Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Neoh

Members
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Neoh

  1. Am rezolvat cu echipamente din sezonul trecut. Unele se pupa exact, altele nu, dar am rezolvat. La cele care au promovat nu se vad, dar cred ca se vor rezolva dupa ce faci fisierul ala, nu ?
  2. Man, nu ma intereseaza in mod special, am vazut ca unele au al treilea echipament in joc si m-am gandit sa le pun. Daca voi credeti ca nu are rost, atunci nu are rost. Daca sunt facute sau exista unele mai vechi ca sa le pot completa, da-mi un link si le pun pe alea sa fie complete. Imi sta pe creier ca nu exista al treilea echipament. Nu e asa important, dar na.
  3. Lunca Teuz Cermei echipament 3 Soimii lipova echipament 3
  4. Am dat la advance setup si am pus si liga 3, dar de fapt nu merge... m-a indus in eroare. pacat.
  5. Packul pt liga 3 cand apare pentru ca acum putem juca direct din liga 3 ?
  6. Mi-am instalat FM In-Game Editor si am modificat culorile. Macar acum nu mai sunt albastre si albe si corespund macar cu cele originale.
  7. Pentru ca am inceput o alta serie cu o echipa din liga 4, am zis sa-i fac si echipamentele de joc. Nu e facut in adobe, poate nu e cel mai bun, dar nu-mi place ca in joc joaca cu albastru si alb si oficial sunt cu verde. Echipamentele au unele dintre culorile oficiale folosite de echipa in realitate unde am adaugat eu un sponsor, ceea ce mi se pare normal ca orice echipa sa aiba. Nu e cel mai realist, dar totusi suntem intr-un joc unde nu trebuie sa fim mereu saraci. Daca tot am facut echipamentul asta, mi-am tras si tot pack-ul cu echipamentele din romania si voiam sa va zic ca faceti o treaba excelenta. Totusi, eu ma gandeam ca de ce nu puneti stemele echipelor pe echipamente indiferent ca cele oficiale nu au. Asa mi se pare normal sa aiba orice echipa. Plus ca in realitate nu se pun din lipsa de bani, nu ca n-ar vrea. Daca tot faceti munca asta, stema echipei e usor de pus pe echipamentul oficial. Ar arata mai bine si asa ar fi normal. Si inca o intrebare, nu-mi apare kit-ul in joc. Am adaugat cele doua linii in config-ul de la liga 4 exact cum trebuie, am dat "clear cache", am dat "reload skin" si tot nu-mi apar. Sunt dimensiunea care trebuie. Ce mai trebuie sa fac ca sa-mi apara pe joc ?
  8. Descarci din acest link liga Japoniei ce contine ( Japan: 1st, 2nd, 3rd and 4th division, Emperor's Cup, League Cup, Super Cup, Suruga Bank Cup ). O dezarhivezi si o pui in folderul "editor data" , dupa care incepi cariera noua si la advance bifezi japonia. Asta e tot.
×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy