o data roata"...

De indata ce ma apuc de treaba la Londra o sa vin si cu un post cu detalii.

;)

Link to comment
Share on other sites

................................

O echipa pe care o indragesc mult, o echipa ce a luat titlul in 2017 si UCL in 2018 insa care se teme ca perioada de glorie va trece si tocmai de asta incearca sa aduca ceva 'nou" ...o surpriza...un pariu. Nu mi-au propus un contract dar fara doar si poate daca as aplica m-ar oferta.

............................................

O sa fie prea usor la Tottenham, un lot de jucatori care a castigat Premier League si Champions League recent nu poate fi decat excelent iar resursele financiare stiu ca sunt OK la echipa asta. Daca vrei o provocare, ia o echipa mai modesta. Asa, la Tottenham nu poti sa iti propui decat sa recuceresti titlul in Anglia si sa castigi Champions League.

Dar ma rog, e doar parerea mea, faci cum vrei la urma urmei e cariera ta :).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy