Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Conturi Validate

  24.11.2017 - bogdannebun
 3. Yesterday
 4. Romania SS Kits - FM18

  Multumim frumos. Patria recunoscatoare!
 5. Romania SS Kits - FM18

  O sa lucrez eu la un fisier similar pana la update-ul din iarna, doar sa am putin timp liber. Nu cred ca se va apuca krammer sa includa L3 in fisierul lui. Pentru update-ul din iarna al jocului vom actualiza echipamentele din Liga a3a sa fie confirm celor facute de noi in pack
 6. Romania SS Kits - FM18

  Cam jumate din cele de la liga 3 mie nu imi merg. Sunt in pack, sunt in config, dar nu apar. Uneori home, alteori away, cateodata ambele. Sa astept pana apare fisierul ala cu SSKRC sau cum se chema si o sa mearga mai multe credeti?
 7. Romania SS Kits - FM18

  Dacia Unirea Brăila Home Performanţa Ighiu Home & Away Sănătatea Cluj Home Unirea Tăşnad Away Universitatea Cluj Away
 8. Romania SS Kits - FM18

  Culoarea e ok, eu ziceam de cel alb si negru - ca le-au folosit fara logo pe piept, si cel alb e acelasi model ca si asta. + Logo-ul asta pe maneca stanga: Eventual mai verifici si tu poze
 9. Si eu la Ianca stateam mai bine cu banii. Ce-i drept eu inca nu platesc pe nimeni ca sunt amator, dar totusi, acum am in banca 25 mii de euro.
 10. Another quick message to say we’ve released a hotfix today to address the issues listed below. As with all previous updates, the hotfix is save game compatible. We’d recommend exiting Football Manager, then restarting Steam to make sure the download and installation occurs. Again we want to take this opportunity to thank everyone who has raised any issue, left us any feedback or posted any kind of review. We really appreciate all contributions from our community and with your help we continue to try and make Football Manager the best possible game it can be, Changes include but are not limited to: FOOTBALL MANAGER 2018 -- HOTFIX 18.1.3 STABILITY & PERFORMANCE - Fixed crash during processing - Addressed rare crash when hovering over player role on quick sub panel - Fixed rare crash occurring during post-match team talk - Addressed match freezing when multiple players are in online match - Fixed issue with certain editor files creating saves which cannot be reloaded MATCH - Fixed rare issue of substituted player appearing on bench and pitch at same time on tactics screen - Reduces incidences of cross/shots highlights - Fixed rare case of ball not re-entering play after a throw in - Further fixes for player names not appearing correctly within match GAMEPLAY - Fixed players being re-suggested in scouting inbox despite having already been acknowledged - Fixes so Carabao Cup 2nd round draw is completed correctly
 11. Amicale Pre-sezon În această perioadă de pregătire am testat vreo 3 tactici și mai mulți jucători tineri pe care mă voi baza în sezonul viitor. Rezultatele m-au interesat mai puțin, concentrându-mi atenția pe lucruri mult mai importante... Am lăsat meciurile să se desfășoare în Full Match pentru a vedea cât mai bine dacă jocul echipei se desfășoară așa cum îmi doresc. Competition Expectation Obiectivele impuse de conducere sunt realizabile din punctul meu de vedere. Cred că vom reuși fără probleme să le îndeplinim și de ce nu, să le depășim. Stăm destul de rău din punct de vedere financiar deși n-am făcut nici un transfer(de unde bani de salarii?) dar prin rezultatele noastre viitoare sper să ne redresăm. Perioada de pregătire e gata și urmează primul meci oficial în deplasare la Luceafărul Oradea. Luna august va fi o lună foarte grea pentru noi deoarece vom avea de disputat 6 partide oficiale în 3 săptămâni...
 12. Mulțumesc la fel! Îți urmăresc cariera, sunt sigur că vei promova în Liga II. Eu în fiecare an încep prima carieră cu Dacia Unirea apoi voi încerca și eu un challenge în Liga IV.
 13. Romania SS Kits - FM18

  Asta , l-am facut dupa echipamentul in care au jucat cu ACS Poli , era fix asa , rosu ... Am template-ul facut , le refac pe toate ?
 14. Romania SS Kits - FM18

  In campionat in ultimele meciuri au jucat cu echipamentul alb si negru acelasi model cu facut de tine fara nici un logo pe piept. Au doar logo-ul Fit4You parca pe maneca.
 15. Romania SS Kits - FM18

  Dupa cate am vazut asta este pana la urma Third-ul Astrei , am vazut ca Home & Away folosesc logo pe piept , pe asta nu . Enjoy .)
 16. [EU] [Random] Sa incepem cu inceputul

  Interesanta cariera pana acum, sunt curios unde vei ajunge de la Balotesti.
 17. Succes in cariera cu Braila. Nu stiu daca ai vazut, dar eu am inceput cu Ianca din liga 4 si acum sunt pe primul loc in liga 3 cu sanse mari de promovare in 2. Deja sunt doua cariere cu echipe din Braila. La mine, Braila e pe 2 in liga 2 si mai mult ca sigur va promova anul asta, adica al doilea an de cand am inceput.
 18. Last week
 19. Incepand din liga 4.

  Da, asa este. Dar am o infrangere in cupa. Am avut noroc de jucatori buni. Ciudat, ca in beta am jucat cu LItex, in liga 2 din Bulgaria si aveam jucatori mult mai buni si n-am jucat asa de bine. De asta va ziceam de dinamica. Erau unii jucatori foarte influenti la echipa si cum eu nu aveam nicio treaba cu bulgaria, nu cunosteam jucatorii, jucau cam slab. Am pierdut deja un titular in perioada de iarna si s-ar putea sa mai pierd. Am un pont sa va dau. Nu stiu daca stiti, dar daca jucatorii te simpatizeaza, pleaca mai greu. Jucatorii mei refuza oferte pe bani, doar sa joace alaturi de mine, cu toate ca eu nu-i platesc. La Dumitru Ioana am oferte pe bani de la echipe din liga 1 si 2, dar nu-l dau decat pe 60 mii, sau nu-l dau deloc. Ce-l putin nu inca. Asta este ceva realist, daca ma intrebi pe mine, adica faza cu simpatizatul si ca nu vor sa plece datorita acestui lucru. Dupa ce se termina perioada de transferuri din iarna, va zic ce s-a intamplat. Cu siguranta, daca nu mai pierd niciun titular, am sanse clare la promovare. Am adus un jucator de 18 ani din Capul Verde, care il va inlocui pe Olteanu, cel care a plecat. A plecat la Miercurea Ciuc tot fara bani. De ce ai face asa ceva, cand tu esti la echipa de pe primul loc, care se bate la promovare si la care ai jucat excelent ? E cam aiurea asta. In fine.
 20. Incepand din liga 4.

  Sa vezi sarbatoare in Ianca cand o sa ajunga in liga II :D,bafta
 21. [EU] [Random] Sa incepem cu inceputul

  incearca cu doi atacanti.la mine face minuni,pacat de retrogadare dar asa ai mai mult timp sa iti formezi o echipa
 22. Activator L4 pentru FM 2018

  pfff ..... i am facut doar jucatori si acum numai vine nimeni sa cumpere :)))))))
 23. Activator L4 pentru FM 2018

  asta tine de engine-ul jocului, nu are treaba cu activatorul.
 24. Activator L4 pentru FM 2018

  Ok ... il muce ... am preluat Academia Rapid in primu an si dupa cateva saptamani cumpara cineva clubul si ii da afara pe Pancu,Burca si Daniel Niculae .... pffff nu apuc sa joc cu ei
 25. Da, așa am în plan. Sorin e idol în Brăila. Mulțumesc!
 26. Incepand din liga 4.

  Se vede deja L2.
 27. [EU] [Random] Sa incepem cu inceputul

  Hmm, păcat. Dar promovarea e accesibilă.
 28. Deci va fi o carieră foarte lungă, să sperăm. Sorin Frunză, acest Ibrahimovic al Brăilei. Succes!
 1. Load more activity
×