Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


[FM 19] [RO] Hajrá Csíkszereda!


Raulic

Recommended Posts

  • Replies 128
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur

DECEMBRIE

image.png.a92f0b136e3abe68d1ded628417c1b20.png

Luna decembrie a fost ceva mai reusita deoarece am reusit sa marcam insa atacantii mei raman tot in criza. Imi pare extrem de rau pentru meciul cu FCSB, am condus cu 1-0 si 2-1 dar inevitabilul s-a produs pana la final. Cel mai rau imi pare dupa niste ocazii 1-la-1 cu portarul pe care le-au ratat Zindjak si Csegoldi. Ambii au fost amendati dupa meciul respectiv pentru ca forma lor execrabila nu se oprea.

Atat meciul cu CFR cat si cel cu FCSB a fost abordat cu o tactica ultra-defensiva in care in momentul recuperari posesiei o dadeam in fata - lunga si p-a doua, ce sa mai. Meciul cu Dinamo a fost destul de plictisitor fara multe faze de poarta iar deplasarea la Medias a coincis cu o forma proasta a lu Fortes, sau poate l-am tinut noi bine .. iar jocul gazistilor a avut de suferit.

Problema e ca singurul atacant care a marcat in ultimele 2 luni e Hora. Ma sperie acest aspect asa ca m-am bagat putin peste secundul meu si am pus cate o sesiune extra in 3 zile ale saptamanii pentru Chance Creation si Chance Conversion sperand sa vad ceva schimbat pe viitor.

Cel mai bun jucator de pana acum e Vadrariu care e #1 la rating in Liga 1, urmat indeaproape si de Daniel Bordas care a inchis poarta de multe ori.

CLASAMENT

image.png.4f1f99e7faaed379b389c35f92de5ecd.png

Clasamentul arata putin ciudat cu cateva meciuri restante insa ramane cam aceasi idee, suntem 5 echipe pe 4 puncte, aceasi fiind si diferenta dintre locul ocupat de echipa noastra si primul loc care nu prinde play-off-ul. Pentru ultimele meciuri ale sezonului regulat am scapat de adversarii mai grei din partea de sus a clasamentului si ramane sa speram doar la lucruri bune :D 

Ca sa vorbim si despre transferurile din iarna ... as avea nevoie de un playmaker deoarece Casap nu va mai juca sezonul acesta si inlocuitori pentru jucatorii care vor sa plece. Ma gandesc sa aduc si un atacant dar asta ar insemna sa renunt la unul din cei 4: Hora, Zdinjak, Csegoldi si Arnautu.

Link to comment
Share on other sites

Inca 5 etape in care va trebui sa iti mentii locul in playoff, de acolo se poate intampla orice. Forma atacantilor lasa de dorit deocamdata, din pacate, dar sunt sigur ca e doar o pasa proasta si ca dupa pauza competitionala vor reusi sa marcheze din nou goluri decisive pentru echipa. Hai cu playoff-ul si de ce nu cu o calificare in Europa League :D

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

image.png.46c5a7728348a0da5584bf0917eebef5.png

image.thumb.png.3e784c5ae1b451837871c794d9cb0ffa.png

La clubul nostru a fost prima perioada de transferuri mai linistita. Am incercat sa il vindem/imprumutam pe Arnautu, dar nimeni nu l-a vrut si am adus doar un AMC imprumut de la Dinamo, cum aminteam mai devreme. Au plecat imprumut doar cativa jucatori de la echipa U19 si in rest am avut noroc ca nici un titular nu mai are ganduri de plecare.

AMICALE

image.png.39b51d4332c6d9c7b4042c9baa00f3e7.png

Am preferat sa pun acccent mai mult pe pregatire decat sa joc amicale, perioada fiind foarte scurta.

 

FINAL SEZON REGULAT
image.png.53d76c8c92ef1ae53f54f7e8800995a9.png

 

Finalul sezonului regulat a fost crunt. In ultimul clasament postat se putea observa ca eram 5 echipe care ne bateam pe 3 locuri de play-off. Ei bine, pana in ultima etapa Dinamo a avut o revenire de forma senzationala terminand cu 5 victorii si pe locul 3 iar CFR a avut o cadere inexplicabila cu 2 infrangeri si 1 egal in 5 meciuri, rezultate care i-au diminuat categoric sansele de a prinde play-off-ul. Componenta finala a avut si o echipa surpriza. Universitatea Craiova, echipa care se afla pe locul 9 inainte de pauza competitionala a prins un nesperat loc 5 la final - era putin inexplicabila pozitia in clasament avand in vedere ce sume invartea echipa.

Toate ca toate, noi am stat cu morcovul pana la final. Nu am reusit sa obtinem multe puncte in deplasare si presa vorbea deja de un record negativ al nostru. Punctele pierdut acasa cu Voluntari ne-au costat si cel mai tare a durut infrangerea cu Botosani cu care eram in lupta directa pentru play-off.

In ultima etapa eram 3 echipe despartite de 2 puncte: Csikszereda - 39, Botosani - 37 si Craiova - 37 si doar 2 locuri de play-off. Noi jucam la Astra, Botosani acasa cu Sepsi iar Craiova acasa cu UTA. Craiova a avut un meci extrem de usor cu candidata la retrogradare iar surpriza a venit de la Sepsi care a scos 1 punct la Botosani (mai mult ca sigur a plusat Orban niste prime acolo). Egalul celor de la Sepsi, coroborat cu egalul nostru de la Giurgiu, i-a trimis pe moldoveni in play-out, linia finala de clasament fiind 5 - U Craiova, 6 - Csikszereda.

image.png.3a37de9a3e36c0f922d4cb66ed4b0854.png

 

CLASAMENT

image.png.99e3c5813f01088ff6dcc29bd15de0bd.png

 

Avand in vedere adversarele din play-off, nu putem spera la multe, singurul aspect pozitiv va fi suma maricica pe care o vom primi din drepturile TV. In ultima perioada m-au dezamagit cativa jucatori de care mai mult ca sigur ne vom desparti in vara. Ii amintesc aici pe Arnautu, Knezovic si mai mult ca sigur Fall, ultimul fiind cel mai valoros jucator din lot, printre cei care castiga cel mai mult ... insa aceste lucruri sunt invers proportionale cu performantele lui.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

YOUTH INTAKE 2021

image.thumb.png.17fa0e1dc158d7871c57331bde8cc5f4.png

 

APRILIE

image.png.ebe534c49c07c76a1e53eed38fff976a.png

Luna asta am renuntat, am incercat de toate ... singurul lucru care mi-a iesit a fost un Catenaccio cu FCSB care l-a demis pe Teja. Ma asteptam la ceva de genul ... ramane sa revitalizam echipa in vara. Nu am nici un obiectiv un ultimele 3 meciuri ale sezonului, m-au demoralizat toate articolele din presa cum ca ne facem de ras. Sper sa nu fie repercursiuni la nivel de conducere dupa acest traseu din play-off ...

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Desi am acceptat interviul cu Becali am refuzat ulterior oferta lor. M-am gandit ca e prea devreme pentru mine sa ajung la un club cu asemenea presiune, nu eram inca pregatit. Abia reuseam sa gestionez un vestiar cu Hora si Marinescu. Am preferat sa mai raman macar 1 an la Csikszereda pentru a vedea ce se intampla cu noile talente.

MAI

image.png.65a9e8fcece4c7f139d200a6029145f9.png

Ultimele meciuri ale sezonului au venit cu niste suprize pentru noi. Am trecut intr-un Catenaccio bazat pe un 5-4-1 ce limiteaza destul de mult fazele noastre de poarta. Partea buna e ca am reusit in fiecare meci sa marcam, antrenamentele individuale ale lui Csegoldi s-au dovedit benefice. Cam in toate meciurile echipa noastra a fost cea care a preluat conducerea iar in meciurile cu Dinamo si Viitorul am fost egalati din 2 lovituri libere. Meciul cu Viitorul nu s-a terminat la fel ca si cel cu Dinamo pentru ca am fost invinsi de campioana la fel ca in turul play-off-ului, dupa ce echipa noastra conducea la pauza.

Cel care a (re)venit la FCSB a fost acelasi Nicolae Dica, se pare ca comportamentul lui Becali de a-si reinstaura slu ... antrenorii preferati se reproduce si in FM :D

De mentionat e ca in sezonul 20-20/20-21 (a se citi douazeci-douazeci :D) Viitorul a reusit un nou titlu de campioana. Cauza acestui nou succes este un parteneriat cu Manchester City prin care englezii au prima optiune de a cumpara jucatori de la Hagi ... iar Hagi a adus imprumut jucatori ca: Adarabioyo, Touaizi, Matondo sau Lorenzo Gonzalez.

Un aspect pozitiv e ca pentru prima data in ultimele 3 sezoane echipa noastra U19 se califica in play-off-ul Ligii Elitelor dintr-o serie foarte grea.

image.png.b9d75d0843ebe8b859638c20b3a2d3b4.png


CLASAMENT FINAL PLAY-OFF

image.thumb.png.c2bfb971aa0753d52c07c620db9ae1ef.png

 

M-am uitat si peste performantele echipelor romanesti in Europa in sezonul asta ...

  • FCSB a ajuns in grupele EL dupa ce a trecut de Sarajevo, Ventspils, Puskas Akademia respectiv Glasgow Rangers si a facut 4 puncte intr-o grupa cu Monaco, Hertha si Guimaraes
  • Tot acolo a ajuns si Craiova dupa ce a trecut de Sheriff Tiraspol, Slovan Bratislava, Dinamo Zagreb si a fost eliminata de Redbull Salzburg in play-off-ul CL insa a reusit contra performanta de a acumula 0 puncte intr-o grupa cu Sevilla, AEK si aceasi Dinamo Zagreb.
  • CFR s-a oprit in Turul III EL fiind eliminata de Lokomotiv Moscova dupa ce trecuse de FK Zeta si Aalborg
  • FC Botosani s-a oprit in Turul II EL fiind eliminata de Asteras Tripolis dupa ce inainte trecuse de Anorthosis Famagusta.
Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Upss, maghiarii mai trimis niste bani in Romania. Orban s-a decis sa investeasca in stadionul nostru :D Probabil asta are legatura si cu retrogradarea celor de la Sepsi :) 

image.png.b58dd6b72439d7a9ece359b830b8cffe.png

Interesant e ca stadionul de la Targu-Secuiesc are o capacitate mai mare decat viitorul nostru stadion :) 

image.png.9052bf031d8ac859ccbd588cf0c7ab49.png

Pentru sezonul viitor imi propun iar un parcurs mai bun in Cupa Romaniei si probabil o clasare pe la mijlocul clasamentului. O sa incerc sa profit de toate tinerele talente pe care le am la club si sa nu ma arunc cu bani pe jucatori liberi de contract. In acelasi timp, o sa incerc sa gasesc o tactica mai echilibrata intre acel 5-4-1 Catenaccio si 4-4-2 Direct Counter.

 

SEASON AWARDS
image.png.e8f4a3b482c4b95d104bd7a829512ccd.png

ECHIPA SEZONULUI & ECHIPA STRANIERILOR

image.png.a1627380fb98bf6ae4d7a88379055f80.pngimage.png.894e96c390e180b7a0bad8e51fa88557.png

image.thumb.png.77d6a470959113c5f257513e9d719096.png

image.thumb.png.4f14c8a87330ba9e0ce7da922f13f7f3.png

image.thumb.png.6cdad24e5241bf27bf21f57afc63261f.png

CLASAMENT PLAY-OUT

image.png.d7984ecbb04b0cdccb893791168f5d5e.png

 

LIGA 2
image.png.3edd4fa7697e7266c0962aaf554798d5.png

CUPA ROMÂNIEI

image.thumb.png.8076405404217091f1bd002e6b63ba56.png

 

image.png.579759faa80b066a944e03482ad48d20.pngimage.png.55f4193a0c602523fb48bf5bfe059577.pngimage.png.3a4b4275f5f7b0c301448b3e97bad56e.pngimage.png.60da713bb625d9c2a224fabc79d82ca0.png

image.png.d228ea7241de5b7fa5725df1f4eefca6.png

 

CL & EL Finals

image.thumb.png.b4936bdf43ebb93481f7c207c87847c3.png

image.png.a7d6481a3a0472412f22eaaa3dffdb44.png

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
24 minutes ago, Andreyyy86 said:

Ma bucur pt stadion si pt premiile primite de portar. O intrebare totusi, cum de a scazut asa mult nivelul Premier League deoarece dau atat castigatoarea UCL, cat si cea UEL, dar trimit doar 3 echipe in UCL din campionat?

E posibil sa fi facut eu screen-urile inainte de disputarea finalelor din competitiile europene si apare din nou discutia aia cu prezenta castigatoarei EL direct in CL. Am impresia ca a mai fost intr-un an discutia asta ... parca acum 2 sezoane cand a castigat Man U  Europa League. 

M-am uitat acum in joc si englezii au trimis 5 echipe in grupele CL: Man U, Man City, Tottenham, Liverpool si Chelsea. Aparent chiar si castigatoarea CL a primit loc garantat in grupe in urm. sezon.

In grupele EL a mers doar Arsenal.

Anglia e prima tara ca si coeficient in Europa, urmata de Spania, Italia, Germania, Franta si Portugalia. (Romania pe 24 :D )

 

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

image.png.39a82a82c29af67481218ed05020187b.png

Sezonul acesta o sa ne pregatim la Targu Secuiesc la o baza sportiva cu un stadion de 3000 de locuri, sala de sport, 2 terenuri sintetice de antrenament ... conditii bunicele. Distanta de 60 de km dintre cele 2 orase nu cred ca fi o problema pentru fanii nostri. Cu atat mai mult cred ca vom atrage fanii si de pe aici ...

La nivel de lot am facut iar niste schimbari ..

Au plecat:

  • Laurentiu Marinescu, Poparadu - retrasi
  • Zdinjak, Arnautu, Hora, Knezovic, Norbert Vass, Mark Czerman - final de contract
  • Virgil Ghita, Carlo Casap, Alin Lazar, Andreas Mihaiu, Barnabas Vari - final de imprumut
  • Alioun Fal - AS Vitre (39,5k)
  • Soufiane Jebari - MAS Fes (9,5k)
  • Ioan Udrescu - Gaz Metan Medias (17,75k) - jucator tanar cu potential care a venit gratis la noi acum 1 sezon, dar nu s-a adaptat din pacate.
  • Am mai trimis multi tineri jucatori imprumut pentru ca nu au unde sa joace fiind prea batrani pentru Liga Elitelor iar in prima echipa ... nu au loc. Ar fi fost util un satelit in vremurile astea

Au venit:

Imi pare foarte rau ca am pierdut un jucator ca Virgil Ghita, era la final de contract cu Viitorul si am uitat sa il ofertez in timp util, el acceptand deja oferta celor de la Botosani, si un jucator pe care a vrut sa mi-l aduca DoF-ul - Gengeliczki, care a ales si el alta echipa pana m-am trezit eu cat de util e.

Urmeaza sa mai directionez diferiti jucatori imprumut sau transfer definitiv pentru ca efectiv nu au unde sa joace.

Tot aici pot aminti ca i-am promovat la prima echipa pe Gabriel Ghetu (YI 2019) si Kornel Sipos (YI 2020), jucatori care au dus echipa U19 in finala Ligii Elitelor (pe care au pierdut-o la limita in fata celor de la FCSB - am uitat sa mentionez asta ca performanta :D) Am zis ca prefer sa ii promovez pe ei decat sa dau bani multi unor jucatori dubiosi. 

LOT 2020 - 2021 

image.thumb.png.ca310513e8d1f66d04fa09a89d128e9b.png

image.thumb.png.75177a3f430e8a7108f7a29fa5e5630b.png

Eu unul ma simt descoperit calitativ la nivel de fundasi centrali pentru ca i-am ratat pe cei mentionati mai sus iar jucatorii imi spun ca la nivel de mijlocasi nu stam destul de bine. Deci e posibil ca pana la sfarsit perioadei de transferuri sa mai aduc un fundas central peste tot ce avem si un AMC peste media echipei.

Atat cu conducerea cat si cu jucatorii am stabilit ca obiectiv clasarea la mijlocul clasamentului si pentru asta am primit un buget de 1.450.000 euro pentru salarii si 110.000 euro pentru transferuri. Din pacate procentul retinut de conducere din transferuri ramane destul de mare, bugetul nostru de transferuri incasand doar 10%. Desi am avut incasari de 3 milioane de euro sezonul trecut clubul inca sufera dupa situatia financiara din sezoanele trecuta si conducerea nu imi permite prea multe investitii find refuzat de fiecare data. Probabil singura sansa de investitii rapide ar fi niste bani din competitiile europene, lucru care pare destul de departe in acest moment.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

AMICALE

image.png.f5c02d2fdaac6226b629f64da8c45597.png

 

Nu am avut probleme in amicale, meciuri in care am pus la treaba noua formatie 4-1-4-1 Control Posession.

image.png.97ca955ce431dc34a8d867fc8cb92601.png

Cam asta ar fi primul meu 11 cu Liviu Gheorghe, Razvan Greu si Zoltan Sipos variante de backup pentru cei 3 de mijloc. In functie de meciuri formatia mai poate fi si un 4-2-3-1 cu Mihalcea ca AMC (momentan) si unul dintre Barna sau Csernik in partea stanga iar in dreapta poate aparea si Daniel Tat, momentan accidentat. In fata ii am pe banca pe Kornel Sipos si Andrei Ciolacu care intra in functie de desfasurarea meciului. Momentan Csegoldi e titularul, continuand forma buna de la sfarsitul sezonului trecut. Am ales asta ca formatie de baza ... iar in situatii in care trebui sa ma apar trec la un 5-4-1 Catenaccio iar ... cand vreau sa atac trec in 4-4-2 Direct Counter, tactica cu care am promovat pana in Liga 1 :D 

 

IULIE

image.thumb.png.62d1970e6408e00887186ebd58b64b81.pngimage.thumb.png.193b8871d485b06a5290074081dba371.pngimage.thumb.png.23be4e077356a88687eba33a830313d0.png

Un inceput de sezon excelent pentru echipa prin care terminam luna iulie neinvinsi. Un egal acasa cu o candidata la play-off, un egal in deplasare cu o echipa care are acelasi obiectiv ca si noi si victoria cu Botosani ne dau sperante pentru noul sezon. In toate cele 3 meciuri am fost outsideri categorici ... iar punctele obtinute dau un moral excelent echipei :D 

Am reusit sa doboram si recordul de audienta la meciurile de acasa dupa ce aproximativ 1300 de secui au venit la meciul cu Dinamo.

 

CLASAMENT

image.png.e771df1a57f6751e57d3befca1197597.png

 

Link to comment
Share on other sites

  • Raulic changed the title to [FM 19] [RO] Hajrá Csíkszereda!
  • Generaţia de Aur

image.png.dc2fe8546d2e8c6a174fad0d6741e86e.png

image.thumb.png.0c8b61fbb2101e6f059ea3c8b4c3d1c3.png

 

AUGUST

image.png.170911b890b4566ec0a0fc14de4b77f4.pngimage.thumb.png.8ec1a1683669ea0d18ed32b548eca36c.pngimage.thumb.png.6a9f86e06881b3e10f11977e5b0079e1.pngimage.thumb.png.096c633d48f2af84db3b122e33c0bbc4.png

 

Din punctul meu de vedere luna august a mers pe aceasi linie ca si inceputul de campionat. Cu putina atentie la ce tactica pregatesc si folosesc in fiecare meci am reusit inca 4 rezultate bune. Am reusit sa scoatem un egal la Craiova, o victorie clara la Calarasi si un egal acasa cu o candidata la play-off. In toate meciurile am incercat sa avem posesie singura echipa care ne-a pus probleme la acest aspect a fost FCSB. In meciul cu ei am luat 3 goluri din faze fixe, ultimele 2 venind si dupa ce noi am mutat ofensiv cautand egalarea. Se poate observa o forma buna pentru Csegoldi si primele goluri la seniori pentru Sipos si Ghetu, cei 2 wonderkizi promovati la prima echipa. 

Din pacate nu am reusit sa mai aduc un fundas central de valoare si momentan lotul a ramas acelasi mai putin Lucian Dumitriu si Krisztian Poti cu care am reziliat in ultima zi de transferuri dandu-le si lor dreptul sa joace in alta parte. Decizia a fost luata si pe motive ca faceau zgomot in vestiar nefiind inregistrati ...

CLASAMENT

image.png.4a8a9c204480d9bf3e9a70bda1942e42.png

Nu am obtinut puncte extraordinar de multe dar din nou surprindem cu pozitia noastra in clasament.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
On 11/23/2018 at 11:50 AM, Ionut91 said:

Inceput bun,iti e mila de adversari de faci atatea egaluri?:))

Nu mi-e mila. De obicei cu echipele mari ma baricadez si fortez ulterior egalarea daca sunt condus :D 

Revin cu noutati dupa 2 luni.

LIGA 1

image.thumb.png.5a3b08a1880920d081ee11ec331bc47a.pngimage.thumb.png.dc9cc60b6ba201656c344d64272859ac.pngimage.thumb.png.03223a6b6328f9897cc64ce90365b3cf.pngimage.thumb.png.f7f3a23b625c52b57eda14316bfd1b6d.pngimage.thumb.png.d764bd035e2124d5939b23ef11b838d6.pngimage.thumb.png.1511d1a9fe153e660718270fbaa63384.pngimage.thumb.png.9dad7911af5f3e39bc37204423b3a1e0.png

Un parcurs excelent in lunile septembrie si octombrie in care terminam nevinsi. Rezultatul de care sunt cel mai mandru e victoria cu Viitorul cand am fost condusi cu 2-0. Ca si rezultate bune amintesc egalurile de la CFR Cluj si Dinamo dupa ce am stat cu fundul in poarta si o victorie in-extremis de la Medias. In rest rezultate normale pentru nivelul echipei.

 

CUPA ROMÂNIEI

image.thumb.png.74b4b8353bb8a23b33450fbfe7747acb.pngimage.thumb.png.4992156349ba68e5794ecd12ec9a1ee9.png

In sfarsit am reusit sa spargem blestemul cupei si am ajuns in sferturi dupa ce am trecut de U Cluj si Poli Iasi. 

Per total, simt echipa mai inchegata ca sezonul trecut, momentan nu am avut probleme cu nici un jucator. Mi-am mai adus un scouter care si-a intrat facut treaba si mi-a gasit cativa fundasi centrali pentru care o sa negociez in vara. Singurele probleme pe care le am sunt cu Sipos, mijlocasul imprumutat de la Puskas Akademia, din cauza caruia care sunt certat ca nu joaca. Probabil va pleca in iarna pentru ca deja am semnat un contract cu Marian Tarsa, care insa ni se va alatura doar din pauza competitionala.
O alta problema e accidentarea lui Gheţu, cel mai in forma junior. A facut ruptura de ligamente si va sta minim 6 luni ... era unul din cei mai in forma jucatori, alaturi de Csegoldi si Mihalcea :( 

CLASAMENT

image.png.cf9d577a165f07f834349ac909d45c20.png

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

LIGA 1

image.thumb.png.ab4e33cb9014d5d4289ea43f72fc70d2.pngimage.thumb.png.27bb04c257e98547ad940bd0527bbd7b.pngimage.thumb.png.1a73eab16ea36c7acbdc370e49e7183b.pngimage.thumb.png.1a1cd971fb5c69d072794b643f8acb51.pngimage.thumb.png.56fd281b2772bd6c0e10e5e000a3c9c8.pngimage.thumb.png.132cc6b17ef57e69e67333194a2e72fd.pngimage.thumb.png.c636a8b0e934c114cba0faacc2b1efe5.png

 

Am jucat pana la pauza de iarna si am continuat seria de rezultate bune. Am reusit o victorie miraculoasa impotriva FCSB-ului si am dat afara inca un atrenor, Becali nu a suportat rusinea si l-a dat afara si pe Dica :D Pana la meciul cu Craiova aveam 12 meciuri fara infrangere dar a fost destul de greu sa le facem fata mai ales ca noi avem mici probleme in aparare. Mi-a parut rau pentru egalul cu UTA ... dar Csegoldi nu e in cea mai buna forma dupa cum se poate vedea de pe lista marcatorilor. 

CLASAMENT

image.png.db2b563e726468eb2f514c1689a168cf.png

 

In urma rezultatelor ne pastram acolo sus si probabil va urma un retur similar cu cel din sezonul trecut. Sper doar sa nu aiba aceasi finalitate cu infrangeri pe linie in play-of :( 

Urmeaza pauza de iarna in care preconizez sa ma despart de cativa jucatori care au prins minute putine: Zoltan Sipos, Csernik si Razvan Greu. Momentan singurul transfer pentru pauza de iarna e incorporarea lui Marian Tarsa. Planurile mele sunt sa mai aduc un fundas central de calitate si un atacant care sa ii faca concurenta lui Csegoldi din moment ce pe Ciolacu il folosesc destul de mult in banda dreapta de la accidentarea lui Gheţu

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Capture.PNG.8746dd040db7c01f33b265f42310ab24.PNG

Pauza competitionala a sezonului 2021/2022 a fost destul de linistita pentru clubul nostru. Cum am spus si mai devreme, 2 dintre jucatorii care nu prindeau minute au plecat imprumut si probabil vor parasi clubul definitiv la sfarsitul sezonului. Supriza e Mate Katona, un jucator maghiar care a venit gratis in iarna si care a plecat printr-o decizia a mea de a-i rezilia contractul. Intr-un exces de zel in conversatia cu el am decis sa il las sa plece pentru ca era putin probabil momentan sa joace in fata lui Robert Bajan, unul dintre liderii echipei. Am lasat sa plece un jucator cu potential bun, care avea in contract o clauza de 450k si pentru care mi-am pus suporterii in cap .. dar nu aveam de gand sa stric vestiarul echipei pentru el.

In rest au venit 2 jucatori, Marian Tarsa despre care am pomenit anterior, Andre Micael - un fundas central, o pozitie pe care eram descoperiti calitativ de ceva timp si recent cantitativ dupa plecarea lui Tamas Becze. Am negociat cu multi fundasi dar majoritatea aveau cerinte salariale destul de mari pentru bugetul actual al echipei. Ultimul jucator venit e Matera, un mijlocas recomandat de DoF-ul nostru care m-a impresionat in amicale cat timp a fost in probe. Toti cei 3 jucatori veniti sunt peste media echipei si sper sa ma ajute in retur.

Am mai avut planuri sa dublez pozitia lui Marian Tarsa cu un AMC dintre Alin Lazar (Dinamo) sau Carlo Casap (FC Viitorul) deoarece incepusem sa jucam si 4-2-3-1 Nu ne-am inteles cu echipele lor datorita faptului ca ei prindeau prima echipa la cluburile lor si pentru ca bugetul nostru de salarii era la limita.. Ambii jucatori sunt in ultimele 6 luni de contract si puteam avea un avantaj clar pentru cooptarea lor din vara.

AU VENIT:

AU PLECAT:

  • Răzvan Greu - U Cluj (loan)
  • Kornel Csernik - CS Afumati (loan)
  • Tamas Becze - Gloria Buzau (loan)
  • Mate Katona - ACS Poli (gratis)

LIGA 1

image.thumb.png.4ec73deda724bda4251adb09f934521f.pngimage.png.ace8f90fb6ce9f25978fafdd75cf88d2.pngimage.png.05b09fdd8293e90b3eb24c055f98c491.pngimage.png.5e84fa2f48331d0e47b37343cd071b38.pngimage.thumb.png.a429b1179ba04161ec25392ea628b31c.png

 

CUPA ROMÂNIEI

image.thumb.png.ff360726475f9bda440eec9ccefc13d0.png

 

CLASAMENT SEZON REGULAT

image.png.ea7d5e11b0aff71b5cfa9bed7d4a999f.png

 

Sfarsitul sezonului regulat ne clasa pe un incredibil loc secund. Tot meritul revine jucatorilor, mai putin mie. Jucand "acasa" la Targu Secuiesc 4 din ultimele 5 meciuri, am scos un egal cu campionii sezonului regulat jucand tot meciul cu o tactica defensiva si am devenit nasii lui Hagi - campioana en-titre, dupa ce am reusit sa scoatem a2a victoria contra lor. Anul acesta Gica nu a mai avut noroc sa imprumute jucatori de la Manchester City si asta se vede in clasament. Am mai obtinut 2 victorii cu ultimele 2 echipe clasate iar victoria de acasa cu mediesenii ne-a trimis sus de tot.

In Cupa Romaniei am reusit sa ii surprindem pe clujeni cu un 4-2-3-1 nou pentru noi reusind sa intoarcem meciul. Adevaratul soc al sferturilor de finala a fost un meci intre CS U Craiova si FC U Craiova soldat cu victoria echipei lui Mititelu si accederea lor in semifinale cot la cot cu noi.

Urmeaza 10 meciuri cu 4 echipe obisnuite ale play-off-ului si cu Gaz Metan. Cred ca obiectivul pentru play-off poate fi un loc 5 cu sperante spre o calificare in Europa. Am putea profita de un joc al rezultatelor fiind calificati si in semifinalele Cupei Romaniei :D Cel putin avem experienta play-off-ului din sezonul trecut daca fazele finale ale cupei sunt ceva nou in cele 4 sezoane de cand sunt principal la Csikszereda.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

LIGA 1

image.png.7d39878a4682c4e15957823b220dd0cf.pngimage.thumb.png.04e4ee997bb98ad8fadd01061c93f730.pngimage.png.0d53f455504a125fe26027b48ccb04b3.pngimage.png.f75e83c385b48409dd0a5f30532f487b.pngimage.png.222bb2284cb8213d0fc118bcb865abf4.pngimage.png.8a7d711db4b8632daa6af8f10d83142d.pngimage.png.a1c4f8393854ce330ef7673e121e80d4.pngimage.thumb.png.0b6d2f1482a9a96d932e52b50fe88739.pngimage.thumb.png.4af9a8d3b460e50523d757df129d0231.pngimage.png.a71b10fd944e85795e96700fae06f779.png

 

CUPA ROMÂNIEI

image.thumb.png.ded1d1fa8c24cdb5c626a8d5bb05d987.pngimage.thumb.png.32810e3dcac68c3d0fcbaeefff695c09.png

 

CLASAMENT FINAL PLAY-OFF

image.png.e0f16d9e0979b64e7e6d8e51a851b5e2.png

 

Parcursul nostru in play-off a fost putin in oglinda, reusind sa scoatem rezultate bune doar acasa. Odata cu inceperea play-off-ului ne-am intors pe stadionul nostru la Miercurea Ciuc, in toate meciurile de acasa stadionul a fost plin ochi ceea ce inseamna ca vom mai avea nevoie de un expansion in viitorul apropiat.

Inafara de 2 infrangeri cu CFR Cluj, echipa care a devenit campioana sezonului 21/22 am avut cate un rezultat bun si un rezultat mai putin favorabil cu celelalte echipe. Am inceput play-off-ul cu o infrangere la Craiova pentru care ne-am razbunat acasa la Miercurea Ciuc. Am castigat acasa cu Mediasul dar am facut egal in retur la ei. Au urmat 2 infrangeri consecutive cu Dinamo, ambele in Groapa, una in play-off si una in turul semifinalei din cupa. Primul meci cu CFR Cluj a fost o infrangere usturatoare in care apararea ne-a dat mari batai de cap lasandu-l pe Dodoi sa faca ce vrea. Datorita aceleasi aparari discutabile am pierdut la Cluj si ultimul nostru meci acasa al sezonului. Intre aceste infrangeri am scos 1 punct pe National Arena si am castigat 2 meciuri acasa cu Craiova si Dinamo. Meciul din campionat castigat cu Dinamo a fost doar o parte a razbunarii noastre deoarece am intors si rezultatul din cupa castigand cu 3-1 la Miercurea Ciuc dupa ce in tur a fost 3-2 pentru cainii rosii. Gaz Metan ne-a mai incurcat putin in meciul de la Medias dar datorita lui Csegoldi, artizanul acestui parcurs din play-off am reusit sa ocupam un loc 4 la sfarsitul sezonului.

Meciul decisiv pentru calificarea noastra in cupele europene va fi finala cupei imptoriva celor de la FCSB. Din pacate in ultima parte a sezonului am fost nevoiti sa improvizam pe pozitia de fundas dreapta dupa ce atat Vadrariu cat si Neciu s-au accidentat destul de grav

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Generaţia de Aur
On 12/1/2018 at 2:42 AM, Ionut91 said:

bafta in cupa,la cum a mers echipa sezonul asta merita calificarea intr-o  cupa europeana

Nu suntem pregatiti pentru Europa, dar as avea nevoie de niste bani adusi in club :D 

On 12/1/2018 at 11:42 AM, Emilianul said:

Atat de aproape de locul 2 si totusi doar locul 4... Ultima etapa a fost esecul cu FCSB de acasa, nu? E timpul sa te razbuni in finala cupei si sa ii scoti tu pe ei din cupele europene nu ei pe tine :)).

Multa bafta, hai cu cupa :) 

Da da, ultimul meci a fost cu ei.

Sorry pentru perioada de pauza, real life caught me :D 

image.png.4477acec03bc75dcbd684461b7c94cbf.png

Meciul din cupa a fost unul extrem de interesant, meci dupa care antrenorul echipei adverse a spus ca golul nostru 3 a fost meritat, desi statisticile nu spun tocmai asta. Am inceput meciul putin mai prudenti decat trebuia si am contat destul de putin in atac. Un sut din careu al lui Tanase si o lovitura de pedeapsa a lui Chrien dupa penalty-ul provocat de Walace m-au facut sa schimb abordarea in totul sau nimic. Pe o greseala in apararea celor de la FCSB am reusit sa reducem din diferenta inainte de pauza cu un gol de extrema de handbal a lui Barna (atata ca a dat cu piciorul) - sut din unghi in plasa laterala la coltul lung cu dreptul de pe partea stanga. La pauza l-am scos pe Csegoldi care nu miscase nimic si l-am bagat pe Ciolacu - Pressing Forward. S-a dovedit a fi schimbarea care a intors meciul deoarece Ciolacu l-a ajutat cu un assist pe Gheorghe la un gol din careu si a preluat excelent o minge si a catapultat-o in vinclu in ultimele minute de joc. Pe tot parcursul reprizei secunde am tinut de minge si incepusem sa jucam mai echilibrat, eu ma gandeam la penalty-uri si sa nu luam gol in prelungiri pana sa marcheze Ciolacu. 

A venit primul meu trofeu important din cariera de antrenor si calificarea in Europa League in dauna adversarei noastre din finala.

 

SEASON AWARDS

image.png.4828e4bd5682613a30cce5d4a52c6260.pngimage.thumb.png.bad8fe8f4ab27072eb2d61503331b2c1.pngimage.thumb.png.a25358882543978590cd1f9d0d4516ec.pngimage.thumb.png.dece1b64c18c64353c24fd89b8b8fb93.png

ECHIPA SEZONULUI & ECHIPA STRANIERILOR

image.png.b25289382a34534d769eaf36fd76897d.pngimage.png.6e210caee216424a0c42f7484beb4e7a.png

 

CLASAMENT FINAL PLAY-OUT
image.png.0dd155495f588869437e111a6eed4471.png

 

LIGA II

image.png.3f7203fa29d2f07298cf0cfc25237f49.png

image.png.580f6fdbdb41950cc626d43de6c309be.pngimage.png.5bc6600efb2c6257854acf996ac1acf1.pngimage.png.e3fdb450c79129fb5b0ffe55772da908.pngimage.png.b80034b53d5d9d741c1edc7c27882295.pngimage.png.65a0e82de67a2bd04f58751bd7d65282.png

 

CL & EL Finals

image.thumb.png.3489c188cf9e8a001015c99daa66f50e.pngimage.thumb.png.1c5bf21c54387db2e9abd7797e0e70dc.png

 

Echipele romanesti in Europa

  • Dinamo - a fost eliminata de Lechia Gdansk in Turul II EL dupa ce a trecut de Connah's Quay (WAL) 
  • Craiova - a fost eliminata de Levante in Turul IV EL dupa ce a trecut de Limerick FC (IRL), Knattspyrnufelag IA (ISL) si PAOK
  • Astra Giurgiu - a fost eliminata de Sivasspor in Turul IV EL dupa ce a trecut de Radnicki Nis (SRB) si Shakhter Soligorsk (BLR)
  • FC Viitorul - a fost eliminata de Steaua Rosie in Turul IV EL dupa ce a trecut de Maccabi Tel-Aviv si AEL Limassol fiind eliminata de Dinamo Zagreb in preliminariile CL

Trebuie sa imi verific lotul sa vad cine pleaca si pe ce posturi as avea nevoie de jucatori, cu pauza asta am uitat exact ce planuri aveam. Pentru sezonul 2022/2023 conducerea mi-a dat un buget de transferuri de 2.000.000 si 1.500.000/an pentru salarii. Obiectivul oficial va fi clasarea in jumatatea superioara a clasamentului :)

image.png.f6de3d89f02d0cbd66cef0d358f3e20d.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy