Jump to content

ovidiu10

Generaţia de Aur
 • Content Count

  5395
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ovidiu10

 1. Nu apar pentru ca in baza de date nu au fost create echipamentele. Pe cele custom le poti pune doar pentru a le inlocui pe cele din db, dar daca acestea nu sunt create nu are ce sa fie inlocuit. Pentru asta, Raul se pricepea sa faca un file care permitea totusi jocului sa afiseze custom kits si pentru echipele care nu creat niciun echipament in db, dar trebuia folosit inainte de inceperea jocului.
 2. Valentin Şandru este jucator/antrenor principal la CSM Campia Turzii...Deci, vad ca nu s-a lasat de fotbal in 2000, cand avea 31 de ani, ci joaca si acum la 50 de ani, la nivelul Ligii 4 Cluj. https://www.frf-ajf.ro/cluj/jucatori/sandru-valentin-49575.html
 3. Poti pune pozele aici: https://hostr.co/ Si apoi dai insert image from URL
 4. Actually, asta este asezarea standard. Am folosit asezarea de mai sus, intrun singur meci sa aiba loc toate "vedetele", sa para mai spectaculoasa echipa...In fapt, batranei nu imi sunt de mare ajutor...Pe Gigel Bucur chiar l-am dat afara ca facea atmosfera urata in vestiar si mai venea si beat la antrenamente.
 5. Done, @Raulic. Acum are topic separat.
 6. A fost updatata prima postare, cu ultima versiune: RO_kits_FM19v1.2.
 7. Liberi de contract toti. Strategia este urmatoarea: jucatori din ce in ce mai buni decid sa se alature pe masura ce vad ca ai in lot jucatori cu WR mare. Deci prima miscare este sa convingi jucatori cu reputatie sa zicem 20, apoi aduci altii cu 30 si ii dai afara pe cei cu 20, apoi aduci altii cu WR 40 si ii dai afara pe cei cu 30 etc. Pana cand ajungi sa te blochezi...Spre exemplu nu reusesc sa il aduc pe Prepelita, desi e liber si campionatele au inceput deja....
 8. Proiectul este unul simplu: am preluat CSM Slatina din esalonul 4 si in cel mai scurt timp posibil vreau sa ajung in grupele UCL. Dupa primul meci din grupe imi fac un selfie pe stadion, i-o trimit lui Borcea la puscarie, imi dau demisia si ma retrag in conacul boieresc de la tara, unde o sa beau toata ziua vin de buturuga si o sa vorbesc doar cacaturi... Dupa indelungi cautari am reusit sa dau afara majoritatea jucatorilor gasiti aici si sa aduc nume mai cunoscute in loc. In mare parte am reusit, dar sa vad cum gestionez infuzia de nume noi in vestiar. Un prim 11, in toamna lui 2018, in L4 Olt, arata asa:
 9. E ceva legat de PA pentru regeni...e o formula de calcul in joc pentru a determina intervalul de PA pentru fiecare natiune, care tine cont de populatie, facilities, probabil si istorie... Degeaba faci superb training facilities un club din San Marino, daca San Marino nu a dat niciodata un jucator de PA macar 130. Mai mult, populatia tarii este de 50k de locuitori...Nu te astepti ca viitorul Messi sa vina de aici. Asta nu exclude randomul, ca intro cariera de 30 de ani sa nu primesti un mic Messi la un club din San Marino. Dar 2 ani la FCSB (Romania) nu mi se pare nimic in neregula sa primesti doar ciurucuri la Academie.
 10. Activatorul vechi? Nu cred ca merge deloc pe noul update.
 11. Romanian mixpack 48 - (100 images) made by ovidiu10 & Raulic DOWNLOAD
 12. In baza de date este creat. Probabil ca nu ti-l incarca in cariera pornita de tine.
 13. Whaaat?! Vezi sa nu fie vreun update neoficial, in winter updateul oficial toti cei mentionati de tine sunt la locul lor.
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy