Jump to content

Axyon gaming 007

Members
 • Content Count

  733
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Axyon gaming 007

 • Rank
  Antrenor/jucător
 • Birthday June 12

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UCeyN2SHZ_jCDPNdrtd2-_CwNdrtd2-_Cw/featured

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

938 profile views
 1. Nu folosesc auto-save, l-am dezactivat, dar ar fi mai bine să îl pun la loc.
 2. Mi-am șters salvarea din greșeală. Știu ce credeți despre mine, sunt prost, și așa este.
 3. Premiul de Golden Boy a fost câștigat de Denis Drăguș.
 4. Am terminat aproape sezonul regulat și cu trei etape înainte de final suntem pe locul 4, matematic în play-off (ce minune!). Nu s-a terminat perioada de transferuri, dar i-am vândut pe Dan Nistor cu 725k și poate ajunge suma la 900k, pe Moldoveanu, cu 525k, iar suma poate ajunge la 1M și 35% dintr-un viitor transfer și pe Ricardo Grigore cu 1.9M și 35% dintr-un viitor transfer. Am adus doi tineri, liberi de contract dar au potențial 3 stele și jumătate, iar pe unul dintre ei l-am dat ca împrumut. Înlocuire pentru un jucător am apucat să iau doar pentru Dan Nistor, pe Milos Vulic, de la Graficar, cu 375k. Nu este lafel de bun ca Dan Nistor, dar are potențial 4 stele și jumătate. În total am făcut 3.1M și am cheltuit 375k, deci suntem pe profit cu 2.725M de euro. Dante Sevillano: Jose Bologna: Milos Vulic: Nu pare așa bun Youth Intake-ul din acest sezon.
 5. Sunt live chiar acum: https://www.youtube.com/watch?v=ClFOUCslByE
 6. Corect, dar am pus clubul că a fost fondat în 2019, deci nu prea.
 7. Nu știu Aș vrea să vă joc pe toți cât mai mulți, dar, după cum am spus și în video, este regula cu 3 jucători crescuți la club, iar noi nu avem nici unul deocamdată.
 8. Credeați că am uitat de cariera? Nu, tocmai am postat videoclip nou.
 9. Sunt live chiar acum: https://www.youtube.com/watch?v=Da3thnfkRRI
 10. Dar de ce nu ai activat comentariile?
 11. Mi-am pierdut motivația pentru cariera cu Celtic și am zis să încep o carieră în liga a 5-a din Spania. Am ales Los Rios pentru că are cele mai bune facilități din această serie. Obictivele acestei cariere sunt să câștig LaLiga, Champions League și Cupa Mondială a Cluburilor. Sper să nu îmi pierd motivația și pentru cariera aceasta așa de repede. Los Rios este o echipă din a cincea ligă din Spania, fondată în 1989, bineînțeles, o echipă de amatori. Aceasta este seria mea: Promovează primele două echipe, așa că obiectivul meu este să termin în primele două, deși conducerea vrea să terminăm la mijlocul clasamentului. Nu am nici un jucător în lot, așa că voi putea lua jucătorii pe pozițiile pe care am nevoie, dar, desigur, trebuie să fie liber de contract.
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy