Jump to content

Axyon gaming 007

Members
 • Content Count

  337
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Axyon gaming 007

 • Rank
  Căpitan
 • Birthday June 12

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UCeyN2SHZ_jCDPNdrtd2-_Cw/featured

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

207 profile views
 1. Am mai simulat un pic și s-a jucat turul 2 UEL și prima manșă din turul 3 atât UCL, cât și UEL. Turul 2: UEL: Iași: Iași a eliminat Dinamo Zagreb și urma să dea de Dinamo Zagreb. Turul 3: UCL: Astra: Astra dacă va merge mai departe (să sperăm), va da în play-off de Copenhaga sau Galatasaray. Favorita este Galatasaray care a câștigat cu 2-0 la Copenhaga, iar Astra o să aibă un adversar foarte greu dacă va merge mai departe. UEL: Viitorul: Vitorul a bătut cu 3-1 Braga la Braga acasă, deci șansele sunt foarte mari ca Viitorul să meargă mai departe. Iași: Iași a bătut cu 2-0 pe Dinamo Zagreb la Zagreb, deci șansele și ale Iașiului sunt foarte mari să meargă mai departe în play-off-ul UEL. Să vedem ce vor face în retur. Să sperăm că vor bate, pentru a face coeficient cât mai mare pentru țară. S-a terminat și campionatul european U19. Grupe: Am făcut egal cu Portugalia, deși au condus până în ultimul minut portughezii. Cu Olanda am câștigat cu 2-0, iar cu Germania am câștigat cu 4-1. Clasamentul grupei: Am terminat pe primul loc și am mers mai departe și am fost calificați la Cupa Mondială U20 2023, pe care sper că o vom câștiga la anul, căci anul trecut am ajuns în finală. Semifinala și finala: Am câștigat Campionatul European. Sper că vom avea o generație mare care va face performanțe și la nivel de club, dar și la națională. I-am pus pe lista noastră de transferuri pe cei care au jucat bine la acest european ca să vină la noi.
 2. S-a terminat și luna iulie. Am făcut niște transferuri: Veniri: Cel mai important este Costin Bolozan, care este român și este wonderkid: Am cheltuit 9.25M în luna iulie. Plecări: Pe Andrei Stan l-a vândut clubul. Am protestat, dar nu au vrut. Clubul era să mi-l vândă și pe Traore, dar am protestat și a rămas la club. În total am făcut 14M. Se pare că suntem pe plus. Rezultatele: Am pierdut cu 3-1 cu PSG în amical, meci în care ne-am creat ocazii, în condițiile în care au jucat cu titularii, iar stadionul Dinamo a fost plin. Cu Craiova am pierdut nemeritat în Supercupă, scor 2-1 după ce i-am dominat, pe Porto am bătut-o cu 2-0 la Porto și toată lumea vorbea despre asta. Apoi am bătut pe Mediaș cu 1-0, după ce i-am dominat, chiar dacă au ratat penalty, pe CS Mioveni i-am bătut doar cu 3-0 și cu Craiova am pierdut nemeritat, 1-0, ei dând golul pe contraatac: Clasamentul arată așa:
 3. Sunt live chiar acum: https://www.youtube.com/watch?v=AXVFNsiYOaI
 4. S-a terminat luna aprilie. Am pierdut cu Giuleștenii cu scorul de 4-0, victorie meritată de Rapid, dar dupaia ne-am revenit și am bătut Unirea Slobozia cu 3-1 și Agricola Borcea cu 3-0 după ce au avut două goluri din offside. Eu tot ziceam de galeria noastrș, dar la meciurile din deplasare am avut maxim 4 persoane care țineau cu noi, deci nu avem cine știe ce galerie. Decât din 4 persoane să înțeleg. Clasamentul arată așa: Rapid o să promoveze mai mult ca sigur.
 5. Sunt live chiar acum: https://www.youtube.com/watch?v=oBQDTQ3Tp1A
 6. S-a terminat și play-out-ul: Barajul: Liga 2: Au promovat CS Mioveni și Petrolul în liga 1, în liga 2 au retrogradat Sepsi și Chindia Târgoviște. Liga 3: Predicțiile sezonului:
 7. S-a terminat și luna martie. Cu Axiopolis am pierdut cu 2-1, cu Sportul Chișcani am câștigăt doar cu 1-0, cu Înainte Modelul am pierdut cu scourl de 2-1, am bătut Progresul Spartac (scuze, @DragosBox) și pe CSM Oltenița am bătut-o cu 3-0. Clasamentul arată așa: Dacă mai vrem promovarea trebuie să batem tot, inclusiv Rapidul. Dacă pierdem cu Rapid, o să fie greu. Dacă îi batem vom micșora distanța de puncte de la 9 la 6 puncte, dar și așa va fi greu. Dacă nu vom promova, poate promovăm la anul. Meciurile din luna aprilie: O să fie un meci greu în Regie, dar sper că îi vom bate pe Giuleșteni, iar acesta va fi un meci foarte greu. Se poate decide promovata dacă nu vom câștiga noi
 8. Conducerea deja mi-a făcut propunere de prelungire a contractului, iar eu voi accepta. Această înțelegere va fi până în 2021:
 9. S-a terminat și luna mai. Am pierdut cu FCSB cu 1-0, meci în care mi-am băgat picioarele căci oricum eram campioni și am pus rezervele, iar apoi cu CSM Poli Iași puteam să o ducem pe FCSB în UEL dacă ar fi câștigat cu Astra, dar au făcut egal: Clasamentul play-off-ului arată așa: Chiar dacă zice că FCSB joacă în UEL, nu joacă. Cred că este un bug. Noi suntem deja calificați în grupele UCL, Astra în turul 3 UCL, Viitorul în grupele UCL, Craiova în turul 3 UEL și Iași în turul 2 UEL. Ceea ce este bine este că avem asigurate 4 puncte la coeficientul echipei și 0.8 la coeficientul țării, deoarece în grupele UCL primești 4 puncte coeficient dacă te califici. Dacă se califică și Astra este și mai bine. La coeficient am terminat pe locul 10 ca țară acest sezon. Defapt mai este de jucat în acest sezon, sezonul se termină mai târziu, nu știu exact pe cât, dar știu sigur că suntem pe 10. Cupa României: Craiova câștigă Cupa la penalty-uri, după ce în primele 90 de minute a fost 0-0, iar Oltenii au marcat în ultimul minut de prelungiri prin Carlo Casap.
 10. S-au terminat amicalele. Cu Petrolul am câștigat 1-0 după ce ne-au dominat, cu CS Mioveni meritam să câștigăm și am și făcut-o, cu scorul de 2-1. Pe Csiksereda am umilit-o cu scorul de 7-1. Apoi am bătut Vulturii Fărcărești cu 4-1, Sporting Liești cu 7-0 și Dunărea Tichilești cu 4-1, meci în care am ratat un penalty, am avut două goluri anulate pe motiv de offside, dar nu a fost offside, dar tot am câștigat: De asemenea, s-a terminat și perioada de transferuri. Au avut loc 4 veniri: De cândut, nu am vândut nimic, deși puteam să-i vând pe Porumb și pe Petcu la FCSB, dar am decis să nu-i vând. Dacă ar fi venit pentru Bodin poate l-aș fi dat, deoarece nu vrea să-și prelungească contractul.
 11. Noi mai avem meciuri doar cu FCSB și Iași în acest sezon, iar sezonul viitor chiar vreau șaisprezecimile UEL, deci îmi este indiferent dacă merg în grupele UCL sau UEL. România, la U21, în luna martie: La U20, în luna martie: Văd că aici au fost aceleași rezultate ca la echipa mare. La U19, în luna martie: Clasamentul arată așa: România U19 s-a calificat la Campionatul European U19 2022. Să sperăm că vom ajunge cât mai departe. Poate acum ajungem în finală.
 12. Rezultatele de la amicalele de la nțaională: Am făcut egal cu Austria după ce mi-au dat gol în ultimul minut și am bătut Noua Zeelandă cu 6-0. S-a tras la sorți și pentru UEFA Nations League, iar noi am picat cu Rusia și Grecia în grupă. Primul meci va fi cu Rusia, la București. S-a terminat și luna aprilie. Am avut primul meci, derby, câștigat cu 5-3, după ce am condus cu 1-0, m-au egalat, am condus cu 3-1, au făcut 3-3 și apoi am făcut noi 5-3 și am câștigat. Cu Craiova am câștigat după ce i-am dominat total cu 3-1, cu Iași câștigăm 2-1 după ce Ruben îți dă un mare autogol, cu Viitorul câștigăm cu scorul de 3-1, cu Astra aveam ocazia de a deveni campioni, dar am pierdut cu 2-3 la Giurgiu, după ce am condus cu 1-0, domnul Colțescu le-a acordat un penalty care a fost la minge, au egalat, am făcut 2-1 și au întors la 3-2. Plus că am mai primit și un roșu pe degeaba. Așa este când ești furat de arbitrii. Dar ne-am obișnuit ca domnul Colțescu să îi avantajeze pe cei de la Astra. Într-un final, după mulți nervi, i-am bătut cu 4-0 pe Craiova și am luat campionatul, iar în acea seară a fost petrece mare la vestiare: Clasamentul după ce mai sunt doar două etape în play-off arată așa: Primul loc se duce în play-off-ul UCL, deci este clar că vom juca în grupele UEL, Vom avea sigur două echipe în grupele UEL, deoarece locul 3 sau câștigătoarea cupei va juca în grupele UEL. În finala cupei joaca Craiova cu U Cluj. Cum ar fi să câștige U Cluj și să joace în UEL? Ba mai mult, să joace frații noștri în grupele UEL. Ceea ce nu am înțeles a fost de ce am primit banii de campioni de înaintea meciului cu Astra.
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy