Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


FOOTBALL MANAGER 2019 BETA AVAILABLE NOW


ovidiu10

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

Strap in and buckle up… The Football Manager 2019 Beta is officially here and ready for Install.

If you purchased FM19 from a participating digital retailer then you’re in for a treat, as this year’s Beta is fully playable and includes the Online Career mode and Fantasy Draft*. As always, any progress made in Career mode can and will be carried forward when the game updates on full release which is Friday, November 2nd.

https://www.footballmanager.com/blog/football-manager-2019-beta-available-now

Beta%20live%20website_0.jpg

Link to comment
Share on other sites

Primele impresii. Au schimbat fratii o gramada de chestii. Dupa ce-am orbecait vreo 4 ore printre tot felu' de noutati si-am cazut in toate gropile posibile po' sa ma laud c-am apucat sa joc 4 meciuri mari si late. Deci. Scoutingu' e mai misto decat ala din FM18. Trainingu' e destul de complicat si-s cam obosit ca sa ma prind de prea multe spiluri, da' mi se pare mai apropiat de ce-mi inchipui io c-ar trebui sa fie un antrenament condus de niste meseriasi. Partea cu tactica e modificata la greu, nu mai exista team shape si nici retain posession. Au aparut instructiuni noi si butonez la ele cam la nimereala. Unele roluri au fost modificate, mai ales alea din atac, chiar daca numele a ramas la fel ca-n FM-urile mai vechi. E misto ca poti sa selectezi underlap / overlap diferit pe stanga sau pe dreapta. Nu mai exista "roam from position" separat si cred ca e incorporat in chestia aia cu "more expressive". Aici problema mai trebuie cercetata, nu-s sigur. Jocu' se misca misto, cel putin mie nu mi-a facut figuri. E-adevarat, nici n-am facut cine stie ce teste.

Link to comment
Share on other sites

mda mi-am bagat si eu vre 3h mainile prin el aseara, pana la 1:30 cand efectiv mi-au cazut ochii in gura :(

din pacate astazi sunt la munca deci poate diseara o sa mai apuc sa joc ceva.

Am inceput o cariera la Leverkusen, ceea ce e ceva nou pentru mine intrucat in fiecare an incepeam cu FCSB, dar cu siguranta diseara dau drumu si la un save cu ei sa vedem cum se prezinta.

Multa lume spune ca jocul se misca mult mai bine, in sensul ca mai rapid. Pot sa zic ca in cele 2-3 click-uri facute pe Continue button, cu vreo 3 campionate si 55k jucatori (DB Large) s-a miscat bine. Azi noapte am luat fiecare buton in parte/sectiune si da pot spune ca acum parca partea de Tactics mi se pare mai reusita, totusi la Training inca nu m-am bagat. Am vazut (sau nu am gasit eu de unde) ca au scos Match Preparation (era singura chestie pe care vroiam sa o fac eu si nu Assistant Manageru).

Am analizat putin partea de Scouting, dar se pare ca nu prea bine intrucat lumea zice ca s-a schimbat. Mie mi se pare la fel :P - am pus ceva assignment-uri pe scouteri :)

NOTA de final:

As dori sa mai multumesc inca odata tuturor celor care au muncit pentru FM 2019 si au facut research si avem pentru inca un an, Romania in joc. Multumesc baieti!!!!

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, BlackS0ull said:

salutare, dap e o problema si cu custom views si cu save games si se pare ca si cu tactics. Adauga te rog la final extensia. Nu sunt acasa, dar asa am facut aseara pentru custom views.

 

la save-uri parca e ceva de genu mysave.fmf sau ... vezi cum e la tactics.

Stiu ca trebuie redenumit, de fapt trebuie adaugata extensia .fmf dar tot nu merge

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
2 minutes ago, valy said:

Stiu ca trebuie redenumit, de fapt trebuie adaugata extensia .fmf dar tot nu merge

Forumul SI e prietenul vostru in cazuri de genul: https://community.sigames.com/forum/616-football-manager-2019-pre-release-beta-bugs-forum/

Postati acolo si pe masura ce la o problema este confirmata de mai multe persoane, va fi rezolvata pana la versiunea finala.

Link to comment
Share on other sites

salut. stie cnv de ce nu pot juca cu o echipa din liga a 3_a? am bifat acolo la inceput liga a 3-a si playable la database advanced dar cand dau sa selectez clubul, si dau sa comut de pe liga 1 pe liga a 3-a, liga nu apare (apare dar e "greyed out" nu potate fi selectata). Deci pana la urma pot incepe cu Rapid sau nu?

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

@Muttley: Stim de problema. A cerut Ovidiu sa se implementeze o treaba pentru sateliti, om vedea ce o fi.

Momentan in joc, orice jucator de la prima echipa poate sa joace la satelit. IRL exista o lista de 15 jucatori facuta de cluburi inainte sa inceapa Liga 3 care nu pot juca decat pentru prima echipa, vedem daca implementeaza SI ceva simialr.

Acuma daca te enerveaza, poti sa trimiti toti jucatorii de la FCSB sa joace in Liga 3 :D

@fm_fan, @boogeyman025: din cate stim noi Liga 3 nu va fi jucabila fara un fisier extern care o activeaza. Poate ne fac o surpriza in jocul full :D 
Ar trebui sa aiba regulile din realitate, echipele din realitate, doar ca nu poti fi manager in Liga 3. 
Speram ca odata cu aparitia editorului se va putea activa :) 

Link to comment
Share on other sites

Aha. Mi se pare ciudat ca poate fi selectata ca si database ca si playable ca apoi sa numai fie de fapt. E singura liga care pateste asa. 

Oricum am inceput si eu sa testez beta cu nationala Moldovei (cand apare versiune full voi incepe cu un club).  Am fost refuzat de Virgiliu Postolachi in prima zi ceea ce pare destul de realistic (eu l-am intrebat daca vrea sa reprezinte nationala). Si BTW, Nationala Luxemburgului este o bestie. :scared

1.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
1 hour ago, shurubel said:

Salut. Pana la urma avem sau nu liga 3 Romania in FM19? auzisem ca este apoi pe ytube la un streamer nu aparea 😁 

E reprodusa in joc, sistem si reguli competitionale corecte, echipele actuale, dar este doar viewable in mod oficial. Adica nu poti incepe/deveni managerul unei echipe din Liga a3a in versiunea oficiala a jocului.

Speram ca odata ce va aparea si FM 19 Editor va putea fi activata.

@boogeyman025: Din ce am inteles si French CFA are exact aceasi implementare. 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy