Jump to content

Axyon gaming 007

Members
 • Content Count

  351
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Axyon gaming 007

 1. Clasamentul grupei Astrei: Echipe: M: Golaveraj: Puncte 1. OM 2 2 4 2. Wolfsburg 2 0 2 3. Astra 2 0 0 4. Ajax 2 -2 1 Am pus așa căci nu pot încărca imagine cu grupa, nu știu de ce. Cică are 10.24kb și nu pot mai mult să încarc altă poză.
 2. Celelalte echipe românești în Europa: Craiova: Au făcut egal cu Academica 1-1 și au pierdut cu Villareal cu 4-0. Clasamentul grupei arată așa: Astra: Au făcut 0-0 cu Ajax și 1-1 cu Wolfsburg. Au făcut egal cu echipe mari.
 3. S-a terminat luna septembrie. Am făcut egal cu Viitorul 0-0, am bătut dupaia incredibil Valencia cu 2-1, am bătut Petrolul cu 5-2, am bătut apoi CSM Roman în cupă cu 4-0, am făcut egal cu U Cluj și apoi, acasă, am bătut Bayern Munchen cu 7-2. Toate astea au fost cu tactica pe care a pus-o @Bobby Robson pe forum: Clasamentul ligii 1: Clasamentul grupei din UCL: De nu iau eu Champions League sezonul ăsta...
 4. Sunt live chiar acum, iar azi voi juca cu Bayern: https://www.youtube.com/watch?v=STFNeUsbBzA
 5. De asemenea, s-a terminat și perioada de transferuri. Toate venirile: Ganea a venit ca înlocuitor pentru Stan, iar Van Rhijn a venit înlocuitor pentru Dusan Mikic, care o să vedeți că a plecat, deoarece au plătit clauza de reziliere. În total am cheltuit 12.75M. Plecări: În total am făcut 15.5 M, deci tot suntem pe plus cu aproape 3M
 6. Au jucat naționalele în luna septembrie: Seniori: Am bătut Rusia cu stadionul plin la noi acasă cu 3-0, în liga națiunilor și apoi am bătut Chile cu 5-2 tot la noi acasă într-un amical, pe Cluj Arena, alt meci în care stadionul a fost plin, de această dată a fost Cluj Arena. Clasamentul arată așa: U21: Am bătut Luxemburg în deplasare cu 10-0 și Azerbaijan acasă cu 7-0 Clasamentul arată așa: Ne-am calificat la Euro U21 2023 care se va disputa tot în Italia. U20: Am bătut Chile cu 1-0 în deplasare: U19: Am bătut cu 4-0 Belarus într-un amical.
 7. Încercați tactica asta este prea bună. O am și eu la Dinamo și la națională și o să vedeți ce rezultate am avut.
 8. Sunt live chiar acum: https://www.youtube.com/watch?v=WREMC7Od0yM
 9. A început noul sezon. Clasamentul Seriei 2 arată așa: Predicțiile spun că ar trebui să terminăm pe locul 2, pe primul loc fiind FCSB II, dar eu vreau să promovăm anul acesta:
 10. Acum, urmează să vedem ce a făcut România. La seniori: 2018: La Liga Națiunilor: Clasamentul a arătat așa: 2019: Prelminarii: Clasamentul: U21: 2017: Calificările pentru Euro: 2018: Calificările pentru Euro: Clasamentul a arătat așa: Locul 3 din păcate. Amicale: 2019: Amicale: U19: 2018: Amicale: Primele calificări pentru Euro: Clasamentul a arătat așa: 2019: Amical: A doua rundă de calificări pentru Euro: Clasamentul a arătat așa: S-a terminat sezonul: Liga 1: Play-off: Play-out: Baraj: Liga 2: Liga 3: Seria 1: Seria 3: Seria 4: Seria 5:
 11. S-a terminat luna mai. Am pierdut cu Medgidia, 3-2, după ce am condus cu 2-0, cu Popești-Leordeni am făcut 0-0 și cu FCSB II am câștiga cu 2-1 în ultima secundă după ce mi-a dat gol Pintilii și m-au condus cu 1-0, iar primul gol a fost din offside. Au mai avut și două roșii. Nu mai zic că îl aveau pe Vlad în poartă și chiar apăra bine. Clasamentul arată așa: Din păcate am luat locul 2, dar la anul trebuie să promovăm.
 12. S-a terminat și luna august. Am făcut egal 2-2 cu Botoșani, după ce am condus cu 2-0. Apoi am umilit CFR cu 4-0, am bătut Astra cu 3-1 după ce i-am dominat, am condus cu 3-0, dar meciul a fost câștigat și cu FCSB am câștigat cu 3-0, meci înm care am avut 39 de șuturi și 18 pe spațiul porții. Dacă vom juca cum am jucat cu FCSB și în Europa, trebuie să luăm cel puțin locul 3. Clasamentul ligii 1: Suntem pe locul 2 și presimt că și în acest an ne vom bate la titlu cu Craiova. De asemenea, s-a jucat și turul 3 și play-off-ul. UCL: Retur: Astra: Prin urmare s-au calificat în play-off-ul UCL, unde a dat de Galatasaray. UEL: Retur: Viitorul: Prin urmare Viitorul se califică în play-off-ul UEL, unde a dat de Viktoria Plzen. Iași: Și Iașiul merge în play-off-ul UEL, unde a dat de AZ Alkmar. Play-off: UCL: Păcat că nu au reușit să treacă de ei, dar totuși au ajuns în grupele UEL. UEL: Viitorul: Viktoria Plzen se califică datorită golului din deplasare. Păcat. Viitorul avea șanse să treacă de ei. Iași: Iașiul se califică în grupele UEL, incredibil după ce a trecut de AZ Alkmar. Grupe: UCL: Dinamo: Grupa noastră este una foarte grea, dar sper că vom putea lua cu greu un loc 3. Dacă mă dădea în grupa B, era o grupă cu Salzburg, pe care puteam să-i batem să luăm locul 3, dar asta este. Nu am putut lua cea mai accesibilă grupă, trebuie să luăm locul 3 cel puțin. UEL: Astra: Astra are o grupă foarte grea. Nu cred că vor putea trece mai departe de grupa asta, dar dacă trec este perfect. Craiova: Și Craiova are grupă grea, cu Villareal și Spartta Praga, dar sper să treacă de ei. Iași: Toate echipele românești au grupe grele. Asta este nașpa, dar sper să reușim totuși măcar una dintre noi, cele patru să mergem mai departe.
 13. Am mai simulat un pic și s-a jucat turul 2 UEL și prima manșă din turul 3 atât UCL, cât și UEL. Turul 2: UEL: Iași: Iași a eliminat Dinamo Zagreb și urma să dea de Dinamo Zagreb. Turul 3: UCL: Astra: Astra dacă va merge mai departe (să sperăm), va da în play-off de Copenhaga sau Galatasaray. Favorita este Galatasaray care a câștigat cu 2-0 la Copenhaga, iar Astra o să aibă un adversar foarte greu dacă va merge mai departe. UEL: Viitorul: Vitorul a bătut cu 3-1 Braga la Braga acasă, deci șansele sunt foarte mari ca Viitorul să meargă mai departe. Iași: Iași a bătut cu 2-0 pe Dinamo Zagreb la Zagreb, deci șansele și ale Iașiului sunt foarte mari să meargă mai departe în play-off-ul UEL. Să vedem ce vor face în retur. Să sperăm că vor bate, pentru a face coeficient cât mai mare pentru țară. S-a terminat și campionatul european U19. Grupe: Am făcut egal cu Portugalia, deși au condus până în ultimul minut portughezii. Cu Olanda am câștigat cu 2-0, iar cu Germania am câștigat cu 4-1. Clasamentul grupei: Am terminat pe primul loc și am mers mai departe și am fost calificați la Cupa Mondială U20 2023, pe care sper că o vom câștiga la anul, căci anul trecut am ajuns în finală. Semifinala și finala: Am câștigat Campionatul European. Sper că vom avea o generație mare care va face performanțe și la nivel de club, dar și la națională. I-am pus pe lista noastră de transferuri pe cei care au jucat bine la acest european ca să vină la noi.
 14. S-a terminat și luna iulie. Am făcut niște transferuri: Veniri: Cel mai important este Costin Bolozan, care este român și este wonderkid: Am cheltuit 9.25M în luna iulie. Plecări: Pe Andrei Stan l-a vândut clubul. Am protestat, dar nu au vrut. Clubul era să mi-l vândă și pe Traore, dar am protestat și a rămas la club. În total am făcut 14M. Se pare că suntem pe plus. Rezultatele: Am pierdut cu 3-1 cu PSG în amical, meci în care ne-am creat ocazii, în condițiile în care au jucat cu titularii, iar stadionul Dinamo a fost plin. Cu Craiova am pierdut nemeritat în Supercupă, scor 2-1 după ce i-am dominat, pe Porto am bătut-o cu 2-0 la Porto și toată lumea vorbea despre asta. Apoi am bătut pe Mediaș cu 1-0, după ce i-am dominat, chiar dacă au ratat penalty, pe CS Mioveni i-am bătut doar cu 3-0 și cu Craiova am pierdut nemeritat, 1-0, ei dând golul pe contraatac: Clasamentul arată așa:
 15. S-a terminat luna aprilie. Am pierdut cu Giuleștenii cu scorul de 4-0, victorie meritată de Rapid, dar dupaia ne-am revenit și am bătut Unirea Slobozia cu 3-1 și Agricola Borcea cu 3-0 după ce au avut două goluri din offside. Eu tot ziceam de galeria noastrș, dar la meciurile din deplasare am avut maxim 4 persoane care țineau cu noi, deci nu avem cine știe ce galerie. Decât din 4 persoane să înțeleg. Clasamentul arată așa: Rapid o să promoveze mai mult ca sigur.
 16. S-a terminat și play-out-ul: Barajul: Liga 2: Au promovat CS Mioveni și Petrolul în liga 1, în liga 2 au retrogradat Sepsi și Chindia Târgoviște. Liga 3: Predicțiile sezonului:
 17. S-a terminat și luna martie. Cu Axiopolis am pierdut cu 2-1, cu Sportul Chișcani am câștigăt doar cu 1-0, cu Înainte Modelul am pierdut cu scourl de 2-1, am bătut Progresul Spartac (scuze, @DragosBox) și pe CSM Oltenița am bătut-o cu 3-0. Clasamentul arată așa: Dacă mai vrem promovarea trebuie să batem tot, inclusiv Rapidul. Dacă pierdem cu Rapid, o să fie greu. Dacă îi batem vom micșora distanța de puncte de la 9 la 6 puncte, dar și așa va fi greu. Dacă nu vom promova, poate promovăm la anul. Meciurile din luna aprilie: O să fie un meci greu în Regie, dar sper că îi vom bate pe Giuleșteni, iar acesta va fi un meci foarte greu. Se poate decide promovata dacă nu vom câștiga noi
 18. Conducerea deja mi-a făcut propunere de prelungire a contractului, iar eu voi accepta. Această înțelegere va fi până în 2021:
 19. S-a terminat și luna mai. Am pierdut cu FCSB cu 1-0, meci în care mi-am băgat picioarele căci oricum eram campioni și am pus rezervele, iar apoi cu CSM Poli Iași puteam să o ducem pe FCSB în UEL dacă ar fi câștigat cu Astra, dar au făcut egal: Clasamentul play-off-ului arată așa: Chiar dacă zice că FCSB joacă în UEL, nu joacă. Cred că este un bug. Noi suntem deja calificați în grupele UCL, Astra în turul 3 UCL, Viitorul în grupele UCL, Craiova în turul 3 UEL și Iași în turul 2 UEL. Ceea ce este bine este că avem asigurate 4 puncte la coeficientul echipei și 0.8 la coeficientul țării, deoarece în grupele UCL primești 4 puncte coeficient dacă te califici. Dacă se califică și Astra este și mai bine. La coeficient am terminat pe locul 10 ca țară acest sezon. Defapt mai este de jucat în acest sezon, sezonul se termină mai târziu, nu știu exact pe cât, dar știu sigur că suntem pe 10. Cupa României: Craiova câștigă Cupa la penalty-uri, după ce în primele 90 de minute a fost 0-0, iar Oltenii au marcat în ultimul minut de prelungiri prin Carlo Casap.
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy