Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Minas'S Careers


minasthiryt

Recommended Posts

  • Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Iata ca am pornit la drum cu CSMS spre al 5 lea sezon. Sper la mai mult de la acest sezon: la mai multa sansa si la mai multa atentie pe finalizae din partea jucatorilor mei.

Daca atunci cand am vrut sa vand cativa jucatori (2-3) ofertele au fost dezamagitoare, acum iata cum au stat lucrurile:

58045026699513806085.png

Da,vedeti bine! Nu a venit nici un juator si asta pt ca eu cred ca jucatori romani care sa intareasca lotul nu am ce aduce si mai ales sa vina gratis, in timp ce jucatori straini am deja destui si incerc sa nu-i supar pt ca nu-i pot folosi pe toti. Momentan doar Mandigora si John mi-au facut mofturi cu 'vreau sa joc sau sa plec la un club mai mare..." dar am reusit sa-i linistesc.

Am luat aceasta decizie pentru ca am observat ca omogenitatea echipei creste de la un meci la altul plus ca am vrut sa astept sa vad si ce adversar am in playoff-ul EL.

Am avut doar doua amicale in perioada de presezon, dar au fost amicale de calitate si jocul echipei ma multumit.Am si testat din nou chestia cu 'suport pt mijlocasii laterali si cu normal pe strategy" si asta al ales sa o fac cu Udinese in timp ce cu Metalist tactica a fost neschimbata.

Tin sa precizez ca impotriva italienilor am luat gol in ultimele minute de joc, in rest am jucat destul de bine, chiar am dominat prima repriza.

A mai fost si Supercupa Romaniei si indiferent cat de mult mi-am dorit ca o castigam, puterea de razbunare a Rapidului a fost mare si s-au impus categoric, insa au dat 2 goluri pe contraatac si unul din corner,ei fiind de aceasta data echipa care a asteptat sa fie presata dar sa plece pe contre, 3-0 si mai pierdem o data supercupa.

Dar mai bine sa vedem meciurile inceputului de sezon (Iulie +august):

34606171396429300870.png

Am debutat in noul sezon de Liga 1 contra unei echipe care in fiecare sezon facea surprize, avea pretentii, dar termina pe la mijlocul clasamentului. Astra nu avea sa ne puna mari probleme iar diferenta de scor a tinut de ratarile noastre si intr-un final ne-am oprit la 0-5.."give me five...baby".

76933953508289134165.png

Ce a facut un anume domn arbitru pe nume Paul Unimatan in meciul nostru de acasa cu CFR e demn de dosarele DNA din realitate. Inainte de meci am tot refuzat oferte venite dinspre CFR pt Rada si Tesic, dar se pare ca deranjati d faptul ca-i ignor, conducerea clujenilor si-a adus un arbitru tanar gata sa le faca pe plac.

Vedeti ca scorul a fost 2-3, ei bine au avut 0-2 la pauza, din care un gol a fost marcat dupa o greseala a lui A. John, dar asta dupa ce in prealabil deschisesera scorul in urma unei actiuni plecate de la un fault a lui Cadu la Ruse la mijlocul terenului, arbitrul s-a facut ca nu vede, mingea a fost degajata iar Sergiu Negrut a ramas singur cu portarul, 0-1. A urmat gafa lui John si Negrut a facut 0-2. La pauza am fost indignat de decizia centralului dar l-am si certat pe John pt greseala grava facuta si l-am schimbat cu Tesic. Il certasem si pe Rada pt ca si el a cam dormit la golul 2. In repriza secunda rada s-a revansat si a marcat de doua ori, dupa 2 cornere si am reusit sa stabilim egalitatea si continuam sa atacam dar pe finalul meciului se pare ca arbitrul ala dubios si-a adus aminte ca CFR trebuie sa plece cu 3 pct de pe Emil Alexandrescu si a mai comiso o data in ultimele minute de joc, cand iar s-a facut ca nu vede un fault grav in atac comis de Negrut, care dupa ce a faultat, a sprintat spre poarta si a facut 2-3.

Baieiti mei au gresit la un gol, dar au jucat fotbal iar acel nenorocit de arbitru ne-a furat victoria, doua goluri fiin clar plecate dupa greseli de arbitraj.

Sezonul trecut Rapid a fost si ea ajutata, dar se pare ca zarurile pentu titlu sezonul asta s-au aruncat pentru CFR.

iata dovezile:

81658985481767879654.png

08211141676281068684.png

***cititi la "referee"

Iata fazele

0-1

49942462279186988155.png

2-3

04554461805203189684.png

In playoff-ul Europa League am avut parte de un adversar oarecum ceva mai slab decat Celtic, dar tot puternici erau, ei venind din preliminariile UCl, culmea, fiind eliminati de rivala lui Celtic, Rangers. O fi insemnand ceva?!

totul depinde de noi daca vom juca si anul acesta in grupele EL sau nu, asta pt ca prima mansa o jucam acasa, iar Standard fata de Celtic era de batut.Asta am reusit sa facem dar nu fara emotii, ei reusind sa deschida scorul si un gol in deplasare, dupa cum toti stim, conteaza enorm.

Am rasturnat scorul dar am fost nemultumit de acel 2-1 pt ca pe final am ratat inca doua ocazii mari si am fi fost mai relaxati in retur dupa un 3-1.S-a terminat 2-1 iar inainte de retur ne-am distrat un pic in Liga 1 cu nou promovata Gaz Metan Severin, 1-3, insa ei au reusit sa scape mai ieftin decat Astra desi au jucat si in 10 oameni in a doua repriza, dar noi am ratat mult.

Returul cu Standard imi dadea emotii, dar baietii mei au inceput cu fruntea sus si am condus ostilitatile in primele minute ratand chiar doua ocazii prin Khachapuridze si Korkishko.Gazdele ne-au dat mari emotii la inceputul reprizei secunde dar Dani a inchuiat poarta foarte bine si in timp ce ei erau preocupati sa marcheze golul calificarii noi am dat lovitura prin Ekwalla care a vazut un culoar lasat de fundasii gazdelor a patruns si a sutat de la 16 m, sutul fiind si usor deviat de un adversar, 0-1 si deja situatia se agrava pentru Standard si devenea fantastic de favorabila pentu noi, era minutul 60.

Am reusit sa mentinem avantajul doar 9 minute, gazdele reusind sa egaleze printr-un sut norocos a lui Vandenbergh 69', dar inca mai aveau nevoie de un gol pt a duce meciul in prelungiri. Noi nu ne-am pierdut cu firea ba chiar am mai avut o ocazie prin Ruse, in timp ce gazdele se grabeau si nu e iesea nimic. Scor final 1-1 si 2-3 la general si vom juca din nou ingrupe. 'BRAVO baieti!"

84457813528135741513.png

72173401949683855167.png

Dupa returul din Belgia, ne astepta Timisoara acasa, iar in confruntarile cu ei aveam un palmares destul de bun, dar asta nu-ti asigura victoria inaintea meciului.

Timisorenii nu au trecut deloc, dar deloc in jumatatea noastra in prima repriza, si, culmea ei au deschis scorul imediat dupa reluare, cu un sut din marginea careului. Am continuat sa ne facem jocul si am egalat, dar pana la final am reusit numai sa ratam si scorul a ramas 1-1

99799146348733674748.png

Momentan suntem pe 3 cu 16 pct dupa 6 etape, sper ca arbitrii sa nu ne mai fure si campioana sa se decida pe teren, oricum pun pariu si o sa vedeti ca la finalul sezonului CFR va termina pe 1 sau 2 ;)

Ramaneti alaturi de CSMS!

Link to comment
Share on other sites

Multumesc.E de recomandat sa-l joci poacher :yes:

altfel nici nu vreau sa joc, oricum cred ca va mai sta maxim 1 sezon in afar de asta in care sunt acum pt va fi greu sa fac fata ofertelor, deja am primit 2,8 mil de la NEC din Olanda.

L.E. spre surprinderea mea desi in ultimele 2 sezoane echipa a reusit performante notabile, media prediction (nu ca i-as da eu mare importanta) pt acest sezon 5 e 'locul 11' :rosu:

Edited by minasthiryt
Link to comment
Share on other sites

Vezi cum faci cu Otelul ca si pe astia ii vad bine arbitrii,doar i-au facut campioni,nu? :D

:)...sunt pe 9 momentan cu 7 pct...dar sa stii ca atunci cand au plecat mai greu in campionat si-au revenit, ca o fi "vina" arbitrilor sau nu depinde, oricum au vandut si cumparat jucatori pe bani multi.Ce am observat e ca ei si Steaua tot aduc olandezi dupa care-i vand pe bani frumosi...

Link to comment
Share on other sites

Asa se intampla si in actuala mea cariera la Dinamo-Steaua,Otelul,Rapid,Cfr aduc jucatori buni dar ii vand dupa un sezon sau maxim doua si nu prea fac performanta in Europa;tot eu trebuie sa ma zbat sa imbunatatesc ratingul de campionat.

sezonul trecut campioana U Cluj a iesit si din preliminariile UCl si in grupele EL s-a facut de ras, eu cu reusitele mele surprinzatoare si steaua am mai adus puncte, stelistii ratand calificarea in ultimul meci, in deplasare la Atletico M...oricum am mai castigat puncte si vom avea din nou 2 in preliminariile UCl, eu oricum o sa ma zbat momentan din nou in EL.

Link to comment
Share on other sites

sezonul asta nu cred, inca e loc de mai bine la omogenitate dar si la constanta evolutiilor, pana acum de cand sunt in liga 1 nu am reusit mai mult de 5 victorii consecutiv...oricum in maxim 2 sezoane vreau sa jucam in UCL dar cand o voi face nu vreau sa ne facem de ras, asta e ideea.

Link to comment
Share on other sites

Salutare cititorilor...

dupa ce incepusem destul de bine sezonul, sarbatorind a 2 a calificare in grupele El, dar si cu un gust amar dupa meciul cu CFR au urmat multe lupte aprige atat in campionat cat si in EL.

CSMS nu a mai efectuat nici un transfer pentru ca atmosfera in lot este una destul de buna plus ca, desi am mai avut si accidentati, jucatorii sunt de valori apropiate si se pot inlocui cu brio.

Daca seonul trecut in EL am avut ca obiectiv obtinerea a 4 pct, asta in conditiile in care ma gandeam la dubla cu Dinamo Z., in acest sezon soarta ne-a aruncat intr-o grupa cu mult mai grea, o grupa in care aveam sa intalim echipa ce sezonul trecut o eliminasem in preliminarii, Celtic.

Am facut parte din GRUPA I si iata componentii;

Juventus

Celtic

Fenerbahce

CSMS

Demna de UCL grupa, nu?!

Dar sa trecem la subiect si anume rezultatele din meciurile ramase pe 2015:

63856932514279969228.png

Dupa egalul cu Timisoara ne asteptau 3 meciuri in deplasare, 2 in Liga 1 si primul meci din EL, la Juventus. Tg. Mures avea sa fie din nou o nuca tare pentru noi, aceasta fiind tipul de echipa care daca reuseste sa marcheze, sa deschida scorul, cu greu te mai poti impune in fata ei, mai ales cand joaca acasa.Dupa acest esec, 1-0 ma gandeam deja cu groaza ce va fi la Torino.

Juve nici nu ne-a lasat sa aruncam o privire spre tribune sa admiram frumusetea stadionului ca deja marcasera pentru 1-0, era minutul 1 si ne astepta calvarul.Bianconerii ratau o ocazie mare la fiecare 5 minute. La pauza i-am incurajat pe baieti si am aratat mai bine la inceputul partii secunde, avad si doua ocazii prin suturi de la distanta.cei de la Juve s-au blocat mereu de paznicul portii noastre, Dani, care facea minuni prin paradele sale si felul in care-si indruma colegii la fazele fixe.Pe final de meci, jucatorii mei parca au schimbat tricourile cu gazdele. in ultimele 10 minute i-am presat si acestia au cedat, Khachapuridze sprinteaza pe dreapta trece usor de un fundas si suteaza puternic la coltul scurt, 1-1 si am sarit de pe banca imbratisandu-ma cu jucatorii....fluier final si obtinem un rezultat formidabil cu o echipa formidabila, 1-1.

Ma gandeam ca Steaua ne va aduce cu picioarele pe pamant dupa meciul cu Juve, insa ce au aratat jucatorii mei in deplasare la steaua, a fost demn de o echipa ce se respecta si impune respect adversarului, practic am jucat fara greseala iar in atatc am taxat tot ce am putut taxa, 0-3 sec administrat ros-albastrilor, care si ei treceau printr-o perioada destul de buna.

De la 3 meciuri consecutive in deplasare, am trecut la 5 partide pe teren propriu. Cu Gaz metan Severin in Cupa Ligii ne-am chinuit un pic sau mai bine zis am ratat mult, dar golul izbavitor a venit pana la urma in repriza secunda, 1-0 si trecem mai departe.

A urmat meciul cu Brasov care-l incepusem in acelasi mod ca si cel cu Steaua, ocazii, goluri si uite asa am avut 2-0 dupa 30 minute de joc, rezultat pastrat pana la pauza, dar, jucatorii crezand ca Brasov nu mai are nici o sansa sa-si revina, s-au lasat mai pe'o ureche si ne-am trezit egalati prin doua goluri ale lui Malinic era min 76 si scorul era deja 2-2, ne-am revenit, am atacat dar stegarii nu mai aveau putere decat sa stea cu toti in preajma careului si sa blocheze disperati orice culoar, scor final 2-2. O mica dezamagire...

Jucatorii aveau sa se razbune si sa-mi arate ca a fost un accident revenirea celor de la Brasov, si in al 2 lea meci din grupe, cu Fenerbahce, am facut show pe Emil Alexandrescu. E au inceput meciul cu o ratare mensa, insa aveau sa raman cu acea ratare imensa si inca vreo doua suturi slabe,ce a urmat tine numai de NOI.Vedeta echipei, Khachapuridze avea sa deschida scorul exact inainte de pauza 44' ca imediat la reluare, in doar 8 minute am dus scorul la 3-0 prin Tesic 51' si Rada 59'.

Urmatorul adversar de infruntat erau "cainii rosii" si spre deosebire de Steaua ei au mai miscat cat de cat, insa au tinut si aceeasi nota agresiva in joc, jucatorii mei trebuind sa fie foarte atenti cand acestia faceau presing.Am deschis scorul prin Iuri dar ei au egalat printr-un contraatac avandu-l al finalizare pe L Ganea dar am reusit prin Rada min 73 sa trecem din nou in avanta, avantaj pastrat pana la fluierul final. Inca o victorie importanta.

Branestiul a fost din nou o echipa incomoda si chiar nu vroiam sa ajungem in prelungiri sau la 11 m cu ei.A fost un meci greu chiar daca scorul spune altceva.

Am facut pauza la meciurile jucate acasa mergand in deplasare la Galati, acolo unde nu am avut oo prestatie fantastica dar chiar si asa am sperat la un punct,Carlos deschisese repede scorul, in minutul 8 insa am reusit egalarea prin Tesic min 35 si dupa pauza primele ocazii noi le-am avut. Omul meciului avea sa fie Ologu de la Otelul, care cu un sut puternic de la 30 m avea sa faca 2-1 in minutul 77, sscor inregistrat si la finalul partidei. Un dush rece binevenit...sau poate nu!?

Au urmat din nou 3 partide pe propriul teren, insa primul dintre ele e de povestit nepotilor.Intalneam din nou echipa scotiana, Celtic.

Am deschis scorul inca din minutul 4 prin Rada dupa o lovitura de cap bine plasata, insa nu ne-am bucurat prea mult.In minutul 22 Mulgrew reuseste un sut fantastic din lovitura libera de la 25 m si face 1-1. Jucatorii meci nu au cedat si au mentinut ritmul alert al meciului si in minutul 45+1 Rada avea sa reuseasca dubla tot dupa un corner si tot cu capul. 2-1 si am intrat la cabine in avantaj. Dupa pauza a iesit la rampa si Khachapuridze si in minutul 49 reuseste un sut frumos pentru 3-1, multimea era in delir, aveam 3-1 impotriva lui Celtic. Dar cum e in fotbal, echipele cu un fotbal ca cel a lui Celtic, sau pe germani spre exemplu ii vezi batuti doar cand te sui in autocar...ei bine, ce a urmat nu a fost tocmai placut pentru noi: In minutul 66 Baba scapa singur si reuseste sa reduca din diferenta, 3-2 si presiunea scotiana isi marea intensitatea.In minutul 81 Stokes avea sa ne toarne plumb in ghete prin reusita sa, mai erau putine minute pana la final si scotienii revenisera de la 3-1...jucatorilor nu ne le venea sa creada ca tabela arata 3-3. Urmatoarele minute am incercat sa atacam insa scotienii se aparau bine, ambele echipe incepusera, parca, sa se multumeasca cu scorul de pe tabela asta pana cand, in minutul 90+4 Ledley deviaza o centrare in proprie poarta si scorul devenea 4-3, stadionul a izbucnit in urale, a fost un meci fantastic si ar fi fost pacat sa nu sarbatorim o victorie. Scor final 4-3 si deja realizam din nou mai mult decat ne propusesem in aceasta grupa I.

In Liga 1 urma o partida grea cu Rapid, un Rapid care avea sa ne mai administreze un dush rece, insa s-au impus greu si ambele echipe nu jucasera mai nimic, echitabil ar fi fost un 0-0 insa giulestenii au reusit in final sa marcheze plecat de pe Emil Alexandrescu cu toate punctele.

In uratorul meci ne-am razbunat pe CFR Cluj, dupa meciul si prestati aritrului din meciul de campionat, asa ca i-am eliminat din Cupa Ligii dupa un meci bun incheiat cu scorul de 1-0.

Au urmat nu mai putin de 10 meciuri fara infrangere, indiferent de competitia in care am jucat.Neam impus mai intai in deplasarea de la Medias acolo unde, Gaz Metan nu ne-a pus prea mari probleme, ei fiind la retrogradare din pacate, scor final 0-2.

Pe Celtik Park ma asteptam la ce e mai rau mai ales dupa rezultatul din tur si Veselinovici avea sa-mi confirme asta inscriind pentru 1-0 in minutul 16.Ofensiva scotiana era greu de stapanit si pauza ne-a salvat, La cabine le-am explicat baietilor ca nu avem nimic de pierdut, suntem intr-o grupa in care deja am realizat doua surprize si indiferent ce va urma sunt foarte multumit de ei. Ofensiva scotiana a continuat si imediat dupa pauza, cand baba a lovit transversala si apoi Dani a facut minuni la suturile lui Mulgrew si Djuric.In minutul 74, noul intrat, Oprea avea sa reuseasca golul vietii lui, reusind sa egaleze la 1 pe Celtic Park. Nu ma asteptam ca scotienii sa cedeze, insa clar concentrarea lor nu a fost aceeasi si timpul se scurgea in favoarea noastra, in timp ce suturile lor isi pierdeau viizibil din acuratete. Fluierul final al centralului avea sa ne gaseasca intr-o bucurie imensa. reusisem din nou sa luam 4 puncte din dubla cu scotienii. Prin acest rezultat deveneam favoriti la pozitia secunda, chiar daca mai erau 2 jocuri grele de disputat cu Juve acasa si cu Fener in deplasare.

A urmat o dubla cu Astra,Un meci in Cupa Ligii si unul in Liga 1,O confruntare cu Petrolul si una cu Tg Mures, Toate meciurile s-au incheiat cu victorii,Una mai categoric a decat alta.Reuseam sa ne mentinem sus in Liga 1 si sa mergem mai departe in CL si CR.

Urmatorul meci era din nou un prilej de sarbatoare: in Copou veneau cei de la Juventus.

Am inceput ezitant meciul insa nici ei nu s-au omorat cu firea tratand cu lejeritate fazele de atac.Cu toate astea au reusit sa deschida scorul exact inainte de pauza, min 43, prin Ferreyra. La cateva minute dupa reluare, in minutul 51, Khacapuridze avea sa demonstreze de ce este cel mai bun atacant din Liga 1 si de ce este curtat de echipe mari.A reusit o actiune frumoasa prin care a restabilit egalitatea, 1-1. Egalitate nu avea sa fie decat 5 minute pt ca Erick Torres a reusit sa incheie cu gol un contraatac perfect al celor de la Juve, 1-2 si parea ca o bucurie a unui rezultat bun ne era interzisa.Pana spre final ci cu ocaziile au fost oaspetii insa din nou Dani a facut un meci mare.Cei care aveau sa schimbe tabela eram noi, cand, in minutul 81 Khachapuridze reuseste dubla reusind astfel sa egaleze din nou,2-2 si pana la final am jucat defensiv pentru ca rezultatul ne convenea.

In Liga 1, la Cluj nu am avut o prestatie prea buna cu CFR insa am smuls un egal prin reusita lui Ruse din minutul 75, asta dupa ce ei au condus ostilitatile in teren da si pe tabela inca din minutul 44.

Am mai facut un meci de poveste pe Emil Alexandrescu chiar impotriva rivalei de moarte si una dintre conntracandidatele la pozitiile fruntase; FC Vaslui

am inceput bine meciul si am deschis repede scorul insa tot la fel de repede au reusit si ei sa restabileasca egaitatea, 1-1 prin Colibaly. Ce a urmat pt ei a fost calvar, Eliminare in minutul 30 si din lovitura libera Korkishko face 2-1. Am controlat total meciul si Khachapuridze avea sa reuseasca hattrick-ul in timp ce Korkishko dubla, scor final 5-1.

U Cluj incerca sa revina in fruntea clasamentului si a reusit sa profite de euforia noastra dupa victoria cu Vasluiul si le-a iesit 0-2 intr-un meci in care nu ne-au iesit prea multe.

Cu Fenerbahce ne jucam calificarea insa era greu pentru ca jucam in deplasare si ei doreau sa se razbune dupa rezultatul din tur. Au inceput bine gazdele si chiar daca nu mai aveau nici o sansa la calificare jucau foarte bine.Pana la pauza scourl a fost 0-0 insa fotbalul i-a rasplatit pe turci printr-un gol reusit in minutul 68 de Bienvenu, 1-0. Ma gandeam ca Celtic ii conducea pe Juve si calificarea, visul fantastic putea sa se incheie insa baietii mei mi-au aratat, daca mai era nevoie, ca ne putem bate cu orice echipa de la egal la egal si reactia lor a fost fatastica: Khachapuride mai reuseste un gol in cupele europene printr-o executie frumoasa in minutul 74, 1-1 in timp ce Rada, omul de baza al apararii si varful de lance la cornere reuseste golul de 2-1 in minutul 82.. Scor final 1-2 si in celalalt meci Celtic se impune la Torino fapt care ne-a dus pe noi in postura de Leaderi ai Grupei I.

68426248405505800066.png

Ne calificam pentru a 2 a oara consecutiv in primavara europeana si suntem din nou singura echipa romaneasca ajunsa acolo.Mai departe vom juca cu CSK Moscova, dijn nou o echipa venita din UCL. Se pare ca pozitia 1 in grupa nu ne-a adus neaparat un adversar mai accesibil. Eu unul nu cred ca vom trece mai departe dar mingea e rotunda.

In Liga 1 s-au tras cortinele pentru pauza de iarna insa inainte de asta am reusit o victorie chinuita in deplasarea de la Piatra Neamt, scor 0-1 impotriva unei echipe artagoase a Ceahlaului care nu cred ca va mai reusi sa se salveze de la retrogradare.

Clasamentul;

26651802944751616495.png

Sper sa avem o evolutie cat mai buna in retur si sa terminam in primele 5 formatii din Liga 1 in timp ce in cupa vreau sa ajungem cel putin pana in finala, daca nu chiar sa o castigam pt a 3 a oara consecutiv.

Urmeaza statisticile din EL si Liga 1.

Nu stiu cat timp liber voi avea si in consecinta celelalte meciuri vor mai astepta, inclusiv raportul lor aici pe forum.

C'ya!

Link to comment
Share on other sites

am avut acuma nitzel timp liber si am inceput sa joc insa surpriza:

66859570065431935092.png

le-am explicat celor din conducere sa astepte si sezonul viitor, sa faca eforturi financiare sa ma sustina, mai ales ca mai toti jucatorii din echipa, inclusiv vedeta Khachapuridze mai au cel putin 1 an de contract si astfel daca am prinde un loc de UCL si cu cateva rezultate bune vor veni si banii.

In cazul in care conducerea va ceda si va inmana echipa unu investitor, care mai apoi va incepe sa scoata la vanzare sau sa accepte oferte derizorii pt unii fotbalisti voi fi nevoit sa-mi dau demisia.Am venit la CSMS sa fac performanta. Cu 2 trofee obtinute pana acum si rezultate remarcabile in cupele europene si asta in conditiile in care s-au adus DOAR jucatori liberi de contract, atunci eu cred ca mi-am demonstrat calitatile de head coach, dar daca conducerea nu face eforturi sa ma sustina, va trebui sa ne strangem mainile si sa continuam pe drumuri diferite.

Eu unul sper sa nu fie asa....

Iata si ultimele oferte primite pentru vedeta noastra din atac, Iuri Khachapuridze:

46647697431244894677.png

83826721822798888167.png

Daca l-as da, cel mai probabil as salva clubul din punct de vedere financiar insa din punct de vedere al performantei sensul va fi total opus...

Pot obtine cel putin 5 Mil pe el, insa el merita mult mai mul, nu ca CSMS ar fi o echipa mica din Liga 1 si ar pune bot la orice, dar eu cred ca acest tanar atacant merita fara doar si poate cel putin 10 MIL...si a si demonstrat acest lucru,...meci de meci...

ramane de vazut ce se va intampla dupa pauza de iarna...si mai ales dupa dubla cu CSKA MOSCOVA.

C'YA!

Edited by minasthiryt
Link to comment
Share on other sites

Man,daca vanzarea st-ului georgian ti-ar rezolva problema bugetului eu zic ca ar trebuii sa-l vinzi si ar trebuii sa cumperi 1 St roman bun care sa se acomodeze repede la echipa ( stie limba ) gen : Tucudean,Ganea,Alibec,Mihai Costea si Himcinschi Sergiu Bus,Negrut .

Ti-ar rezolva doar banii pt transferuri daca ai facut prostia sa ceri alocarea in totalitate a banilor proveniti din vanzarea de jucatori

Link to comment
Share on other sites

Sunt in 2016, deci:

Tucudean ~ Sampdoria ~ nu are nici o intentie sa vina la noi

Liviu Ganea ~ Dinamo B. ~ nu are nici o intentie sa vina la noi

Alibec ~ Gaz Metan ~ nu confirma la ei, de ce l-as aduce la mine ~ are si 25 de ani

Himcinschi ~ Bologna ~ nu are nici o intentie sa vina la noi

S. Bus ~ Q.P.R ~ nu are nici o intentie sa vina la noi

Negrut ~ CFR C. ~ nu are nici o intentie sa vina la noi

dintre toti doar Negrut ar merita sa-l aduc, momentan in acest sezon se bate cu Khacchapuridze pentru titlul de golgeter in Liga 1. De Mihai costea nici sa nu aud, imi displace atat in real life cat si in joc. a jucat cu Steaua impotriva mea si a ratat singur cu portaru vreo 3 ocazii intr-un meci, asa ca...Sa nu mai zic ca eeu pe Khachapuridze l-am adus gratis iar abia acum a ajuns la un salar de 2,9 k/w in timp ce pe acei jucatori ar trebui sa platesc cel putin 2 mil daca nu mai mult plus un salar cel putin ca a georgianului...orcium nici unul din lista data de tine nu se compara cu georgianul meu si dupa ce o sa-l vand chiar am sa-i urmaresc evolutiile.

In concluzie stiu ca ma voi desparti la un moment dat de Khachapuridze, daca nu cumva chiar inaintea acestui sezon insa imi va fi greu sa-i gasesc un inlocuitor...

L.E.: ca sa aduc balanta pe linia de plutire si sa am si bani de transferuri si salarii plus ca acea balanta trebuie mentinuta, mi-ar trebui undeva la cel puti 20 Mil $ si asta ar insemna sa mai vand macar 4 jucatori pe langa Khachapuridze, nu ca as duce lipsa de oferte dar...vreau performanta momentan...cel putin inca un sezon.

Edited by minasthiryt
Link to comment
Share on other sites

Nu iti dau sfaturi dar un jucator ca al tau,care e motorul echipei,se vinde doar in circumstante speciale si cea mai buna dintre ele ar fi cand ai adus deja in echipa un inlocuior mai bun ca el (care a jucat deja minim un sezon). Daca cere un salariu prea mare la prelungirea contractului si nu il mai poti tine e o.k,nu prea ai ce face.Si daca vine un investitor cu dare de mana?

Link to comment
Share on other sites

Buna tuturor...

am ceva timp liber in seara asta si m-am pus pe jucat...momentan vreau sa va ofer un "raport bonus" legat de dubla cu CSKA Moscova.

Pauza de iarna a trecut repede si in incercarea de a pregati dubla mansa cu CSKA M. am disputat doua amicale, unul mai putin dificil si unul contra unei contracandidate la primele locuri in Liga 1. Este vorba despre Delta Tulcea si Steaua.

Jucatorii au aratat o pofta impresionanta de fotbal si chiar ma gandeam cu optimism la dubla confruntare din EL.

Iata meciurile;

40092860455476021004.png

Rezultatele bunicele obtinute in pregatiri, dar si jocul echipei imi dadea un drag de speranta in confruntarea cu CSKA.

Aveam sa incepem chiar fantastic meciul de la Moscova acolo unde, am avut lovitura de incerepe si practic nu i-am lasat pe moscoviti sa atinga balonul, Khachapuridze a ajuns in pozitie de finalizare si nu a iertat. Nu-mi venea sa cred, erau primele secunde de joc si deja o conduceam pe CSKA Moscova la ea acasa.

Bineinteles ca in frunte cu Vagner Love gazdele au luat cu asalt poarta lui Dani insa acesta nu s-a pierdut cu firea, ba chiar a avut interventii foarte bune.Dani nu a avut ce sa mai faca insa in minutul 35 cand cel mai periculos om al gazdelor, V.Love, a reusit sa restabileasca egalitatea.

Dupa gol ei au incercat sa ne bage in propria jumatate insa noi ieseam bine in atac prin pase precise. Pana la pauza linistisem 'atmosfera'.Inca era un rezultat bun pentru noi.

Am inceput chiar binisor repriza secunda si Ruse in minutul 64 s-a trezit singur la marginea careului, insa solutia aleasa de el, un lob, nu avea decat sa ii faca pe fanii lui CSKA sa tresara...mingea trecuse putin peste transversala.La 1 miinut dupa aceasta faza, gazdele pornesc un nou atac....o centrare de pe parte dreapta, iar Buenano incearca prin alunecare sa-i fure mingea lui Eduardo insa nu reuseste altceva decat sa impinga mingea in proprie poarta, era minutul 66 si gazdele, fana prea mari eforturi erau la coducere.

La 2 minute dupa acest autogol, arbitrul vrea sa ne ajute un pic si il elimina pe A. Fedetskyi dupa un faul dur la Korkishko. Asadar aveam avantajul omului in plus.Ocaziile nu s-au lasat asteptate prea mult si in minutul 70 Khachapuridze are sansa de a face 2-2 insa Akinfeev apara fantastic.

Pana la final am dominat insa CSKA Moscova este o echipa puternica si a stiut sa gestioneze avantajul.

06251717289624120394.png

Nu era un rezultat rau, marcasem in deplasare, insa pacat de acel autogol...

Inainte de returul cu CSKA mi-a fost greu sa-i motivez pe baieti pentru meciul cu Severin, insa chiar si asa am obtinut cele 3 puncte dar nu fara emotii. Dupa ce am ratat o sumedenie de ocazii, ei au reusit sa deschida scorul la mijlocul primei reprize, dar noi am intors rezultatul imediat dupa pauza in doar 10 minute.Acestia nu s-au lasat batuti si au reusit, cu noroc si golul 2...deja situatia se agrava...totusi ne-am impus printr-un gol venit din partea salvatorului Rada; 'daca cu aceasta echipa care se zbate la retrogradare ne-a fost asa de greu, cu CSKA M. oare ce va fi peste cateva zile!?..."

98480373586611283185.png

Desi fanii nu s-au imbulzit la casele de bilete ca si la meciurile cu Inter,Juve sau Bordeaux, acestia tot au fost in numar mare si inca de la primul fluier al centralului ne-au sustinut.

Ma gandeam doar la sansa care o aveam datorita acelui gol marcat in deplasare.Ca si in meciul din tur, tot noi am reusit sa deschidem scorul.Era minutul 22 si Rada isi mai trece in palmares o reusita si inca una foarte importanta: era 1-0 pentru noi si in acel moment eram calificati.

Rusii nu s-au pierdut cu firea si fata de meciul din tur, nu le-a luat prea mult timp sa reactioneze si sa egaleze. Avantajul nostru a tinut doar 4 minute pana la golul fantastic reusit de Berezutskiy in minutul 26.trebuia sa o luam de la capat...

La fel ca si moscovitii, nici noi nu am cedat sa credem in calificare si putin dupa pauza, atacantul nostru de clasa, Khachapuridze(min 54) a adus din nou speranta in ssufletele suporterilor, 2-1. Oaspetii eerau clar mai putin lucizi si nu se asteptau sa aveam o astfel de evolutie mai ales dupa ce ei restabilisera egalitatea. In minutele 72 si 77 Akinfeev a facut minuni in fata lui Khachapuridze in timp ce Dani si-a aratat si el valoarea blocand un gol ca si facut in minutul 85..

Fnalul ne-a apartinut si in uralele fanilor jucatorii atacau furibund. Era minutul 90+2 cand Khachapuridze primeste o minge si sprinteaza pe un culoar bun si cu ultimele puteri suteaza, Akinfeev ramane mut cand mingea trece de el...insa mingea intalneste BARA dupa care este respinsa in disperare de un fundas al oaspetilor. Khachapuridze ar fi putut scrie, pentru a nu stiu cata ara, istorie pentru CSMS.

Arbitrul a pus capat meciului, 2-1 insa acelasi scor s-a inregistrat in tur si astfel urmau cele doua reprize suplimetare. In priima repriza de prelungiri s-a jucat haotic, parca jucatorii nu mai gandeau si scorul a ramas tot 2-1 si dupa cele 15 minute.A doua repriza de prelungiri ne-a apartinut fara doar si poate si dupa numeroasele ocazii avute la poarta lui Akinfeev, in minutul 118' Khachapuridze primeste in careu si reuseste sa inscrie,gol 3-1 insa asistentul ridicase fanionul pentru pozitia de offside a atacantuli nostru...fanii erau extrem de furiosi.

Arbitrul pune capat si reprizelor de prelungiri urmand ca noi sa ne incredintam calificarea soartei ...pentru ca loviturile de departajare sunt o loterie.

Am inceput cum nu se putea mai prost, am ratat primul 11m prin Tesic in timp ce moscovitii au inscris in urmatoarele doua penaltyuri. La fel am facut si noi prin Ekwalla si Khachapuridze iar al 3 lea 11m al oaspetilon ne-a dat din nou sperante: Eduardo ratase ~ era 2-2 si mai erau cate 2 executii ramase de ambele parti insa Ruse si Oprea au ratat in timp ce Ischenko a transformat lovitura decisiva: 2-3 la penalty-uri si CSKA Mosscova merge mai departe in Europa League dupa un retur dramatic...un meci demn de o finala EL.

48329285383625158883.png

Au fost doua momente cheie in aceasta dubla, poate chiar 3:

~ autogolul lui Buenano din tur (la scorul de 1-1)

~ bara lui Khachapuridze din minutul 92 - retur la scourl de 2-1

~ golul anulat a lui Khachapuridze din retur ~ min 118 la scorul de 2-1

Asta e, ramane sa ne batem in tara pe 3 fronturi si sper ca in campionat sa mentinem evolutiile bune care sa ne aduca un loc cat mai bun, poate chiar pe podium.

Ramane de vazut ce va decide si conducerea clubului in ceea ce priveste situatia financiara si preluarea clubului de catre alt actionar.

ramaneti alaturi de CSMS!

c'ya!

L.E.: era sa uit, iata si golurile din ambele meciuri:

~tur:

~retur:

enjoy...

Edited by minasthiryt
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy