Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


dardar_3

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by dardar_3

  1. Alexandru, problema cu Slobozia e una minora: Echipa se numeste Unirea Slobozia, in timp ce in joc apare Unirea Sloboyzia (e undeva in divizia a 3-a in realitate). Stadionul in joc are 4500 insa de curand a fost modernizat si are 5000 de locuri toate pe scaune.
  2. Da... Probabil tantalaul se referea la faptul ca e singura echipa neinvinsa din seria respectiva.
  3. Salut Mihai, Nu cunosc detalii despre stadion. Recent am fost acasa de sarbatori si am trecut pe langa el si arata foarte frumos, scaune noi, gazon impecabil. Din cate am auzit primaria vrea ca echipa sa promoveze in esalonul secund si fac eforturi financiare foarte mari. Singura sursa din care ma informez este adevarul: http://www.adevarul...._603539903.html Apropo de surse, s-a zvonit ca Bucsarul ar fi vrut sa cumpere Unirea acum cativa ani insa s-a impiedicat de refuzul primariei (fiind PSD, "dusman" al teparului). Stadionul Abatorul e la cativa kilometri de Slobozia si stiu ca au o scoala foarte buna acolo, pe la ei trecand si Andrei Prepelita pe cand invata la scoala generala. La curent ma mai tine si socrul meu care merge la aproape toate meciurile de-acasa ale Unirii Slobozia insa vreo mare pasiune n-am avut nicand, poate si datorita "trantelilor" pe care le-am vazut acum 10-12 ani cand mergeam si eu pe stadion. Toate cele bune, Dragos.
  4. Salut, Acelasi lucru il semnalasem si eu in prima pagina a acestui topic. Am pus si eu aseara ultimul XML iesit si din pacate am vazut din nou Unirea 04 Sloboyzia. Apropo... Stadionul 1 Mai are 5000 de locuri si sunt toate pe scaune. Astept update-ul cu modificarea numelui. Toate cele bune, Dragos.
  5. Felicitari pentru initiativa. Prima data cand am instalat FM2012 vroiam sa joc cu echipa locala din Slobozia (Unirea Slobozia). Spre stupoarea mea am vazut ca se cheama Unirea Sloboyzia. O sa verific daca a fost remediata problema in update-ul tau.
×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy