Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Grecia


Roby

Recommended Posts

Capitolul I:Traiasca Grecia

Intotdeauna,mi-a placut Grecia. Poate pentru statiunile alea sau... cine stie?Odata cu Campionatul European din 2004,parca a inceput sa ma atraga din ce in ce mai mult fotbalul grec.Inca,il tin minte pe Vlad Enachescu comentand finala de pe Estadio da Luz

"Zagorakis centreaza , Charisteas se inalta in careu si goooollll Grecia !! Incredibil , Grecia la un pas de titlul european !!!"

greekgoal05,0.jpg

In aceea seara,as fi dat orice ca sa fiu si eu in locul unui suporter de pe stadion.Greci au cantat pana in zori pe strazile Atenei,si nu numai.Ma gandeam,noi de ce nu putem sa castigam un Campionat European?Si au trecut 4 ani de atunci.Am ramas doar cu speranta ca vom fi mai buni...si atat.Macar am participat si noi la Europeanul din Austria si Elvetia.

300px-UEFA_EURO_2008_New_Logo.svg.png

Chiar daca nu am facut mare lucru,noi romanii am fost,oarecum mandri de egalu' cu Franta si Italia cu toate ca se putea mult mai mult in meciul cu Italia,in care Mutu a ratat penaltyul ala.Tin minte ca eram la o terasa si ne bucuram ca niste cretini,toata terasa la ora aia tarzie.

Chiar dupa terminarea Campionatului European,am zis ca ar fi timpul sa plec intr-o vacanta in Grecia.Statiunea Stalida mai exact.Am ales Stalida,dintre mai mult statiuni pentru ca mi sa parut cea mai frumoasa si accesibila la bani aia.

"Foarte aproape de Heraklion, Stalida poate satisface o paleta larga de turisti. Incepand de la hoteluri spatioase, pana la serviciile de masa si bautura, viata de noapte , facilitati pentru pasionatii de innot si sporturi acvatice. Daca sunteti un impatimit al plimbarilor , plajele din Malia si cele din Chersonissos sunt alternative foarte bune. Accesul din Heraklion se face cu ajutorul transportului public, taxi sau inchirierea de masini sau motorete."

stalida.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Poate putin dezamagiti,greci dupa Europeanul de anu' asta,S-au reprofilat pe echipele de club.Cele mai mari echipe din Grecia sunt Panathinaikos Atena,o echipa cu o galerie superba.AEK Atena si Olympiakos Pireu.Peste tot pe unde merg vad cel putin 2-3 oameni in tricouri cu echipele respective.

Vacanta mea se aproape se terminase si eu inca nu am ajuns in Atena.Asa ca m-am gandit ca ar fi timpul sa calc pe acolo.Primul lucru' care l-am vizitat a fost faimosul stadion Apostols Nikolaidis.Un stadion minunat,cu o galerie de invidiat.Vazusem cateva filmulete pe Youtube cu ei asa ca as vrea sa ii vad si in realitate,dar nu cred ca se poate.Poimaine trebuie sa plec spre casa asa ca raman doar cu visul.Am mai vizitat niste muzee minuntate si am oprit la un hotel unde sa mananc ceva si sa raman peste noapte.Ilion Hotel mai exact.Un hotel dragut si cochet de 3 stele.

FXDTYHDY.jpgDTHYDTDTG.jpgGFJUYFCF.jpgHJGDTX%20Y.jpg

Am mancat ceva,si m-am pus la somn.A doua zi,m-am trezit dis de dimineata si am plecat la o plimbare prin minunatul oras.Am inchiriat un scuter si m-am plimbat de nebun pe unde am apucat.Din pacate nu prea mai aveam bani sa mai inchiriez inca o noapte la hotel.Am plecat intr-un Pub de prin oras si mi-am comandat 100 de Jack cu gheata si lamaie.M-am asezat la masa,in drept cu televizorul urias si urmaream stirile sportive.Din pacate nu am inteles o boaba din toate stirile alea dar eu tot urmaream,de plictiseala normal.Pe la 12:30 am plecat din Pub si ma gandeam doar la drumul spre casa.

La 13:45 eram pe aeroport in Cluj cand deodata...

...To be continued...

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Zi si mie te rog cum e hotelul ala din Atena si mai ales zona din jurul lui, ca nu am chef sa stau in vreun cartier cu drogati la coltul strazii (imi scapa numele, dar era in centru si era sa fac rezervare la el). De asemenea, zi-mi daca e aproape metroul de el. Mersi :)

PS: Asta daca ai fost acolo sau doar l-ai cules de pe net :D Altfel, voi discuta in privat cu Adelio :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy