Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fm 2010 Leaked Screenshot

Featured Replies

• Replies 54
  • Views 15.6k
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur

A "scapat" in speranta ca nu vor pierde toti fanii in favoarea CM, dupa ce aia au bagat filmulete pe net. Nu ma da pe spate screenshotul. Si zic si de ce. E interesant faptul ca icoanele de sus sunt acum mai mari si cu text explicativ, dar pun pariu ca nici in FM 2010 nu sunt customizabile. Pe mine ma doare in cur de echipa U18 si as vrea buton cu altceva acolo. Atunci ar fi mai interesant.

dupa ce ni`l bagam poate facem un mini campionat cv :thankyou:

din ce am citit motivul este ca in acel moment era beat manga:))

arata foarte bine noul football manager.este mul mai usor de navigat cu acele taburi cu training,tactics,informations deasura echipei.imi aduce aminte de cm 2003/2004. sper sa mearga fm 2010 la calculatorul meu actual (pe care il am de vreo 8 ani fara sa-i fac vreun upgrade) sau va trebui sa folosesc banii de pe joc pentru achizitionarea unui calculator nou si sa apelez si eu la randul meu la o versiune ilegala a jocului:(

• Generaţia de Aur

tu iti cumperi calculator nou cu 120 de ron?

Nici Noel nu rewuseste performanta asta si, deh, a cumparat acum cativa ani cu bani de seminte.

pai un calculaor un nou costa in jur 20milioane.bineinteles ca nu doar din banii aia imi cumpar:) dar la salariul pe care il am parca ma doare inima sa imi cumpar alt calculator.mai bine sa mearga jocul si sa cumpar cd-ul decat sa arunc cu banii pe fereastra pentru ca nu joc altceva decat championship manager sau football manager:)

pfoa.. seamana foarte mult cu FIFA Manager 08/09, cu zilele calendarului in partea de sus, cu asezarea acelor butoane cu echipele de U21 si U19, si cele de tactica si setarile echipei. Cam mare lipsa de imaginatie si inovatie :thumbdown:

Edited by allexredog

se merge clar pe ideea Vista si Office 07, cu navigare mai facila (taburi fara atata drop-down) si aspect mult imbunatatit (conform trendului - colturi rotunjite, efect 3d, transparenta, fade, etc.)

De aratat arata bine, intrebare:

Research-ul pt jucatorii din Romania cum merge? E in curs? E gata?

paul_horga, se vede cine stie cunoaste.foarte buna analiza facuta:)

Edited by adi

• Author
  • MentholBoy

se merge clar pe ideea Vista si Office 07, cu navigare mai facila (taburi fara atata drop-down) si aspect mult imbunatatit (conform trendului - colturi rotunjite, efect 3d, transparenta, fade, etc.)

De aratat arata bine, intrebare:

Research-ul pt jucatorii din Romania cum merge? E in curs? E gata?

Ca dracu si e in curs.

Ca dracu si e in curs.

V`am zis k va ajut cu jucatori de la orice echipa da nha :ro:

Ideal ar fi sa incepi cu limba romana

la ce te referi sa incep cu limba romana?

pfoa.. seamana foarte mult cu FIFA Manager 08/09, cu zilele calendarului in partea de sus, cu asezarea acelor butoane cu echipele de U21 si U19, si cele de tactica si setarile echipei. Cam mare lipsa de imaginatie si inovatie :thumbdown:

la grafica intr'adevar seamana putin cu fifa manager

• Generaţia de Aur

Cata prostie pe capul tau. Nu e asa ca iti doresti ca jocul sa fie gratis, eventual sa il dea la pachet cu ziarul adevarul in vinerea lansarii?

nu cred ca se poate cu ziarul de vineri ... atunci se da suplimetul TV

ia sa vedem ce zile mai sunt libere

luni e cartea de povesti

joi e cartea de colectie

in rest nu mai stiu ..

La prima vedere navigatia pare mult mai usoara :)

Eu am alta dorinta, sa le iasa cum trebuie din prima, sa nu mai stam sa asteptam patchuri peste patchuri... oricum deja am banii pusi deoparte pentru el.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.