Jump to content

Axyon gaming 007

Members
 • Content Count

  488
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Axyon gaming 007

 • Rank
  Căpitan
 • Birthday June 12

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UCeyN2SHZ_jCDPNdrtd2-_Cw/featured

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

556 profile views
 1. Florea a semnat un nou contract. Din păcate i-am pus clauză de reziliere, deși nu aș fi vrut, dar altfel nu ar fi acceptat prelungirea:
 2. Am gre;it topic-ul. Dacă se poate ca cineva să mute această postare în Topicul cu Jupiter București.
 3. Am jucat în sferturile cupei cu Astra Giurgiu. Meci incredibil făcut de băieții noștri. 1-0 pentru noi! EXTRAORDINAR! I-am dominat încă din minutul 4 când am dat o bară, iar altă bară a fost dată în a doua repriză. În primele 90 de minute a fost 0-0. În minutul 119 ocazie pentru noi, când eu deja mă pregăteam de penalty-uri, Alexandru Bodin reușește să inscrie golul victoriei. Am țipat cum nu am mai țipat decât în cariera cu dinamo.
 4. Sunt live chiar acum: https://www.youtube.com/watch?v=JufjooQ9fPY
 5. Hai să vedem ce au făcut naționalele noastre: România: Au luat primul loc în Nations League în B. În preliminarii am picat cu Luxemburg (locul 116), Muntenegru (locul 61), Slovacia (locul 55) și Ucraina (locul 35). Noi suntem pe locul 16. Suntem favoriți zic eu. România U21: Am câștigat toate meciurile mai puțin cel cu Franța și am luat locul 2, iar la baraj am jucat cu Israel unde am câștigat cu 7-2 la general. România U19: Am luat primul loc în calificări, la egalitate de puncte cu Portugalia:
 6. Ultimele două meciuri au fost cu Metaloglobus și Sportul Snagov. Metaloglobus București 1-1 Jupiter București Am fost conduși din minutul 24, la prima lor ocazie reușesc să înscrie prin George Mareș, cu capul, iar în minutul 57, Bodin șutează în Plămadă și din Plămadă mingea intră în poartă. De atunci nu am mai marcat, deși i-am dominat. Jupiter București 4-0 Sportul Snagov Cu Sportul Snagov am câștigat clar, cu scorul de 4-0, după ce am condus din minutul 14, prin golul lui Cordoș. În minutul 28, Ion Deaconu dublează diferența, iar dubla o face în minutul 34. Ultimul gol a fost dat de Iulian Roșu, în minutul 45+2, prin golul lui Iulian Roșu. Trebuie să recunosc, scorul este unul mincionos. Puteau ei să ne dea goluri, dar a apărat portarul nostru excelent. I-am făcut ofertă lui Ion Deaconu de 20k. Cei de la Dinamo au acceptat, dar el nu vrea să semneze cu noi. Poate dacă vom promova va vrea să semneze cu noi, căci nu știu câte șanse are să fie titular la Dinamo.
 7. Nu, dar acesta este un motiv. Intri la Training și ai Mentoring.
 8. Am terminat turul campionatului, pe locul 3. Nu am fost chiar wow din octombrie încoace. Adică nu am mai legat în campionat două victorii deloc. Florea din fericire mi-a cerut să-l scot de pe lista de trasnferuri, iar eu, bineînțeles, am fost de acord, sau nu vrea agentul, deoarece eu și cu agentul lui avem o relație distantă, dar presupun că nu contează asta, având în vedere că îmi zice că nu este ambiția lui Florea să mai rămână aici. În Cupa României am eliminat Reșița după un meci foarte nebun, cu 11 goluri, scor final 7-4, după prelungiri.
 9. Ups, a fost greșeala mea. Am avut impresia că aia cu grupa a fost în altă carieră. Greseala mea.
 10. Tocmai am postat un videoclip nou, în care am dat un mare rage. https://www.youtube.com/watch?v=a6yT-AyA1-kfeature=player_embedded
 11. Ne ți la curent cu ce au făcut celelalte echipe românești în Europa și cu cine pici în grupele UCL, să sperăm că niște adversari mai accesibili.
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy