Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


L4 Flacara Zavoiu


kan-guru

Recommended Posts

  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur

de departe cel mai interesant sezon de pana acum!!

9 hours ago, kan-guru said:

 

Nu stam rau deloc. 6 puncte in plus fata de primu' loc retrogradabil ? Nu se stie cum vom juca in primavara, astea 6 puncte s-ar putea sa fie aur curat dupa 38 de etape.

 

p.s : Horica Rus a fost avansat in grad. L-au facut "icon" si cred ca are sanse mari sa-l proclame legenda peste-un an-doi. Dom'le, e chiar misto sa ai de-a face toata ziua cu legende si simboluri.

si la 4 de loc promovabil. Priveste cerul! :angel:angel:angel

Foarte tare ca esti icon. Ti-au pus portretul la birtul comunal pe locul unde pe vremuri era Ceausescu ? 😛

 

Anyway, pot doar sa visez sa ajung la match cohesion-ul ala. /me invidios.

Te felicit pentru rabdare, 8 ani au trecut deja ? Pfff, parca mai ieri ratai barajul pentru L3 din cauza unor meciuri (in)directe.

Link to comment
Share on other sites

Bon, deci s-a incheiat sezonu' de toamna, a trecut si revelionu' ... si m-am apucat. De treaba, vreau sa zic. Aveam ditamai listoiu' (vreo patruj de insi) cu fotbaliatori vizionati de scouteri si care aveau tot ce le trebuia (adica recomandarea scouterilor cum ca "e bun, dom'le, adu-l la noi" plus chefu' sa accepte negocierile cu marele club din Zavoiu). Da' inainte de orice m-am apucat sa vad pe unde-s belelele-n lot. Aveam doua. Fundasu' central Furtuna (care are 31 de ani si-l "lasa" fix punctu' lui forte, adica fizicu') plus aripa stanga Neacsu (care avea gura mare, vroia titular, da' in ultimu' an nu-si imbunatatise aproape deloc abilitatile, chestie care-i o problema serioasa pentru un cetatean de doar 19 ani). I-am trimis pe-amandoi la U19. Am adus doi fundasi centrali (Ispas, 21 de ani si Marcu, 18 ani), o aripa dreapta (Diaconescu, 21 de ani, rezerva sau inlocuitor pentru celebru' cuplu de leaderi Sinescu - Frunza) si-o aripa stanga (Filip, 19 ani, rezerva in caz ca se accidenteaza Dobarceanu). Apoi am descoperit un mijlocas promitator (Visan, 17 ani) care era cu mult peste Gabor al nostru. L-am transferat urgent si l-am trimis pe Gabor la U19. Dupa ce-am facut operatiunea mi-am dat seama ca am vreo 7 mijlocasi centrali in lot.  Deci l-am expediat la U19 si pe fostu' om de baza Postolache, omu' fiind in toamna o permanenta sursa de stres fiindca se accidenta in fiecare luna fie la antrenamente, fie in joc, ma rog, pe unde-l apuca pe el chefu'.

Cand sa zic si io ca mi-am facut treaba si pot sa ma relaxez ... bang, vine perioada de transfer. Oferte la greu pentru vreo cativa jucatori de-ai mei, io nu prea vroiam sa-i vand, aia tot insistau ... iar la un moment dat zic ... hai sa le dau astora niste sume d-alea sa-i cocoseze.  Credeam, ca omu', ca-si vad aia de treaba. Nici o sansa. Dupa ce-au vazut obscenitatile de le-am  trimis au mai marit oferta. Si la un moment dat incepe sa se bage-n seama insusi marele jupan, bossu-bosilor,  marele patron de la Zavoiu :

 

Streza. Jucator tanar, talent cu caru', evaluat la "minim 4 stele" in lotu' nostru. In mod normal orice vanzare sub 50.000 e o mare tzapa. Da' te pui cu patronu' ? A vrut el sa-l dea cu 21.000 ? Ete, l-a dat. Huo !

wCS8RWu.jpg

Radoi. Foarte apropiat de nivelu' lu' Streza, doar ca Radoi e mai mult omu' cu pasa decisiva si mai putin un marcator de clasa. De bine, de rau, apucasem sa negociez cu aia asa ca s-a ajuns la o suma ceva mai rezonabila (45.000). Da' tot m-am 'nervat.

AxYU9n0.jpg

Colac peste pupaza, juma' de echipa s-a sucarit ca de ce l-am vandut pe Streza. Io ?!? Tare !

BGKAnxI.jpg

 

Bon. Mai trec vreo cateva zile si ma gandeam ca s-o fi vindecat patronu'. Nici o sansa. Asta vinde tot ce vede-n fata ochilor ...

3vtdESG.jpg

Credeam ca strang pe careva de gat. Taman ma treceau ale' mai negre ganduri posibile cand ... ce-mi vazura ochii ... cica "forta" (indiferent care-o fi aia) s-a hotarat sa ma ajute :

Z9G7ouI.jpg

Sunt dator cu o cisterna de bere alora care-au hotarat ca perioada de transfer sa se incheie fix atunci cand aveam io mai multa nevoie.

 

Ramasesem deci cu doar doi atacanti (Rus si Radoi). Intrucat pe lumea asta exista diverse evenimente nasoale (accidentari, suspendari, iesiri din forma si-alte orori d-astea) ... era clar ca tre' sa mai aduc un atacant. Al' mai bine cotat de scouteri (si disponibil) era un cetatean ce presta la Metaloglobus si care se numea Paladoiu. Existau trei mici probleme. Costa 10000, cerea salar de 15000 anual ... si marcase doar 4 goluri in 14 meciuri jucate. M-am cugetat cam vreo 3 secunde si-am zis sa merita sa risc. Deci omu' a semnat cu noi, moment in care presa, suporterii si insusi patronu' s-au declarat oripilati de gravitatea faptei. Cica "periclitam in mod grav finantele clubului". Pe bune ?!? Huoooooo !

lmWBeSp.jpg

 

  Dupa toata circoteca asta lotu' a ajuns s-arate cam asa :

5GRBaL5.jpg

I5MLjQ3.jpg

WRf795z.jpg

 

Si-a inceput sezonu' de primavara.  Primu' meci ? La Craiova, impotriva unei echipe (B) care pornea mare favorita la ocuparea primului loc in liga da' care s-a dovedit a fi cam de nivelu' nostru. Am jucat bine, chiar foarte bine, iar marele show l-a oferit omu' care a marcat toate cele 4 goluri ale noastre. Adica Paladoiu, cetateanu' care (cica) era cat pe ce sa aduca apocalipsa financiara la Zavoiu. Don patron, domnii suporteri, aveti ocazia sa va minunati ce supermegaextra manager v-ati tras (bah, ce bafta am avut !)

DOaag2I.jpg

 

Etapa 23. Am primit (pe teren propriu) vizita unor cetateni care si-au schimbat numele intre timp da' pe care putem (virtual) sa-i numim Juventus. Respectivii au "trupa" tare si se bat cu sanse reale la promovare. Meciu' a fost echilibrat, singurele diferente fiind ca oaspetii au speculat mai bine cele cele cateva ocazii create si ca portaru' lor a fost mai "in vana" decat al nostru. Oricum, sincer, nu ma asteptam la o victorie.

SPVBJpN.jpg

 

Al treilea meci al sezonului l-am jucat pe propriu' teren impotriva Dunarii Calarasi. Echipa de prima jumatate a clasamentului da' nu suficient de puternica pentru a concura serios in lupta pentru promovare. Jocu' a inceput foarte bine (pentru noi), Lazar a inscris rapid. Apoi am contibuat sa atacam si Radoi a majorat diferenta. Calarasii n-au prea miscat in prima repriza. Abia dupa pauza au devenit mai periculosi insa asta nu ne-a impiedicat sa le administram si-al treilea gol si sa controlam jocu' in totalitate.

OERGG54.jpg

7XCo0Rz.jpg

Ne-am distantat la 8 puncte de locu' 16 si suntem surprinzator de aproape de aia care se agita sa ocupe locu' ce duce la baraj. Deocamdata treaba merge chiar bine.

 

Deplasare pana-n judetu' Iasi, la Miroslava. Am jucat ceva mai defensiv iar miroslavenii (o fi bine cum zic ?) au incercat sa atace da' n-au stiut cum sa ne prinda descoperiti. Noi, in schimb i-am prins de mai multe ori iar victoria putea fi chiar mai categorica. E adevarat, am jucat 75 de minute cu un om in plus pe teren. Horica Rus a marcat pe contraatac primu' gol si-a inchis tabela in prelungiri.

TWvg7wn.jpg

 

Etapa 26. Deplasare pan' la Sibiu si-o vizita in fiefu' liderilor seriei a 2-a. Concluzia meciului : bulanus maximus. In prima repriza am jucat chiar bine iar faptu' ca la pauza era 1-0 pentru noi nu era deloc nemeritat. Da' dupa pauza ... jale. Ne-au inghesuit in asa hal incat meciu' se putea incheia cu 4 sau 5 la 1 si n-ar fi fost nimic de mirare.  Chiar si faptu' ca n-am luat o caruta de goluri era un mar esucces. Da' s-a intamplat ca-n minutu' 88 Dobarceanu sa-si aduca aminte ca e lideru' valoric al echipei, s-a mai intamplat ca fundasu' dreapta sibian sa fie cam "muci" si-uite-asa s-a ajuns la penalty-u' din care s-a marcat golu' de 2-2. 

oLMwUst.jpg

 

Meci acasa impotriva unei echipe d emijlocu' clasamentului (CS Afumati). Nu mi se parea un meci foarte dificil. La cum a inceput' jocu' (cu un autogol al adversarilor) totu' parea foarte simplu. Din pacate restu' de 86 de minute au fost horror, mai ales dupa ce Lazar a incasat rapid doua galbene. Atacurile noastre s-a concretizat prin jde mii de suturi din afara careului, atacurile lor s-au concretizat prin 4 goluri. Ar trebui sa zicem mersi c-am apucat sa mai marcam si noi un gol. Din pacate, cam asta-i nivelu' nostru. Cateva meciuri bune urmate de meciuri in care facem figuratie.

KxTWvXM.jpg

 

Etapa 28. Meci la Targu Mures impotriva unei echipe (ASA) aproape sigur condamnata la retrogradare. Normal, am atacat. Normal, am avut (multe) ocazii. Normal, am inscris si-un gol. Normal, ASA a egalat cu 4 minute inainte de final (cand jucau in 10) cu un sut din afara careului. Bleah ...

ieW81HF.jpg

HlYFHjC.jpg

Visele de baraj s-au dus dreaq. Oricum eram prea mici pentru asa ceva. bine macar c-avem 10 puncte avans fata de locu' 16. Am facut o socotelnita. In ultimii 8 ani cel mai mare numar de puncte cu care s-a retrogradat e 44. Deci ca sa n-avem probleme tre' sa strangem 45 de puncte in 38 de etape. Avem deja 41 de puncte la tescherea, iar asta inseamna ca avem 99,99999 % sanse sa nu retrogradam. Bun si-asa.

 

Rezumat februarie si martie :

EwbRFJo.jpg

*****

Nu c-ar merita efortu', da' hai sa-i pun si p-astia. Youth intake. Ca de obicei ... umplutura.

2EQbNFu.jpg

*****

 

Etapa 29. Am inceput (din nou) foarte bine si Dobarceanu a inscris dupa 5 minute. Adversaru' (FC Arges, echipa de nivelu' nostru) a egalat rapid iar pan' la pauza ne-a cam calarit. Dupa pauza Dinu si Radoi i-au inlocuit pe Stelica Costache si Rus si totu' parea in regula. Am avut faze de poarta, suturi, ocazii, posesie ... doar ca-n minutu' 80 Bobina a fost fix pe traiectoria unui sut, a pus picioru' si-a marcat. Da' nu in poarta in care ar fi trebuit. Pacat, macar un egal chiar c-am fi meritat.

hoLYLY6.jpg

 

Deplasare la Cluj pentru un meci ultima clasata. Parea simplu. N-a fost. Pan' la pauza am avut initiativa si puteam inscrie. N-a fost sa fie. In schimb a inscris Cluju'. Dupa pauza am incercat sa jucam ofensiv da' a fost greu al naibii din cauza jdemiilor de pase gresite in zona careului advers. Cluju' ne-a prins pe contratac de cateva ori si-am avut o bafta chioara sa nu ne-au executat. Dupa suferinte indelungate am inschis, in sfarsit, marele gol al egalarii pe terenu' ultimei clasate. Si cand ma gandeam ca ne-am facut cam de cacao am descoperit ca se poate chiar si mai rau, atunci cand U a marcat in prelungiri golu' victoriei.

w4qqPoT.jpg

 

Etapa 31. Am primit vizita unei echipe care se-agita din rasputeri sa evite retrogradarea. Stiind ca suntem intr-o forma de doi bani (sau poate ca asta e nivelu' nostru) nu mi-am facut iluzii prea mari. Speram totusi intr-o victorie. Norocu' nostru a fost ca Horica Rus a prins una din zilele alea in care inscrie din toate fazele care-l prind in preajma portii. Fara tripla lu' Horica probabil esuam intr-un mare egal, mai ales ca meciu' n-a fost deloc o plimbare la sosea pentru noi.

P1LrdAq.jpg

 

Etapa a 32-a. Meci la Clinceni. Adversaru' nu era al mai nasol posibil, in schimb forma noastra (adica lipsa ei) cam era.  Ceea ce s-a vazut si pe teren fiindca Clincenii au facut ce-au vrut. Norocu' nostru ca n-au vrut mai mult, era cat de poate de posibil sa plecam cu vreo 5 goluri in bagaje. Aripa dreapta (Milandru - Sinescu) a fost in plus pe teren. Covit si Horica Rus par specialisti in schema "n-ai facut nimic daca dupa un meci bun nu reusesti unu' foarte prost". Mdeh ...

hM9mnVJ.jpg

LtBYRZo.jpg

E clar, nu prea mai avem pentru ce sa ne agitam. Nu-i vad pe aia de la retrogradare sa obtina mai mult de 40 de puncte. Iar promovarea iese din discutie.

 

Rezumat aprilie :

8Au0Qcn.jpg

*****

Intalnim (pe teren propriu) FCSB II. Meci greu, astia-s echipa puternica si chiar daca n-au vreo motivatie legata de promovare tot n-ar avea nici o jena sa ne execute daca ar avea ocazia.

Am jucat destul de bine,  Horica Rus a deschis scoru' in prima repriza, FCSB-u' a egalat dupa pauza, meciu' a fost echilibrat. Echitabil, dupa parerea subsemnatului.

YBDurKl.jpg

 

Etapa 34. Deplasare la Medias pentru un meci foarte important pentru adversar si mai putin important pentru noi. Gaz Metan II deshcide scoru' si incearca sa apere avantaju', noi incercam sa atacam. Fara cine stie ce succes, majoritatea suturilor expediate spre poarta Gazului fiind din afara careului. Spre norocu' nostru Paladoiu pune capu' la o centrare aruncata la noroc intr-un careu arhiplin si ne face cadou un punct. Bun si-ala.

lGCfvh3.jpg

 

Etapa 35. Intalnim pe terem propriu o alta echipa (Unirea Slobozia) al naibii de interesata sa obtina punct(e) si sa iasa din zona retrogradarii. De data asta baietii si-au creat cateva ocazii (ratate) si-n general au jucat destul de bine. Din pacate fundasu' dreapta Budur e mult sub nivelu' titularului Milandru, nu cred ca-i voi mai reinnoi contractu' la vara.

YEEoUo1.jpg

 

Etapa 36. Din nou meci pe teren propriu, de data asta adversar fiind o echipa de prima jumatate a clasamentului. Am repetat scenariu' din partida cu Slobozia, doar ca de data asta noi am avut 1-0 si 2-1 iar ASU Poli a egalat la 2 cu doar 4 minute de final.  Destul de enervant, mai ales ca au inscris la singurele suturi expediate pe poarta. Da' si noi am avut bulan in alte meciuri, deci se compenseaza.

bHjA5B4.jpg

 

Penultima etapa. Meci important pentru Pandurii (care, mai aveau sanse la al doilea loc promovabil), nu si pentru noi. Pandurii fiind o forta a seriei era clar c-o sa luam gol. Am jucat deci ultraextra ofensiv pe ideea "hai, bah, si le dam si noi", Strategia a functionat cam o ora (am avut 1-0 si-am egalat la 2 si la 3) da' ne-a cam costat dupa aia fiindc-am incasat scurt alte 3 goluri. Ma rog, oricum nu mai conteaza. Ideea e c-am invatat cum ca nu face bine la sanatate un joc prea ofensiv, mai ales cand adversaru' e de calibru. A se tine minte.

kfd3l1N.jpg

 

Ultima etapa. Meci lejer, Otelu' fiind deja retrogradata. Victorie clara.

dqGimjj.jpg

 

Rezumat mai si iunie

sOYx0hf.jpg

 

*****

o5Vac2g.jpg

Locu' 10 ? Pentru o candidata la retrogradare e aur curat. Mai ales c-am si inscris aproape doua goluri pe meci. Am si primit o caruta de goluri, e adevarat.  Probabil si formatiile folosite au avut rolu' lor fiindca 4-4-2 si 4-2-3-1 sunt configuratii mai degraba ofensive si exista un spatiu mare intre mijlocasi si aparatori (poate-ar fi nevoie de-un DM pe-acolo care sa faca legatura intre compartimente). In orice caz, 4-4-2 a fost mai eficienta decat 4-2-3-1. Chestie de retinut pentru sezonu' urmator.

tOUN5po.jpg

 

Fotbaliatorii care-au prestat pentru Zavoiu in primu' sezon de liga a 2-a din istoria clubului :

9q5ilwT.jpg

XIqFqH7.jpg

pdBSetg.jpg

Horica Rus, Dobarceanu si Milandru continua sa fie "stalpii de sustinere" ai echipei. Tot la un nivel inalt se prezinta Paladoiu (integrat foarte rapid) si Diaconescu. Heges, Dinu, Covit, Lazar, Gruiescu si Horvath completeaza scheletu' echipei. Radoi a fost in retur o mare dezamagire. Imreh (mult laudat de scouteri) nu m-a impresionat absolut deloc. Budur e-n plus. Restu' ... ramane de vazut ce vor face sezonu' urmator.

 

Lista transferurirlor (aceeasi ca si la sfarsit februarie)

9958D7H.jpg

 

Aia de la U19. Umplutura.

KAgwkgS.jpg

GlhVmVA.jpg

*****

Alte alea

In decursu' campionatului am primit - normal - vreo cateva invitatii la interviu. Cateva din lia a 3-a, cateva din liga a 2-a, una din liga-ntai (Botosani) ... iar pe la sfarsitu' lu' mai m-am trezit cu chestia asta :

7smFKu1.jpg

Chefereu' din Cluj e pe locu' 4 si-au ramas fara manager fiindca ala de-a prestat p-acolo a ratat cupele europene. Normal, am salivat la greu vreo doua minute la gandu' c-as putea sa ma manifest la un club bogat si cu perspective de castigare de trofee si participari prin cupele europene. Pan' la urma mi-am gonflat pectoralu' si-am zis ca raman cu Zavoiu orice-ar fi. Bine, io astept la robinet sa vina pe tzava FM 19, iar cand o veni sar pe el. Da' pana atunci ...  Zavoiu si nimic altceva.

***

Cand am vazut imaginea asta mi-au iesit ochii ca la melc. 680.000 euro buget de salarii ?!? Uuuuuuuuu ... m-am scos, fratele meu !:yahoo::yahoo::yahoo:

Qr0grLo.jpg

 

Pentru primu' sezon ne-am descurcat destul de bine. Nou promovata, candidata la retrogradare, lot de liga a 3-a ... locu' 10 e parfum. Se putea si ceva mai bine da' si mai rau. Oricum, obiectivu' pe anu' asta a fost supravietuirea. Realizat. Pentru anu' urmator obiectivu' ar fi o clasare-n top 10. Daca se poate si mai mult ... nu ma supar.

Link to comment
Share on other sites

Si-am ajuns in al 10-lea sezon. 2026-2027. In vara m-am trezit cu o grama' de bani de cheltuit. O chestie foarte misto si ca lumea. Da' cand am inceput sa ma cugetez la problema mi-am dat seama ca habar n-am ce sa cumpar. Pe cin' sa inlocuiesc ? Astia de-i am in lot s-au miscat bine pentru nivelu' lor. Am facut o lista, m-am uitat la ea din toate pozitiile ... si pan' la urma am zis ca-mi bag p...icioarele. Nu stiu ce-am nevoie. O sa joc sezonu' de toamna tot cu astia de-i am in lot si daca unii nu se descurca cum trebuie ...  ii zbor in pauza de iarna si cumpar altii. Ce-am de pierdut ? Retrogradez ? Ete nu mai pot io. Deci n-am adus in vara nici un jucator, in schimb am prelungit cu inca un an imprumutu' lu' Bobina si Diaconescu (amandoi jucatori de baza).

Alora care-au trecut de 19 ani din lotu' U19 nu le-am mai prelungit contractele. Care-a vrut, a plecat singur. Care n-a vrut, joaca la U19 fara contract. Pan' se plictiseste si pleaca.

 

Pe la jumatea lu' iunie, dupa terminarea sezonului, mi-a trecut prin cap ca dac-avem 600.000 buget de salarii s-or gasi si ceva bani pentru investitii. Ca la training facilities si youth training facilities avem nivelu' 1 din 10, adica al' mai prost posibil. Ciuciu. Dupa 10 ani si promovare din liga 4 pana-n liga a 2-a tot n-avem bani sa trecem de nivelu' "antrenament pe tapsanu' comunal". Si-o fi dat si patronu' seama ca treaba e penibila fiindca dupa cateva zile a venit cu ideea sa crestem bugetu' de salarii al antrenorilor.  Ca, deh, aia ne durea pe noi rau de tot ...

dcBpfOZ.jpg

N-am zis nu , da' era apa de ploaie fiindca fara "facilities" nici Guardiola in persoana nu poa' sa faca minuni. Am cautat ceva antrenori mai buni da' am renuntat pan' la urma. Ne-om descurca si cu astia de-i avem. Oricum sunt printre cei mai buni din liga a doua.

 

Ca variatie, totusi, manageru asistent s-a hotarat sa se care la Sepsi OSK. Head coach. Dupa ce l-am felicitat calduros in presa si l-am injurat in gand m-am apucat sa caut inlocuitor. Am gasit unu' care era ceva mai putin priceput la coaching da' se pricepea ceva mai bine la evaluarea jucatorilor si la motivarea lor. Cum la noi asistentu' e om de baza la glasuirea de texte catre jucatori inainte de meci si-n pauza am zis ca e de ajuns. Ala vechi se descurca bine, asta nou ar trebui sa se descurce si mai bine.

 

Inainte de inceputu' sezonului am aflat ca-n chestia aia cu media prediction n-am mai fi, cica, coada cozilor. Am avansat, anu' asta sutem cotati la nivelu' 18 din 20. Nu pen' c-am fi devenit mai buni ci pen' ca loturile a doua din cele cinci nou promovate sunt evaluate cum c-ar fi mai slabe chiar si decat al nostru. Incurajator, ce sa zic. Patronu' a auzit si el cum devine cazu' si ne-a cerut doar sa incercam nu retrogradam. Chestie misto fiindca in conditiile astea sansele sa ma dea afara sunt - zic eu - al naibii de mici.

cNs7X7O.jpg

 

In liga a 2-a regulile-s interesante. Anu' asta, de exemplu campionatu' incepe in 8 august da' perioada de transfer se incheie pe 9 septembrie. Adicatelea poti schimba toata echipa in intervalu' ala de-o luna si e cat se poate de regulamentar. Cam aiurea, zic eu. Oricum, io n-aveam de gand sa achizitionez vreun jucator. Si nici sa vand vreunu', doar daca nu cumva-l apuca iar pe patron mania vanzarilor.

 

Lot disponibil in ziua anterioara primei etape :

nfOL5k8.jpg

BVxUucd.jpg

 

Pen' ca-n sezonu' anterior mi-am luat tzapa cu 4-2-3-1 wide m-am cugetat sa fac niste modificari.  Mi se parea ca am avea - totusi - nevoie de-un mijocas defesiv care sa-i ajute p-aia doi de muncesc la mijocu' terenului. D-aia am zis ca am sa folosesc 4-2-3-1 numa' daca adversaru' e ciuca batailor. In rest, alternez 4-4-2, 4-1-2-3 DM wide si 4-1-4-1, dupa inspiratie. Daca adversaru' e mai nasol bag 4-1-4-1 si sper la un egal. Daca adversaru' e mai accesibil ... una din alelalte doua formatii, dupa cum am chef si-n functie de ce jucatori am disponibili si mai in forma.

*****

Etapa 1. FC Arges - Flacara Zavoiu.

Q9cZEI7.jpg

Debutu' n-a fost rau. Deloc. Am avut 2-1 si-aia au egalat cu doua minute inainte de final. E-adevarat, Argesu' a avut si-un penalty (ratat) da' per total chiar am fost mai buni. Doar ca ne-a lasat fizicu' pe final.

 

Etapa 2. Flacara Zavoiu - FC Csikszereda

cFQgDKA.jpg

Harghitenii-s candidata number one la retrogradare da' nici noi nu eram cine stie ce mare favorita. Cu toate astea n-am avut probleme. Am fi castigat lejer chiar si daca aia n-ar fi jucat a doua repriza in 10 oameni.

 

Etapa 3. Dunarea Calarasi - Flacara Zavoiu

m5uAT6t.jpg

Dupa un meci in care ambele echipe au jucat prost, au sutat mult (si pe langa) de la distanta si si-au creat foarte putine ocazii serioase Calarasii au invins doar fiindca ala micu' de-l cheama Covit a deviat in proprie poarta un sut nu prea periculos din afara careului.

 

Etapa 4. FCSB II - Flacara Zavoiu

sdI3pJu.jpg

Stiind ca FCSB-u' e tare (chiar si cand e vorba de echipa secunda) am incercat sa joc defensiv. Mi-a iesit miscarea cam vreo ora, pana am primit golu'. Ultimele 30 de minute au fost nasoale, doar suturile pe langa ale adversarului si paradele lu' Heges limitand proportiile scorului.

 

Etapa 5. Flacara Zavoiu - Unirea Slobozia

wPyagYK.jpg

Oho, nu-i rau deloc. Slobozenii (sau slobozistii, sau cum le-o zice) erau mai bine cotati decat noi. Da' baietii au reusit un joc magistral, ratand o gramada de ocazii (3-0 CCC) si castigand pe merit. Dobarceanu a facut show (ambele goluri au fost opera lui).

 

Rezumat august

UDJQVbf.jpg

**********

Etapa 6. Flacara Zavoiu - Academica Clinceni

jpCXQjp.jpg

O noua victorie, datorata insa de data asta mai mult norocului (si unei zile de exceptie prinsa de Horvath). S-a sutat mult si nu prea precis la poarta iar daca adversaru' ar fi avut macar un atacant cu abilitatile lu' Dobarceanu al nostru probabil am fi zis mersi si pentru un egal.

***

Din ciclu' "patronu' nostru face lucruri trasnite (atunci cand are ce vinde)" :

EJEPoTT.jpg

hclnFQR.jpg

tor2KML.jpg

Bravo, boss, sa traiesti, sa-nfloresti, sa-ti creasca par in nas, ia mai dute-n ... unde vrei matale ... am 19 insi mari si lati in lotu' de seniori. Daca nu i-o apuca pe prea multi chefu' de accidentari ne-om descurca si-asa pana-n iarna.

 

Patroane, am draci, nu ma sucari ca nu se stie ...

e2VPYnj.jpg

 

Lot la sfarsitu' perioadei de transfer din toamna :

t4NcCvw.jpg

***

 

Etapa 7. Stiinta Miroslava - Flacara Zavoiu

niplpvH.jpg

Mdeh, iesenii ar avea dreptate daca s-ar oftica. Au jucat mult mai bine decat noi, au ratat un penalty si-au incasat (auto)golu' infrangerii in minutu' 88. Io as fi facut spume daca pierdeam un meci in conditiile astea.

 

Etapa 8. Flacara Zavoiu - Sportul Snagov

arAuNeO.jpg

Frateee, ce meci ! Am avit 4-0 la CCC. 5-1 la HC. 8-1 la suturi pe poarta. Si-am reusit un nenorocit de 1-1, si-asta dupa ce-am primit gol cu 4 minute inainte de final. Mdeh, ne-au ajuns injuraturile alora de la Miroslava ...

 

Etapa 9. Flacara Zavoiu - Craiova II

q858XLo.jpg

1000 de insi si-au facut drum pe la stadion, probabil fiindca U Craiova II e cotata ca fiind una din favoritele la castigarea ligii. Ma rog, in realitate craiovenii-s echipa de mijlocu' clasamentului. Una din doua : ori Craiova B e chiar mai slaba decat credeam, ori echipa noastra e-n vana. Fiindca desi scoru' final (2-1) n-a fost categoric, am dominat categoric si puteam castiga multr mai lejer. Paladoiu "a-nviat" dupa o serie de meciuri mediocre iar Dobarcenau si cei doi fundasi laterali au fost din nou motoarele echipei.

 

Etapa 10. CS Afumati - Flacara Zavoiu

T6QbHOp.jpg

Un meci de care mi-a fost cam frica fiindca Afumatii-s in forma maxima si se bat cu tupeu pentru un loc pe podium. Chestie care s-a vazut si pe teren. Noi nu prea ne-am apropiat de poarta, in schimb adversaru' si-a creat ocazii, a inscris un gol si mai putea inscrie cel putin inca vreo doua. Ca sa fie totu' perfect Radoi s-a accidentat destul de serios iar pe Horvath l-a lovit inspiratia si-a luat cartonas rosu (plus suspendarea aferenta)

q1xHi1l.jpg

Dupa zece etape suntem deja la 8 puncte de primu' loc retrogradabil. Si la 3 de locu' care duce la baraj. Da' la fel eram si anu' trecut pe vremea asta, deci ...

 

Rezumat septembrie

gRaA891.jpg

**********

Etapa 11. ASU Poli Timisoara - Flacara Zavoiu

7ExBCO0.jpg

Al doilea meci consecutiv jucat pe terenu' unei echipe aflate-n lupta pentru podium. Spre deosebire d emeciu' de la Afumati problema era si mai nasoala fiindca adversara era o forta in ceea c epriveste atacu' iar, pe de alta parte, noi aveam 4 posibili titulari accidentati sau suspendati. Meciu' n-a avut istoric. Am luat 4 si-am zis mersi c-am dat si noi un gol, sa nu zicem c-am venit degeaba.

 

Cupa Romaniei (tur 4). Academica Clinceni - Flacara Zavoiu

XZ8qqZ3.jpg

Dupa tragerea la sorti am injurat la greu fiindca in loc sa jucam si noi (ca multi altii din liga 2) cu niste aia mici veniti de prin ligile inferioare ne-am trezit c-am picat cu o echipa periculoasa. Si mai jucam si-n deplasare. Dupa doua meciuri in care am incercat sa jucam mai defensiv m-am cugetat ca oricum n-am ce pierde, drept care am ales un 4-2-3-1 wide ofensiv. Rezultatu' experimentului a fost ca atat noi cat si Clincenii am jucat ca niste cizme, am nimerit poarta mai mult din greseala ... iar Paladoiu ne-a scos din rahat marcand cele doua goluri ale victoriei si calificarii.

 

Etapa 12. Ripensia Timisoara - Flacara Zavoiu

7Pg9e0e.jpg

Stiind ca Ripensia se chinuie din greu sa realizeze ceva puncte in liga a doua (nu-s singurii, 4 din 5 nou promovate sunt in aceeasi situatie) m-am gandit ca "strategia Clinceni" (adica 4-2-3-1 wide ofensiv) n-ar fi o idee rea. Mi-a iesit miscarea. am avut 2-0, apoi 4-1 si-am castigat lejer. Daaaar ... desi cei 5 mijlocasi au creat faze periculoase la greu am bagat de seama ca  suntem vulnerabili defensiv. Iar daca Ripensia ne-a dat doua si si-a creat ocazii pentru inca doua era clar ca altii mai buni ne-ar fi umplut poarta cu goluri. Totusi, 4-2-3-1 e cam riscant, deci am sa-l folosesc numa' la zile mari.

 

Etapa 13. Flacara Zavoiu - Foresta Suceava

hnnXTxW.jpg

Hehe, mi-a iesit socotelnita. 4-1-2-3 DM wide pare mai sigur din punct de vedere defensiv. Baietii au condus cu 2-0 si 3-1 iar faptu' c-au primit al doilea gol in minutu' 88 plus faptu' ca Foresta a sutat spre poarta de doar 3 ori a fost al naibii de incurajator. Dobarceanu' si-a facut iar numaru' (2 goluri), ceilalti mijlocasi si Paladoiu jucand si ei foarte bine.

 

Etapa 14. Flacara Zavoiu - National Sebis

NvccYDG.jpg

Am jucat chiar bine. N-am castigat decat cu 1-0 da' puteam sa le mai dam vreo cateva. Formatia asta (4-1-2-3 wide) e mult mai stabila defensiv, cel putin deocamdata.

dfUYq2B.jpg

Hoopaa ... 13 puncte in plus fata de primu' loc retrogradabil si doar un punct diferenta fata de locu' care duce la baraj. Boierie !

 

Cupa Romaniei (tur 5). Flacara Zavoiu - Ripensia Timisoara

5UOBZBf.jpg

De data asta am avut noroc la tragerea la sorti. Ripensia era un adversar accesibil, si jucam si-acasa. Am castigat absolut fara nici un fel de probleme. Paladoiu si Horvath au fost oamenii meciului iar ripensistii n-au apucat nici macar sa traga vreun sut pe poarta.

 

Etapa 15. Flacara Zavoiu - Axiopolis Cernavoda

OoUcKAk.jpg

Axiopolis, nou promovata si (foarte probabil) viitoare retrogradata nu parea sa reprezinte un adversar de care sa ne speriem. Nici n-a fost cazu'. Baietii au inscris de 3 ori da' puteau sa marcheze lejer 6-7 goluri. Dobarceanu si-a facut norma din nou (alte doua goluri) si-n general baietii au jucat foarte bine.

 

Rezumat octombrie

xQLStyz.jpg

**********

Etapa 16. Flacara Zavoiu - Pandurii Targu Jiu

wOsa78j.jpg

Al cincilea meci consecutiv pe teren propriu (hmmm, ciudata programare). Adversaru', Pandurii, par sa repete parcursu' din sezonu' anterior. Atat anu' trecut cat si anu' asta au fost cotati ca a 3-a candidata la promovare si-au inceput sezonu' foarte prost. Anu' trecut redresarea lor a inceput cam tot in peioada asta si fix dpa un meci impotriv anoastra pe care l-au castigat desi noi am jucat foarte bine. mi-a fost cam frica sa nu se repete iar scenariu' ala ... da' n-a mai fost cazu'. N-am mai jucat foarte bine ci suficient de bine pentru a inscrie cele 2 goluri (sa traiesti, Paladoiule !) necesare. Altfel, meciu' a fost echilibrat si se putea incheia cu orice rezultat.

Ic9p1hR.jpg

Hai ca ne tinem chiar bine !

 

Etapa 17. Industria Galda - Flacara Zavoiu

xxtCIfC.jpg

Galda e una din cele 4 nou promovate care reusesc cu greu s-adune cate-un punct. Meciu' parea usor da' au mai fos tcazuri in care meciurile astea s=au incheiat cu surprize. Ma cam manca sa incerc iar 4-2-3-1 wide da' a renuntat. Si-am facut bine fiindca, desi victoria a fost la limita, am controlat jocu' iar galdenii n-au reusit sa se prea apropie de poarta noastra.

 

Etapa 18. Sepsi OSK - Flacara Zavoiu

N5PuYwf.jpg

Oleeeeeeeee ! Sepsi OSK. Retrogradata din liga-ntai, a doua favorita la promovare si ocupanta locului 2 in clasament. Noi / Niste unii care se baga-n seama. Eram pe podium, e adevarat, da; putea fi o conjunctura favorabila. Initiam am vrut sa incerc un 4-1-4-1 defensiv, la noroc. Mai stii de unde pica un 0-0 ? Dupa aia mi-a venit ideea ca un 4-4-2 ceva mai ofensiv ne-ar oferi sansa sa si inscriem. Si mi-a iesit ! Pentru ca bulan maxim. Ca aia puteau sa ne dea de la 5 in sus daca nu ratau in prostie ? Nu mai conteaza. Legenda Sinescu si simbolu' Rus au marcat cele doua goluri ale celei mai mari victorii din istoria clubului.

v3HZBFr.jpg

Poza asta deja ar lua premiu' al' mare pentru 'al mai tare scenariu de fictiune, chiar daca Botosanii au un meci mai putin.

 

Etapa 19, ultima a turului. Flacara Zavoiu - FC Botosani

niBSgdK.jpg

Tampita programare. Dupa "number two" urma sa intalnim "number one". Adica o alta proaspat retrogradata din liga 1, favorita numaru' unu la promovare si liderii ligii a doua. Io, stiind c-am castigat la Sfantu Gheorghe pe baza d enoroc m-am cugetat ca, totusi, 4-4-2-u' nu face minuni de doua ori la rand. Deci am incercat 4-1-4-1 defensiv. Am deschis scoru', am egalat la doi, am jucat bine, de la egal la egal chiar ... da' am pierdut. Pacat. Da' oricum, era chiar culmea sa invingem toata "crema" ligii.

 

Rezumat noiembrie

z7fOUUA.jpg

**********

Cupa Romaniei (tur 6). FCSB - Flacara Zavoiu

D0BHpyR.jpg

Cand am vazut cu cin' ne-au programat "bilele" mi-am zis, pe romaneste, c-am belit-o. Era si meci in deplasare. Nu era mare minune sa ne scape FCSB-u' vreun 7-0, chestie care face rau la moral. Din fericire adversaru' a jucat cu numai 6 titulari si nici aia nu erau convinsi ca tre' sa faca cine stie ce eforturi.  Ca urmare si-n consecinta meciu' s-a incheiat cu o infrangere cu 3-4 mai mult decat onorabila (chit ca FCBS-u' a avut 4-1 la un moment dat)

 

Etapa 20. FC Csikszereda - Flacara Zavoiu

tI5vEy6.jpg

Un meci lejer, castigat fara absolut nici un fel de problema. Bine, Csikszereda erau oricum ciuca batailor, deci o victorie era normala. Totusi, au mai incercat si ei cate ceva iar scoru' e cam exagerat si se datoreaza strict formei exceptionale a tertetului Dobarceanu - Paladoiu - Rus.

potqgxL.jpg

Daca nu pierdeam meciu' de-acasa cu Botosanii era si mai misto. Da' chiar si-asa e al naibii de misto.

 

Etapa 21, ultima a sezonului de toamna. Flacara Zavoiu - FC Arges

2uZKvEF.jpg

Argesu' are probleme destul de mari. Desi au un lot "tzapan" care pe hartie ar fi trebuit sa-i ajute sa lupte pentru primele locuri ... in realitate vegeteaza pe locurile 11-15 si nu-s in cine stie ce forma. Treaba asta m-a incurajat sa incerc un 4-4-2 mai ofensiv. Am avut succes, desi am castigat cu doua goluri marcate de aergeseni in poarta proprie (ghinionu' naibii pentru ei). Lazar a prins o zi de exceptie, ceea c enu se poate spune despre ceilalti jucatori ofensivi are-au avut destule sanse de a inscrie da' au ratat in prostie.

 

Rezumat decembrie

1ctFzpO.jpg

**********

1eNbjrS.jpg

Pe scurt : :yahoo:

**********

Mult iubitii si stimatii domni fotbaliatori care s-au manifestat intru gloria marelui club din Zavoiu :

c2P9Eg4.jpg

wV6SsTo.jpg

4uIJIlY.jpg

Cinste marilor eroi (Se face ! La bodega, normal !)

***

Formatii

9J6xWwL.jpg

 

Transferuri. Habar n-aveam ce succes nebun au amatorii de la juniori in randu' maselor din ligile inferioare. Bine, au suces fiindca-s moka sau aproape moka. Daca as cere si ceva bani mi i-ar trimite inapoi instant.

BqwW6Gr.jpg

Daca tot am zis de aia de la U19, sa bag si-o poza cu ei

T816LJc.jpg

 

Patronu' si malaiu'. Omu' e super happy (si io as fi in locu' lui) iar pe cand era intr-o criza de generozitate mi-a acceptat cererea de imbunatatire pentru youth recruitment. Pana acu' eram "limited", acu' suntem "basic". Habar n-am care-i diferenta. Probabil in caz de "limited" strigam cu megafonu' de la poarta stadionului cum ca avem nevoie de juniori iar acu', fiind "basic", mergem cu megafonu' in centru' comunei. Ete, chiar ma roade curiozitatea sa vad ce iese din asta.

p.s : niet alte investitii. Huo, bah !

6vrl8Yj.jpg

 

Deocamdata treburile merg chiar misto. Ramane de vazut daca "ne tine" sau la primavara ne taiem ca maioneza.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Pauza competitionala.  Momente ideale pentru a retrai evenimentele epice ale sezonului de toamna de-abia incheiat … si pentru a descoperi ca Horica Rus s-a cam plictisit de viata pe plaiu’ dambovitean si vrea sa se care.

JKOniVu.jpg

M-a trecut instantaneu o necesitate maxima sa-l pun pe lista de transferabili da’ mi-am dat seama ca e ditamai simbol (icon) de Zavoiu. Mi-as fi pus in cap cam multi cetateni, chestie care nu face deloc bine la sanatate cand te bati la promovare.  Ca sa fie treaba si mai nashpa, Sepsi OSK (aia de l-au cumparat pe Radoi iarna trecuta) n-au vrut nici de-ai dreaq sa-I prelungeasca perioada de imprumut. Normal, sunt adversarii nostri number one la promovare, doar n-or fi prosti sa ne intareasca lotu’.  As fi ramas deci cu un singur atacant de meserie. A trebuit sa-nchid ochii la fitele lu’ Rus si s-aduc rapid inca un atacant. Fericitu’ castigator al sejurului de 6 luni pe plaiu’ dambovitean a fost un atacant de 20 de ani, mare speranta la ACS Poli Timisoara da’ care nu prea prindea prima echipa si era listat ca “imprumutabil”.

Alti doi cetateni fosti jucatori de baza in anii anteriori (Sinescu si Visa) si-au exprimat dorinta sa plece pen’ ca porcu’ de manager ii tine pe banca … da’ cand le-am aratat un contract nou (pe-un an juma’) n-au comentat si-au dat cu pixu’. Ca sa-i mai calmez i-am scos pe piata ca disponibili pentru imprumut .  Normal, cand am cerut  ca aia de-I vor imprumuta sa le plateasca salariu’ integral n-a sarit nimeni la cap.

 

Alte transferuri ? N-am mai adus nici un jucator.  Exista si-o explicatie : mi-am bagat ochiu’ pe niste site-uri mai straineze si-am aflat despre niste unii care-n manageri de manageri si care pot sa se descurce cu douaj’ de jucatori tot sezonu’ fara sa-I doara ceva. M-am cugetat nitel si-am ajuns la concluzia ca si-asa suntem cam saraci pentru liga-ntai, n-am pierde mare lucru daca mi-as lua tzapa si n-am promova anu’ asta. Merita sa incerc smecheria cu douaj de insi. Avantaj : avem un  “team cohesion” beton armat (si oricum nu mi se parea c-ar fi neaparat nevoie sa intaresc vreun compartiment al echipei).  Dezavantaj : orice epidemie de accidentari sau suspendari m-ar baga intr-o belea maxima.

S30bzOG.jpg

 

Care vra sa zica, asta e lotu' cu care ma voi implica in marea smardoiala pentru promovare :

ZL1CM8J.jpg

Nlencm2.jpg

*****

Etapa 22. Flacara Zavoiu - Dunarea Calarasi

rSHBK6j.jpg

Mda. Mi-ar conveni sa ma plang cum ca soarta e nashpa si ne persecuta ghinionu'. Da' ar fi doar un text. E adevarat, am avut 2-1 iar cele doua aripi (Diaconescu si Dobarceanu) au jucat d enota 10 plus. Restu' echipei, insa, a fost "muci". Tot axu' central si-a dat cu stangu'-n dreptu' la greu. Ne-au lipsit doi "grei" (Lazar si Horvath) iar Horica Rus, erou' nostru locat timp de mai bine de 8 ani ... a ajuns acu' sa faca figuratie pe teren.

 

Etapa 24. Flacara Zavoiu - FCSB II. Nu-i i greseala, n-am jucat in etapa 23 fiindca adversarii nostri (Unirea Slobozia) au fost nitel ocupati in uichendu' ala cu niste chestii mult mai interesante (adica un joc in fazele superioare ale cupei)

yRzvpI1.jpg

Am castigat la limita si-am jucat destul de bine, cu exceptia faptului ca domnii jucatori din atacu' nostru au mari dificultati in nimerirea portii. E-al doilea meci consecutiv in care se suteaza-n porumb intr-o veselie. Spre norocu' nostru FCSB-u' II nu mai e nici pe departe sperietoarea de anu' trecut. Acu' se tarasc din greu prin zona retrogradarii. Apropo, marele fiu al comunei numit Matteo Croci a fost dat afara de la FCSB. Habar n-am de ce. Pur si simplu e liber de contract. Vazand io chestia asta mi-am zis ca fac afacerea secolului daca-i propun sa vina la noi din vara. Ciuciu. Nu cine nici de-al dreaq. Cica nu-i place clubu' ! Pai bine, bah, 'talianule,  tu "dislike" de noi care te-am facut (fostbalist) ? Clar, nu mai pui picioru'-n comuna ! Nici pe targa n-ai voie sa vii incoa !

p.s : bravo, Paladoiule !

 

Etapa 25. Flacara Zavoiu - Stiinta Miroslava

KFYQyTk.jpg

Aoleooooo, muica, ne curentara astia ! Drept e c-am avut 1-0. Si ca aia au sutat pe poarta de 4 ori si-au dat 3 goluri (cu al patrulea i-a ajutat nitel si Ispas). Da' tot ustura ca naiba. Macar sa fi jucat prost, ziceam ca astia suntem si-atat putem. Da' puteam sa scoatem macar un egal, daca nu si mai mult.

 

Etapa 26. Academica Clinceni - Flacara Zavoiu

GBLIOF1.jpg

Sa-mi bag ! Jucatorii-n sedinta vreau sa spun. Da-o dreaq de treaba, n-am mai trait momente d-astea inaltatoare de pe vremea cand eram niste neica nimeni prin liga a 3-a iar portaru' nostru Gheorghe (ala de se speria daca-i arata careva un deget) primea gol la orice sut pe poarta.  In ultimele 3 meciuri am luat 6 goluri din 7 suturi. Asa nu se mai poate. Horica Rus s-a ras pe bot pe prima echipa iar alorlalti le-am comunicat ca-i ia mama dreaq daca nu joaca si ceva fotbal.  Cica au "reactionat pozitiv la critici".

 

Etapa 23, restanta. Unirea Slobozia - Flacara Zavoiu

cBC6YqP.jpg

Asa mai merge. Am avut ceva bulan, aia au avut mai multe sanse de gol si puteau sa marcheze cel putin vreo doua goluri. Mi-am facut probleme, Diaconescu e accidentat de 3 saptamani iar fara el suntem cam in pom pe aripa dreapta. Norocu' nostru a fost ca slobozenii au prins o zi nasoala la finalizare iar Dobarceanu si nou venitu' Hutanu le-au facut franjuri apararea. Paladoiu ma enerveaza, cateodata joaca exceptional, cateodata zici ca are picioru'-n ghips. Se pare ca treaba aia de-i zice "consistenta" e cam in suferinta la el.

AwRy7Be.jpg

Am pierdut 3 meciuri din 5 da' avem noroc. Nici restu' lumii care trage la promovare nu se simte prea bine. In afara de ASU Poli care-a scos 13 puncte din 15 posibile toti ailalti am realizat 6 sau 7 puncte in alea 5 meciuri jucate-n primavara. Deocamdata e chiar misto.

 

Etapa 27. Sportul Snagov - Flacara Zavoiu

W1dZ7aW.jpg

Norocu' nostru a fost ca Gruiescu a nimerit poarta cu un sut (cam basit da' bine tintit) la inceputu' meciului, la un corner. Ceea ce i-a obligat pe snagoveni sa iasa la atac, adica sa ne creeze spatii. N-am jucat exceptional, da' am avut 3-0 la CCC si-n afara de inceputu reprizei a doua (cand ne cam inghesuisera aia) s-ar zice ca n-am avut cine stie ce probleme. Paladoiu si-a facut numaru' obisnuit pe sistemu' "azi un meci penibil, maine un meci bun ca sa va scot din rahat".

 

Etapa 28. Craiova II - Flacara Zavoiu

Kmdt7Ei.jpg

Meci in deplasare la Craiova. Suna nasol, doar ca nici Craiova II nu mai e o "forta".  Stau mai bine decat FCSB-u' II da' tot de nivel "locu' 15 cu felicitari" sunt. In conditiile astea o victorie ar fi fost - sa zicem - destul de normala, avand in vedere ca noi suntem in "top 3" iar ei in "coada 6". Cu toate astea, ne-am chinuit ca dreaq si-am avut  - iar ! - noroc cu caru'. Am ajuns la 3-0 nu pen' ca marii nostri atacanti ar fi avut vreo contributie ci pen' ca, din motive necunoscute, linia defensiva a reusit un meci exceptional. Un gol, doua pase de gol, plus neutralizarea atacantilor adversi. De partea ailalta, Craiova II a jucat cam dubios. 4-2DM-3-1 narrow (fara AM) nu mi se pare 'a mai desteapta solutie pentru niste unii care vor sa inscrie. Colac peste pupaza, cei doi fundasi centrali ai lor au jucat catastrofal desi erau protejati de doi mijlocasi defensivi. In sfarsit, chestia e c-am luat 3 puncte. Restu' e istorie.

4odG0r7.jpg

Hehehe ... 4 puncte avantaj fata de locu' 2 ! M-am scos ! :whistling:

**********

Rezumat februarie - martie :

MNTYSpC.jpg

**********

Categoria "diverse". Youth intake 2027.

zq7y6rI.jpg

Pot sa mai zic ceva ? Neh. De bine, de rau, vreo 2-3 ar putea ajunge jucatori buni in liga a 3-a. Nu ma mir, suntem la nivelu' 2 din 10 la "youth recruitment" si "junior coaching". Adicatelea cam la nivel de liga a 4-a (amatori).

**********

Etapa 29. Flacara Zavoiu - CS Afumati

CWeMR4w.jpg

Afumatii erau o contracandidata serioasa la locurile promovabile. Ca urmare si-n consecinta am jucat nitel mai defensiv si-am ales 4-1DM-4-1. Se putea intampla ca atacantu' nostru sa fie cam izolat, motiv pentru care l-am bagat in primu' 11 pe Hutanu, 'al mai rapid atacant din lot.  Asta-n caz ca se lasa cu vreun contraatac. Mi-a iesit miscarea pen' ca Afumatii "ne-au ajutat" cu spatii mari intre aparatori si restu' echipei la inceputu' meciului si dupa 14 minute aveam deja 2-0. Restu' de 76 de minute s-au consumat intre stradania disperata a afumatenilor de a egala si stradaneia noastra disperata de a tine mingea si de a lansa din cand in cand atacuri rapide pe aripi.  I-am prins de mai multe ori descoperiti da' n-am avut noroc sa mai inscriem. Nici adversarii n-au avut noroc, spre finalu' meciului baietii mei cam obosisera (mdeh, lipsa de suficienti jucatori pentru rotatie in prima echipa) si-am cam ajuns sa ne aparam in propriu' careu. Pan' la urma important e c-am castigat un meci al dreaq de greu.

 

Etapa 30. Flacara Zavoiu - ASU Poli Timisoara

Ul7mVJb.jpg

Ooooooleeeeeeeeeeeeeee !  Care erau datele problemei inainte de meci ? Noi ... se stie. Aia de prin Dambovita de promovara anu' trecut. ASU Poli, inschimb, echipa solida, foarte puternica dpdv ofensiv, lot de nivel "top 5 in liga a 2-a". Aveam totusi si-un mic avantaj : noi eram intr-o forma buna, ei ... dupa un start fulminant de sezon de primavara nu mai castigasera vreun meci in ultimele 3 etape. La cum incepuse meciu' (cu atacuri in valuri timisorene si-un gol marcat de ASU poli) ma gandeam ca un egal ar fi tot ce-mi doresc de la viata. Da' s-a intamplat minunea. Adica jucand 4-1DM-4-1 le-am scapat 4 goluri si-am avut ocazii pentru inca vreo 3. De ce s-au flescait aia dupa ce-au marcat ? Habar n-am.  Cum de-a reusit cvintetu' meu ofensiv sa faca praf si pulbere apararea timisoreana ? Habar n-am. Minunile fotbalului (si-ale FM-ului).

maHs9Dm.jpg

Avem opt functe avant fata de locu' 3 ! Suntme la doar 3 puncte de locu' 1 ! Yes !  :yahoo:

 

Etapa 31. Foresta Suceava - Flacara Zavoiu

XvFUiri.jpg

Mmmmda. Meci foarte echilibrat, ambele echipe au avut sanse de a inscrie, ambele ar fi putut castiga. Sigur, noi am condus cu 1-0 si 2-1 si-am fos tegalati cu 5 minute inainte de final, deci s-ar zice c-am pierdut doua puncte. Da' sucevenii au jucat foarte bine, si-au ratat si-un penalty. Pan' la urma rezultatu-i cinstit si echitabil, zic eu. La capitolu' "chestii pozitive" :  a reintrat Diaconescu dupa accidentare. Si-a si inscris.

p.s : Bobina e "rupt" vreo 3 saptamani. Naspa.

 

Etapa 32. Flacara Zavoiu - Ripensia Timisoara

H2Od26z.jpg

Parea foarte simplu. Ripensia e ca si retrogradata. Si totusi in primele 45 de minute ne-am chinuit ca naiba. Am atacat, am ratat, am atacat, am ratat ... si incepusem deja sa-mi fie frica sa nu suteze aia pe poarta. Sigur era gol. Repriza a doua a debutat la fel. Spre norocu' nostru specialistu' clubului in rezolvat meciuri (Paladoiu) s-a descurcat cumva in minutu '66 si-a inscris desi era inconjurat de vrea cateva jde mii de inamici in careu' advers. Dupa aia totu' a fost usor. Victorie clara, meritata. Ma felicit c-am avut inspiratia sa-l iau pe Hutanu, probabil as fi avut mari belele daca stateam sa ma rog de Horica Rus sa mai joace si el ceva fotbal din cand in cand.

lPd68gh.jpg

Ca sa zic asa ... :clapping::clapping::clapping:

**********

Rezumat aprilie :

EQaOoOj.jpg

**********

Etapa 33. National Sebis - Flacara Zavoiu

R02X3Kr.jpg

Uuuu ... cat pe ce sa ne-o luam. Am scapat milimetric. Si nemeritat. Sebis a jucat foarte bine, noi ... sa zicem mediocru. Ambii fundasi laterali au gafat in serie, da' cel putin pentru Visa e explicabil, el fiind solutia de criza din cauza ca titularu' Costache e suspendat iar alalalt posibil titular (Marcu) tre' sa suplineasca absenta lu' Bobina. Poate era mai bine sa-l trec pe Marcu pe stanga si pe Visa in centru, da' nu mai conteaza acu'. Atacantii mei sunt al naibii de inconstanti. Ma rog, sa zicem c adeocamdata e bine si-asa.

 

Etapa 34. Axiopolis Cernavoda - Flacara Zavoiu

k9IXJys.jpg

Axiopolis e c asi retrogradata. Da' cum se intampla des sa te impiedici taman de retrogradati trebuia sa fim atenti. Deci am inceput foarte avantat si vitejeste ... pana am inscris. Dupa care am oprit motoarele pe principiu' "baieti, important e sa nu luam gol, iar daca putem sa le mai dam ... cu atat mai bine". Ne-a iesit pasienta. N-am luat gol. n-a fost o victorie glorioasa da' scopu' scuza multe chestii. Horica Rus facea scandal ca de ce nu-l bag si pe el in seama si cam incepusera baietii mai vechi din lot sa maraie. l-am bagat eci in primu' 11 decis sa-l scot la pauza. N-a mai fost cazu',  omu' a  marcat golu' victoriei si-a jucat binisor. S-ar putea sa mai fie nevoie de el pana la final, cine stie.

m0nUHHo.jpg

Oho ! Am egalat Botosanii si suntem la 7 puncte diferenta de locu' 3. Pare misto ... da' avem o problema. Ultimele 3 etape-s ucigatoare. In etapa 36 jucam acasa impotriva alora de la Sepsi. Meci direct, care pe care. In etapa 37 ne deplasam la Targu Jiu, iar Pandurii au masacrat pe teren propriu cam pe toata lumea in sezonu' asta. Ei cu deplasarea nu prea le au, acasa castiga-n serie.  Apoi, in ultima etapa, ne deplasam la Botosani. Care, sincer vorbind, sunt cu trei clase peste restu' ligii. Deci ...

 

Etapa 35. Flacara Zavoiu - Industria Galda

t5b90iH.jpg

Fuck ! Am incercat sa aplicam "trategia de la cernavoda". Marcam primii si stam la cutie. Ete, n-a mai mers. Sa-mi bag. In prima repriza am atacat. Nu chiar in valuri, da' am incercat sa inscriem. Inamicu' se apara bine si n-am prea reusit sa ne cream ocazii clare. In repriza a doua am sarit pe ei. Atac 100 %. Si-am inscris. Dupa care am ordonat retragerea. Iar galdenii au egalat la primu' (si singuru') lor sut pe poarta :upset:. Fireste, am incercat iar smecheria cu atacu' ... da' totu' a degenerat intr-un festival de pase gresite, suturi in blocaj si centrari prin spatele portii. Ca asa se intampla in multe cazuri cand joci un meci important impotriva unora care-s deja retrogradati matematic. Bleeeah.

 

Etapa 36. Flacara Zavoiu - Sepsi OSK

hR2DsCS.jpg

Am avut 2-0. Am avut 2-0 in minutu' 30. Am avut 2-0 in minutu' 40. Am avut 2-0 la pauza. Am avut 2-0 in minutu' 50. Am avut 2-1 in minutu' 60. Am avut 2-1 in minutu' 70. Am avut 2-1 in minutu' 79. Si-am PIERDUT ! Bagami-as ......................... nu conteaza ce-n nu conteaza ce. Bagami-as ! Atat pot sa zic.

aNzTnf3.jpg

Da. Avem doua puncte avans. Da' Sepsi are doua meciuri usoare (Snagov acasa, Axiopolis deplasare). Noi ne deplasam la Targu Jiu si Botosani.  Sa zicem ca ei castiga 6 puncte. N-ajunge sa invingem la Targu Jiu fiindca noi am avea 74 de puncte iar ei 75. N-ajunge sa facem egal la Botosani fiindca am avea 75 la 75 iar rezultatele directe-s Sepsi - Zavoiu 1 - 2 si Zavoiu - Sepsi 2 - 3, deci ei au marcat mai multe goluri in deplasare. FUCK ! Daca faceam un egal cu ei ... aveam avantaj meciuri directe si punctaj 72 (noi) - 67 (ei). Ne era suficient un amarat de meci egal in astea doua deplasari si promovam direct. Asa ... cine stie ... poate pierd ei puncte. Sau poate ne descurcam bine la baraj ... Oricum ... :capu

 

Etapa 37. Pandurii Targu Jiu - Flacara Zavoiu

SY0TAYs.jpg

Mai e ceva de zis ? Stiam dinainte de meci ca n-avem sanse. Gruiescu e accidentat. Lazar e accidentat. Ispas e (ca si) accidentat. Portaru' Heges e accidentat. Acu' s-a "rupt" si Horvath (3 luni !). Macar sa recuperez o parte din ei pentru baraj.  Hai, totusi, sa zic si despre meci. N-as zice c-am jucat rau. Da' nu mai conteaza.

 

Etapa 38. FC Botosani - Flacara Zavoiu

kowKJKk.jpg

Da, Botosanii meritau sa castige. Meritau sa promoveze. sunt buni. Peste nivelu' ligii a 2-a. noi ... in continuare cei trei mijlocasi de baza-s accidentati. TLQA2Ww.jpg

Ok. Ce-a fost, a fost. Deci ... locu' 3 si baraj. O clasare foarte buna, zic eu. Mult peste asteptari.

p.s : adversar la baraj : Concordia Chiajna.

F6ZXi62.jpg

**********

 

Play off (tur). Concordia Chiajna - Flacara Zavoiu

Rgu9s64.jpg

Am piertut. 0 - 3. Normal. Iar sansele de calificare-s zero. Ma rog, foarte deosebit de microscopice. De bine, de rau, ar recuperat toti titularii (fara Milandru, suspendat). Da' inainte de meci s-a intamplat o chestie. Deci am zis si io, ca omu', ca se impune o sedinta de haka. Adica un "team meeting".  Zis si facut, i-am chemat pe baieti si le-am povestit cat de important e meciu' care urmeaza si cum astept io de la ei sa se concentreze, alea, alea. La care se ridica Milandru (care habar n-am cum de-a ajuns purtaret de cuvant la echipa) si zice : "auzi, sefule, pai nu era vorba ca treaba noastra era sa evitam retrogradarea ? Ce dreaq ne iei cu texte d-astea ? Am evitat retrogradarea, acu' ce mai vrei ?" Mi-a cazut fatza-n praf si m-am enervat ca dreaq. Am asteptat nitel sa-mi treaca dracii, mi-am recuperat fatza de pe jos si-am zis "bah, io atat am avut de zis, voi faceti ce vreti". Consecinta : trei sferturi din echipa s-a sucarit ca de ce-am avut tupeu' sa vin sa-i injur de baraje, promovari si-alte perversiuni d-astea. Consecinta consecintei : 0-3 la Chiajna. Mda.

 

Play off (retur) Flacara Zavoiu - Concordia Chiajna

x7YTDpe.jpg

Inainte de meci l-am lasat pe nea asistentu' sa discute cu baietii. Dupa aia am aflat ca le-a glasuit cum ca nu-i nevoie sa se streseze, meciu' e unu' obisnuit, treaba lor e sa-si faca jocu' ca de obicei. Cum de-au pus aia botu' la textu' asta ... nu stiu. Da' l-au pus, au jucat "lejer si fara stres" si-au castigat. Cu mult bulan, e adevarat, golu' s-a marcat din singuru' nostru sut pe poarta. Dincolo, nici Chiajna nu s-a strofocat prea tare. Deci ... am prestat onorabil. Ma rog. Bun si-asa.

**********

Rezumat mai - iunie

zg5HD3e.jpg

**********

lbXCcyd.jpg

**********

Lotu' (adica cetatenii care credeau ca se bat pentru evitarea retrogradarii atunci cand erau pe locu' 2) :

7Ga8PZm.jpg

K3EeZZm.jpg

0Ej3uXt.jpg

**********

Formatii folosite :

D60szQJ.jpg

**********

Transferuri :

KURqL7g.jpg

Dragomir e, sa zicem, un wonderkid (pentru liga a doua, nu-i vreun nou Messi) recomandat cu insistenta de scouteri.  Are 16 ani si n-am rezistat tentatiei sa-l aduc la noi.

**********

Cate ceva si despre U19 :

bZC8i3g.jpg

**********

In perioada dintre cele doua meciuri de baraj vine patronu' la noi si ne zice cum ca gata, s-a cam plictisit sa se joace de-a fotbalu' si c-are un chef nebun s-o puna de-o sedinta tzapana de negocieri :

qIdFoGs.jpg

1oBm9XG.jpg

Io, care stiam ca la nivelu' asta inalt negocierile se lasa cu luni intregi de consumatie si embargo pe transferuri m-am cugetat ca m-am dus pe copca. Am doar 19 jucatori in lot si era clar ca fix cu astia am sa defilez pana-n toamna, cand - poate - urma sa se incheie sezonu' de negocieri. M-am apucat de instant sa caut jucatori transferabili sperand sa nu inceapa aia zaiafetu' inainte s-apuc si io sa transfer vreo cativa.

 

Nici o sansa ... :ranting:

FTWZ0NY.jpg

.

.

.

What ? Ce-a fost asta ?!? Adica au terminat aia zaiafetu' in 45 de minute ?!? O fi fost bauta nasoala sau nu-i mai tine ficatu' ?

e42jvpD.jpg

Yeeeeeees ! M-am scos !

HU8KX8M.jpg

 

Ooooo ... patronu' nou are si bani ! :yahoo:

I8qa049.jpg

.. ma rog, nu foarte multi, da' am sarit de la 300.000 anu' trecut la 650.000 anu' asta ... iar acu' am ajuns la un milion. Hehe ... deja se pune altfel problema.

**********

Si pen' ca asta a fost al 10-lea sezon petrecut de subsemnatu' pe plaiu' (virtual) dambovitean ... cred ca merita sa pun vreo doua poze apropo ce s-a ales de subsemnatu' si de clubu' din Zavoiu dupa 10 ani de convietuire :

9KwT1NK.jpg

Eq7uL5d.jpg

Proiecte de viitor ? Cel putin inca doua sezoane la Zavoiu, apoi ... cine stie ?

p.s :  cand am inceput salvarea aveam activate ligile romanesti 1-5. Dupa promovarea-n liga a 3-a am dezactivat liga 5. Acu' am dezactivat si liga a 4-a si-am activat primele doua ligi din Bulgaria, Serbia si Ungaria. Ca suntem vecini. Poate la anu' mai activez vreo cateva. Oricum, regula aia cu "nu pot transfera straini decat daca-i iau de la echipe romanesti" ramane valabila.

 

Link to comment
Share on other sites

Sezonu' 11. Vara anului 2027. Perspectivele se anuntau luminoase, avand in vedere c-aveam ditamai bugetu' de-un milion de euroi (salarii + transferuri).

Aici tre' sa fac o paranteza : in mod normal (si-n viata aia reala care este) un club atat de microscopic n-ar avea sanse sa supravietuiesca prea mult in liga a 2-a. Si-n nici un caz n-ar ajunge sa aiba un buget d-asta de neam prost. S-a mai intamplat ca vreo cateva echipe comunale s-ajunga-n liga a doua, da' au retrogradat rapid. Iar daca cumva s-ar intampla nu numai sa nu retrogradeze ci chiar sa se descurce onorabil ... in mod sigur s-ar gasi un club cu ceva potenta (financiara) prin liga  a 3-a care sa propuna o fuziune sau ceva de genu' asta in asa fel incat sa preia ei locu' din liga a 2-a. Sau un boss dintr-un oras mai mare si mai bogat ar cumpara clubu' si l-ar muta in orasu' lui. In cazu' nostru, al' mai mare club din judet (Chindia) a retrogradat in 2026 (primu' sezon al nostru in liga  a 2-a) si-a repromovat in vara asta. Se putea sa ne preia locu' de liga a doua dupa ce-au retrogradat. Sau ne puteam muta intr-un oras mai mare (Gaesti, de exemplu, cel mai apropiat). M-ar fi tentat ideea sa mut clubu’ intr-un oras mare da’ nu cred ca se poate. N-am editoarele activate si oricum, chiar daca erau activate, habar n-am cum s-ar fi putut face “miscarea”. Am citit pe undeva ca s-ar putea rezova si altfel, daca ar fi modificate niste fisiere, da’ e complicat si nu ma bag la asa ceva. Bon, cam lunga paranteza, revin la schestiile de actualitate.

Avand deci bugetu' ala imens la dispozitie si stiind din experienta sezonului trecut ca as mai avea nevoie de ceva intariri, m-am apucat de treaba. Mai intai si mai intai, am prelungit cu inca un an imprumutu’ lu’ Bobina, Diaconescu si Hutanu. Apoi am descoperit ca aia de la Chiajna il trimisesera pe fostu’ nostru jucator Streza taman in liga a 3-a.  Sa ai un jucator d-asta si sa nu-l pastrezi in lot ? Si-au luat tzapa la faza asta, zic eu. Oricum, am negociat cu ei (nu, nu ne-am pilit) si ni l-au imprumutat pe Streza pe-un sezon. Dupa ce-am treminat afacerea Streza mi-am mai tras un fundas dreapta (Chiorescu, bun ca rezerva pentru Milandru), un fundas stanga (German, care nu-i neamt da’ asa-l cheama), doi fundasi centrali (Barbu si Popa, ultimu’ are 18 ani si – zic scouterii – potential de liga 1), un mijlocas central (Dumitrescu), un mijlocas dreapta (Berar, rezerva pentru Diaconescu) si-un cetatean mai multifunctional decat al’ mai tare briceag (Predatu, poate juca striker, AMR, AML  si, daca e nevoie si ma doare rau, chiar si MR, ML sau AMC). Dupa ce-am terminat cu destrabalarea legata de transferuri mi-am dat seama c-am imprumutat 4 insi si-am transferat 7, deci am incalcat regula aia care zicea “maxim 10 transferuri per sezon”. Da fiindca in sezonu’ anterior n-am adus mare lucru, m-am cugetat cum ca pot sa fac o exceptie de la regula.  

Si-acu’ plecarile. Horica Rus s-a transferat la Resita. Visa si Frunza nu prea mai fac fata-n prima echipa, deci i-am trecut la U19 si i-am listat la “imprumutabili”. Surprinzator, s-au gasit niste unii care sa-i si imprumute. Visan, ala mic de 18 ani si care-n sezonu’ anterior a jucat ca un titular versat (34 de meciuri) avea clauza de eliberare-n contract (iar io am ignorat-o fiindca nu credeam ca va ajunge cineva sa sara cu atatia bani). Tzapa, CFR Cluj a pus banu’ jos si l-a transferat.

Rezumat : dupa nenumaratele modificari, lotu' a ajuns s-arate la inceputu' campionatului cam asa :

b4t0bl6.jpg

jYiVrhM.jpg

Fv3fUA9.jpg

 

Prin vara s-au mai intamplat si alte chestii. Desi avem banu' de nu stim ce sa facem cu el conducerea refuza-n continuare sa imbunatatim macar cu un milimetru baza de antrenament. Dupa 11 ani de agitatie suntem inca la nivelu' 1 din 10 ("poor) la "training facilities" si la "youth facilities".  La "youth recruitment" am ajuns la 2 (basic) din 8 inca de sezonu' trecut. Iar in vara asta io am cerut iar conducerea a binevoit in marea sa marinimie sa finanteze un nivel superior pentru "junior coaching" (de la 1 - minimal la 2 - fairly basic). Bun si-asa, desi tot desculti ca naiba s-ar zice ca suntem.

Despre marele manager care sunt. Am avut ceva invitatii la interviu, unele primite de la echipe sarbesti si unguresti de care n-am auzit in viata mea. Plus o invitatie de la Levski Sofia (asta era chiar interesanta !). Da' al' mai tare m-a ofticat chestia asta :

vjFx7lk.jpg

Sincer, io intentionam sa joc vreo 5 sezoane cu Zavoiu si-apoi sa fac cumva s-ajung manager la Chindia, 'al mai tare club din judet. Chiar m-am bagat in seama o data (cand ramasesera aia fara manager) da' mi-au dat eject. Acu' nu mai e cazu'. Noi suntem echipa de locu' 3, Chindia e proaspat promovata in liga a 2-a. Nu mai e deloc interesanta o eventuala mutare la ei. Cel putin deocamdata.

 

Chestia cu media prediction. Fiindca predictia aia depinde de reputatia jucatorilor m-am gandit ca daca aduc ceva jucatori noi (si destul de buni) s-ar putea sa trecem de nivelu "mare candidata la retrogradare". Niic o sansa. Pe masura ce transferam jucatori predictia se tot modifica (la un moment dat ajunsesem a 13-a favorita) da' la final am aterizat taman pe locu' 17. Deci in continuare inamicii ne considera usor de invins, chestie care pe undeva e chiar convenabila. Cel putin patronu' n-are pretentii prea mari si cred ca ceea  ce vrea el se poate rezolva fara probleme.

Kvjlg6i.jpg

 

A, inca ceva. Jucatorii se mai accidenteaza, nu-i ceva iesit din comun. Da' accidentarea asta m-a cam ofticat fiindca s-a intamplat la doar doua zile dupa reunirea lotului si e si cam nasoala :

2a0Ijfn.jpg

Atacanti avem destui, nu-i o problema. Doar ca mi se pare cam exagerat ca unu' sa se accidenteze grav atunci cand nici n-am inceput bine antrenamentele. Ca sa fie distractia maxima alt om de baza, Diaconescu, s-a accidentat cu doar 4 zile inainte de primu' meci din campionat si va fi din nou disponibil de-abia dupa cel putin 5 saptamani.

**********

Etapa 1. Flacara Zavoiu - FC Arges

ATg4xPH.jpg

Mda. N-am inceput prea bine. Am avut vreo doua ocazii da' nu prea periculoase (0-0 la CCC). In rest, am dominat teritorial, am dat la goale la greu (23 de faulturi), Argesu' s-a aparat organizat si-a incercat si ceva contraatacuri doar ca nu prea le-au iesit. Hai sa zicem c-avem probleme fiindca echipa nu-i inca prea sudata, avem destui jucatori noi si-un "team cohesion" cam schilod. Sper ca-n meciurile urmatoare sa jucam si ceva fotbal.

 

Etapa 2. Stiinta Miroslava - Flacara Zavoiu

Nkvkonh.jpg

Alta viata ! Baietii au jucat foarte bine si-au invins clar si pe merit. Da' e un shpil. Noi am pierdut un singur jucator important in vara, plus ca am intarit lotu'. Miroslava a pierdut vreo 6.

Nu mai sunt "forta" de anu' trecut iar in media prediction sunt considerati "candidata la retrogradare". Deci nu-i cazu' sa ma bucur prea mult. Meciurile nasoale de-abia acu' urmeaza.

 

Etapa 3. Flacara Zavoiu - Chindia Targoviste

URzRtfv.jpg

Vreo 80 de minute am fost clar mai buni si puteam ajunge lejer la 2 sau chiar 3-0. Ultimele minute insa au fost nasoale fiindca aia au egalat, ne-au inghesuit in jumatatea noastra, Marcu  a fost eliminat, Chiorescu ne-a adus din nou in avantaj printr-un sut din afara careului apoi Chindia a ratat 3 ocazii in ultimele 5 minute. Am castigat cu greu da' ma bucur fiindca Chindia e un club cu posibilitati financiare mari (pentru liga a 2-a) si, chiar daca au promovat in vara, si-au tras rapid un lot puternic. Stiu chestia asta fiindca am trimis scouterii-n spionaj sperand sa iau ceva jucatori de la ei. Ciuciu. Au niste salarii care mi-ar seca bugetu' iar in vara au transferat la greu.

p.s : doar 1000 de spectatori. Cam putin ...

 

Etapa 4. ACS Sirineasa - Flacara Zavoiu

myP5oY3.jpg

Anu' asta programu' inceputului de campionat ne avantajeaza. Sirineasa are cea mai slaba echipa din liga si-am castigat fara probleme. Puteam sa le mai dam vreo 3-4 goluri da' e bine si-asa. Readucerea lu' Streza s-a dovedit o afacere buna. In schimb Predatu' multifunctionalu' nu se simte deloc bine ca marcator. Probabil ii convine mai mult sa joace ca aripa sau ca atacant de creatie.

 

Etapa 5. Pandurii Targu Jiu - Flacara Zavoiu

YYbLCSL.jpg

Primu' meci cu adevarat greu = prima infrangere. N-as zice ca Pandurii ne-a fost net superioara, doar c-au avut mai mult bulan. Meciu' a fost echilibrat iar golu' al doilea l-am primit atunci cand jucam ultraofensiv incercand sa egalam.

**********

Rezumat august :

cyVAbnO.jpg

**********

 

Etapa 6. Flacara Zavoiu - ASU Poli Timisoara

ajVTsFg.jpg

Dupa o caricatura de meci in care marea majoritate a suturilor au fost expediate "la noroc" (multe dintre ele de la mare distanta) iar cele doua echipe s-au evidentiat printr-o gama larga si diversificata de pase gresite ... am reusit sa obtinem o victorie chinuita. Victorie datorata faptului c-am reusit sa speculam practic singura ocazie importanta de gol creata in tot meciu' de cele doua echipe. Un mare plus pentru Dumitrescu, jucator care, desi nu-i considerat de staff cine stie ce mare scula, reuseste sa fie meci de meci unu' din cei mai buni de pe teren.

*****

Chestia dubioasa numita "perioada de transfer" s-a incheiat pe 7 septembrie. N-avea rost sa mai aduc jucatori noi,  astia pe care-i aveam au ajuns la un nivel rezonabil de coeziune si se descurca detul de bine. Plus ca e posibil ca unii sa maraie daca nu joaca suficient iar lotu' de-l am e deja destul de stufos (23 de insi)

CHzHFPB.jpg

*****

Etapa 7. Flacara Zavoiu - Gaz Metan Medias

pYfqyGu.jpg

Nu-i rau. Deloc. Gaz Metan e una din cele doua retrogradate din prima liga, iar presa-i coteaza ca fiind candidata numaru' 2 la promovare. Baietii au jucat foarte bine, si-au creat ocazii (3-1 CCC) ... doar ca n-a fost de ajuns. Gazu' a marcat la singuru' lor sut pe poarta, Dobarceanu' a prins una din rarele zile-n care nu-i iese aproape nimic iar Hutanu a nimerit de doua ori bara.

La cum s-a jucat chiar ma oftic c-am ratat victoria.

 

Etapa 8. Flacara Zavoiu - Sportul Snagov

zQqNVrV.jpg

Snagovu' inota din greu in zona retrogradarii si era si intr-o forma nasoala (pierdusera ultimele 3 meciuri). Cu toate astea prima repriza a fost echilibrata iar faptu' ca la pauza conduceam cu 2-1 s-a daotrat mai mult bulanului si mai putin jocului prestat. Dupa pauza Snagovu' s-a hotarat sa atace, idee foarte convenabila pentru noi. Am profitat la maxim de spatiile din apararea lor si-am castigat cu 4-1 dupa un meci care n-a fost deloc atat de simplu cum ar putea sugera scoru' final.

7K5dggl.jpg

S-ar zice ca suntem bine plasati pentru o implicare in lupta pentru promovare. Da' nu s-au jucat decat 8 etape, orice e posibil ...

 

Cupa Romaniei, tur 3. CSM Ramnicu Sarat - Flacara Zavoiu

fJU6eKd.jpg

Meci fara istoric. Ramnicenii sarati (sau ramnicsaratenii ?) n-au binevoit sa suteze nici macar o data, motiv pentru care apreciez la maxim nota de 7,2 primita de portaru' nostru. Intrucat e imposibil ca nota sa se datoreze prestatiei din timpu' meciului pot presupune ca e vorba, eventual, de impresia provocata de plonjoanele pe care Serban le-a efectual la incalzirea dinaintea partidei. Din alte puncte de vedere ... scoru' e cam exagerat. Baietii nu s-au agitat prea mult da' nu s-au pututu abtine sa nu marcheze atunci cand aparatorii si portaru' adversi gafau in serie.

 

Etapa 9. CS Afumati - Flacara Zavoiu

oXH3QXe.jpg

CS Afumati (loc 3) - Flacara Zavoiu (loc 4). Un meci foarte dificil in care ne-am propus in primu' rand sa ne aparam si doar daca e posibil sa si incercam sa inscriem. Strategia a functionat la perfectie. Streza a reusit un meci exceptional. S-a demarcat, a creat spatii, a pasat, a sutat ... n-a inscris, da' a creat ambele goluri ale noastre. Afumatii n-au prea reusit sa desfaca apararea noastra supraaglomerata iar Streza, Diaconescu si Dumitrescu au facut franjuri apararea adversa ori de cate ori afumatenii se descopereau in aparare. Poate-am avut si ceva bulan, nu zic nu, da' per total baietii chiar au fost mai buni.

 

Etapa 10. U Craiova II - Flacara Zavoiu

1Cma5dg.jpg

Un nou meci dificil in deplasare. De data asta nu prea ne-a mai mers jocu'. Streza a fost de nerecunoscut, Diaconescu la fel. Norocu' nostru a fost ca aparatorii si-au facut treaba. Craiovenii n-au prins nici ei un meci prea bun. S-a sutat destul de mult numa' ca majoritatea suturilor au fost in blocaj sau mult pe langa poarta. Jocu' slab m-a cam ingrijorat, in schimb rezultatu' a fost foarte convenabil.

 

**********

Rezumat septembrie

EIDIxrM.jpg

**********

 

Etapa 11. Flacara Zavoiu - ASA Targu Mures

kvdyUK5.jpg

Mda.  Ce po' sa zic ? ASA s-a aparat in draci, noi ne-am straduit, fara cine stie ce succes. Am reusit cu greu sa ne cream cateva ocazii de gol, Streza a inscris ... apoi am primit golu' egalarii in minutu' 88 pen' ca pe Milandru' l-a apucat chefu' sa-i paseze (absolut inexplicabil) strikerului advers in propriu' careu. Hai sa zicem ca se mai intampla. Da' e frustrant.

 

Cupa Romaniei, tur 4. KSE Targu Secuiesc - Flacara Zavoiu

aHVEI4e.jpg

Am casigat. Da' e ceva in neregula. Primim goluri cam usor iar atacu' nu mai e-n "vana" in care era la inceputu' campionatului. Streza a ratat un penalty (ghinion) apoi a inscris golu' victoriei in minutu' 90+5 (bulan maxim). Partea buna e ca Dobarceanu pare sa-si mai fi revenit dupa o serie de mecirui in care a facut mai mult figuratie. Partea mai putin buna ... ratam in prostie. Ma rog, deocamdata important e c-am invins si ne-am calificat.

 

Etapa 12. Juventus Bucuresti - Flacara Zavoiu

HfylmDj.jpg

Iaaaar am ratat in prostie ... iaaaar am primit goluri mult prea usor ... am impresia ca 4-4-2-u' nu prea mai functioneaza. Inamicii s-au prins ca lasam spatii mari prin diverse cotloane ale terenului si-au inceput sa exploateze gauroaiele. Cat despre meci ... Juventus (sau cum ii cheama) nu-s totusi niste neica-nimeni. Au retrogradat in vara din prima liga. Da' joaca prost si-n loc sa se lupte pentru promovare se-agita sa nu retrogradeze-n liga a 3-a. N-as zice ca am ce sa le reprosez baietilor. S-au implicat, si-au creat ocazii ... da' trebuie umblat nitel pe la spatiile pe care adversarii au ajuns sa le exploateze mult prea usor.

YhjTG9X.jpg

Treaba incepe sa devina serioasa. Sebis parea un lider de conjunctura da' au ajuns sa se distanteze la 7 puncte de locu' 2. Noi ... inca stam bine. Inca.

p.s : urmatoru' meci il jucam impotriva liderului. S-ar zice ca-i un meci important ...

 

Etapa 13. Flacara Zavoiu – National Sebis

tFYRnJQ.jpg

Ohohohohoooooooo ! Mamma mia ! Bravo baietiii !!! Bine, cinsitit vorbind, daca pana-n minutu' 17 sutezi de 4 ori, toate 4 sunt suturi pe poarta si toate 4-s goluri ... e cam greu sa pierzi.  Un bulan d-asta se manifesta o data la ... habar n-am cate sute de meciuri. Cum de s-a intamplat taman in meciu' impotriva liderului detasat al seriei ? Habar n-am (nu, n-am umblat cu reload. Pe bune). In tot cazu' e suprinzator cat de eficienta poate fi cate-odata formatia 4-1DM-4-1. 

p.s : Dumitrescule, esti tare !

 

Etapa 14. Academica Clinceni - Flacara Zavoiu

Fe8se4B.jpg

Iar am castigat pe baza de bulan. Si iar cu 4-1DM-4-1. Un egal ar fi fost mai echitabil. Ambele echipe si-au creat cateva ocazii. Noi am inscris, Clincenii au ratat. Dobarceanu pare sa fi revenit la forma de anu' trecut.  Totusi, ca sa nu fie totu' roz, dupa ce Milandru s-a accidentat la antrenament (indisponibil 3-5 saptamani)  avenit randu' celuilalt fundas lateral (German) sa se accidenteze destul de serios (4-6 saptamani). Rezerve as avea, ramane d evazut daca se descurca.

 

Cupa Romaniei, tur 5. Flacara Zavoiu - UTA

CkbKIiH.jpg

Mde, liga-ntai nu-i liga a doua. Nu ca UTA ar fi jucat foarte bine. Da' ne-au invins lejer chiar si jucand mediocru. Ceea ce inseamna ca, daca cumva promovam ... va fi dureros. Rau de tot.

 

Etapa 15. Flacara Zavoiu - Unirea Slobozia

dnB5VtO.jpg

Masacru. Ceea ce nu-i de mirare, Slobozia e-n vrie iar in ultimele 4 etape au obtinut doar un punct din 12 posibile. A revenit Paladoiu (ca de obicei, cu o serie de goluri) iar baietii au organiat un festival de sutat spre poarta. Putema sa mai inscriem vreo 3-4 da' personal zic mersi c-au ratat fiindca prefer s-avem ghinion intr-un meci usor. pacat totusi ca Streza n-a dat si el un gol. Merita.

**********

Rezumat octombrie :

otD3STQ.jpg

**********

Etapa 16. Flacara Zavoiu - Foresta Suceava

2IzB09z.jpg

Doar 1-1 cu Foresta. Ne-a cam "taiat" golu' marcat rapid de suceveni. Plus apararea lor supranimerica. Am egalat cu sansa iar in repriza a doua am avut cateva ocazii. Din pacate poarta pare al naibii de mica si greu de nimerit in unele meciuri.

IFACndz.jpg

Aglomeratie destul de mare. Sebisu' continua sa fie lideri detasati desi au mai redus turatia motoarelor. Oricare echipa din primele 8 are (cel putin teoretic) sanse bune la promovare.

 

Etapa 17. Progresul Spartac Bucuresti - Flacara Zavoiu

fWf5aQA.jpg

Un meci destul de dificil impotriva unei echipe nou promovate. Am incercat un 4-2-3-1 si-un joc mai ofensiv. Nu prea mi-a iesit. Progresul s-a aparat bine (au folosit acelasi sistem 4-2DM-3-1 narrow pe care l-a folosit si Foresta). Pot spune c-am avut noroc iar fara inspiratia lu' Hutanu, meciu' se putea termina 0-0. Aripile Diaconescu si Dobarceanu n-au prea avut spatii libere si-n consecinta n-au ajuns sa suteze periculos la poarta. 

 

Etapa 18. ACS Rasnov - Flacara Zavoiu

633162t.jpg

Al treilea meci consecutiv in care adversarii folosesc 4-2DM-3-1 narrow ! De data asta n-a mai functionat smecheria. Poate pentru ca fundasii lor sunt foarte lenti. Sau poate pentru ca atacantii mei au prin o zi buna. In orice caz, am controlat meciu' si-am castigat fara probleme. Din pacate, Dobarceanu s-a accidentat destul de grav (absent 4-7 saptamani).

RoODay1.jpg

In ultimele etape echipa n-a fost in cine stie ce forma da' se pare ca nici adversarii nu sunt. Ne-am apropiat la doar 3 puncte de locu' 1, ne-am distantat la 3 puncte de locu' 3 ... si jucam taman impotriva Calarasilor in ultima etapa a turului. Ca idee, un egal n-ar fi rau, da' as prefera o victorie.

 

Etapa 19, ultima a turului. Flacara Zavoiu - Dunarea Calarasi

FGmvUk2.jpg

Respect, baietii ! Ati fost magnifici ! Fireste, se poate spune ca daca aia nu ratau penalty-u' la 0-1 ... sau daca noi nu marcam 5 goluri din 6 suturi pe poarta ... corect, anu' asta avem parte fix de portia babana de noroc de care aveam nevoie.

**********

Rezumat noiembrie :

hz6aaBn.jpg

**********

 

Etapa 20. FC Arges - Flacara Zavoiu

juXke4n.jpg

Am inceput destul de ofensiv pe ideea sa marcam.  Am avut atat noi cat si pitestenii cateva ocazii da' s-a intamplat ca noi sa inscriem primii. Bafta, corect. Apoi ne-am retras si-am jucat pe contraatac. Argesu' a parut deranjat de abordarea asta fiindca n-au prea reusit sa ne inghesuie. Mai mult, am reusit noi sa-i prindem descoperiti da' am ratat. Streza a inchis ostilitatile cu un gol inscris la un corner.

 

Etapa 21, ultima a sezonului de toamna.  Flacara Zavoiu - Stiinta Miroslava

ubfwgAq.jpg

Miroslava se straduieste din greu sa iasa din zona retorgradarii. Iar in cazuri din astea e posibil orice. Chiar si ca echipa de pe primele locuri sa rateze victoria. Din fericire n-a fost cazu', meciu' fiind rezolvat dupa doar 9 minute de joc. 

JKkzzVf.jpg

Chiar daca de obicei primavara nu ne merge jocu' chiar atat de bine ca-n sezonu' de toamna ... cred ca anu' asta avem sanse mari la promovare.

**********

Rezumat decembrie :

kmX4u0l.jpg

**********

Lot

Fr0NxQO.jpg

5VyBT6X.jpg

kFWsnw8.jpg

Transferuri (ca-n toamna) :

BCHrUuJ.jpg

Formatii :

84YgfQr.jpg

Hmmm ... totusi, 4-4-2 si-a facut treaba. Doar ca, desi permite crearea multor sanse de gol, baietii rateaza la greu.

**********

Lot U19

04wPYOX.jpg

**********

Parerea patronului si-alte maruntisuri :

iFuP82m.jpg

 

Avem sanse serioase de promovare. Da' mai sunt 17 meciuri si orice e posibil ...

 

Link to comment
Share on other sites

Primavara 2028. In intersezon s-au intamplat doar doua chestii mai semnificative. Mai intai, l-am gadilat nitel la sentiment pe don patron si-a fost de acord sa mai imbunatateasca nitel "junior coaching". Acu' am ajuns sa fie "average", adica nivelu' 3 din 7. Cum "youth recruitment" e "basic" (2 din 😎 iar HOYD-u' nostru e destul de bun la nivel de liga a 2-a ... ma astept ca la viitoru' youth intake s-avem vreo 2-3-4 fotbaliatori interesanti. Apoi, m-am cugetat sa vad daca nu cumva as putea transfera defenitiv cei 4 jucatori imprumutati. Streza si Hutanu sunt netrasferabili, in schimb Sepsi vrea 80000 pentru Diaconescu iar Cluju' vrea doar 12000 pentru Bobina. Negocierea pentru Diaconescu am amanat-o pana la vara (poate nu promovam, cine stie ?) da' l-am transferat la noi pe Bobina. Bun si-asa.

4Nfj2QE.jpg

adnKHMI.jpg

o4HZOjV.jpg

*****

 

Etapa 22. Chindia Targoviste - Flacara Zavoiu

jw8zCb0.jpg

Tampit meci. Pe bune. Pan' la pauza totu' a fost normal. Chindia a deschis scoru' iar noi am egalat catre finalu' reprizei. Dupa pauza ... minutu' 49, penalty pentru Chindia ... 2 - 1 ... minutu' 52, penalty pentru Chindia ... 3 - 1 ... minutu' 55, penalty pentru Chindia ... 4 - 1. Io n-am vazut pana acu' vreun meci cu 3 penalty-uri in 6 minute, da' hai sa zicem ca se intampla rar. Bon, am pierdut, asta e, macar sa dam si noi un gol-doua, deci le-am cerut baietilor s-atace cu toate fortele. Au atacat, au marcat al doilea gol, au marcat al treilea gol, targovistenii se aparau, fireste ... apoi am primit un penalty in minutu' 93. Si-am egalat. Meciu' asta a fost numa bun pentru a-mi testa rezistenta. La stres. Cred c-am trecut testu'.

 

Etapa 23. Flacara Zavoiu - ACS Sirineasa

I2jJDFA.jpg

Victorie lejera, desi proportiile scorului sunt nitel cam exagerate.

 

Etapa 24. ASU Poli Timisoara - Flacara Zavoiu

f2eG2YW.jpg

ASU Poli e intr-o forma slaba si credeam c-avem sanse cel putin la un egal. N-a fost cazu', ambele echipe au "prestat" mediocru iar timisorenii au castigat doar pen' ca aparatorii lor centrali au fost mai in "vana" decat aparatorii nostri centrali.

OsuG78k.jpg

E al treilea an consecutiv in care Pandurii aplica schema "inceput de sezon foarte slab, revenire prin noiembrie, serie de victorii in primavara". Nu prea-mi convine. Sebis se tine bine, desi au pierdut un avans de 7 puncte. Marea surpriza-s Afumatii, care-n cupa Romaniei au ajuns in "sferturi" iar in liga sunt pe 4 da' au o restanta si-ar putea ajunge lideri.

 

Etapa 25. Flacara Zavoiu – Pandurii Targu Jiu

tXXHtNg.jpg

Locu' 2 vs locu' 1. In prima repriza i-am inghesuit serios si-am avut destule ocazii cat sa inscriem vreo 3 goluri. N-a fost sa fie, am inscris doar unu' singur. Dupa pauza aspectu' jocului s-a schimbat, n-am mai reusit sa construim faze de poarta iar Pandurii au devenit periculosi, au egalat si era cat pe ce sa ne execute in minutu' 90 la o faza de 1 la 1 cu Heges al nostru.  E bun si-un egal in conditiile astea.

p.s : Marcu s-a accidentat. Sta pe bara minim o luna. Nasol ...

*****

Youth intake

nnes3XL.jpg

Hmmm ... nu-i tocmai rau da' speram la vreo 2-3 jucatori ceva mai buni. Am primit cativa jucatori care-ar putea ajunge titulari in liga a 3-a. Ma rog, poate la anu' ...

*****

Etapa 26. Gaz Metan Medias - Flacara Zavoiu

UvDwt1P.jpg

S-a jucat foarte deschis, s-au creat multe ocazii (3-3 la CCC) si-un egal ar fi fost mult mai echitabil. Diferenta a fost ca atacantii nostri sunt intr-o forma de zile mari in timp ce atacantii lor n-au reusit sa nimereasca poarta nici din cele mai simple faze. Iar cand au nimerit-o l-au luat la tinta pe Heges. Am avut 3-0 si-a fost nevoie de-un fundas de-al lor pen' ca Gazu' sa inscrie macar golu' de onoare.

WKjh79Z.jpg

Afumatii si-au jucat restanta si-au ajuns lideri. Cam mare aglomeratia pe metru patrat in zona promovarii ...

 

Etapa 27. Flacara Zavoiu - CS Afumati

JVsS0zb.jpg

Am inceput meciu' pe ideea sa nu pierdem. Se pare ca si Afumatii au fost bantuiti de idei asemanatoare fiindca, desi s-a sutat de 29 de ori, marea majoritate a suturilor au fost de la distanta sau la mare distanta de poarta. Singura ocazie serioasa de gol le-a apartinut afumatenilor, in repriza a doua, la o faza fixa (corner, respins de Ispas fix in picioru' lu' Cioaba in fata portii. Norocu' nostru a fost ca Cioaba a sutat ca ghelbanu' la vreo doi metri peste poarta).

 

Etapa 28. Flacara Zavoiu - U Craiova II

a7fNZjs.jpg

Un meci pe care l-am abordat foarte ofensiv "la noroc". Craiovenii-s echipa de mijlocu' clasamentului, au atac destul de bun si-o aparare foarte solida. Da' in ultimele 5 meciuri au reusit doar scoruri de 1 - 0, 0 - 0 sau 0 - 1. Ceea ce insemna ca atacu' lor e cam in criza de inspiratie. Da' se putea ca fix in meciu' impotriva noastra sa le revina inspiratia si sa ne execute. N-a fost cazu'. Baietii au marcat doua goluri in primele 15 minute, apoi s-a jucat deschis, am mai ratat noi, au ratat si ei. Dupa pauza jocu' de la o poarta la alta a continuat, ei au mai ratat cate ceva, noi le-am mai scapat doua goluri si-am castigat lejer.

wbgWYzu.jpg

Hehe ... Pandurii au piedut doua meciuri consecutive. Asa va vreau baieti. Mai dati si chixuri. Nu-i cazu' sa ne inghesuim toti pe primele locuri.

**********

Rezumat februarie + martie

oncAqXm.jpg

**********

 

Etapa 29. Sportul Snagov - Flacara Zavoiu

vn8N9Rf.jpg

Snagovu' fiind ultima clasata, n-ar fi trebuit sa fie un meci foarte dificil. A cam fost. S-au aparat bine si-am avut bulan cu autogolu' lor din prima repriza. Dupa pauza Snagovu' a iesit ceva mai mult la atac (normal, aveam avantaj), meciu' s-a echilibrat si, daca aveau nitel noroc, snagovenii ar fi putut egala. Din fericire (pentru noi) Diaconescu i-a linistit cu al doilea gol catre finalu' meciului.

p.s : nasol moment. Dumitrescu, omu' nostru de baza de la mijlocu' terenului, s-a accidentat urat si va lipsi cel putin 7 saptamani.

 

Etapa 30. ASA Tagu Mures - Flacara Zavoiu

3k0RDu3.jpg

Prost am mai jucat ... In prima repriza, cel putin, am facut figuratie pe teren iar faptu' ca ASA ne-a marcat doar 2 goluri era un mare succes. Dupa pauza am mai echilibrat jocu' cat de cat da' tot ASA a fost piua-ntai. Dobarceanu s-a straduit da' restu' echipei a fost praf ...

WKwkrFn.jpg

Destul de obositoare invalmaseala asta. Si cam riscanta. Daca mai pierdem vreo 3 meciuri s-ar putea sa ajungem iar la baraj ... oricum, in ultimii 10 ani cine-a adunat 78 de puncte a promovat direct. Ne-ar mai trebui 16 din urmatoarele 8 meciuri.

 

Etapa 31. Flacara Zavoiu - Juventus Bucuresti

Hy0hzA5.jpg

Juventus a jucat sezonu' trecut in prima liga. Anu' asta-s departe de ce-au fost odata. Sunt niste unii care zic mersi ca nu-s amenintati de retrogradare da' care nu pot mai mult. Jocu' a confirmat toata povestea asta, Juventus n-a impresionat cu nimic. I-am luat tare de la inceput, le-am dat doua (mersi pentru autogol), am mai rata si-alte ocazii ... iar dupa pauza am tras de rezultat.  N-aveam nevoie de mai mult.

p.s : n-aveam nevoie nici de accidentarea portarului Serban (pauza 5-7 saptamani). Avem rezerva (Heges), da' n-avem rezerva pentru rezerva. Daca se accidenteaza cumva si Heges ... am pus-o !

 

Etapa 32. National Sebis - Flacara Zavoiu

JD4ycLN.jpg

Mdeh, in curand vom intra in folcloru' national cu titlu' de ai' mai mari beneficiari de noroc porcesc. Momentan pozitia-ntai e ocupata de ala de la Stea ... pardon, FCSB, care la toate tragerile la sorti din cupele europene nimeresc cu ai' mai slabi adversari posibili. Da' la cate meciuri am castigat jucand prost, le facem concurenta la greu.

Deci ... am inscris rapid, apoi am incercat sa jucam ofensiv iar Sebisu' ne-a taxat si-a egalat. Vazand ca nu prea tine povestea cu ofensiva m-am cugetat ca si-un egal e bun, deci am incercat sa tinem de egalu' ala. Dupa pauza Sebis a avut un penalty, l-a ratat, dupa care Hutanu a beneficiat de faptu' ca a adersaru' lui direct (Macavei) a sarit pe sub minge si-a inscris pentru 2 - 1 la o centrare "la noroc" aruncata de Dobarceanu. Din momentu' ala n-am mai trecut de centru' terenului. Sebisenii ne-au inghesuit, au ratat, au ratat, au ratat (4-1 CCC "pentru" ei) ... si-au reusit doar golu' egalarii-n minutu' 91. Meritam egalu' ? Neh.

w033fDg.jpg

Mmmmda ... ca sa fie distractia maxima, acu' se baga si Chindia-n seama. Ca nu erau destui aia 3 care se tot inghesuiau la primele locuri.

 

Etapa 33. Flacara Zavoiu - Academica Clinceni

bldT22w.jpg

Hai sa-mi ... Mdeh, pe undeva e normal. Cat dreaq putea sa tina si norocu' ala porcesc ? Pacat, totusi, chiar am jucat bine si-un 2-1 ar fi fost cat se poate de cinstit. N-a fost sa fie, poate si pen' ca Streza (care s-a agitat mult si-a creat spatii la greu) n-a reusit s-o bage si-n "ate" desi a avut cateva sanse bune.

**********

Rezumat aprilie :

kQEFSIn.jpg

**********

Etapa 34. Unirea Slobozia - Flacara Zavoiu

ML1itku.jpg

Puteam s ajur ca asta-i un meci d-ala de-l pierzi (sau faci egal) la singuru' sut pe poarta al inamicului. In minutu' 80 ma resemnasem cu ideea. Apoi s-a intamplat minunea. Am primit un penalty in minutu' 80. Mi-am zis "rateaza, clar" ... da' Predoiu a inscris ! Apoi minunea a devenit miracol atunci cand Streza a inscris pentru 2-1. Inca vreo doua meciuri d-astea si dau in primire ...

qH9EMLJ.jpg

Complicat. Pandurii si Sebis pot realiza maxim 79 de puncte, da' nu amandoua (joaca intre ei in etapa 37). Pandurii au avantaj in meciurile impotriva noastra. Noi avem avantaj in meciurile cu Chindia si Sebis. Deci, in cel mai rau caz ne-ar trebui 10 puncte din 12 pentru a evita baraju'. Sper sa mai piarda si-astia ceva puncte, n-as garanta ca reusim chiar 10.

 

Etapa 35. Flacara Zavoiu - Progresul Spartac Bucuresti

cs1eJrK.jpg

Mi-a parut rau pentru Progresu'. Au avut parte de-un retur catastrofal iar noi i-am demolat desi n-aveam nevoie de golaveraj. Dobarceanu a reusit un meci exceptional (4 goluri).

0CGzb74.jpg

Asa, baietii ! As ava vreau. Sebisu' si Afumatii au jucatintre ei si-au facut egal. Chindia a piedut (pacat, ar fi fost chiar misto o promovare "de grup" damboviteana). Da' important e c-acu' mai avem nevoie pentru promovare directa de doar 4 puncte in urmatoarele 3 etape.

 

Etapa 36. Foresta Suceava - Flacara Zavoiu

UQ38vIq.jpg

(Joc pervers ...). In prima repriza, normal, am incercat sa jucam ofensiv si sa inscriem. Am ratat la greu iar Foresta (care-i la un milimetru de retrogradare) a inscris la singuru' lor sut. Bobina a egalat in finalu' reprizei da-mi intrase iar cuiu' cum ca nu reusim mai mult de-un egal. Am avut noroc, Streza si Diaconescu au rezolvat problema in repriza a doua.

lfrbrHm.jpg

Gataaaaaa ! Promovareeeeeeeeeeeeeeee ! Etapa urmatoare se joaca Pandurii - Sebis si, indiferent  de rezultat, n-avem cum pierde unu' din primele doua locuri.

Bravo baietiiiiiiii !

p.s : Chindia a piedut iar. Pacat.  Chiar era misto daca promovau si ei.

 

Etapa 37. Flacara Zavoiu - ACS Rasnov

fE7utkA.jpg

Pen' ca eram deja promovati nu prea mai exista motivatie. Cetatenimea de prin satele si comunele inconjuratoare a umplut stadionu' (1900 de insi !). Normal, n-au ocazia prea des sa sarbatoreasca o promovare-n prima liga. Macar pentru degustarea de dupa meci si tot merita efortu' sa se deplaseze pan' la stadion.

 

Etapa 38. Dunarea Calarasi - Flacara Zavoiu

lNuzPdo.jpg

Am zis, de distractie, sa bag pe teren un 4-2-3-1 ofensiv. Calarasii mi-au demostrat c an-a fost o idee prea destepta. Ma rog, nu mai conteaza.

Clasament final :

c0PlJv2.jpg

**********

Rezultate mai + iunie :

OTsfA8U.jpg

**********

Lotu' care-a prestat pentru banu' lor si propasirea fotbalistica a Zavoiului :

ospbL0X.jpg

OFAdMxh.jpg

4JytFKi.jpg

Tzapana afacere-am facut cu Streza si Hutanu ! In schimb mi-am luat tzapa cu Barbu.

**********

Formatii folosite :

MyZpDyR.jpg

Tot 4-4-2 e baza. Plus 4-1-4-1 DM atunci cand e meciu' mai greu si adversaru' mai fortos.

**********

Transferuri :

sgDl5EJ.jpg

**********

Baietii de la U19. Ceva mai bine fata de anii trecuti da' inca n-avem ce (ne)-ar trebui :

iHz1LDT.jpg

rxQeehT.jpg

**********

Staff. Foarte buni pentru liga a 2-a, sper ca-s destul de buni si pentru liga 1 :

ik7Gt2d.jpg

Oi7AHWr.jpg

GJ15s1Y.jpg

**********

Manageru' care este :

YIWPUkl.jpg

**********

La "aripi" suntem buni. Bine, si prin alte locuri. Oricum, cred ca-i cazu' ca-n vara sa-l aduc pe Diaconescu definitiv la noi. Daca pot.

M34favZ.jpg

**********

Buget & zicerile bossului :

KmzG7I5.jpg

Cam putini bani ...

**********

zYe6eYa.jpg

Dom'le, cam lunga vacanta. Ba chiar exagerat de lunga. 24 de ore-s mult prea mult. Personal cred ca vreo 15 minute de vacanta erau mai mult decat suficiente.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy